Είναι μόλις 5 ετών και θεωρείται ήδη το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο»

Είναι μόλις 5 ετών και θεωρείται ήδη το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο»

Μπορεί να είναι μόλις 5 ετών αλλά αυτό δεν την έχει εμποδίσει να αποκτήσει χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram που τη χαρακτηρίζουν «άγγελο», «εντυπωσιακή» και «όμορφη σαν πορσελάνινη κούκλα».

Η φωτογράφος γάμων Mofe Bamuyiwa, με έδρα το Lagos στη Νιγηρία, ανέβασε στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών της μικρής Jare ως μέρος του νέου του project. Οι φωτογραφίες έλαβαν δεκάδες εκατοντάδες like και αμέτρητα σχόλια σχετικά με την φυσική ομορφιά της 5χρονης. «Είναι ένα θαυμάσιο κοριτσάκι» και «παραείναι όμορφη για αυτό τον κόσμο. omg.» ήταν μόνο κάποια από τα σχόλια.

Σύμφωνα με την Bamuyiwa, η Νιγηριανή Jare δεν είναι επαγγελματίας μοντέλο αλλά τόσο εκείνη όσο και οι δύο της αδερφές Jomi (7 ετών) και Joba (10 ετών) είναι πολύ όμορφες και δυναμικές και ποζάρουν συχνά για φωτογραφίες. Μάλιστα, αυτό ενέπνευσε τη μητέρα τους να δημιουργήσει μια σελίδα στο Instagram την οποία ονόμασε «The J3 Sisters». Έχουν ήδη πάνω από 84 χιλιάδες followers και έχουν ποστάρει μόλις 11 φωτογραφίες.

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι μια ομορφιά σαν τη δική της δεν είναι ασυνήθιστη στην οικογένειά της, καθώς οι αδελφές της Jare, η Jobi και η Joba , ηλικίας 7 και 10 αντίστοιχα, είναι εξίσου όμορφες.

- : filoitexnisfilosofias.com

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Γιατί ξυπνάμε λίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι;

Οι έρευνες που έχουν γίνει για το συγκεκριμένο θέμα είναι ελάχιστες. Αλλά φαίνεται να είναι φαινόμενο που αναφέρουν πολλοί άνθρωποι Μερικές φορές ξυπνάμε ένα με δύο λεπτά πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι μας. Είναι φυσιολογικό; Και γιατί το κάνει αυτό το σώμα μας; Οι έρευνες που έχουν γίνει για το συγκεκριμένο θέμα είναι ελάχιστες. Αλλά φαίνεται

Η Anne Hathaway κόβει το αλκοόλ για τα επόμενα 14 χρόνια

Η ηθοποιός Anne Hathaway αποφάσισε να μη βάλει ξανά αλκοόλ στο στόμα της για τα επόμενα 14 χρόνια και έχει πολύ καλό λόγο για τη συγκεκριμένη απόφαση. Μιλώντας στους New York Times η 41χρονη δήλωσε ότι αντιμετώπισε ορισμένα προβλήματα από το hangover, κάτι που την έφερε σε δύσκολη θέση, από τη στιγμή που είναι μητέρα.

Φλαούνες

ΥΛΙΚΑ Για τη Ζύμη 300 γρ. φαρίνα 350 γρ. χωριάτικο αλεύρι 1 κουταλάκι αλάτι 60 γρ. βούτυρο 30 γρ. ζάχαρη 300 γρ. γάλα 11 γρ. ξηρή μαγιά 1 αυγό 1/4 κουταλάκι μαστίχα 1/4 κουταλάκι μέχλεπι Για τη Γέμιση 600 γρ. τυρί φλαούνας 180 γρ. φαρίνα 30 γρ. baking powder 45 γρ. σταφίδες 10 γρ. φρέσκο

Αρνίσιο κότσι µε κρασί και ριζότο

Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ 4 αρνίσια κότσια 2 καρότα, κοµµένα σε ροδέλες 2 µικρές πατάτες, κοµµένες σε ροδέλες 1 κρεµµύδι κοµµένο στη µέση 1-2 κλωναράκια σέλινο Μαύρο πιπέρι 1-2 φυλλαράκια δάφνη 1-2 φλ. κόκκινο, ξηρό κρασί 1 µατσάκι µε διάφορα αρωµατικά (bouquet garni) Για το ριζότο: ½ κιλό ρύζι Arborio για το ριζότο 125 γρ.

Νίκος Οικονομόπουλος: Με τον βαφτισιμιό του για ψώνια! Η πρώτη λαμπάδα του Φώτη Σταθοκωστόπουλου

Εκτός από επιτυχημένος καλλιτέχνης και ένας υπέροχος άνθρωπος, ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι και ένας υπέροχος νονός.

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Η κατάσταση της υγείας του 94χρονου ηθοποιού και πού θα κάνει Πάσχα

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία του, όμως ο 94χρονος Δημήτρης Καλλιβωκάς, της χρυσής εποχής του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου.

Πώς η άσκηση απογειώνει την υγεία: Ερευνητές του Stanford φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά την «άσκηση ακριβείας»

Πώς το λαχάνιασμα σε ένα διάδρομο, η ποδηλασία σε μία απότομη ανηφόρα ή μια γρήγορη μεσημεριανή βόλτα προσφέρουν τόσα οφέλη για την υγεία; Άσκηση. Σχετίζεται με αυξημένη μυϊκή δύναμη, καλύτερη καρδιακή υγεία, χαμηλότερο σάκχαρο και σχεδόν κάθε άλλη σωματική βελτίωση που μπορεί να φανταστεί κανείς. Πώς, όμως, το λαχάνιασμα σε έναν διάδρομο, το ποδήλατο σε

Eurovision 2024: Όλες οι λεπτομέρειες για την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου

Η διεθνής Ελληνίδα pop star Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision, 19 χρόνια μετά τη νίκη της στο Κίεβο της Ουκρανίας. Η “number one” Έλενα Παπαρίζου πρόκειται να εμφανιστεί στο interval act του 2ου ημιτελικού την Πέμπτη 9 Μαΐου, παρουσιάζοντας ζωντανά το νικητήριο τραγούδι της Ελλάδας “My Number One”, σε ένα special Sing-A-Long performance