The Puddle: Οι νέες Bottega Veneta μπότες που κάνουν θραύση τώρα

Date:

The Puddle: Οι νέες Bottega Veneta μπότες που κάνουν θραύση τώρα

Τον περασμένο Φεβρουάριο, στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-21 και όταν η πανδημία είχε ήδη αρχίσει να σκεπάζει την Ευρώπη, ο creative director του οίκου Bottega Veneta Daniel Lee, παρουσίασε τις νέες πιο περιζήτητες μπότες της σεζόν, μετά φυσικά από τις stomp boots τις οποίες και είδαμε παντού. Πρόκειται για τις The Puddle, τις γαλότσες που από την πρώτη στιγμή κατέκτησαν τα fashion girls, όχι όμως μόνο τις βροχερές ημέρες.

Φέτος οι γαλότσες είναι το απόλυτο shoe trend που έγιναν μέρος του καθημερινού στυλ, αντικαθιστώντας με κάποιο τρόπο τις μπότες. Εδώ μπορείς να βρεις και ιδέες για να τις εντάξεις στο street style. Οι The Puddle είναι chunky, άνετες και με φουτουριστικό αέρα, γι’ αυτό και αγαπήθηκαν από την πρώτη στιγμή. Είναι κατασκευασμένες από βιοδιασπώμενο υλικό που σέβεται το περιβάλλον και αποτελούν ήδη το αντικείμενο πόθου των fashionistas.

View this post on Instagram

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις: Πώς θα κυλήσει το 2021 για καθένα από τα 12 ζώδια;

Skincare: Τα σταρ συστατικά του 2021

Οι celebrity γάμοι του 2020

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Μαρία Καρλάκη: Το πρώτο Πάσχα του γιου της στη Μύκονο και η λαμπάδες που προκάλεσαν ερωτηματικά

Η Μαρία Καρλάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν από λίγο καιρό και το μεγαλώνει μόνη της, καθώς η ίδια έχει πει πως δεν έχει σχέσεις με τον πρώην.

Τερέζα: «Είχα σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, ήταν η μεγάλη μου αγάπη»

Η Τερέζα παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και αναφέρθηκε και στον Άλκη Κούρκουλο.

Πυρετώδεις προετοιμασίες για τον Β΄ ημιτελικό της Eurovision – Ενθουσιασμός μετά τη δεύτερη τεχνική πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Ενθουσιασμένοι με το Zari και την εξαιρετική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι, στη δεύτερη -τεχνική- πρόβα της ελληνικής αποστολής για την Eurovision 2024 που γίνεται στο Μάλμε είναι οι Εurofans. «Χθες είχαμε τη δεύτερη τεχνική πρόβα η οποία πήγε πάρα πολύ καλά, όπως πολύ καλά είχε πάει και η πρώτη τεχνική πρόβα που είχα πραγματικά σαρώσει

Δανάη Μπάρκα: Στο χωριό για Πάσχα! Αγουροξυπνημένη με μια… καρδούλα στον καφέ της

Πάσχα στο χωριό θα κάνει φέτος, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις η Δανάη Μπάρκα. «Όταν ο καφές σου υπενθυμίζει την αγάπη»