6 θηλυκά τοπ που ταιριάζουν με όλα τα τζην σου

Date:

Σίγουρα έχεις πολλά τζην παντελόνια και σορτς στην γκαρνταρόμπα σου, οπότε αυτό που πρέπει να αποκτήσεις τώρα είναι ένα θηλυκό τοπ που θα φοράς ασταμάτητα όλο το καλοκαίρι. Είτε ρομαντικό, είτε εξώπλατο ή cropped, εμείς σου έχουμε τις ωραιότερες επιλογές για κάθε περίσταση.

Τοπ με διάτρητες λεπτομέρειες, Η&Μ.

Εξώπλατο τοπ, Free People.

Τοπ, Zara.

Τοπ, Zara.

Τοπ, Pepe Jeans.

Τοπ, Helmi, notos.gr

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Μαρία Καρλάκη: Το πρώτο Πάσχα του γιου της στη Μύκονο και η λαμπάδες που προκάλεσαν ερωτηματικά

Η Μαρία Καρλάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν από λίγο καιρό και το μεγαλώνει μόνη της, καθώς η ίδια έχει πει πως δεν έχει σχέσεις με τον πρώην.

Τερέζα: «Είχα σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, ήταν η μεγάλη μου αγάπη»

Η Τερέζα παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και αναφέρθηκε και στον Άλκη Κούρκουλο.

Πυρετώδεις προετοιμασίες για τον Β΄ ημιτελικό της Eurovision – Ενθουσιασμός μετά τη δεύτερη τεχνική πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Ενθουσιασμένοι με το Zari και την εξαιρετική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι, στη δεύτερη -τεχνική- πρόβα της ελληνικής αποστολής για την Eurovision 2024 που γίνεται στο Μάλμε είναι οι Εurofans. «Χθες είχαμε τη δεύτερη τεχνική πρόβα η οποία πήγε πάρα πολύ καλά, όπως πολύ καλά είχε πάει και η πρώτη τεχνική πρόβα που είχα πραγματικά σαρώσει

Δανάη Μπάρκα: Στο χωριό για Πάσχα! Αγουροξυπνημένη με μια… καρδούλα στον καφέ της

Πάσχα στο χωριό θα κάνει φέτος, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις η Δανάη Μπάρκα. «Όταν ο καφές σου υπενθυμίζει την αγάπη»