«Η αγάπη είναι πιο δυνατή από οποιαδήποτε πανδημία»: Ένα μήνυμα προς όλες τις νύφες του καλοκαιριού

Date:

Η εξάπλωση του κορονοϊού, άλλαξε τα πλάνα πολλών ζευγαριών που σχεδίαζαν τον γάμο τους, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο. Τους επόμενους μήνες επίσης πολλές νύφες θα πρέπει να επιλέξουν αν θα ακυρώσουν τον γάμο τους για φέτος, αν θα τον μεταφέρουν σε άλλη ημερομηνία ή αν θα τον πραγματοποιήσουν με πολύ λίγους καλεσμένους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι γάμοι του 2020 θα είναι αξέχαστοι και μοναδικοί για όλους μας. Γι’ αυτό και ο ταλαντούχος σχεδιαστής νυφικών Demetrios, μοιράστηκε μια αληθινή ιστορία μιας νύφης που τελικά έκανε τον γάμο της εν μέσω πανδημίας. Μπορεί να ήταν διαφορετικός, αλλά η αγάπη και το τέλειο νυφικό, αρκούν!

«Τρεις μέρες πριν τον γάμο μας, το κέντρο που είχαμε κλείσει για την δεξίωση μας ενημέρωσε ότι απαγορεύεται η προέλευση των καλεσμένων. Ακούγοντας αυτό στην αρχή μαράζωσα, αλλά αποφασίσαμε ότι δεν θα ακυρώσουμε τον γάμο μας! Η 14η Μαρτίου ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου! Οι λίγοι καλεσμένοι που μπόρεσαν να παρευρεθούν στον γάμο μας, μας τραγουδούσαν, δημιουργώντας μια συγκινητική και μοναδική ατμόσφαιρα-και εγώ έχοντας δίπλα μου τον έρωτα της ζωής μου και φορώντας το νυφικό των ονείρων μου ήμουν πιο ευτυχισμένη από ποτέ! Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη στο Demetrios. Το νυφικό είναι το πιο σημαντικό! Όταν φοράς το νυφικό των ονείρων σου μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα ακόμα και την επιδημία του COV-19!».

«Demetrios Brides συνεχίστε να ονειρεύεστε, να σχεδιάζετε, να ερωτεύεστε και να αγαπάτε γιατί η αγάπη είναι πιο δυνατή από οποιοδήποτε άλλο συναίσθημα και πανδημία», είναι η συμβουλή του σχεδιαστή προς όλες τις νύφες…

Info: www.demetrios.com

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Μαρία Καρλάκη: Το πρώτο Πάσχα του γιου της στη Μύκονο και η λαμπάδες που προκάλεσαν ερωτηματικά

Η Μαρία Καρλάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν από λίγο καιρό και το μεγαλώνει μόνη της, καθώς η ίδια έχει πει πως δεν έχει σχέσεις με τον πρώην.

Τερέζα: «Είχα σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, ήταν η μεγάλη μου αγάπη»

Η Τερέζα παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και αναφέρθηκε και στον Άλκη Κούρκουλο.

Πυρετώδεις προετοιμασίες για τον Β΄ ημιτελικό της Eurovision – Ενθουσιασμός μετά τη δεύτερη τεχνική πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Ενθουσιασμένοι με το Zari και την εξαιρετική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι, στη δεύτερη -τεχνική- πρόβα της ελληνικής αποστολής για την Eurovision 2024 που γίνεται στο Μάλμε είναι οι Εurofans. «Χθες είχαμε τη δεύτερη τεχνική πρόβα η οποία πήγε πάρα πολύ καλά, όπως πολύ καλά είχε πάει και η πρώτη τεχνική πρόβα που είχα πραγματικά σαρώσει

Δανάη Μπάρκα: Στο χωριό για Πάσχα! Αγουροξυπνημένη με μια… καρδούλα στον καφέ της

Πάσχα στο χωριό θα κάνει φέτος, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις η Δανάη Μπάρκα. «Όταν ο καφές σου υπενθυμίζει την αγάπη»