Θέλεις να λέγεσαι minimalist; Δύσκολο χωρίς αυτά τα 15 διαχρονικά κομμάτια

Date:

Φώτο: @nycbambi

Αν παθαίνεις αλλεργία από τα πολλά χρώματα, αν τα έντονα print δεν είναι του γούστου σου, αν για ‘σένα τοπ αγορές είναι αυτές που αγοράζεις τώρα και χαίρεσαι για χρόνια, τότε συγχαρητήρια, κερδίζεις επάξια τον τίτλο της minimalist. Είναι όμως η γκαρνταρόμπα σου κατάλληλα εξοπλισμένη ώστε με κομμάτια που αποπνέουν κομψότητα να δημιουργείς αψεγάδιαστα σύνολα σε καθημερινή βάση. Ο παρακάτω οδηγός έχει όλες τις απαντήσεις:

Φώτο: @alexisforeman

Ένα μαύρο σακάκι είναι απαραίτητο στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας, πόσο μάλλον εκείνης που αγαπά τα σύνολα με διαχρονικό αέρα και άποψη.

Φώτο: @natashandlovu

Αθλητικά χρειάζεσαι σίγουρα, για να εντυπωσιάζουν ακόμα και οι off-duty εμφανίσεις σου όμως καλό θα ήταν να επιλέξεις ένα κλασικό σχέδιο κατά προτίμηση σε λευκό χρώμα.

Φώτο: @alexisforeman

Υπάρχει λόγος που οι μαύρες τσάντες θεωρούνται βασική αρχή του στυλ κάθε γυναίκας. Για εσένα που αγαπάς την λιτότητα όσο πιο απλό το σχέδιο τόσο περισσότεροι και οι στυλιστικοί πόντοι που κερδίζεις.

Φώτο: @sylviemus_

Φέτος άφησε στην άκρη τα skinny jeans σου και εστίασε την προσοχή σου σε straight leg, ψηλόμεσα σχέδια που όπως θα διαπιστώσεις στην πράξη είναι από τα πιο ευέλικτα κομμάτια που μπορείς να επιλέξεις.

Φώτο: @brittanybathgate

Μπορεί το λευκό αμάνικο τοπ να σου φαίνεται πολύ απλό αλλά είναι σίγουρα ένα από τα basic κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις κομψά σύνολα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επενδύσεις σε καλής ποιότητας basics που θα απογειώνουν το outfit σου συνολικά για πολλές σεζόν.

Φώτο: @alexisforeman

Φανταζόμαστε ότι δεν υπάρχει λόγος να επαναλάβουμε τη στυλιστική σημασία του μαύρου φορέματος όποιο και αν είναι το στυλ σου. Αν δεν υπάρχει ήδη στην ντουλάπα σου καιρός να κάνεις έρευνα αγοράς και να εντοπίσεις αυτό που θα σε βγάζει ασπροπρόσωπη για χρόνια.

Φώτο: @brittanybathgate

Ένα tailored παντελόνι σε κλασική γραμμή είναι απολύτως απαραίτητο καθώς πρόκειται για κομμάτι που δείχνει άψογο φορεμένο με δεκάδες διαφορετικούς τρόπους – από τον πιο office ready μέχρι τον πιο χαλαρό και off-duty.

Φώτο: @alexisforeman

Ένα ζευγάρι oversized γυαλιά ηλίου χαρίζουν σε κάθε σύνολο μια δόση μυστηρίου που πολύ μας αρέσει και δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Απόφυγε τα πολλά διακοσμητικά και πόνταρε σε σκελετό με all time classic σχέδιο για να χαίρεσαι την αγορά σου για χρόνια.

Φώτο: @sylviemus_

Αν υπάρχει ένα σημείο του στυλ που σου «σε παίρνει» να είσαι λίγο πιο περιπετειώδης ακόμα και ως λάτρης του μίνιμαλ, αυτό είναι τα αξεσουάρ. Κρίκοι και μεγαλύτερα σχέδια ειδικά σε χρυσό ταιριάζουν όσο τίποτα με τα ουδέτερα χρώματα και τις γήινες αποχρώσεις και θα δώσουν άλλον αέρα στο σύνολό σου.

Φώτο: @brittanybathgate

Όπως το μαύρο έτσι και το λευκό φόρεμα είναι τοπ επιλογή για όσες αγαπούν την λιτότητα του less is more. Αέρινα σχέδια, όμορφα μανίκια, και ανάλαφρα υφάσματα είναι ό,τι πρέπει για τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου.

Φώτο: @sylviemus_

Λευκό πουκάμισο. Δεν θα πούμε κάτι παραπάνω. Είναι ίσως το πιο chic κομμάτι όλων των εποχών και του αξίζει σίγουρα μια θέση στην γκαρνταρόμπα σου τώρα και σε κάθε ηλικία και μάλιστα ανεξαρτήτως προσωπικού στυλ.

Φώτο: @brittanybathgate

Το λευκό ψηλόμεσο παντελόνι είναι must γιατί αποπνέει κομψότητα και γοητεία κάθε εποχή του χρόνου και όχι μόνο το καλοκαίρι. Πρόσθεσέ το στην γκαρνταρόμπα σου και δεν θα πιστεύεις πόσους διαχρονικούς συνδυασμούς θα δημιουργήσεις με αυτό.

Φώτο: @sylviemus_

Μίνιμαλ δεν χρειάζεται να σημαίνει και βαρετό και τοπ σαν και αυτό είναι από τις καλύτερες επιλογές για φέτος. Με αυτά θα φορέσεις κάθε τζην και πιο tailored κομμάτι της ντουλάπας σου για να ξεχωρίσεις από το πλήθος.

Φώτο: @sylviemus_

Η στυλιστική σημασία του κοστουμιού είναι κάτι που έχουμε επαναλάβει εκατοντάδες φορές και κάτι που καταλαβαίνεις μόνο αν επένδυσες και εσύ στο πιο διαχρονικό κομμάτι που έγινε ποτέ. Είναι το απόλυτο must φέτος και σίγουρα είναι μια αγορά που θα πιάσει τόπο.

Φώτο: @natashandlovu

Ένα ζευγάρι μαύρα μίνιμαλ πέδιλα ή mules θα γίνουν ο καλύτερος σύμμαχός σου το καλοκαίρι αφού θα τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ ολοκληρώνοντας τέλεια με αυτά κάθε σου εμφάνιση.

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Δεν μπορεί να μιλάει για χυδαιότητα ο Άρης Σοϊλέδης ενώ με έβριζε και με έκραζε»

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Γεια σου" με τη Μαρία Μπακοδήμου και απάντησε για την κόντρα της με τον Άρη

Κώστας Τσουρός για Αλευρά: “Πρόβλημά του αν θεωρεί ισάξιο ότι δεν του αρέσουν οι μπάμιες με την παρουσίαση της Eurovision”

Κυριακή, 19.5.2024, 15:43 Zappit@ZAPPIT_ "Νομίζω ότι όλος ο κόσμος ήταν σύμφωνος πως ήταν χάλια στην παρουσίαση" σημείωσε ο Κώστας Τσουρός. Έντονο αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε η συνέντευξη που έδωσε ο Θανάσης Αλευράς στη Real L!fe με φόντο τον σχολιασμό της φετινής Eurovision. Ο Κώστας Τσουρός τόνισε ότι έγιναν πάρα πολλά λάθη και δεν υπήρξε ούτε ένα

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Στενοχωρήθηκα για τη «Μουρμούρα», ξαφνικά πάρθηκαν άλλες αποφάσεις»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ήταν καλεσμένος στην Μπέττυ Μαγγίρα στον ΑΝΤ1. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το τέλος της σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», ενώ αρχικά όλα έδειχναν ότι θα πάρει το πράσινο φως και για τη νέα σεζόν. «Ξαφνικά πάρθηκαν άλλες αποφάσεις και θα σταματήσει η Μουρμούρα. Ομολογώ ότι στενοχωρήθηκα γιατί είναι 11 χρόνια από τη ζωή

Ναταλία Γερμανού: «Ο Φωκάς Ευαγγελινός στενοχωρήθηκε με τη θέση, η Σάττι είχε ισχυρή άποψη, δεν παρουσιάστηκε η πρότασή του»

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε στο Καλύτερα Δε Γίνεται την επικοινωνία που είχε με τον Φωκά Ευαγγελινό μετά τη Eurovision, σημειώνοντας πως ο επιτυχημένος χορογράφος είναι στενοχωρημένος για τα σχόλια που ακούστηκαν για τη συμμετοχή της Ελλάδας με τη Μαρίνα Σάττι. Παράλληλα, η παρουσιάστρια πρόσθεσε ότι ο Φωκάς Ευαγγελινός δεν είχε ουσιαστικά μεγάλη ανάμειξη στο τελικό αποτέλεσμα και

Το χρονικό ενός (ακόμα) χωρισμού – Ο Άφλεκ δεν φοράει πια βέρα & η JLo αντιδρά ψυχρά όταν τον βλέπει

Οι φήμες που θέλουν τη Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ να ακολουθούν για ακόμα μία φορά χωριστούς δρόμους, φουντώνουν ακόμα περισσότερο!

Mente Fuerte: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση – Στο πλευρό του η Μαρία Σολωμού

Στο νοσοκομείο βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες ο Mente Fuerte. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;  Ανησυχία προκάλεσε στο διαδικτυακό του κοινό ο Mente Fuerte την Παρασκευή 17 Μαΐου. Mente Fuerte: «Η Δέσποινα Βανδή μου φαινόταν πολύ ξινή, αλλά τα έχουμε βρει» Ο γνωστός τράπερ με ανάρτηση στο instagram ενημέρωσε πως βρίσκεται σε κρεβάτι στο νοσοκομείο.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: “Στενοχωρήθηκα για τη “Μουρμούρα”, ξαφνικά πάρθηκαν άλλες αποφάσεις”

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Στενοχωρήθηκα για τη «Μουρμούρα», ξαφνικά πάρθηκαν άλλες αποφάσεις» Κυριακή, 19.5.2024, 13:44 Zappit@ZAPPIT_ "Τώρα το τελευταίο γύρισμα πιστεύω πως θα είναι οδυνηρό για όλους μας" δήλωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ήταν καλεσμένος στην Μπέττυ Μαγγίρα στον ΑΝΤ1. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το τέλος της σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», ενώ αρχικά

Απασφάλισε η Άννα Χατζησοφιά για τη Βίκυ Καγιά: «Πόσα θέλετε για να μας τρελάνετε;»

Απασφάλισε η Άννα Χατζησοφιά για τη Βίκυ Καγιά: «Πόσα θέλετε για να μας τρελάνετε;» Κυριακή, 19.5.2024, 12:17 Zappit@ZAPPIT_ Πυρά της Άννας Χατζησοφιά κατά της Βίκυς Καγιά. Αιχμηρή ήταν η Άννα Χατζησοφιά για την υποψηφιότητα της Βίκυς Καγιάς στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας για τη συμμετοχή της στην ταινία Πολύδροσο.  Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια, που

Καυτή εμφάνιση της Σιένα Μίλερ στο Φεστιβάλ των Καννών: Χωρίς σουτιέν στο πλευρό του Κέβιν Κόστνερ

Ο Κέβιν Κόστνερ και η Σιένα Μίλερ ήταν ευδιάθετοι καθώς παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας τους, Horizon: An American Saga στο Φεστιβάλ των Καννών, σήμερα Κυριακή (19.05.2024). Η Σιένα Μίλερ έδειχνε απίστευτα σέξι στο photocall του Φεστιβάλ των Καννών, καθώς δε φορούσε σουτιέν κάτω από ένα μπεζ μπουκλέ σακάκι το οποίο συνδύασε με μαύρο φαρδύ

Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Στο νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Σταρόβας, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη

Mente Fuerte: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Κυριακή, 19.5.2024, 14:05 Zappit@ZAPPIT_ Διαβάστε περισσότερα... Στο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε τις τελευταίες ημέρες ο Mente Fuerte, ο οποίος είχε δημοσιεύσει μία ανάρτηση στα social media με ορό στο χέρι, δίχως να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες για το τι αφορά. Σύμφωνα με την εκπομπή Γεια σου και τη Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία επικοινώνησε με την ομάδα του Mente