Αυτές οι τάσεις «γεννήθηκαν» στην καραντίνα αλλά θα είναι must και μετά

Date:

Πόσο να αντέξουμε πια να φοράμε το άλλοτε αγαπημένο μας και σούπερ άνετο legging; Πόσους ακόμα συνδυασμούς θα προσπαθήσουμε να σκαρφιστούμε με πρωταγωνιστή την comfy φόρμα μας και για πόσο ακόμα θα προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι φορώντας τζην στο σπίτι θα γίνουμε πιο παραγωγικές; Να μερικές σκέψεις στυλιστικού περιεχομένου που κάνουμε αυτές τις μέρες, όχι μόνο εμείς αλλά και τα πιο ενημερωμένα fashion girls. Τις ακολουθούμε στο Instagram, παίρνουμε ιδέες από τα at home συνολά τους και τα μελετάμε προσεκτικά σε καθημερινή βάση με αποτέλεσμα να έχουμε εντοπίσει τις πιο αναπάντεχες τάσεις.

Tie-dye σύνολα, αθλητικές κάλτσες όλη μέρα, κοσμήματα που συνδυάζονται ακόμα και με φόρμες ή σούπερ άνετα αντρικά μποξεράκια έχουν γίνει πια κομμάτια-κλειδί για τις influencers που όπως κι εμείς καλούνται να μείνουν σπίτι για το κοινό καλό. Εσύ σε ποιες από αυτές έχεις ενδώσει τελευταία;

Tie-dye παντού 

Το μοτίβο που μας θυμίζει διακοπές στην Καλιφόρνια έχει κατακλύσει το feed μας και ενώ αντιστεκόμασταν αρχικά λέγοντας ότι είναι αποκλειστικά για teenagers, λυγίσαμε τελικά και είδαμε τη διάθεσή μας να ανεβαίνει!

Φώτο: @evemeetswest

Chunky χρυσά δαχτυλίδια 

Τι κι αν όλη μέρα δεν θα βγεις από το σπίτι; Υπάρχει λόγος να στερήσεις από το σύνολό σου μια κομψή και διαχρονική πινελιά που θα σου φτιάχνει τη διάθεση κάθε φορά που χαμηλώνεις το βλέμμα σου; Πόνταρε στα χρυσά δαχτυλίδια που είναι της μόδας τώρα και είσαι έτοιμη.

Φώτο: @sylviemus_

Τα New Balance 

Έχουν αέρα 80s, δίνουν άλλο νόημα στην τάση του athleisure και χαρίζουν απίστευτη άνεση. Μήπως να αντικαταστήσουμε με αυτά τις παντόφλες μας όσο μένουμε σπίτι για να αισθανθούμε ότι κάποια στιγμή ίσως βγούμε από αυτό για περισσότερο από μια ώρα τη φόρα.

Φώτο: @lefevrediary

Τα μποξεράκια 

Αν μένεις με τον φίλο σου κάνε μια επιδρομή στα συρτάρια του και υιοθέτησε τα πιο άνετα boxer shorts. Συνδύασέ τα με ένα φαρδύ t-shirt, ή ένα πουκάμισο σε φαρδιά γραμμή (δεν θα πούμε σε κανέναν ότι και αυτό είναι δικό του) και έχει ένα ολοκληρωμένο at home σύνολο που ξεφεύγει για λίγο από τα γνωστά και βαρετά.

Φώτο: @pernilleteisbaek

Οι αθλητικές κάλτσες 

Μέχρι πρότινος στόχος μας ήταν οι κάλτσες μας να μην φαίνονται καθόλου μέσα από τα αθλητικά μας αλλά ναι που για ακόμη μια φορά επιστρέφουμε σε τάσεις που έκαναν θραύση στα 80s. Τώρα όχι μόνο είναι εμφανείς αλλά αποτελούν βασικό κομμάτι των πιο cool athleisure συνόλων, ακόμα και όταν αυτά τα φοράμε μόνο στο σπίτι.

Φώτο: @laurencrowe88

Οι φόρμες 

Τις αγαπούσαμε καιρό τώρα αλλά ήταν το guilty pleasure που δεν ομολογούσαμε σε κανέναν. Όσο για να βγούμε από το σπίτι φορώντας τες; Ούτε λόγος! Η καραντίνα όμως μας έχει κάνει να αναθεωρήσουμε και να δώσουμε περισσότερη σημασία στους αφανείς ήρωες της ντουλάπας μας με τις φόρμες και τα ασορτί φούτερ να βρίσκονται στο τοπ της λίστας μας.

Φώτο: @_jeanettemadsen

Τα slides 

Μπορεί να είναι από τα πλέον αμφιλεγόμενα στυλ παπουτσιών των τελευταίων ετών αλλά εμείς δηλώνουμε fan τους και δεν θα μας αλλάξεις γνώμη. Τώρα στην ντουλάπα μας πρωταγωνιστούν λίγο πιο εκλεπτυσμένες εκδοχές του γνωστού tourist shoe και θα συνεχίσουμε να τα φοράμε και μετά την καραντίνα διότι καλομάθαμε στην τόση άνεση και δεν έχουμε σκοπό να την αποχωριστούμε.

Φώτο: @thefashionguitar

Οι αλυσίδες στο πόδι

Ακόμα ένα απλό αλλά chic trend στα κοσμήματά μας αυτό το διάστημα είναι οι λεπτές αλυσίδες για τον αστράγαλο που χωρίς καθόλου κόπο δίνουν κάτι έξτρα στις εμφανίσεις μας. Τα κορίτσια που ξέρουν από στυλ τις έχουν εντάξει το στυλ τους από πέρυσι και στοιχηματίζουμε όσα χρήματα θέλεις ότι φέτος θα τις δεις σε όλες τις παραλίες.

Φώτο: @kristencueto

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Αντωνά: Παραβίασαν τον λογαριασμό μου, λέει μετά «Αρούλη ήσουν μικρός σε όλα» που ανέβηκε στο Instagram της

Αντωνά: Παραβίασαν τον λογαριασμό μου, λέει μετά «Αρούλη ήσουν μικρός σε όλα» που ανέβηκε στο Instagram της Θα ψάξω να βρω ποιος μου έχει κάνει κάτι τέτοιο, τόνισε για τους ανθρώπους που χάκαραν το προφίλ της Η Μαρία Αντωνά ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν εκείνη που έκανε τις αναρτήσεις στο Instagram, με τα story της να

Μαρίνα Σάττι: Το συρτάκι της με την εκπρόσωπο της Αρμενίας στη Eurovision – Δείτε το βίντεο

Λίγο μετά τη δεύτερη πρόβα της με την ελληνική αποστολή

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Μαρία Αντωνά – «Δεν θα ανέβαζα ποτέ τέτοια stories, έχω αξιοπρέπεια»

«Προφανώς και δεν ήμουν εγώ αυτή που ανέβασε τα Instagram stories», είπε η Μαρία Αντωνά αναφορικά με την παραβίαση του προφίλ της και την υποτιθέμενη «απάντηση» που έδωσε στον Άρη Σοϊλέδη. Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Μαρία Αντωνά το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης (02.05.2024), όπως η ίδια αποκάλυψε μέσω βίντεο στο Instagram, αφού ανάκτησε τον

Κώστας Μπακογιάννης – Σία Κοσιώνη: Πασχαλινή απόδραση στο Καρπενήσι

Πάσχα στο πανέμορφο Καρπενήσι επέλεξαν να κάνουν ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη, όπως οι ίδιοι μοιράστηκαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Ο πρώην δήμαρχος Αθηνών, έχει μία ιδιαίτερη αγάπη για το Καρπενήσι λόγω της καταγωγής του πατέρα του, Παύλου Μπακογιάννη, που ήταν από την Ευρυτανία. Ο Κώστας Μπακογιάννης και η σύζυγός του Σία