LifeStyle

Πωλίνα: «Έμαθε όλο το Χαλάνδρι ότι ήμουν έγκυος όταν μου έκανε φάρσα ο Βλάσσης Μπονάτσος»

H Πωλίνα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» σήμερα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επεισοδιακή φάρσα που της έκανε πριν από 28 χρόνια ο Βλάσσης Μπονάτσος που τότε παρουσίαζε μια εκπομπή που αιφνιδίαζε διάσημους.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Πωλίνα ήταν έγκυος, όμως δεν είχε ανακοινώσει ακόμη την εγκυμοσύνη της. Το σενάριο της φάρσας ήθελε δυο Κολομβιανούς να θέλουν να λύσουν τις διαφορές τους στη μέση του δρόμου με τον έναν να κρατά όμηρο την τραγουδίστρια και τον άλλον να τον απειλεί ότι θα τον μαχαιρώσει. Εκείνη τρομοκρατήθηκε τόσο πολύ ότι θα χάσει τη ζωή της που άρχισε να φωνάζει ότι είναι έγκυος μήπως σώσει τη ζωή της και έτσι μαθεύτηκε η εγκυμοσύνη της.

«Έχουν περάσει 28 χρόνια από εκείνη τη φάρσα του Βλάσση (Μπονάτσου). Έμεινε στην ιστορία ως η πιο άκομψη φάρσα του, δεν έφταιγε όμως αυτός», ανέφερε αρχικά η Πωλίνα.

«Δεν το είχαμε πει ότι ήμουν έγκυος, ήταν μια φάρσα περίεργη, όλο μπλεγμένο. Με έβγαλαν στον δρόμο και ήρθαν δύο σε στυλ Κολομβιανοί απατεώνες μαχαιροβγάλτες. Ο ένας με πήρε και με έβαλε μπροστά του ασπίδα και ο άλλος προσπαθούσε με μια λεπίδα να τον βρει για να τον τρυπήσει. Μου έκαναν φάρσα ότι τον κυνήγαγε ο ένας και ο άλλος με έβαλε μπροστά ασπίδα για να σωθεί», πρόσθεσε τη συνέχεια η τραγουδίστρια.

«Εκείνη την ώρα μέσα στην τρέλα μου κοιτούσα την απέναντι πολυκατοικία. Είχε βγει ο κόσμος και έβλεπε, εκεί είχε κρυφτεί ο Βλάσσης. Και λέω: καλά εγώ θα πεθάνω, αυτά τα ζώα εκεί πάνω δεν έχουν μια ταραχή να φωνάξουν την Αστυνομία;», συνέχισε η Πωλίνα.

«Την άλλη μέρα παίρνει τηλέφωνο το MEGA και λέει: “αυτό το επεισόδιο δεν βγαίνει στον αέρα. Μόνο εάν οι ενδιαφερόμενοι κάνουν ντουμπλάζ. Και πήγαμε εγώ, ο Μεγακλής και ο Βλάσσης, βλέπαμε τα πλάνα και κάναμε φωνές από πάνω για να μην ακουστούν οι κραυγές. Το κάναμε πιο light και φαντάσου ο κόσμος σοκαρίστηκε με το ντουμπλαρισμένο. Το κανονικό είπε το MEGA δεν βγαίνει, το πετάμε», κατέληξε η Πωλίνα στην περιγραφή της.

Ακολουθήστε το -.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο -.gr

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

Tο -.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων - και το -.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

Related posts

Φαίη Σκορδά για Μαρίνα Σάττι και τον θάνατο του πατέρα της: Θέλει χρόνο, να γεμίζεις την ημέρα για να ξεχαστείς

admin

Γλυκερία: Πιστεύω ότι τίποτα δεν χάνεται, γι’ αυτό και της μιλώ της μαμάς μου κι ας έχει «φύγει»

admin

Μια 60χρονη στέφθηκε Μις Μπουένος Άιρες – Η γηραιότερη διαγωνιζόμενη που κατακτά τον τίτλο

admin

Τατιάνα Μπλάτνικ και Άννα Μαρία μαζί στο Καλλιμάρμαρο λίγες μέρες μετά το διαζύγιο με τον Νικόλαο

admin

My Style Rocks: Νικήτρια της εβδομάδας η Δήμητρα – Αποχώρησε για δεύτερη φορά η Θεοδώρα

admin

Φίλιππος Μιχόπουλος: H τελευταία ανάρτηση για την Οικονομάκου – Τη διέγραψε μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου

admin

Αθηνά Οικονομάκου: Τι έλεγε πριν από 1,5 μήνα για τις φήμες χωρισμού από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

admin

Σοφία Βόσσου για Ανδρέα Μικρούτσικο: Ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο, μου απελευθέρωσε πάρα πολλά στοιχεία

admin

Νικολέτα Κοτσαηλίδου: Κινήθηκα δύο φορές νομικά, όταν τα ψέματα έφτασαν σε επίπεδα που με προσέβαλαν

admin

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε χαλαρή βόλτα στα Χανιά

admin

Ευδοκία για το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι: Μου φαίνεται ότι είναι ένας αχταρμάς

admin

Αθηνά Οικονομάκου: Όταν διέψευσε πριν λίγο καιρό τις φήμες χωρισμού

admin