Υλικά
- 3 φέτες ψωμί σε φέτες ‘’Αρχαία Σπορά Παπαδοπούλου’’
- 3 φέτες γαλοπούλα βραστή
- 90 γραμμάρια από τριμμένα τυριά (παρμεζάνα, λαδωτήρι Λέσβου κ.α.)
- 1/3 κουταλιά του γλυκού ρίγανη
- 1/3 φλιτζάνι του τσαγιού σάλτσα ντομάτας
- Λαδόκολλα
Εκτέλεση
Παίρνουμε ένα ταψάκι και τοποθετούμε τη λαδόκολλα. Έπειτα βάζουμε τις φέτες ψωμί “Αρχαία Σπορά” τη μία δίπλα στην άλλη χωρίς να αφήσουμε κενά.
Πάνω στις φέτες του ψωμιού αλείφουμε λίγη σάλτσα ντομάτας και τοποθετούμε την γαλοπούλα σε κομμάτια.
Έπειτα ρίχνουμε τα τριμμένα τυριά και καλύπτουμε όλες τις φέτες του ψωμιού.
Στη συνέχεια πασπαλίζουμε τη ρίγανη και ψήνουμε στο φούρνο στους 250 βαθμούς για περίπου 23 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα η πίτσα μας.
Μπορούμε να συνοδεύσουμε τα πιτσάκια με μια σαλάτα για να έχουμε μια πλήρη σύνθεση γεύματος.
Καλή μας απόλαυση!
- Πιτσάκια στο λεπτό με ψωμί σε φέτες “Αρχαία Σπορά” - Diatrofi.gr | -.