LifeStyle

Δημήτρης Σούρας Vs Μαίρης Συνατσάκη: «Η μόνη τιμωρία είναι η λήθη»

Ποικίλες αντιδράσεις φαίνεται πως έχει προκαλέσει το νέο video της Μαίρης Συνατσάκη στο You Tube. Η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με αφορμή ένα post της από την Ημέρα της Μητέρας.

Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη που έχει αποκτήσει μαζί με τον Ίαν Στρατή την κόρη της, Ολίβια ανέφερε: «Θέλω να απαντήσω στην ερώτηση για το αν θεωρείς φυσιολογικό να λες ότι το παιδί μου είναι βιολογικά κορίτσι. Προέκυψε από το post που είχα ανεβάσει την ημέρα της Γυναίκας με μία φωτογραφία με τη μικρή και από συνομιλία μου με την Γωγώ Δελογιάννη, την σεφ που είναι και φίλη μου. Θέλω να πω ότι μου φαίνεται τελείως φυσιολογικό να εκφράζομαι με αυτόν τον τρόπο γιατί -αν με ξέρετε και με ακολουθείτε- είμαι ένας άνθρωπος που πρεσβεύει κάποια πράγματα. Δεν τα πρεσβεύω διακοσμητικά για τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά τώρα που έγινα μανουλίτσα δεν θα ισχύουν για εμένα. Είναι πράγματα που πιστεύω βαθιά στην ψυχή μου».

Και συνέχισε: «Μου φαίνεται απολύτως λογική η έκφραση βιολογικά κορίτσι γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Είναι βιολογικά κορίτσι. Τα θέματα κοινωνικού φύλου που προκύπτουν μετέπειτα στη ζωή -όχι πολύ αργότερα- οι άνθρωποι αποκτούν μία τέτοια αίσθηση κι από 4 χρονών. Αν το κοινωνικό της φύλο είναι διαφορετικό από το βιολογικό, ποια είμαι εγώ να πω το οτιδήποτε; Θέλω πολύ περισσότερο να υπάρξει στο δικό μου το παιδί αυτή η ελευθερία και δεν θέλω να προοικονομίσω τίποτα και μην αγχώνεστε τα παιδιά δεν μπερδεύονται από την πολλή ελευθερία και την αποδοχή. Αλλιώς δημιουργούνται τα προβλήματα γιατί άκουσα πολλούς να το κοροϊδεύουν στο Twitter».

Ωστόσο, η εν λόγω τοποθέτησή της προκάλεσε και αντιδράσεις. Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν τα λεγόμενά της ήταν και ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Σούρα:

«Μία, παντελώς άγνωστη σε μένα γυναίκα, έκανε δήλωση για “βιολογικό κορίτσι” κλείνοντας πονηρά το μάτι σε “άφυλα παιδιά”. Τα κανάλια, ατυχώς, τη μεταδώσανε! Προσοχή Έλληνες. Επώνυμοι, ανώνυμοι, υπ- όνομοι, παίζουν με την ύπαρξη σου, καταργώντας την ανθρώπινη διακριτή υπόσταση. Αδιαφορείστε και περιφρονείστε τους. Η μόνη τους τιμωρία είναι η λήθη!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Συνατσάκη: «Το παιδί μου είναι βιολογικά κορίτσι. Αργότερα θα αποφασίσει το κοινωνικό της φύλο»

<- viewbox="0 0 248.7 105.6"> ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- <- viewbox="0 0 248.7 105.6">

Related posts

Ευδοκία για το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι: Μου φαίνεται ότι είναι ένας αχταρμάς

admin

Αθηνά Οικονομάκου: Όταν διέψευσε πριν λίγο καιρό τις φήμες χωρισμού

admin

Διαζύγιο «βόμβα» για Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππο Μιχόπουλο – Η κοινή ανακοίνωση

admin

Η Ιρίνα Σάικ ψάχνει άνδρα σε δύο ηπείρους – Πρέπει να είναι όμορφος, διάσημος και πλούσιος

admin

Η Madonna απολαμβάνει την περιοδεία της με τα παιδιά της: «Τίποτα δεν με κάνει πιο ευτυχισμένη»

admin

Οι celebrities που εντυπωσίασαν στην πασαρέλα του «Athens Fashion Week»

admin

Η δημόσια συγγνώμη της Κατερίνας Καινούργιου στην Ιωάννα Μαλέσκου

admin

«Πόλεμος» στη μόδα: Επίθεση της Μπαρ Ραφαέλι στην Μπέλα Χαντίντ για ανάρτηση υπέρ της Παλαιστίνης – Είναι «fake»

admin

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

admin

Μπέλα Χαντίντ: Ξέσπασε η Μπαρ Ραφαέλι εναντίον της για ψευδή ανάρτηση υπέρ της Γάζας – «Δεν έμαθες από τα λάθη της Τζίτζι;»

admin

Δημήτρης Παπανικολάου: «Ας μιλήσουμε για τον αυτισμό»

admin

Τέιλορ Σουίφτ: Η μουσική της είναι απογοητευτική, λένε οι Pet Shop Boys

admin