Φέτος θα είχε ανάγκη μια αγκαλιά όπως εκμυστηρεύτηκε η Βίκυ Καγιά στην συνέντευξή της στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ενώ αυτό που έχει ανάγκη για το καλοκαίρι που πλησιάζει είναι να ξεκουραστεί καθώς ήταν μια χρονιά υψηλών απαιτήσεων.

Η δυναμική παρουσιάστρια μίλησε για τις «κόντρες» στις οποίες βρέθηκε να πρωταγωνιστεί και τα unfollow που πολυσυζητήθηκαν.

Η Βίκυ Καγιά για τη σχέση με τα παιδιά του συζύγου της Ηλία Κρασσά

Παράλληλα αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή με τον Ηλία Κρασσά, αλλά και τη σχέση της με τα παιδιά του από τον πρώτο του γάμο.

«Δεν έχω ξεχωρίσει ποτέ τα παιδιά του συζύγου μου από τα δικά μου, και δε θα το κάνω ποτέ. Έτσι πρέπει να γίνεται. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, τον αγαπάς για όλα του και όχι για τα μισά του. Όταν ένας άνθρωπος έρχεται με δυο πολύ σημαντικά πράγματα στη ζωή του που είναι δυο παιδιά, πρώτα είναι τα παιδιά και μετά όλα τα άλλα. Είναι κομμάτι του, είναι η ζωή του, είναι η μεγάλη αγάπη του τα παιδιά του.

Αν με δυσκόλεψε στην αρχή; Ξαφνικά βρέθηκα με δυο παιδιά, δεν ήξερα τι να κάνω. Άλλο να έχεις τα βαφτιστήρια σου. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να δεις και τη σχέση του ανθρώπου σου με τα παιδιά, πώς είναι συναισθηματικά, πώς λειτουργεί με τα παιδιά γιατί αυτό λέει πολλά. Ο Ηλίας είναι ένας εξαιρετικός πατέρας. Ένα από τα πράγματα που με κέρδισε σε αυτόν, είναι πόσο αγαπάει τα παιδιά του. Τα έβλεπε και “έλιωνε”.

Προστατεύω τα παιδιά μου από τη δημοσιότητα γιατί είναι μικρά ακόμα και δεν μπορούν να καταλάβουν το τι συμβαίνει ακριβώς και αυτό μπορεί να έχει και μεγάλη επικινδυνότητα στην ψυχοσύνθεσή τους. Από το να πάρουν ψηλά τον αμανέ μέχρι να τρομάξουν. Πολλές φορές όταν είμαστε στη Μύκονο και με ρωτάνε γιατί μας τραβάνε φωτογραφίες ή σε κάποιο πάρκο, τους λέω ότι τραβάνε τη θάλασσα ή το πάρκο. Δεν τους λέω ποτέ ότι είμαστε πιο πάνω ή πιο πέρα από κανέναν. Είμαστε μια οικογένεια όπως όλες οι άλλες. Η μαμά δουλεύει στην τηλεόραση. Νομίζουν ότι μόνο το Shopping Star. Δεν τους λέω για τα εξώφυλλα, δεν τους λέω τίποτα. Όταν πάνε 9-10 χρονών θα τους τα εξηγήσω όλα τότε. Δεν έχω κανένα θέμα να ασχοληθεί η Μπιάνκα με το μόντελινγκ, ξέρω που να τη στείλω. Ο Ηλίας δεν θα το ήθελε αυτό.

Το ενδεχόμενο να αποκτήσει κι άλλο παιδί

Τέλος, η Βίκυ Καγιά μίλησε για τη σκέψη που είχε τον τελευταίο καιρό αν θα δοκίμαζαν να αποκτήσουν ακόμα ένα παιδί. «Το έχω σκεφτεί πολύ τον τελευταίο καιρό να κάνω κι άλλο παιδί ή να μην κάνω. Νομίζω όχι. Φτάνει. Έχουμε και τα άλλα δύο. Έχουμε και τα δύο μικρά που ξεπετάχτηκαν και είναι ωραία που πάμε τώρα όλοι μαζί. Να κλειστείς πάλι με ένα μωρό. Εντάξει δεν είμαι και η Σάρα. Είμαι 44, θα γίνω 45. Αν το προσπαθήσεις φαντάζομαι μπορεί να γίνει. Το έχω βγάλει τώρα από το μυαλό μου γιατί νομίζω ότι είμαστε μια χαρά έτσι. Ένα μωρό φέρνει τούμπα όλο το σύστημα», εκμυστηρεύτηκε η παρουσιάστρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-