Must

Μου ρίχνεται η πεθερά μου αλλά η γυναίκα μου το διακωμωδεί. Νιώθω μόνος… Τι να κάνω;

Μου ρίχνεται η πεθερά μου αλλά η γυναίκα μου το διακωμωδεί. Νιώθω μόνος… Τι να κάνω;

Με τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι δύο χρόνια και η σχέση μου με τα πεθερικά μου ήταν πάντα κάπως παράξενη. Η μητέρα της γυναίκας μου είναι περίεργη και πολλές φορές έχω καταλάβει ότι μου φέρεται με έναν τρόπο κάπως… ακατάλληλο, αν με καταλαβαίνετε. Η πεθερά μου, ήταν πάντα κάπως πιο «φιλική» απ’ ότι έπρεπε. Προσπαθεί να αγγίξει τα πόδια μου κάτω από το τραπέζι, κάνει σχόλια για το μέγεθος των γεννητικών μου οργάνων με βάση τα εσώρουχα που φορούσα και πολλά άλλα που δεν αρμόζουν σε μία φυσιολογική σχέση ανάμεσα σε πεθερά και γαμπρό.Η γυναίκα μου κάθε φορά που της το έλεγα, γελούσε και έλεγε ότι τουλάχιστον είναι καλή και ευγενική απέναντί μου σε αντίθεση με άλλα πεθερικά. Άρχισα και εγώ να σκέφτομαι μήπως είναι απλά λίγο τρελλή και υπερβάλλω.

Ένα βράδυ όμως έτυχε να μείνω μόνος με την πεθερά μου στο σαλόνι την ώρα που η γυναίκα μου και ο πατέρας της βγήκαν για λίγο στην αυλή. Η πεθερά προτίμησε να κάτσει δίπλα μου στο σαλόνι παρόλο που υπήρχαν πολλές άλλες άδειες καρέκλες. Την ώρα που της απαντούσα στην ερώτηση αν σχεδιάζαμε με τη γυναίκα μου να κάνουμε τελικά ή όχι παιδί άρπαξε τον καβάλο μου και τον έσφιξε δυνατά. Δεν μπόρεσα να αντιδράσω καν. Πάγωσα και έμεινα ακίνητος.

Όταν κάπως συνήλθα πετάχτηκα στον αέρα και είπα στην γυναίκα μου που εκείνη την ώρα έμπαινε στο σπίτι τι είχε συμβεί. «Η μάνα σου μου την έπεσε. Με χούφτωσε μόλις πριν από λίγα δευτερόλεπτα». Όσο απίστευτο και αν σας ακούγεται η γυναίκα μου όχι μόνο δεν ταράχτηκε, όχι μόνο δεν αντέδρασε, αλλά το πήρε στην πλάκα και έβαλε τα γέλια λέγοντάς μου να σταματήσω να είμαι τόσο μονόχνοτος και να βάλω λίγο χιούμορ στη ζωή μου. Στη συνέχεια έκατσε με τους γονείς της στον καναπέ σαν να μην είχε συμβεί τίποτα ενώ εγώ είχα μείνει όρθιος να τους κοιτάζω όλους απορημένος. Ο δε πατέρας της ήταν σαν να ήταν σε έναν άλλο κόσμο.

Έχω ξενερώσει με τη γυναίκα μου. Νιώθω ότι δεν με υπερασπίζεται και το κυριότερο, ότι δεν με θέλει. Αγαπάει τόσο την οικογένειά της που παραβλέπει πόσο δυσλειτουργική είναι και προτιμάει να τη δεχτεί όπως είναι για να μη χάσει την ευτυχία και την άνεσή της. Μη με ρωτήσετε αν αξίζει να κάνω παιδιά μαζί της. Δε θα ρισκάρω εγώ την ασφάλειά τους και τη σωματική τους ακεραιότητα.

Σκέφτομαι σοβαρά το διαζύγιο….

Γιώργος

Related posts

Στ. Κασσελάκης: Γλεντά την παραμονή του στην αρχηγία σε μπαρ της Αθήνας

admin

To βλέμμα του Τάιλερ Μακμπέθ για τον σύζuγο του Στέφανου Κασσελάκη

admin

Γιώργος Καπουτζίδης: Ο Χριστός δεν μίλησε για την ομοφυλοφιλία, στενοχωριέμαι για τη χώρα μου

admin

Ποδοσφαιριστές φιλήθnκαν στο στoμα για να πανηγυρίσουν γκολ της ομάδας τους

admin

Ιεράπετρα: Λεβέντισσα 84χρονη γιαγιά δουλεύει στα θερμοκήπιά της γιατί δεν βρίσκει εργάτες

admin

Είναι γεγονός: Ανακοίνωσε την uποψηφιότητά του για τις εuρωεκλογές ο Γιώργος Αυτιάς – «Να πάει ένας που ξέρει από οıκονομıκά»

admin

Ανείπωτος θρήνος στις Ένоπλες Δυνάμεις: Έφυγε από τη ζωή ο σμηναγός Γιώργος Αναγνώστου

admin

Του αξίζουν 1.000 μπράβο: Ο Νίκος Κόντης θα τρέξει 400 χλμ στη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών

admin

«Η Σοφία παντρεύεται την Αντωνία»: Ο πρώτος γάμος ομóφυλου ζευγαριού στην Πάτρα

admin

Η Χριστίνα Φλαμπούρη έγινε η πρώτη Ελληνίδα που κατέκτησε τις 7 ψηλότερες κορυφές κάθε ηπείρου

admin

27χρονη με καρκίvο εκπλήρωσε το όνειρό της και παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της

admin

Τέμπη: Ραγiζει καρδıές ο Νίκος που σώθnκε αλλά έχασε τη σύζuγό του – «358 μέρες χωρίς την Αθηνά»

admin