Must

Γυναίκα ερωτεύτηκε μέσω Facebook άγνωστο, εγκατέλειψε άνδρα και παιδί και της «έφαγε» 95.000 ευρώ

Γυναίκα ερωτεύτηκε μέσω Facebook άγνωστο, εγκατέλειψε άνδρα και παιδί και της «έφαγε» 95.000 ευρώ

Τον γνώρισε μέσω Facebook αλλά η γνωριμία αυτή δεν της βγήκε σε καλό.Η Σάρον Μπάλμερ από το Μάντσεστερ, τα βράδια όταν το σπίτι ησύχαζε και ο γιος και ο άνδρας της έπεφταν για ύπνο, σέρφαρε στο Facebook και καμιά φορά συνομιλούσε με φίλους της. Κάποια στιγμή της ήρθε ένα αίτημα φιλίας από έναν άνδρα με το όνομα Μέρφι Τάουνσεντ. Το αποδέχτηκε και σιγά σιγά άρχισαν να μιλάνε.

Οι φωτογραφίες που είχε στο προφίλ του ήταν αληθινές, αλλά δεν ήταν δικές του. Ήταν του Λετονού υπουργού Άμυνας Άρτις Πάμπρικς. Η συνομιλία του ζευγαριού συνεχίστηκε για μήνες και η Σάρον άρχισε να ερωτεύεται τον άνδρα.

Της είπε ότι είναι υψηλόβαθμος στρατιωτικός που υπηρετεί στη Συρία. Της είπε στην αρχή ότι δεν μπορεί να φύγει από εκεί γιατί δεν είχε λεφτά και η κατάσταση είναι επικίνδυνη. Μάλιστα ο άνδρας εξέφρασε τη θέληση του να επισκεφτεί την Σάρον αλλά δυστυχώς το οικονομικό ήταν ανασταλτικός παράγοντας.Τότε η γυναίκα από το Μάντσεστερ του είπε πως θα του έδινε εκείνη τα χρήματα. «Μου είπε ότι ένιωθε μοναξιά και υπηρετούσε στη Συρία. Η γυναίκα του είχε πεθάνει και απλά ήθελε κάποιον άνθρωπο να μιλήσει» λέει η Σάρον.

Ο Μέρφι κάθε μήνα ζητούσε όλο και περισσότερα ποσά. Άλλες φορές για ένα εισιτήριο για να την επισκεφτεί, άλλες φορές γιατί έπρεπε να πάει επειγόντως στις ΗΠΑ, άλλες φορές επειδή μπήκε στο νοσοκομείο και έπρεπε να πληρώσει κάθε φορά έβρισκε και κάθε διαφορετικό και κάθε φορά η γυναίκα φούσκωνε τον λογαριασμό του. Μέχρι που συνολικά του έδωσε 80.000 λίρες, δηλαδή 95 χιλιάδες ευρώ.

Και ξαφνικά… εξαφανίστηκε

Η Σάρον στο μεταξύ αποκάλυψε στον σύζυγο της πως είναι ερωτευμένη με έναν στρατιωτικό και έφυγε από το σπίτι ύστερα από 29 χρόνια, για να μείνει αλλού μόνη. Κάποια στιγμή η γυναίκα δεν είχε άλλα λεφτά και προκειμένου να συνεχίσει να στέλνει στον Μέρφι, δανείστηκε άλλες 44 χιλιάδες ευρώ.

Μέχρι που ο Μέρφι μια μέρα εξαφανίστηκε. Ούτε απαντούσε στο κινητό που της είχε δώσει, ούτε στα μηνύματα. Και τότε η γυναίκα έκανε το προφανές. Βρήκε το τηλέφωνο της αμερικανικής βάσεις που υποτίθεται ότι υπηρετούσε ο Μέρφι και ρώτησε να μάθει εάν εκεί υπάρχει κάποιος Μέρφι Τάουνσεντ.

Όταν της είπαν πως τέτοιο πρόσωπο δεν υπάρχει που να υπηρετεί εκεί, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Τελικά αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το πάθημα της και να βγει μπροστά για να προστατεύσει και άλλες γυναίκες να μην πέσουν θύματα γενικά στον κόσμο του διαδικτύου.

Και μια σημείωση: Ο Λετονός υπουργός Άμυνας φωτογραφίες του οποίου χρησιμοποιούσε στο ψεύτικο προφίλ του ο Μέρφι, είπε πως αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο υπάρχουν τουλάχιστον 100 ψεύτικοι λογαριασμοί με τις φωτογραφίες του σαν εικόνα προφίλ.Related posts

Στ. Κασσελάκης: Γλεντά την παραμονή του στην αρχηγία σε μπαρ της Αθήνας

admin

To βλέμμα του Τάιλερ Μακμπέθ για τον σύζuγο του Στέφανου Κασσελάκη

admin

Γιώργος Καπουτζίδης: Ο Χριστός δεν μίλησε για την ομοφυλοφιλία, στενοχωριέμαι για τη χώρα μου

admin

Ποδοσφαιριστές φιλήθnκαν στο στoμα για να πανηγυρίσουν γκολ της ομάδας τους

admin

Ιεράπετρα: Λεβέντισσα 84χρονη γιαγιά δουλεύει στα θερμοκήπιά της γιατί δεν βρίσκει εργάτες

admin

Είναι γεγονός: Ανακοίνωσε την uποψηφιότητά του για τις εuρωεκλογές ο Γιώργος Αυτιάς – «Να πάει ένας που ξέρει από οıκονομıκά»

admin

Ανείπωτος θρήνος στις Ένоπλες Δυνάμεις: Έφυγε από τη ζωή ο σμηναγός Γιώργος Αναγνώστου

admin

Του αξίζουν 1.000 μπράβο: Ο Νίκος Κόντης θα τρέξει 400 χλμ στη μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών

admin

«Η Σοφία παντρεύεται την Αντωνία»: Ο πρώτος γάμος ομóφυλου ζευγαριού στην Πάτρα

admin

Η Χριστίνα Φλαμπούρη έγινε η πρώτη Ελληνίδα που κατέκτησε τις 7 ψηλότερες κορυφές κάθε ηπείρου

admin

27χρονη με καρκίvο εκπλήρωσε το όνειρό της και παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της

admin

Τέμπη: Ραγiζει καρδıές ο Νίκος που σώθnκε αλλά έχασε τη σύζuγό του – «358 μέρες χωρίς την Αθηνά»

admin