Γιώργος Αυτιάς μίλησε στην εκπομπή «Super Kατερίνα» για τις εκλογές, τους πολιτικούς και για το συμβόλαιό του στον ΣΚΑΪ.

«Απεδείχθη ότι ο ελληνικός λαός είναι ο πιο έγκυρος. Έχω  τη γνώμη ότι πρέπει να προσερχόμαστε στις κάλπες. Πάρα πολλές φορές στάθηκα απέναντι στην κυβέρνηση και έχω μία αίσθηση ότι θα μου έρθουν Τσίπρας και Μητσοτάκης σε ένα οικονομικό debate, εγώ θα κρατάω ένα χαρτί με τις ερωτήσεις του κόσμου. Θεωρώ έντονα κοινωνικές τις εκπομπές που κάνετε. Είναι τιμή για τις εκπομπές όπως της Κατερίνας, που ήρθαν οι πολιτικοί αρχηγοί, οι δικές σας εκπομπές χαράζουν και έναν άλλο δρόμο ότι θέλει υπομονή η τηλεόραση.

Στο λέει ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να είναι βουλευτής, ακόμα λέω όχι, να δω πόσο θα αντέξω. Δεν μπορείς να αποκλείσεις έναν πολιτικό από φίλο γιατί ποιος θα του πει τι συμβαίνει στην κοινωνία; Ο πρωθυπουργός μου είπε ό,τι λάθη κάνουν να τα λέω στον αέρα».

«Η τηλεόραση ενώνει, δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα»

«Δυο χρόνια συμβόλαιο στον ΣΚΑΪ, όλα αυτά που συμβαίνουν στα media μου αρέσουν γιατί ανακατεύεται το προϊόν και θα έχουμε πάρα πολλά να πούμε σε σύντομο διάστημα» τόνισε.

«Θα ευχηθώ κάθε επιτυχία σε όποιον δοκιμάζει την τύχη του αλλιώς. Μην ξεχνάς ότι ήμουν στον ΑΝΤ1, δίπλα σε έναν Τιτάνα της ενημέρωσης, τον Γιώργο Παπαδάκη και του οφείλω πάρα πολλά γιατί με έμαθε πολλά όπως και στον Νίκο Χατζηνικολάου» ανέφερε για την Ντόρα Κουτροκόη.

«Είμαι υπέρ των νέων παιδιών. Η τηλεόραση ενώνει, δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα, είναι παράλληλοι δρόμοι» είπε για την αποχώρηση Αντωνοπούλου και την πιθανή αντικατάστασή της από τη Λένα Φλυτζάνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-