Ο Γιάννης Βασιλώττος, ο οποίος πρωταγωνιστεί φέτος στον «Παράδεισο των Κυριών» μίλησε για όλες τις «αγάπες» της ζωής του, την τηλεόραση, το θέατρο και τη μουσική. Ανάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε, ποιο είναι το πιο παράξενο μέρος, που έχει συνευρεθεί ερωτικά.

«Προτιμώ σεξ στο σπίτι. Έχει συμβεί να κάνω σεξ σε εξωτερικό χώρο. Έχω κάνει σε παραλία απλά όχι στη στεριά. Μέσα στη θάλασσα, σε στρώμα. Είχα πάει σε μια μεγάλη επιχείρηση με παιχνίδια και είχα πάρει ένα μεγάλο στρώμα. Ήταν στρώμα για κάμπινγκ και επέπλεε στη θάλασσα. Ήταν πολύ σταθερό» ανέφερε ο Γιάννης Βασιλώττος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Επιπλέον, παραδέχθηκε πως οι άντρες τον φλερτάρουν περισσότερο. «Νομίζω ότι με φλερτάρουν περισσότερο οι άντρες. Οι άντρες γιατί είναι πιο άνετοι στο φλερτ», είπε.

Όταν ρωτήθηκε εάν θα επέλεγε μια παραλία γυμνιστών ή κανονική, ο ηθοποιός απάντησε πως εξαρτάται με ποιον είναι. «Αν πάμε μαζί θα πάμε σε… κάποιο βουνό, να έχει κρύο, να ντυθούμε καλά! Ο γυμνισμός είναι ωραίο πράγμα. Τώρα το να κολυμπάς όπως σε γέννησε η μάνα σου είναι φοβερό πράγμα. Αλλά, εντάξει, ένας άνθρωπος τώρα στη θέση μου και στη θέση σου και σε μια θέση που σε αναγνωρίζουν στον δρόμο είναι λίγο περίεργο. Σκέψου να πας σε μια παραλία γυμνιστών και να έρθει μια κυρία που σε ξέρει από την τηλεόραση και σου λέει να βγάλετε μαζί μια φωτογραφία», δήλωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-