«Έγινα μάνα στα 50 μου, και οι περισσότερες φίλες μου έχουν ήδη εγγόνια»

Date:

«Έγινα μάνα στα 50 μου, και οι περισσότερες φίλες μου έχουν ήδη εγγόνια»

Την προηγούμενη βδομάδα, το μοντέλο παγκοσμίου φήμης Ναόμι Κάμπελ ανακοίνωσε πως έγινε μητέρα στα 50 της χρόνια και εξέπληξε ευχάριστα τους πάντες. Στην Ελλάδα, η Τζένη Μπαλατσινού, επίσης ήταν γνωστό πως πρόκειται να φέρει το παιδί της στον κόσμο περίπου στην ίδια ηλικία.







Δεν είναι να απορεί κανείς, όμως, αφού όλο και περισσότερες γυναίκες αποφασίζουν να αποκτήσουν παιδιά αργότερα στη ζωή τους. Όπως δηλώνει αυτή η μαμά είναι υπέροχο να γίνεσαι γονιός σε αυτή την ηλικία.

Η ιστορία της Claire Mear

Η Claire Mear, από το Norfolk, ήταν 50 ετών όταν απέκτησε την κόρη της Amelie. Η δική της περίπτωση ωστόσο διαφέρει από άλλες γυναίκες, καθώς είχε προσπαθήσει να γίνει μητέρα νωρίτερα στα 46 της. Το μωράκι της όμως που ήδη είχε διαγνωσθεί με σύνδρομο Down, πέθανε στην γέννα αφήνοντας ένα τεράστιο κενό μέσα της.







Αλλά στα 49 της, η Claire άρχισε να σκέφτεται σοβαρά να προσπαθήσει ξανά. Από τότε που έχασε το παιδάκι της έκανε βελονισμό προκειμένου να διαχειριστεί τη θλίψη και το πένθος και δειλά – δειλά ένιωθε μια αισιοδοξία για το μέλλον.

«Όταν έφτασα 49 χρονών πολλά πράγματα άρχισαν να αλλάζουν μέσα μου. Γνώρισα πολλούς ανθρώπους που έγιναν γονείς μέσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Ωστόσο, αρκετοί γιατροί προσπάθησαν να με αποθαρρύνουν. Κάποιος μου σύστησε μια κλινική στην Ελλάδα και όταν μου είπαν ότι μπορώ να δοκιμάσω δεν έχασα ευκαιρία».

Μετά από πολύ κόπο και μια αποτυχημένη προσπάθεια, έμεινε έγκυος στην Αmelie, η οποία αναπτυσσόταν ομαλά και από ότι φαινόταν ήταν υγιής. Στις 37 εβδομάδες γεννήθηκε μέσω καισαρικής. «Ήταν υγιής και πανέμορφη» είπε συγκινημένη η μαμά της.

Η Amelie είναι πλέον 4 χρόνων

Η Amelie γίνεται 4 ετών φέτος και η Claire δηλώνει ότι είναι υπέροχο να είσαι γονιός σε αυτή την ηλικία. Το μόνο μειονέκτημα για εκείνη είναι η εύρεση φίλων που να είναι γονείς σε αυτή την ηλικία.

«Οι περισσότεροι από τους φίλους μου τώρα αρχίζουν να έχουν εγγόνια, αλλά το συνηθίζεις», είπε ενώ αναφέρθηκε και στο ότι δυστυχώς η κόρη της δεν έχει παππούδες, λέγοντας όμως ότι έχει πολλούς ανθρώπους γύρω της να την αγαπάνε.

Η Claire έχει πλέον γράψει ένα βιβλίο για τις εμπειρίες της που ονομάζεται Rocker Bye Baby.







Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Νίκος Ψαρράς: «Με κάποιους ανθρώπους οι ζωές μας μπλέκονται και είναι σαν μια ζωή»

Ο ταλαντούχος πρωταγωνιστής Νίκος Ψαρράς μιλά για την αγαπημένη του σύζυγο, τη σκηνοθέτιδα Έλενα Καρακούλη, με την οποία συμπορεύεται 12 χρόνια. Πόσα χρόνια είσαι μαζί με τη σε τη σκηνοθέτιδα Ελενα Καρακούλη; Νίκος Ψαρράς στο gossip-tv: «Ο ηθοποιός παίζει στο φως - Εκτίθεται και άρα... κρίνεται» Με την Έλενα είμαστε μαζί δώδεκα χρόνια και έντεκα

Μάρα Ζαχαρέα: Κάνει ηλιοθεραπεία στην εντυπωσιακή βεράντα της στην Πάρο – Η θέα από το σπίτι της!

Η Μάρα Ζαχαρέα θέλησε να περάσει το καλοκαίρι της μακριά από τους γρήγορους ρυθμούς ζωής της Αθήνας!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Γάλλος σκηνοθέτης… εξαφάνισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Η αντίδραση της ΕΡΤ στο σκηνοθετικό λάθος

Παρασκευή, 26.7.2024, 23:50 Zappit@ZAPPIT_ Αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια στα social media από τη γενικότερη εικόνα της διοργάνωσης. Η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα το βράδυ της Παρασκευής (26/7). Παρά την καταρρακτώδη βροχή, οι Γάλλοι διοργανωτές κατάφεραν να φέρουν εις πέρας ένα φαντασμαγορικό show που για πρώτη φορά έλαβε χώρα

Ρένα Μόρφη σε πρωτοφανή επίθεση προς τους δημοσιογράφους: “Για μένα ήταν ο απόλυτος βιασμός, με τσάκισε”

"Μαθεύτηκε πολύ νωρίς. Ήταν μια είδηση πολύ προσωπική που προσπάθησα να την κρατήσω. Τελικά, δεν τη σεβάστηκαν και την έβγαλαν", περιγράφει η Ρένα Μόρφη.

Μαριέττα Χρουσαλά: Ξέγνοιαστες στιγμές στη Μύκονο με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα

Παρέλαση επωνύμων γίνεται κάθε βράδυ στα Ματογιάννια, με celebrities και jet setters να «ανακατεύονται» με τα πλήθη των τουριστών. Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας έκαναν βραδινή έξοδο σε γνωστό μπαρ του νησιού όπου και τους κατέγραψε η κάμερα του Mykonos Live TV. Η πρώην παρουσιάστρια και ο εφοπλιστής είναι από τα πιο ερωτευμένα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η εμφάνιση του Slimane και η ερμηνεία του «Mon Amour» της Eurovision

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Με διαφορετικό τρόπο ερμηνεύτηκε ο εθνικός ύμνος της Γαλλίας κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης. Έκπληξη όμως αποτέλεσε η εμφάνιση του Slimane, νωρίτερα. Φαντασμαγορική είναι η παρέλαση, που για πρώτη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων είναι πλωτή, και πραγματοποιείται κατά μήκος του Σηκουάνα. Πλήθος κόσμου έχει γεμίσει τις κερκίδες που έχουν

Power of Love: Ποιο αγόρι θα αποχωρήσει;

Παρασκευή, 26.7.2024, 13:29 Zappit@ZAPPIT_ Διαβάστε περισσότερα... Απόψε είναι το Gala του Power of Love και ένα αγόρι θα δει την πόρτα της εξόδου από το παιχνίδι. Η Νίκη και ο Jason είναι εκείνοι που φορούν την κονκάρδα στα δύο σπίτια αφού ψηφίστηκαν ως οι δημοφιλέστεροι χαρακτήρες της εβδομάδας. Τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσε η Νίκη η οποία

Ο Μίμης Πλέσσας κλείνει 100 χρόνια ζωής με μία μεγάλη γιορτή στο Θέατρο Παλλάς

Διαβάστε λεπτομέρειες... Μια ανεπανάληπτη μουσική γιορτή αφιερωμένη στα εκατοστά γενέθλια του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη Μίμη Πλέσσα, έρχεται στο Θέατρο Παλλάς από τον μετρ των μουσικοθεατρικών επιτυχιών Γιώργο Βάλαρη. Μια επέτειος-σταθμός για την ελληνική μουσική με τις σπουδαιότερες κινηματογραφικές επιτυχίες του μυθικού συνθέτη και ένα πλούσιο επιτελείο 30 και πλέον καλλιτεχνών μαζί με πολυμελή ζωντανή ορχήστρα.

Lady Gaga για την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων: Είναι ένα δώρο που δεν θα ξεχάσω ποτέ

Lady Gaga για την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων: Είναι ένα δώρο που δεν θα ξεχάσω ποτέ Δείτε τη δημοσίεση που έκανε λίγο μετά την εντυπωσιακή performance H  Lady Gaga  τραγούδησε στην τελετή έναρξης των  Ολυμπιακών Αγώνων 2024  στο Παρίσι, με μια εντυπωσιακή εμφάνιση εμπνευσμένη από τα καμπαρέ, με μία ομάδα 8 χορευτών.

Μπέτι Μίντλερ: Η ηθοποιός και ο σύζυγός της κοιμούνται σε χωριστά υπνοδωμάτια εδώ και 40 χρόνια

H Μπέτι Μίντλερ αποκάλυψε το μυστικό της για τον 40χρονο γάμο της με τον σύζυγό της Μάρτιν φον Χάσελμπεργκ. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι το ζευγάρι κοιμάται σε «ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες» από τότε που παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας στις 16 Δεκεμβρίου 1984. Όσον αφορά στον λόγο, η Μίντλερ μιλώντας στο «Entertainment Tonight», απάντησε: «Ο σύζυγός μου ροχαλίζει».

Γιάννης Αγγελάκας: Το πρόβλημα υγείας που τον οδηγεί στην ακύρωση των συναυλιών του

Την διακοπή των συναυλιών του ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα social media ο Γιάννης Αγγελάκας. Ο ίδιος ενημέρωσε τους θαυμαστές του για το πρόωρο τέλος της καλοκαιρινής περιοδείας του, λόγω σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει με την ακοή του. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αγγελάκας, έγραψε στη λεζάντα μιας ανάρτησής του: «Γεια σας παιδιά. Λυπάμαι για αυτά που

Βασάλος: «Είδα την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τη σχέση της, δεν ένιωσα άνετα! Είναι αμήχανο»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε τη συνάντηση που είχε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον σύντροφό της, Γρηγόρη Μόργκαν .