Προσθήκη του -.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» και σχολίασε πρόσωπα και εκπομπές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη Σία Κοσιώνη και τον νέο της ρόλο στον ΑΝΤ1, στο δίδυμο Νίκου Στραβελάκη – Κατερίνας Παπακωστοπούλου, αλλά και στις εκπομπές της Ιωάννας Μαλέσκου και των Κατερίνας Καραβάτου – Χρήστου Φερεντίνου.
Για τη Σία Κοσιώνη και την παρουσία της στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα ανέφερε: «Της ταιριάζει απόλυτα. Από εκεί και πέρα, εγώ είδα ότι η Σία Κοσιώνη, από τη στιγμή που έφυγε από τον ΣΚΑΪ, είναι μια άλλη γυναίκα».
Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για τον Νίκο Στραβελάκη και την Κατερίνα Παπακωστοπούλου, σχολίασε: «Έχει πάρα πολλές παθογένειες και γι’ αυτόν τον λόγο θεωρώ ότι αποχώρησε και η Μίνα Καραμήτρου. Σε αυτή την εκπομπή έχουν φύγει δημοσιογράφοι και δημοσιογράφοι, έχουν φύγει αρχισυντάκτες και αρχισυντάκτες. Και αν αυτό το δίδυμο βγάλει σεζόν μαζί, πρέπει να τους δώσουμε το Όσκαρ της απύθμενης υπομονής».
Για την Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε: «Φέτος η Ιωάννα έχει κάνει πρόοδο. Δεν είναι η παρουσιάστρια που εγώ θα καθίσω να τη δω, αλλά φέτος δείχνει ότι είναι πιο προσιτή σε μένα».
Τέλος, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα σχολίασε τη συνύπαρξη της Κατερίνας Καραβάτου και του Χρήστου Φερεντίνου: «Εκεί υπάρχει ένα θέμα. Δεν μπορεί να έχεις δύο τόσο πολύ καλούς παρουσιαστές, που είναι και ο Φερεντίνος και η Καραβάτου, και να θες πάλι να κάνεις το ίδιο ακριβώς concept. Κάτι πρέπει να διαφοροποιήσεις για να φτιάξεις το δικό σου κοινό».