Λευτέρης Πανταζής και Άννα Βίσση ξεσήκωσαν τον κόσμο σε μαγαζί στους Αρκιούς: «Φωτιά στα κόκκινα και εγώ ο πυροσβέστης» δείτε βίντεο
Λευτέρης Πανταζής και Άννα Βίσση ξεσήκωσαν τον κόσμο σε μαγαζί στους Αρκιούς: «Φωτιά στα κόκκινα και εγώ ο πυροσβέστης» δείτε βίντεο
Οι δύο τραγουδιστές είπαν παλιές και νέες επιτυχίες τους, η Άννα Βίσση χόρεψε ζεϊμπέκικο, ενώ ο κόσμος έσπαγε πιάτα
Μια αυθόρμητη μουσική συνάντηση που ξεσήκωσε όλους όσοι βρίσκονταν σε μαγαζί στους Αρκιούς, είχαν η Άννα Βίσση και ο Λευτέρης Πανταζής, με τους δύο καλλιτέχνες να τραγουδούν παλιές και νέες επιτυχίες τους.
Το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, η Άννα Βίσση και ο Λευτέρης Πανταζής, όπως καταγράφηκε σε βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα social media, κατά την έξοδό τους στο νησί πήραν δύο μικρόφωνα και ξεκίνησαν να ερμηνεύουν μαζί κομμάτια τους.
Η διάθεση ανέβηκε όταν είπαν το «Το Ωραιότερο Πλάσμα Του Κόσμου» με την Άννα Βίσση, που φορούσε ένα κόκκινο μακρύ φόρεμα, να χορεύει ζεϊμπέκικο. Τότε, ο Λευτέρης Πανταζής την αποθέωσε, φωνάζοντας «φωτιά στα κόκκινα και εγώ ο πυροσβέστης».
Οι παρευρισκόμενοι έδειχναν να απολαμβάνουν τα ντουέτα τους, με ορισμένους να σπάνε πιάτα, ενώ όπως φαίνεται σε στιγμιότυπο έδωσαν και δώρα στους καλλιτέχνες.
Δείτε βίντεο
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
5
262
85
25
42
47