Θα ευνουχίζονται χειρουργικά όσοι βιάζουν παιδιά στη Νιγηρία

Date:







Οι βιαστές θα ευνουχίζονται χειρουργικά και όποιος βιάσει ένα παιδί θα αντιμετωπίσει τη θανατική ποινή σύμφωνα με νέους νόμους στο κράτος της Νιγηρίας. Μακάρι να κάνουμε το ίδιο και στην Ελλάδα!

Ο κυβερνήτης της πολιτείας Kaduna της Νιγηρίας (φωτογραφία) υπέγραψε νόμο σύμφωνα με τον οποίο οι άντρες που καταδικάστηκαν για βιασμό θα έρθουν αντιμέτωποι με τον χειρουργικό ευνουχισμό.

Όποιος βιάζει, δε, ένα παιδί κάτω των 14 ετών θα αντιμετωπίσει τη θανατική ποινή σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία.

Όπως αναφέρει η Daily Mail η απόφαση αυτή ακολουθεί τον δημόσιο θυμό για την πρόσφατη αύξηση των βιασμών εν μέσω περιορισμών του Covid-19.

Ο κυβερνήτης της πολιτείας Kaduna της Νιγηρίας Nasir Ahmad el-Rufai υπέγραψε νόμο με τον οποίο οι άντρες που καταδικάστηκαν για βιασμό θα αντιμετωπίσουν χειρουργικό ευνουχισμό.

Ο Nasir Ahmad el-Rufai είπε ότι «απαιτούνται δραστικές κυρώσεις για την περαιτέρω προστασία των παιδιών από σοβαρό έγκλημα».











Οι αναφερόμενες περιπτώσεις βιασμού στη Νιγηρία αυξήθηκαν δραματικά κατά τη διάρκεια των μηνών περιορισμών του κορωνοϊού.

Ο νέος νόμος της πολιτείας Kaduna είναι ο αυστηρότερος κατά του βιασμού στη Νιγηρία, την πιο πυκνοκατοικημένη χώρα της Αφρικής.

Ο πρόσφατα τροποποιημένος ποινικός κώδικας του κράτους αναφέρει επίσης ότι ένα άτομο που έχει καταδικαστεί για βιασμό σε άτομα άνω των 14 ετών θα αντιμετωπίσει ισόβια κάθειρξη.

Ο προηγούμενος νόμος επέβαλε μέγιστη ποινή φυλάκισης 21 ετών για τον βιασμό ενός ενήλικα και ισόβια κάθειρξη για τον βιασμό ενός παιδιού.

Μια γυναίκα που καταδικάστηκε για βιασμό παιδιού κάτω των 14 ετών αντιμετωπίζει την αφαίρεση των σαλπίγγων της.

[topontiki.gr], fanpage







Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Χριστίνα Μπόμπα: Ποζάρει με λευκό μπικίνι έτοιμη να κάνει ηλιοθεραπεία στην… ταράτσα!

Γιατί όταν δεν υπάρχει κοντά παραλία βρίσκει τρόπο να κάνει την ηλιοθεραπεία της! Ο λόγος για τη Χριστίνα Μπόμπα, η οποία μας έδωσε μια εξαιρετική ιδέα να πάρουμε λίγο χρώμα –πάντα με την απαραίτητη προστασία- κάνοντας ηλιοθεραπεία στο σπίτι μας. Η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει σαν μοντέλο στη Νίκαια της Γαλλίας και ο Τανιμανίδης την αποθεώνει

Κώστας Κωστόπουλος: Κινείται νομικά εναντίον όσων αγνοούν την ομόφωνη αθώωσή του

Κώστας Κωστόπουλος: Τι ήταν όμως αυτό που προκάλεσε την αντίδρασή του μετά την απόφαση και κινείται νομικά;

Στο νοσοκομείο ο Ίαν ΜακΚέλεν – Είχε ατύχημα πάνω στη σκηνή θεάτρου

Στο νοσοκομείο ο Ίαν ΜακΚέλεν – Είχε ατύχημα πάνω στη σκηνή θεάτρου Στο νοσοκομείο ο Ίαν ΜακΚέλεν – Είχε ατύχημα πάνω στη σκηνή θεάτρου Έχασε τον βηματισμό του και έπεσε από τη σκηνή την ώρα παράστασης Thema Insights Sensitive προστασία: Μία παγκόσμια καινοτομία, με ελληνική υπογραφή Με στόχο να δημιουργήσει μια ξεχωριστή πρόταση στην ατομική

Κιμ Κατράλ: Οι απολαυστικές ημέρες και νύχτες της «Σαμάνθα» στην Αθήνα με τον κατά 14 χρόνια νεότερο σύντροφό της

Κιμ Κατράλ: Οι απολαυστικές ημέρες και νύχτες της «Σαμάνθα» στην Αθήνα με τον κατά 14 χρόνια νεότερο σύντροφό της Η επίσκεψη στην Ακρόπολη, τα πάρτι και οι απρόσμενες συναντήσεις Ενθουσιασμένη έμεινε από το παρθενικό της ταξίδι στην Ελλάδα η Κιμ Κατράλ. Η αγαπημένη και διαχρονικά αντισυμβατική Σαμάνθα του «Sex and the City» πέρασε ένα τριήμερο

Η Ρούλα Κορομηλά «καρφώνει» τη Ζήνα Κουτσελίνη για την ατάκα για τον Απόστολο Λύτρα: «Πάμε καλά;»

Η Ρούλα Κορομηλά «καρφώνει» τη Ζήνα Κουτσελίνη για την ατάκα για τον Απόστολο Λύτρα: «Πάμε καλά;» Το αιχμηρό σχόλιο της παρουσιάστριας προς τη συνάδελφό της. Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στα social media η επίμαχη ατάκα που χρησιμοποίησε η Ζήνα Κουτσελίνη στη μεσημεριανή της εκπομπή, αναφερόμενη στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα. Ο γνωστός

Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Μαυρίδης: Ο ΑΝΤ1 επιβεβαίωσε την επιστροφή του World Party με ένα βίντεο

Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης έδωσαν τα χέρια μεταξύ τους αλλά και με τον σταθμό για την επόμενη σεζόν.

Ανδρέας Γεωργίου: Όταν μαθαίνει κάποιος ότι έχει AIDS είναι σοκαριστικό στην αρχή, στην Κύπρο είχαμε στιγματιστεί

Ο Ανδρέας Γεωργίου φιλοξενήθηκε στην τελευταία εκπομπή της Μεγάλης Εικόνας στο MEGA το βράδυ της Δευτέρας17/06 και παραχώρησε συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη και με φόντο την Ακρόπολη μιλώντας για την ζωή του και το μέλλον του. «Με έναν μαγικό τρόπο έδεσε η ομάδα μας με τον Κούλη Νικολάου και τη Βάνα Δημητρίου. Όταν ξεκινάω μία

Αποκαλυπτικός ο Μπισμπίκης: «Με τη Δέσποινα φτιάχνουμε σπίτι στην Κρήτη για να μείνουμε εκεί»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Χαμογέλα και Πάλι» και στον Νίκο Συρίγο οπού μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχέση του με τη Δέσποινα

Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι 39 χρονών, θέλω να κάνω οικογένεια και ας με κατακρίνουν που το λέω»

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για όλα!

Μάκης Δελαπόρτας: Δεν είχα στο μυαλό μου να γίνω σταρ, γι’ αυτό οι ηθοποιοί με ήθελαν στο καμαρίνι τους

Ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε για τις συνεργασίες του με μεγάλες προσωπικότητες από τον χώρο του θεάματος, αλλά και την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική. Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, ανέφερε για την ενασχόλησή του με την υποκριτική: «Κάποια πράγματα είναι γραμμένα στη ζωή, το έχω ξαναπεί.

Ο καύσωνας καλά κρατεί και η Νίκη Κάρτσωνα δίνει συμβουλές για το κατάλληλο ντύσιμο

Η αλήθεια είναι πως με δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις με το μαγιό στους δρόμους της Αθήνας, λύσεις όμως υπάρχουν και μας τις προτείνει η Νίκη Κάρτσωνα.