Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχωρεί ο Αντώνης Ρέμος στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α Τετ», η οποία θα προβληθεί από τον Alpha Κύπρου και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.
Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων στη δισκογραφία, ο δημοφιλής τραγουδιστής κάνει έναν απολογισμό της προσωπικής και επαγγελματικής του διαδρομής, θυμάται καθοριστικές στιγμές της ζωής του και μιλά με απόλυτη ειλικρίνεια για πρόσωπα και γεγονότα που άφησαν το αποτύπωμά τους στην πορεία του.
Σε χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη ο Αντώνης Ρέμος – Η ανάρτηση και το «ευχαριστώ» της Υβόννης

Στην εκπομπή που θα μεταδοθεί το Σάββατο 6 Ιουνίου στις 23:00, ο Αντώνης Ρέμος γυρίζει πίσω στα χρόνια που έζησε στη Γερμανία ως παιδί, αναφέρεται στον χωρισμό των γονιών του, αλλά και στις δυσκολίες που χρειάστηκε να ξεπεράσει μέχρι να καταξιωθεί στον χώρο της μουσικής.
Ιδιαίτερη θέση στη συζήτηση έχει η σχέση που ανέπτυξε με τη Μαρινέλλα, για την οποία μιλά με βαθιά συγκίνηση. Ο ερμηνευτής αναφέρεται τόσο στη συνεργασία τους όσο και στους ισχυρούς δεσμούς που τους συνέδεαν όλα αυτά τα χρόνια, κάνοντας ειδική μνεία στη βραδιά στο Ηρώδειο που έμελλε να σημαδέψει και τους δύο.

«Η Μαρινέλλα πέρα από την αγάπη μου, ένιωθε και μία ασφάλεια δίπλα μου. Η βραδιά στο Ηρώδειο ήταν μία βραδιά και που θέλω να θυμάμαι και που δε θέλω να θυμάμαι. Αν μπορούσαμε να έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε πώς θα φύγουμε, η Μαρινέλλα θα επέλεγε αυτό εκείνη τη στιγμή».
Δεν λείπουν, ωστόσο, και οι προσωπικές αναφορές στην οικογένειά του. Ο τραγουδιστής μιλά με τρυφερότητα για τη σύζυγό του, Υβόννη Μπόσνιακ, αλλά και για τη μεγάλη αδυναμία της ζωής του, την κόρη τους, την Ελένη αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της καθημερινότητάς τους.
- Αντώνης Ρέμος: Η τρυφερή ανάρτηση με τη μητέρα και την κόρη του για τη γιορτή τους
- Ράγισαν καρδιές στο Τσαντίρι όταν ακούστηκε η φωνή της Μαρινέλλας-Η συγκλονιστική στιγμή με τον Ρέμο
- Το νέο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» σηκώνει αυλαία σήμερα με καλεσμένο τον Αντώνη Ρέμο