Με παράτησε ετοιμόγεννη για μια στριπτιζέζ αλλά τον συγχώρεσα. Έκανα καλά;

Date:

Με παράτησε ετοιμόγεννη για μια στριπτιζέζ αλλά τον συγχώρεσα. Έκανα καλά;

Είμαι η Έλλη και θέλω να μοιραστώ την δική μου ιστορία.







Εδώ και έξι μήνες ζω μαζί με τον πρώην σύζυγο μου και όλοι αναρωτιούνται τι με οδήγησε στην απόφαση να δεχτώ πίσω τον άνθρωπο που με απάτησε, με πρόδωσε που με τον χειρότερο τρόπο, παράτησε τα παιδιά μας και ξεκοκάλισετην περιουσία μας.

Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε από το γυμνάσιο. Ήταν και για τους δυο μας η πρώτη και μοναδική σχέση. Ήμασταν πολύ ερωτευμένοι και πέραν αυτού ταιριάζαμε πολύ. Ήταν αυτό που λέμε «πλασμένοι ο ένας για τον άλλο».

Παντρευτήκαμε πολύ μικροί πριν ακόμη τελειώσουμε τις σπουδές μας. Οι γονείςτου έχοντας μεγάλη περιουσία, τον στήριξαν επαγγελματικά και οικονομικά ώστε να έχουμε οικονομική άνεση παρά το νεαρό της ηλικίας μας.

Την ευτυχία μας συμπλήρωσε η γέννηση του πρώτου παιδιού μας.







Η δραματική ιστορία μου ξεκινάει τέσσερα χρόνια μετά τον γάμο όταν ήμουν έγκυος στο δεύτερο παιδί μου.

Η δύσκολη εγκυμοσύνη μου με καθήλωσε στο κρεβάτι αλλά ο Γιώργος πάντα δίπλα μου με φρόντιζε εμένα και το τρίχρονο γιο μας που λάτρευε, με στήριζε και με πολύ χιούμορ αντιμετώπιζε τις παραξενιές που μου δημιουργούσαν οι ορμόνεςτης εγκυμοσύνης.

Ήμουν ήδη στον έκτο μήνα την ημέρα εκείνη που άρχισε η καταστροφή μας.

Ήταν η μέρα των γενεθλίων του και είχαν έρθει οι φίλοι του να του ευχηθούν. Κάποιος είχε την φαεινή ιδέα να πάνε τα αγόρια σε μπαράκι να τα πιουν. Ο Γιώργος δεν ήθελε να πάει μαζί τους, για να μην με αφήσει μόνη μου, όμως εγώ επέμεινα να βγει για να ξεσκάσει.

Εκείνο το βράδυ ήρθε μεθυσμένος, φέσι. Δεν ανησύχησα. Σκέφτηκα ότι δεν ήταν μαθημένος στο ποτό.

Τις επόμενες μέρες άρχισε μια παράξενη συμπεριφορά. Εγώ που τον ήξερα τόσο καλά, άρχισα να μην τον αναγνωρίζω. Μυστικοπαθήςπερίεργα τηλεφωνήματα, καθυστερούσε να έρθει σπίτι. Τον παρατηρούσα αδύναμη να πιστέψω αυτά που βλέπω.

Ο επόμενος μήνας ήταν οδυνηρός! Ήταν σαν να είχα σπίτι έναν άλλο άνθρωπο. Ξενυχτούσε χωρίς καν να κρατάει τα προσχήματα.

Άρχισα να καυγαδίζω μαζί του και ήταν η πρώτη φορά στα χρόνια που ζούσαμε μαζί. Προσπάθησα να του μιλήσω δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Μου έλεγε ότι είμαι υπερβολική,ότι φταίνε οι ορμόνες ότι δεν τρέχει τίποτε και ότι είναι όλα της φαντασίας μου.

Αδύναμη να κάνω οτιδήποτε απευθύνθηκα στον αδερφό μου να δει τι συμβαίνει.

Όλα βγήκαν στη φόρα Γιώργος είχε σχέση με στριπτιζέζ.

Την είχε γνωρίσει την αποφράδα εκείνη ημέρα των γενεθλίων του που βγήκε με τους φίλους του. Ήταν ξετρελαμένος μαζί της και ξόδευε τα μαλλιά της κεφαλής του. Άβγαλτος εκείνος, εκείνη έμπειρη και κωλοπετσωμένη, είδε ένα νέο όμορφο άντρα με οικονομική άνεση, έπεσε επάνω του και τον έκανε υποχείριο της.

Ο αδερφός μου βλέποντας με αδύναμη και ανίκανη να αντιδράσω έκανε τρελή φασαρία. Τον απείλησε και τον έδιωξε από το σπίτι. Τάχα προσβεβλημένος που μπλεχτήκαν οι συγγενείς πήρε των ομματιών του και εξαφανίστηκε.

Ο γιος μας γεννήθηκε ένα μήνα μετά φυσικά χωρίς τον μπαμπά του. Δεν ήρθε καν να τον δει στο μαιευτήριο!

Πέρασαν ήδη πέντε χρόνια, χωρίς το παιδί μου να γνωρίσει τον πατέρα του! Δεν το είχε κρατήσει ποτέ στην αγκαλιά του.

Καμιά επαφή με κανένα!! Είχε ξεκόψει από όλους, φίλους, συγγενείς, γνωστούς. Ακόμη και από τους γονείς του είχε ξεκόψει Τα πεθερικά μου που ήταν πάντα κοντά μας και βοηθούσαν όσο μπορούσαν τον είχαν ξεγράψει!

Από ότι έμαθα συγκατοικούσε με την Ουκρανή στριπτιζέζ και μεγάλωνε το δικό της παιδί. Παράλληλα άρχισε να εξανεμίζεται η περιουσία που είχε στο όνομα του.

Στα πέντε χρόνια που μεσολάβησαν, είχε πουλήσει τα πάντα έμεινε στον άσσο και μετά από αυτό τον εγκατέλειψε η Ουκρανή σύντροφός του και έφυγε από την Ελλάδα.

Ήταν πλέον μόνος!!

Η πρώτη επαφή επαναπροσέγγισης έγινε με τους γονείς του. Δικαιολογήθηκε ότι κάτι έπαθε, ότι τυφλώθηκε ότι κάτι του έκανε αυτή η γυναίκα και δεν σκεφτόταν λογικά, ότι ντρέπονταν και ότι είχε μετανιώσει για το κακό που μας είχε κάνει.

Τα παιδιά μου τα συνάντησε για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια, όταν είδε για πρώτη φορά το μικρό μας.

Έδειχνε έμπρακτη μεταμέλεια και άρχισε να με πλησιάζει ξανά με σκοπό την επανασύνδεση! Μου ζήτησε να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία! Για δύο χρόνια με φλέρταρε κανονικά! Μου έστελνε λουλούδια, βγαίναμε κρυφά ραντεβού. Μου έκανε τόσο στενό μαρκάρισμα ώσπου αποφάσισα να τον δεχτώ πίσω στο σπίτι!

Όλοι φίλοι και γνωστοί αιφνιδιάστηκαν με την απόφασή μου. Και εγώ ακόμη δεν έχω απαντήσεις. Υπήρχαν πολλοί λόγοι.

Ο κυρίαρχος λόγος είναι ότι ποτέ δεν τον είχα ξεπεράσει!

Ήταν ο μόνος άνδρας που ερωτεύτηκα. Στη διάρκεια του χωρισμού μας είχα κάποιες σχέσεις. Όλες αποτυχημένες! Κατάφεραν να ρίξουν την αυτοπεποίθηση μου στα πατώματα. Για αυτούς ήμουν η ζωντοχήρα με τα δυό παιδιά.

Η μοναξιά ήταν αφόρητη! Όλοι οι κοινοί φίλοι και γνωστοί αισθάνονταν αμήχανα πλέον να κάνουμε παρέα.

Ο ποιο σημαντικός λόγος φυσικά ήταν τα παιδιά. Τους έλειπε το πατρικό πρότυπο και παράλληλα ο χρόνος που διέθετα με τις τρεις δουλειές που είχα ήταν ελάχιστοςκαι είχαν αρχίσει να βγάζουν περίεργες συμπεριφορές κυρίως αυτό που ήταν κοντά στην εφηβεία.

Όπως και να έχει, είναι πολύ δύσκολη η ζωή της χωρισμένης!!

Πλέον συγκατοικούμε έξι μήνες. Με την βοήθεια των γονιών του προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Είναι πολύ δύσκολο για μένα για αυτόν ,για τα παιδιά.

Σίγουρα γυαλί που ράγισε δεν ξανακολλάει.

Ο χρόνος θα δείξει εάν θα τα καταφέρουμε.

*Το κείμενο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα εξομολογήσεων του efisecret.gr







Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Τηλεθέαση: Υψηλές «πτήσεις» για την Εθνική Ελλάδας παρά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ

Μπορεί η Εθνική Ελλάδας να αποχαιρέτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, αφού δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση για τη διοργάνωση του 2026.

Φαίη Σκορδά: Έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της στην πασαρέλα

Η Φαίη Σκορδά έκλεψε τις εντυπώσεις το απόγευμα του Σαββάτου 15 Νοεμβρίου, περπατώντας στην πασαρέλα στα πλαίσια του Athens Fashion Week, που φιλοξενήθηκε

Η εκθαμβωτική εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στην παραρέλα της Athens Fashion Week

Η Φαίη Σκορδά κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα το απόγευμα του Σαββάτου 15 Νοεμβρίου, καθώς εμφανίστηκε στην πασαρέλα στο πλαίσιο του Athens Fashion Week, το οποίο φέτος πραγματοποιήθηκε στο Καπνεργοστάσιο. Η δημοφιλής παρουσιάστρια πήρε μέρος στο fashion show της δημιουργού Χριστίνας Ζαφειρίου, που παρουσίασε τη νέα της συλλογή γεμάτη κομψότητα και σύγχρονη αισθητική. Ανάμεσα

Hμέρα γεμάτη χαμόγελα για Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρη Πετρούνια: Γιόρτασαν τα γενέθλια της μικρής Σοφίας

Μια μέρα γεμάτη συναίσθημα ήταν η χθεσινή για τη Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια, καθώς η πρωτότοκη κόρη τους, Σοφία, γιόρτασε τα γενέθλιά της. Το ζευγάρι των σπουδαίων αθλητών έχει καταφέρει με τα χρόνια να δημιουργήσει μια δεμένη και τρυφερή οικογένεια, όπου οι δύο τους κόρες, η Σοφία και η Λένια, αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα.

3 βασικές ενδείξεις ότι η σχέση σας οδεύει προς το τέλος

Οι χωρισμοί σπάνια συμβαίνουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Συνήθως χτίζονται αργά, σταδιακά, μέσα από μικρές λεπτομέρειες που συχνά περνούν απαρατήρητες. Όταν είστε βαθιά δεσμευμένοι στη σχέση σας, είναι πιο εύκολο να συνεχίζετε μηχανικά τη ρουτίνα παρά να αντιμετωπίζετε όσα δεν λειτουργούν πια. Αν όμως δώσετε προσοχή στα μικρά σημάδια, μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα

Γάλα σόγιας, βρώμης, αμυγδάλου: Τα φυτικά γάλατα είναι πολλά, αλλά ποια είναι η πιο υγιεινή επιλογή;

Το ψυγείο με τα γάλατα δεν θυμίζει πια σε τίποτα την εποχή όπου η επιλογή γινόταν βάσει ενός απλού διαχωρισμού: «Πλήρες ή άπαχο». Σήμερα οι επιλογές έχουν πολλαπλασιαστεί, καθώς στα γαλακτομικά μπορείτε να βρείτε και φυτικά γάλατα, τα οποία σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούν σε αριθμό τα ζωικά. Με όλη αυτή την ποικιλία, γεννιέται ένα βασικό

ΕΕ: Πράσινο φως στο πρώτο φάρμακο που καθυστερεί τον τύπου 1 διαβήτη

Διπλασιάζει τον χρόνο έως την πλήρη εκδήλωση της νόσου. Πόσα χρόνια χωρίς ινσουλίνη κερδίζουν οι ασθενείς. Θετική γνωμοδότηση για το πρώτο φάρμακο που επιβραδύνει την εξέλιξη του τύπου 1 διαβήτη σε ενήλικες και παιδιά, εξέδωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA). Ο τύπου 1 διαβήτης είναι μία αυτοάνοση ασθένεια, δηλαδή προκαλείται από επίθεση του ανοσοποιητικού συστήματος

Εξαφανίζονται οι ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτήρες την επόμενη τηλεοπτική σεζόν – Ανησυχητική η κατάσταση για τους τρανς χαρακτήρες

Ενδιαφεροντα ΛΟΑΤΚΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ Εξαφανίζονται οι ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτήρες την επόμενη τηλεοπτική σεζόν – Ανησυχητική η κατάσταση για τους τρανς χαρακτήρες Η τηλεόραση έχει τη δύναμη να αλλάξει αντιλήψεις και το έχει ήδη αποδείξει. Το ερώτημα είναι αν θα συνεχίσει να το κάνει. Ή αν θα αφήσει σχεδόν τους μισούς queer χαρακτήρες της να χαθούν στο

Η Μις Ισραήλ δέχεται απειλές θανάτου για το βλέμμα της προς τη Μις Παλαιστίνη – «Το βίντεο είναι παραποιημένο», λέει η Σιράζ

Η Μις Ισραήλ δέχεται απειλές θανάτου για το βλέμμα της προς τη Μις Παλαιστίνη - «Το βίντεο είναι παραποιημένο», λέει η Σιράζ Η Μις Ισραήλ δέχεται απειλές θανάτου για το βλέμμα της προς τη Μις Παλαιστίνη - «Το βίντεο είναι παραποιημένο», λέει η Σιράζ Η Μελάνι Σιράζ καταγγέλλει αντισημιτικές επιθέσεις μετά το viral βίντεο του

Δανάη Μπάρκα για την ονομαστική γιορτή του Φίλιππου Τσαγκρίδη: Τους φίλους μας που αγαπάμε, τους γιορτάζουμε πάντα

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας είχαν απαθανατιστεί τον Φεβρουάριο του 2024 να φιλιούνται σε κλαμπ

Τσιμτσιλή: «Είμαι καλό παιδί αλλά όχι θύμα, δεν πατάω επί πτωμάτων»

Στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, “Χαμογέλα και πάλι” και τη δημοσιογράφο Ρέα Ιωάννου παραχώρησε δηλώσεις η Σταματίνα Τσιμτσιλή το Σάββατο όπως είδαμε στον αέρα του MEGA. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha αναφέρθηκε τόσο στην αυτοναφορικότητα που πρωταγωνιστεί πλέον στην τηλεόραση όσο και στον ανταγωνισμό της φετινής σεζόν.

Γιάννης Τσορτέκης: «Μετά τα γυρίσματα του Maestro δεν μπορούσα να κοινωνικοποιηθώ ακόμα και με την ομάδα»

Για την περίοδο των γυρισμάτων στους Παξούς για το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Τσορτέκης όταν φιλοξενήθηκε από την Ελένη Τσολάκη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό Σαββατοκύριακο» στον ΑΝΤ1, (15.11.2025). «Θέλω να πω ότι στην απόδοση του ρόλου του Χαράλαμπου στη σειρά είχε πάρα πολύ να κάνει η γενικότερη συνθήκη μέσα