Η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε ξανά στη σκηνή, στο κέντρο που τραγουδάει στη Θεσσαλονίκη και ζήτησε τη βοήθεια του κοινού στη δύσκολη συγκυρία που βρίσκεται.
Η γνωστή ερμηνεύτρια, που μέχρι σήμερα δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για το τροχαίο του Βασίλη Μπισμπίκη, απευθύνθηκε στο κοινό της ζητώντας τους να της δώσουν δύναμη και ενθάρρυνση.
Όπως μετέφερε η Φωτεινή Πετρογιάννη μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», η Δέσποινα Βανδή φέρεται να είπε στην έναρξη του προγράμματός της: «Θέλω να με εμψυχώσετε. Έχω ανάγκη την καλή σας ενέργεια, διότι έχω περάσει δύσκολη εβδομάδα», ενώ στη συνέχεια σχολίασε την ώρα που τραγουδούσε το κομμάτι της με τίτλο «Πανσέληνο»: «Δεν είναι πολύ καλή η πανσέληνός μου αυτή την περίοδο».
[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]