Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Έλενα Χριστοπούλου: Το τέλος μιας φιλίας, η ρήξη στη συνεργασία τους και η προσφυγή στη δικαιοσύνη

Date:

Εδώ και 14 χρόνια η Έλενα Χριστοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διατηρούσαν μια επαγγελματική σχέση, αλλά και μια δυνατή φιλία. Ήταν τόσο δεμένες, που η παρουσιάστρια και μοντέλο την αποκαλούσε «mother», δηλαδή «μητέρα».

Ωστόσο, το καλοκαίρι έγινε γνωστό πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποχώρησε από την εταιρεία της Έλενας Χριστοπούλου, ξαφνιάζοντας πολλούς, καθώς οι δύο γυναίκες ήταν αχώριστες. «Είμαστε τόσα χρόνια μαζί, που πλέον η σχέση μας είναι οικογενειακή», είχε δηλώσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το 2023 σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ!».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Έλενα Χριστοπούλου

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Στούντο 4» το 2023, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε δηλώσει για το διάστημα που επέστρεψε στην Ελλάδα από το εξωτερικό: «Δεν είχα φίλους, μόνο την Έλενα Χριστοπούλου. Είχαμε η μία την άλλη και αυτό ήταν σημαντικό».

Τα δάκρυα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Για αρκετό καιρό η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν επιθυμούσε να αποκαλύψει στους δημοσιογράφους τι είχε συμβεί με την Έλενα Χριστοπούλου, μέχρι που την είδαμε στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου να αναφέρει με βουρκωμένα μάτια τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να απομακρυνθεί από την Έλενα Χριστοπούλου. Η ίδια εξήγησε ότι η δυσκολία πρόσβασης σε σημαντικές πληροφορίες την οδήγησε στην απόφαση να διακόψει τη συνεργασία τους.

«Πολλές φορές οι ιερές λέξεις, όπως μητέρα, αγάπη, φροντίδα και νοιάξιμο, χρησιμοποιούνται με σκοπό να σε βάλουν σε έναν συναισθηματικό λήθαργο. Αυτό σε οδηγεί να μη βλέπεις τι γίνεται κάτω από τη μύτη σου. Όταν συνειδητοποιείς πως κάτω από τον μανδύα της αγάπης, βρισκόσουν σε ένα καθεστώς συσκότισης, όλο αυτό είναι πολύ δύσκολο συναισθηματικά. Νομίζω ότι είναι μια ματαίωση, αλλά υπάρχει λήξη της συνεργασίας, γιατί πάνω στην πορεία της δουλειάς άλλαξαν κάποιοι εξειδικευμένοι συνεργάτες μου, οι οποίοι, πάνω στην αλλαγή, μου ζήτησαν κάποιες πληροφορίες που αγνοούσα και δεν κατάφερα δυστυχώς να τις βρω εκεί που θα έπρεπε. Έκανα κάθε δυνατή προσπάθεια, αλλά επειδή οδηγήθηκε στο κενό, αναγκάστηκα να λήξω τη συνεργασία με την Έλενα Χριστοπούλου», σημείωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τόνισε ότι «Δεν θα επιτρέψω να χαθούν τα καλύτερά μου χρόνια για οτιδήποτε».

Η Έλενα Χριστοπούλου από την πλευρά της δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για όσα της καταλόγισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Τίνα Μεσσαροπούλου επικοινώνησε μαζί της, η οποία τόνισε ότι κρατάει μια στάση αναμονής. «Η Έλενα Χριστοπούλου, επειδή μίλησα μαζί της, είναι πάρα πολύ προσεκτική. Αρχικά είχαμε πει να λέγαμε κάποια πράγματα, τελικά μου ζήτησε να μη σχολιάσει τίποτα, και να το επικοινωνήσω αυτό. Νομίζω, και είναι καθαρά δικό μου συμπέρασμα, ότι η Έλενα κρατά μια επιφυλακτική στάση και μια στάση αναμονής, συμβουλευόμενη ενδεχομένως και κάποιον δικηγόρο, για να δει πώς θα πάει αυτή η κατάσταση», είπε η δημοσιογράφος.

Η προσφυγή στη δικαιοσύνη

Mετά τη συνέντευξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο φως της δημοσιότητας ήρθε η είδηση πως η παρουσιάστρια και μοντέλο κατέθεσε, μέσω του δικηγόρου της, αίτηση επίδειξης εγγράφων ζητώντας από την Έλενα Χριστοπούλου να της παραδώσει όλες τις συμβάσεις της κατά τη διάρκεια της πολυετούς συνεργασίας τους, με προθεσμία τις αρχές του 2025.

Τι είχε δηλώσει η Έλενα Χριστοπούλου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Έλενα Χριστοπούλου πριν από έναν μήνα είχε μιλήσει στην Τίνα Μεσσαροπούλου για τις ανάγκες της εκπομπής «Happy Day» για τη λήξη της συνεργασίας της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Η Ηλιάνα δεν ήταν σχέση τηλεόρασης, ήταν σχέση από τα γενοφάσκια μας. Δεν θεωρώ ότι μπερδεύτηκε το επαγγελματικό με το προσωπικό, γιατί βοήθησε πολύ η αγάπη και η αυταπάρνηση. Όταν αγαπάς κάποιον πολύ, είναι φυσικό να θέλεις να τον δεις να ανεβαίνει ψηλά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, μιλώντας για το πώς ένιωσε μετά το τέλος της συνεργασίας τους, η Έλενα Χριστοπούλου ανέφερε: «Άνθρωπος είμαι, δεν θα το παίξω αγία. Είναι τα φυσικά ανθρώπινα συναισθήματα και θυμώνω και κακιώνω και κλαίω και χαίρομαι».

Λίγο νωρίτερα, στα τέλη Σεπτεμβρίου, η Έλενα Χριστοπούλου είχε δηλώσει στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Οι σχέσεις δεν νομίζω ότι σταματάνε ποτέ, υπάρχουν πάντα στην καρδιά μας και στην ψυχή μας. Δεν σταματάει τίποτα, ποτέ. Η αγάπη μένει πάντα στην καρδιά, όπως και η κάθε σκέψη. Κι εγώ θα μείνω εκεί».

Πώς σχολιάστηκε από τις τηλεοπτικές εκπομπές η λήξη της συνεργασίας τους

Η Φαίη Σκορδά σημείωσε μέσα από την εκπομπή της «Buongiorno» για τις δύο πρώην φίλες: «Προφανώς πήγε αποφασισμένη να μιλήσει και να δώσει τη δική της αλήθεια, ήταν συναισθηματικά πολύ φορτισμένη. Επειδή έχω ζήσει την Έλενα και στο κομμάτι της Ηλιάνας, πολλές φορές στην εκπομπή σχολιάζαμε θέματα που την αφορούσαν ή συζητούσαμε backstage ή στο διάλειμμα ή άκουγα κάποια τηλεφωνήματά τους. Προς Θεού, δεν θα πω κάτι που δεν μου επιτρέπεται, αλλά θέλω να μεταφέρω την εικόνα. Ήταν πολύ προστατευτική μαζί της. Εγώ αυτό έζησα και το καταθέτω αυτή τη στιγμή, ήταν σαν το παιδί της που δεν επιτρέπεις σε κανέναν να πει κάτι. Ήταν πάρα πολύ προστατευτική και προφανώς γι’ αυτόν τον λόγο, επειδή η σχέση αυτή έφτασε εδώ που έφτασε, είναι και τόσο πληγωμένη».

«Το ότι δεν της δόθηκαν στοιχεία δεν σημαίνει ότι την έκλεψε. Ας μείνουμε στο συναισθηματικό μέχρι να απαντήσει η Έλενα, δεν ξέρουμε εάν εννοεί για τα οικονομικά», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Η Ελένη Χατζίδου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Breakfast@Star» ανέφερε ότι, σύμφωνα με όσα κατάλαβε, υπήρχε κάτι «πονηρό» από την πλευρά της Έλενας Χριστοπούλου, το οποίο ώθησε την Ηλιάνα να τερματίσει τη συνεργασία τους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποστήριξε στην εκπομπή «Ηappy Day» ότι οι λόγοι για τη διακοπή της συνεργασίας ήταν οικονομικοί. «Ακόμα κι αν δεν είχαμε καταλάβει τους λόγους, νομίζω ότι τώρα είναι πλέον ξεκάθαρο πως ήταν οικονομικοί, λόγοι διαπραγμάτευσης, λόγοι οικονομικής φύσεως που έφεραν το τέλος αυτής της σχέσης. Και, μάλιστα, φαίνεται ότι η Ηλιάνα έχει μείνει πληγωμένη, στεναχωρημένη και απογοητευμένη», σημείωσε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είθισται ένας μάνατζερ να κρατάει νόμιμα ένα ποσοστό από τις δουλειές σου, κατόπιν σχετικής συμφωνίας. Ωστόσο, από τις δηλώσεις της Ηλιάνας κατάλαβα ότι νιώθει πολύ προδομένη, καθώς αυτό που είχε συμφωνηθεί φαίνεται πως δεν είχε καμία σχέση με όσα τελικά είχαν συμβεί».

Η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε με τη σειρά της από την εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Η αλήθεια είναι ότι είναι η πρώτη φορά που μιλάει. Καλά έκανε και το σταμάτησε εκεί και δεν είπε περισσότερα, γιατί, για μένα, ίσως δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες από όσες θα έπρεπε. Είδα ένα κορίτσι πολύ πληγωμένο, πολύ στεναχωρημένο. Πρώτη φορά τη βλέπουμε έτσι, πάντα κρατούσε τα συναισθήματά της. Ξέρετε, καμιά φορά δεν μας πληγώνει μόνο η ερωτική απογοήτευση, η φιλία και μια επαγγελματική ρήξη μπορεί να μας πληγώσει πολύ περισσότερο».

«Το ρεπορτάζ μου λέει ότι ο άνθρωπος που άλλαξε ήταν ένας λογιστής και μέσω του νέου λογιστή προσπαθούσε να μάθει κάποιες πληροφορίες», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Alpha.

Τέλος, η Ελένη Τσολάκη σημείωσε: «Είναι συγκλονιστική. Σίγουρα η Ηλιάνα ήξερε ότι πηγαίνοντας στον Γρηγόρη θα ερωτηθεί για αυτό και το είχε προετοιμάσει και μέσα της. Παρόλο που ήξερε λοιπόν ότι θα μιλήσει για αυτό, βλέπεις ότι βουρκώνει, βλέπεις ότι κομπιάζει, βλέπεις ότι είναι κάτι που πραγματικά την έχει πληγώσει πάρα πολύ. Έναν άνθρωπο, όταν τον ακούς με κόμπο στον λαιμό, να μην του βγαίνουν τα λόγια καλά καλά, καταλαβαίνεις ότι κάτι τον έχει διαλύσει μέσα του».

«Τις έβλεπα παντού μαζί. Από εκεί που βλέπεις έναν άνθρωπο να αποκαλεί τον συνεργάτη του “μητέρα”, την πιο ιερή λέξη στον κόσμο, εκεί καταλαβαίνεις το βάθος της αγάπης και το βάθος της εμπιστοσύνης που είναι πολύ σημαντική για τη μεταξύ τους σχέση. Η Ηλιάνα είχε αφήσει όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της στην Έλενα», πρόσθεσε η Ελένη Τσολάκη. 

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Πόσο πρέπει να μας ανησυχεί η ευλογιά των προβάτων; Τι απαντά ο ΕΟΔΥ

Ο ιός δεν υπάρχει  στο γάλα και στο κρέας των μολυσμένων ζώων, ούτε μεταδίδεται στον άνθρωπο. Η ευλογιά των προβάτων είναι κίνδυνος για την κτηνοτροφία και όχι για τη δημόσια υγεία, διότι ο ιός που την προκαλεί ναι μεν προσβάλλει τα ζώα αυτά αλλά δεν μεταδίδεται στους ανθρώπους, αναφέρει ο Εθνικός Οργανισμός Δημοσίας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Στο μικροσκόπιο της ΕΕ η αιθανόλη στα απολυμαντικά χεριών με πρόταση της Ελλάδας

Την σχετική έκθεση βάσει της οποίας άρχισε η επαναξιολόγηση της αιθανόλης, υπέβαλλε η χώρα μας. Το ενδεχόμενο να ενταχθεί η αιθανόλη (κν. αλκοόλ) των απολυμαντικών χεριών στις ουσίες που μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο καρκίνου, εξετάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση, αναφέρουν οι Financial Times. Όπως εξηγούν σε δημοσίευμά τους, εσωτερικό έγγραφο που κατατέθηκε στις 10 Οκτωβρίου

Ελονοσία: Κλιματική αλλαγή και περικοπές της διεθνούς βοήθειας απειλούν δεκαετίες προόδου

Τι αναφέρουν σε νέα έκθεσή τους δύο μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί. Ποιοι παράγοντες παίζουν ρόλο. Η ελονοσία μπορεί να παρουσιάσει ραγδαία αύξηση μετά από δύο δεκαετίες προόδου, εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής και του υπερπληθυσμού, προειδοποιούν δύο μη κυβερνητικές οργανώσεις. Οι περικοπές στην ανθρωπιστική βοήθεια επίσης εκτιμάται ότι θα είναι ολέθριες. Η ανεπαρκής χρηματοδότηση των προγραμμάτων πρόληψης

«Ξυπνήστε» τη λίμπιντο με γιόγκα – 4 στάσεις που ανεβάζουν τη σεξουαλική διάθεση

SEX Μειωμένη σεξουαλική επιθυμία; Η γιόγκα μπορεί να επαναφέρει τη σύνδεση με το σώμα, να χαλαρώσει το μυαλό και να «ξυπνήσει» την ερωτική ενέργεια - Δείτε 4 στάσεις με «θαυματουργή» δράση  Όλοι βιώνουμε αλλαγές στην ερωτική μας ζωή, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που η λίμπιντο φαίνεται να «κοιμάται». Αιτίες όπως το άγχος, οι

Φωτοβολταϊκό ηλεκτρονικό εμφύτευμα βοήθησε τυφλούς ανθρώπους να ξαναδιαβάσουν

Τα ευρήματα από την δοκιμή του σε μικρό αριθμό εθελοντών. Πως λειτουργεί και πόσο αποτελεσματικό είναι. Μία ομάδα ηλικιωμένων που έχουν χάσει την όρασή τους λόγω μιας σοβαρής οφθαλμοπάθειας, ανέκτησαν την ικανότητα ανάγνωσης χάρη σε ένα ηλεκτρονικό εμφύτευμα που τοποθετήθηκε στο πίσω μέρος των ματιών τους. Ο χειρουργός που πραγματοποίησε την εμφύτευση σε πέντε ασθενείς

Ναταλία Γερμανού: Δέχομαι τον τίτλο της «καλής παρουσιάστριας» όταν προέρχεται από συναδέλφους που εκτιμώ και από τον κόσμο

Ναταλία Γερμανού: Δέχομαι τον τίτλο της «καλής παρουσιάστριας» όταν προέρχεται από συναδέλφους που εκτιμώ και από τον κόσμο Ναταλία Γερμανού: Δέχομαι τον τίτλο της «καλής παρουσιάστριας» όταν προέρχεται από συναδέλφους που εκτιμώ και από τον κόσμο Νιώθω ευγνωμοσύνη για την αγάπη του κόσμου, δήλωσε Μιλώντας για την επαγγελματική της πορεία η Ναταλία Γερμανού δήλωσε πως

Νίκος Βερλέκης: Το #MeΤoo είναι μια κάθαρση για το θέατρο αλλά έχουμε φτάσει και λίγο στην υπερβολή του

Την εποχή που ξεκίνησα εγώ και από πολύ πριν υπήρχαν σε πολύ μεγάλο βαθμό κακοποιητικές συμπεριφορές, σημείωσε ο ηθοποιός

Σπάνια δημόσια εμφάνιση του Φοίβου με τον 16χρονο γιο του, Έκτορα, στο γήπεδο της ΑΕΚ

Σε μια από τις ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις του με μέλος της οικογένειάς του, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Φοίβος βρέθηκε στο πλευρό του 16χρονου γιου του, Έκτορα, την Κυριακή 19 Οκτωβρίου, στο γήπεδο της ΑΕΚ. Ο Φοίβος, που είναι παντρεμένος με την Αμαλία Καντερέ εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες, έχει επιλέξει σταθερά να κρατά την προσωπική

Νίκος Βερλέκης: «Σκηνοθέτες μύριζαν τους ηθοποιούς για να δουν αν βρωμάνε – Ο Κώστας Βουτσάς είχε παρέμβει»

Ο ηθοποιός Νίκος Βερλέκης, μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και μοιράστηκε προσωπικές στιγμές και σκέψεις χωρίς ωραιοποιήσεις. Ανατρέχοντας στα πρώτα του βήματα, παραδέχεται πως δεν είχε μεγάλες προσδοκίες, παρότι υπήρχε μέσα του η επιθυμία να βρεθεί κάποτε στο σινεμά. «Δεν πρόλαβα τον κινηματογράφο, ελάχιστες ταινίες έκανα. Ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, το έκανα χωρίς

Ο Φοίβος με τον 16χρονο γιο του στο γήπεδο – Η σπάνια κοινή τους εμφάνιση

Μία σπάνια κοινή εμφάνιση έκανε ο Φοίβος με τον 16χρονο γιο του. Ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης και ο νεαρός Έκτορα πήγαν μαζί στο γήπεδο το απόγευμα της Κυριακής (19.10.2025). Ο Φοίβος, εδώ και 2,5 περίπου δεκαετίες είναι παντρεμένος με την Αμαλία Καντερέ. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης απέκτησε με την αγαπημένη του δίδυμα παιδιά, τον Έκτορα και την

Ελένη Βουλγαράκη: «Οι influencers δεν τα κλέβουν από κανέναν»

Δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού» στον ANT1 έκανε η Ελένη Βουλγαράκη, με την ραδιοφωνική παραγωγό να αναφέρεται σε διάφορα θέματα, μεταξύ άλλων και για τον Φώτη Ιωαννίδη. Ο λόγος έχει να κάνει με την μεταγραφή του συντρόφου της στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με την Ελένη Βουλγαράκη να τονίζει πως έχει προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες της ζωής