Κάνιε Γουέστ: Επινόησε τις φήμες διαζυγίου για να στρέψει την προσοχή του Τύπου αλλού, λέει άτομο κοντά στον ράπερ

Date:

Κάνιε Γουέστ: Επινόησε τις φήμες διαζυγίου για να στρέψει την προσοχή του Τύπου αλλού, λέει άτομο κοντά στον ράπερ

Κάνιε Γουέστ: Επινόησε τις φήμες διαζυγίου για να στρέψει την προσοχή του Τύπου αλλού, λέει άτομο κοντά στον ράπερ

Ο ράπερ προσπαθεί να «κουκουλώσει» τη μήνυση της πρώην βοηθού του για σεξουαλική επίθεση

kanie-gouest__1_

Ο Κάνιε Γουέστ και η Μπιάνκα Σένσορι επινόησαν τις φήμες ότι χωρίζουν, για να στρέψουν εκεί το ενδιαφέρον του Τύπου και να το απομακρύνουν από τη μήνυση που κατέθεσε πρώην βοηθός του ράπερ εναντίον του.

Πριν λίγες ημέρες, η Λόρεν Πισιότα ισχυρίστηκε ότι φέρεται να την νάρκωσαν και να της επιτέθηκαν σεξουαλικά, ενώ βρισκόταν στο στούντιο με το πρώην αφεντικό της και τον Sean «Diddy» Combs.

Όπως αναφέρει άτομο από το περιβάλλον του Κάνιε Γουέστ, ο ράπερ φοβήθηκε τις επιπτώσεις που ίσως είχε πάνω του η μήνυση αυτή κι έτσι θέλησε να στρέψει αλλού την προσοχή των μέσων ενημέρωσης.

«Ο Κάνιε ανησυχεί ότι η νέα μήνυση θα τον παρασύρει στο ίδιο επίπεδο με τον Diddy και έχει μιλήσει ήδη με τους νομικούς του εκπροσώπους», είπε πηγή κοντά στον ράπερ.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Προσέχει τι συμβαίνει με τον Diddy κι ήταν ένας τρόπος να επισκιαστούν οι λεπτομέρειες της οδυνηρής αγωγής εναντίον του».

Οι φήμες χωρισμού μεταξύ του ζευγαριού, που παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2022, ξεκίνησαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα, όταν άτομα κοντά τους ισχυρίστηκαν ότι είχαν χωρίσει και κατευθυνόταν προς διαζύγιο. Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα, διέψευσαν τα δημοσιεύματα με μία κοινή τους εμφάνιση στο Τόκιο.

Η μήνυση της πρώην βοηθού του

Η πρώην βοηθός του Κάνιε Γουέστ, Λόρεν Πισιότα, ισχυρίζεται σε μια αγωγή-βόμβα ότι φέρεται να την νάρκωσαν και να της επιτέθηκαν σεξουαλικά, ενώ βρισκόταν στο στούντιο με το πρώην αφεντικό της και τον Sean «Diddy» Combs.

Το μοντέλο ισχυρίζεται στη μήνυση που περιήλθε στην κατοχή του Page Six ότι ενώ βρισκόταν σε στούντιο στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνιας, φέρεται να της δόθηκε ένα ποτό «εμπλουτισμένο με ένα άγνωστο ναρκωτικό».

Ισχυρίζεται ότι ο Γουέστ ήταν εκείνος που έδωσε την οδηγία να βάλουν ποτά. Παρόλο που ο Combs κατονομάστηκε στη μήνυση επειδή φέρεται να «συνδιοργάνωσε» τη μάζωξη στο στούντιο, δεν κατηγορήθηκε για κάποιο αδίκημα.

Η Πισιότα πρόσθεσε ότι αισθάνθηκε «αποπροσανατολισμένη» και με «λιγότερο έλεγχο του σώματος και της ομιλίας της» μετά την κατανάλωση του ποτού, σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε στις 8 Οκτωβρίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

Το επόμενο πρωί, ισχυρίζεται ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία και «απέραντη ντροπή», αλλά δεν είχε ακόμα καταλάβει όλες τις λεπτομέρειες.

Η Πισιότα, η οποία μήνυσε τον Γουέστ νωρίτερα φέτος για σεξουαλική παρενόχληση και παράνομη απόλυση, ισχυρίστηκε ότι έμαθε μόνο «πολύ αργότερα» τι φέρεται να της συνέβη τη νύχτα εκείνη στο στούντιο.

Ισχυρίζεται ότι ο ιδρυτής του Yeezy της εξομολογήθηκε ότι «κάπως έκαναν κάτι μια φορά», αναφερόμενος στη νύχτα που φέρεται να την νάρκωσαν, σύμφωνα με την καταγγελία.

Ο Γουέστ φέρεται να ήταν παντρεμένος την εποχή που συνέβη η φερόμενη επίθεση. Αυτός και η Κιμ Καρντάσιαν παντρεύτηκαν το 2014 και διευθέτησαν το διαζύγιό τους το 2022. Η σύζυγος του Γουέστ, η οποία δεν κατονομάζεται στην καταγγελία, φέρεται να τον είχε κατηγορήσει ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με την Πισιότα, γεγονός που τον ώθησε να ομολογήσει τα όσα φέρεται να συνέβησαν εκείνη τη νύχτα στο στούντιο.

«Μέχρι και σήμερα, μέχρι εκείνη τη συζήτηση και την αποκάλυψη των αληθινών γεγονότων και των ενεργειών που έγιναν εκείνη τη νύχτα, η ενάγουσα δεν γνώριζε ούτε πίστευε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση εκείνη τη νύχτα, καθώς η ενάγουσα πίστευε μόνο ότι τη νάρκωσε ένας βοηθός του στούντιο, πιθανότατα έφερε τον εαυτό της σε δύσκολη θέση και στη συνέχεια ανέλαβε την ευθύνη», προστίθεται στην καταγγελία.

Η πρώην βοηθός ένιωσε «αηδιασμένη και μουδιασμένη» από τη φερόμενη αποκάλυψη του Γουέστ και φέρεται να ήξερε εκείνη τη στιγμή ότι έπρεπε να παραιτηθεί από τη δουλειά.

Ωστόσο, φέρεται να έπρεπε να είναι «εξαιρετικά προσεκτική» στον τρόπο με τον οποίο αποστασιοποιήθηκε, σύμφωνα με την καταγγελία, καθώς πίστευε ότι θα «φιμωθεί, θα μπει στη μαύρη λίστα και θα υποστεί αντίποινα».

Η Πισιότα φέρεται να απολύθηκε λίγο αργότερα. Στην αγωγή της, η οποία κατατέθηκε αρχικά τον Ιούνιο, ισχυρίζεται ότι δεν της καταβλήθηκαν ποτέ 3 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση που ισχυρίζεται ότι της οφείλονταν.

Στην κατάθεση, το μοντέλο OnlyFans ισχυρίστηκε επίσης ότι έλαβε χυδαία μηνύματα από τον Γουέστ σε πολλές περιπτώσεις. Η Πισιότα ισχυρίστηκε επίσης ότι έλαβε από τον 47χρονο ράπερ προσωπικές φωτογραφίες «νυν και πρώην» υπαλλήλων της Yeezy – τόσο «ανδρών όσο και γυναικών».

Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι είδε τον ράπερ να αυνανίζεται δίπλα της πριν κοιμηθεί. Φέρεται επίσης να θύμωσε μαζί της επειδή του αρνήθηκε να «βγουν ραντεβού ή να κάνει σεξ» μαζί του.

Οι δικηγόροι του Γουέστ είχαν προηγουμένως χαρακτηρίσει τους ισχυρισμούς της Πισιότα ως «αβάσιμους», υποστηρίζοντας στην Page Six τον Ιούνιο ότι το μοντέλο κυνήγησε τον ράπερ «σεξουαλικά για να εξαναγκάσει σε εργασία και άλλα υλικά οφέλη». Οι δικηγόροι ισχυρίστηκαν επίσης ότι η Πισιότα εκβίασε στη συνέχεια τον Γουέστ όταν «οι προτάσεις της απορρίφθηκαν».

Ειδήσεις σήμερα:H ιρανική τηλεόραση μετέδωσε πλάνα με τον Ισμαήλ Καανί που ανακρίθηκε ως πράκτορας της Μοσάντ – Δείτε βίντεο

Νέο περιστατικό στο αεροδρόμιο για την Ιωάννα Τούνη – Επιβάτης ζήτησε να σταματήσει να ενοχλεί ο γιος της

Μαρία Ιωαννίδου: Είχα σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα, δεν θέλαμε να γίνει γνωστό γιατί τότε ήταν με τη Βέρα Κρούσκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Best of Network

Το υπερ-όσπριο που ρίχνει χοληστερόλη και σάκχαρο – Το κόλπο για να το απολαύσετε χωρίς ενοχλήσεις στο έντερο

Ενας κολοσσός στην Ελλάδα...

Η τύχη ευνοεί αυτά τα ζώδια μέχρι το τέλος της εβδομάδας

5 ελληνικοί προορισμοί για μία αξέχαστη, επιμορφωτική απόδραση με μικρά παιδιά

To επικό πανό στο «Γ. Καραϊσκάκης» που έγινε viral: «Μαριάννα γύρνα πίσω»

Μοναδικές μουσικές στιγμές στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024

H «Έρημη Χώρα» επιστρέφει με νέο, συγκλονιστικό κύκλο στο ERTFLIX

Κρίσεις πανικού και αγοραφοβία: Το απρόσμενο αντικαταθλιπτικό που δρα καλύτερα από φάρμακο

Το ερωτικό τρίγωνο με φοιτήτρια προκαλεί σκάνδαλο...

Δείτε Επίσης

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Ανεβασμένο σάκχαρο: Οι 4 ασθένειες που προκαλεί «σιωπηλά» στα μάτια

Πότε απειλούν την όραση των ασθενών. Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο. Το αυξημένο σάκχαρο βλάπτει σοβαρά τα μάτια και την όραση, αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι πάσχοντες από διαβήτη δεν κάνουν τακτικά εξετάσεις ώστε να τα εντοπίσουν εγκαίρως. Οι βλάβες που προκαλεί, όμως, δεν έχουν συμπτώματα στα αρχικά στάδια και έτσι η διάγνωσή τους συχνά γίνεται όταν είναι

Φανή Χαλκιά μετά τη βόμβα στο beach bar του συζύγου της: «Περνάμε δύσκολα βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης»

Είμαι δυνατή γιατί τα παιδιά δεν είναι ωραίο να έχουν μια δραματική φιγούρα στο σπίτι, πρόσθεσε η γνωστή αθλήτρια

Έκτορας Μποτρίνι: Διαψεύδει ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας

Ο σεφ απάντησε σε δημοσιεύματα που ισχυρίζονταν ότι είχε υποβληθεί σε επέμβαση

Η Τέιλορ Σουίφτ θα κυκλοφορήσει βιβλίο για την περιοδεία της «The Eras Tour»

Η Τέιλορ Σουίφτ θα κυκλοφορήσει βιβλίο για την περιοδεία της «The Eras Tour» με «τις προσωπικές της σκέψεις». Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι το βιβλίο θα τη βοηθήσει «να τιμήσει τις αναμνήσεις» που δημιούργησε με τους θαυμαστές της στην παγκόσμια περιοδεία – μαμούθ και θα περιλαμβάνει περισσότερες από 500 φωτογραφίες, και εικόνες που δεν έχουν παρουσιαστεί

Ο Στέλιος Διονυσίου για τον πλειστηριασμό στο σπίτι του στο Μαρούσι: «Το αμέλησα λίγο, η τράπεζα δεν με ενοχλούσε»

Ο Στέλιος Διονυσίου μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τον πλειστηριασμό του σπιτιού του στο Μαρούσι. Όπως σημείωσε ο τραγουδιστής, είχε αγοράσει το σπίτι μέσω δανείου, αλλά αμέλησε τη διαδικασία αποπληρωμής του καθώς η τράπεζα δεν τον ενοχλούσε. Ο Στέλιος Διονυσίου τόνισε ότι είναι θέμα ημερών να γίνει ανακοπή της διαδικασίας. «Αυτό το σπίτι το

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός «μάγεψε» το κοινό του Ηρωδείου – Η Αλεξάνδρα Νίκα με φουσκωμένη κοιλίτσα και οι διάσημοι θεατές

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (15.10.2024) για μια μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο και τραγούδησε για το φιλανθρωπικό Σωματείο Aurora που στηρίζει ασθενείς με λευχαιμία και τις οικογένειές τους. Πλήθος κόσμου γέμισε από νωρίς το Ηρώδειο, ενώ ανάμεσα στους θεατές βρίσκονταν οι γονείς του Κωνσταντίνου Αργυρού, καθώς και η σύντροφός του

Γεωργιάδης: Ανόητοι οι γιατροί που υπερσυνταγογραφούν – Όταν ένας ασθενής χρειάζεται φάρμακα είναι δουλειά μου να τα βρω

«Όταν ένας ασθενής χρειάζεται φάρμακα είναι δουλειά μου να τα βρω» δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη τύπου που παραχωρεί για την αυστηροποίηση των μέτρων αντιμετώπισης του προβλήματος της υπερσυνταγογράφησης φαρμάκων. Όπως τόνισε ο υπουργός «είναι δική μου δουλειά να βρίσκουν οι ασθενείς τα φάρμακά τους όταν τα χρειάζονται». Στη συνέχεια, αναφερόμενος στους

Στέλιος Διονυσίου: Σε πλειστηριασμό η πολυτελής μεζονέτα του στη Φιλοθέη

Ο Στέλιος Διονυσίου έχει έρθει αντιμέτωπος με την κατάσταση του πλειστηριασμού της πολυτελής κατοικίας του σύμφωνα με το Πρωινό. Πρόκειται για μια πολυτελή μεζονέτα στην περιοχή της Φιλοθέης, για την οποία έχει κινηθεί η διαδικασία για πλειστηριασμό για οφειλή του τραγουδιστή. Ο Στέλιος Διονυσίου μίλησε στο Πρωινό και τόνισε ότι είναι θέμα ημερών να γίνει

Δώρα Πατσιώτη για την κρίση στη σχέση της με τον Φραγκολιά:«Δεν μπορώ να το αρνηθώ γιατί έχει γίνει»

O Κώστας Φραγκολιάς και Δώρα Πατσιώτη φαίνεται ότι περνούν κρίση στη σχέση τους.

Κλιντ Ίστγουντ: Η κόρη του συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία – Χτύπησε τον σύντροφό της μετά από καβγά

Υπήρχαν «ορατά σημάδια τραυματισμού» σύμφωνα με την αστυνομία αλλά η Φραντσέσκα Ίστγουντ αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση ύψους 50.000 δολαρίων

Λάκης Γαβαλάς: Γίνονται πολλά πάρτι σαν του Puff Daddy στη Μύκονο, όλοι παίρνουν ναρκωτικά

Για τα prive πάρτι που γίνονται κάθε καλοκαίρι στη Μύκονο αλλά και για την περίοδο της φυλάκισής του μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή «Τσάι με Λεμόνι» του N1 Casino στο YouTube. «Γίνεται ένα πάρτι, μετά από τα shows μου και τα λοιπά, όλοι παίρνουν ναρκωτικά, εγώ δυστυχώς δεν παίρνω και πρέπει να πω ψέματα