Ο πρώην παίκτης του «Survivor» Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ βαφτίστηκε χριστιανός ορθόδοξος κι ανάρτησε ένα σχετικό βίντεο στα social media. 

Πιο συγκεκριμένα, το μυστήριο τελέστηκε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεράσιμου κάτω από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Φάληρο, λαμβάνοντας το όνομα Ιάσονας.


Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok υλικό από το μυστήριο και έγραψε στη λεζάντα: «Και το όνομα αυτού», αφήνοντας ένα emoji καρδιάς.

Δείτε το βίντεο

@robjamesseymour Και το ονομα αυτου.. ❤️#baptism ♬ original sound – robjamesseymour

Τις προηγούμενες μέρες μάλιστα είχε ζητήσει από τους followers του στα social media να του προτείνουν ονόματα και στη συνέχεια τους ευχαρίστησε με ένα βίντεο. Στη βάφτιση παρευρέθηκαν φίλοι και συγγενείς του.


@robjamesseymour ένα τεράστιο ευχαριστώ ❤️ #βάπτιση ♬ original sound – robjamesseymour

Ποιος είναι ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ
Το 28χρονο μοντέλο από τη Σκωτία, είχε αναφέρει κατά την είσοδό του στο Survivor τον Ιανουάριο του 2024, ότι μετακόμισε στην Ελλάδα ως ερωτικός μετανάστης πριν πέντε χρόνια για τη σύζυγό του, με την οποία διατηρούν εταιρεία διοργάνωσης εταιρικών event.

robjamesseymour434

Παράλληλα, συνεχίζει την καριέρα του ως μοντέλο την οποία είχε ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν σε Λονδίνο και Ντουμπάι. Η σχέση του με τον αθλητισμό ξεκίνησε σε ηλικία δέκα ετών όταν και άρχισε το τένις και το volley σε ερασιτεχνικό επίπεδο.


Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook

Ακολουθήστε το Diaforetiko στο Google news Google News