Απόστολος Γκλέτσος κατά Κασσελάκη: “Θα τον διαγράψω, είναι επικίνδυνος, διαφήμιζε τα σπίτια του στον Λιάγκα!”

Date:

Απόστολος Γκλέτσος κατά Κασσελάκη: «Θα τον διαγράψω, είναι επικίνδυνος, διαφήμιζε τα σπίτια του στον Λιάγκα!»

Απόστολος Γκλέτσος

Κυριακή, 13.10.2024, 11:12

-@-_

“Αντί να κάνει αντιπολίτευση, έκανε τσάρκα στα κανάλια και έλεγε αρλούμπες! Μας έλεγε ότι θέλει να κάνει αγόρια με παρένθετη μητέρα”.

Τις ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο Απόστολος Γκλέτσος στον αέρα του MEGA. Ο ηθοποιός και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε μία τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» το πρωινό της Κυριακής (13/10), ξεσπώντας έντονα κατά των χειρισμών και της στάσης που έχει κρατήσει ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Χθες δεν υπήρχε κάτι διαφορετικό που θα μπορούσε να κάνει η Κεντρική Επιτροπή από την εν γένει συμπεριφορά του Στέφανου Κασσελάκη τους 11 μήνες που ήταν πρόεδρος σε ένα άλλο κόμμα, γιατί δεν ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ. Η μη πολιτική του διαδρομή αυτούς τους 11 μήνες οδήγησε την Κεντρική Επιτροπή και τα όργανα να μην έχουν άλλη επιλογή. Έκαναν αυτό που έπρεπε, κατά τη γνώμη μου», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Κι εγώ θα ήθελα να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης, για να πάρει την απάντησή του από τη βάση και θα την πάρει και στο συνέδριο. Είμαι σίγουρος ότι κάναμε το σωστό. Όταν άκουγα το πρωί τον Άδωνι Γεωργιάδη να μας ψέγει πως δεν έχουμε δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ. Η Δημοκρατία έχει να κάνει με την πλειοψηφία, όχι με το να κάνει ότι θέλει ο καθένας», τόνισε αμέσως μετά.

«Δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αυτό που περιμέναμε. Αυτούς τους 11 μήνες άλλο περιμέναμε κι άλλο μας ήρθε. Από την αρχή τον πιστέψαμε, τον θέλαμε, περιμέναμε να δούμε ήλιο και είδαμε νύχτα. Μίλησε για μαύρα ταμεία στο κόμμα που τον έκανε πρόεδρο. Αντί να κάνει αντιπολίτευση, έκανε τσάρκα στα κανάλια και έλεγε αρλούμπες! Έδειχνε τον πλούτο και τα σπίτια του στον Λιάγκα! Μας έλεγε ότι θέλει να κάνει αγόρια με παρένθετη μητέρα, έλεγε ότι θα δώσει και θα δώσει κι εμείς αθροίζαμε και θέλαμε πέντε προϋπολογισμούς!», ξέσπασε σε υψηλούς τόνους ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Με χωρίζει χάος από τον Κασσελάκη. Αν βγει πρόεδρος θα φύγω. Αν βγω εγώ πρόεδρος, την επόμενη ώρα διαγράφω τον Κασσελάκη, γιατί είναι επικίνδυνος για το κόμμα και την Αριστερά», κατέληξε ο Απόστολος Γκλέτσος για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Tags

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Πατάτες ψητές με σκόρδο περασμένες σε δεντρολίβανο

Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ 500 γρ. μικρές πατάτες (περίπου 3,5 εκ. η κάθε μια) Ελαιόλαδο 1 κουταλάκι σκόρδο ψιλοκομμένο Θαλασσινό αλάτι Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 6 κλαδάκια δεντρολίβανου 5 κουταλιές ξύδι βαλσάμικο *Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια αντί για κλαδάκια δεντρολίβανου. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Κόβετε τις πατάτες στη μέση και τις βάζετε σε ένα μεσαίο μπολ.

Καλαμαράκια σουβλάκι και ρύζι πιλάφι

Προσθήκη στα αγαπημένα Υλικά 1 κιλό καλαμαράκια (μικρά και ολόκληρα) Για την πάστα ντομάτας-πιπεριάς: 60γρ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 20γρ ελαιόλαδο 25γρ πάστα ντομάτας 70γρ πιπεριά ψητή, σε άλμη Για το ρύζι πιλάφι Τα κεφάλια από τα καλαμαράκια 20γρ ελαιόλαδο 200γρ λευκό κρασί Αλάτι και πιπέρι 75γρ πάστα ντομάτας-πιπεριάς 500γρ ζεστό νερό 250γρ ρύζι μακρύκοκκο Εκτέλεση Ετοιμάζουμε

Τηλεθέαση: Μάχη για την πρωτιά έδωσαν Γερμανού και Τσουρός

Τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση;

Η Νάνα Μούσχουρη ξεκαθαρίζει για την πρόσφατη δήλωση: “Δεν είμαι άρρωστη, έχω ακόμα όνειρα”

"Δεν είπα ότι θέλω να σταματήσω. Δυστυχώς, σήμερα πουλάνε περισσότερο οι τίτλοι παρά το περιεχόμενο", επισημαίνει η Νάνα Μούσχουρη.

Δανάη Μπάρκα: «Έχω πνιγεί από το άδικο για καταστάσεις τα τελευταία 4-5 χρόνια»

Τη Δανάη Μπάρκα υποδέχθηκε ο Κώστας Τσουρός στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» της Κυριακής (13/10). Η παρουσιάστρια του MEGA αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που κατά καιρούς την έχουν ως στόχο και την αμηχανία που αυτά της προκαλούν. «Αισθάνομαι αμήχανα όταν μιλάω για άλλους ανθρώπους, οπότε δεν το κάνω. Ναι αισθάνομαι πολύ αμήχανα με τους τίτλους. Δεν το έχω

Ο Λευτέρης Χαρίτος απάντησε πρώτη φορά για τον χωρισμό με την Μαρκέλλα Γιαννάτου

Στη Δέσποινα Καμπούρη και την εκπομπή Weekenders μίλησε ο Λευτέρης Χαρίτος. Ο σκηνοθέτης των τηλεοπτικών επιτυχιών «Άγριες Μέλισσες» και «Η Μάγισσα» άνοιξε την καρδιά του στην κάμερα του ΑΝΤ1, απαντώντας μεταξύ άλλων για τον χωρισμό του από την ηθοποιό Μαρκέλλα Γιαννάτου και το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή. «Τίποτα δεν είναι εύκολο σ’ αυτή τη

Λευτέρης Χαρίτος: «Αν ήμουν 20 χρόνια νεότερος, θα ήθελα πάρα πολύ να πάρω ένα Όσκαρ»

Ο Λευτέρης Χαρίτος, σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς «Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά», μίλησε στην εκπομπή «Weekenders» για τη ζωή και την καριέρα του.

Φάνης Μουρατίδης: «Μου έχουν προτείνει θέση σε πάνελ» – Η φιλοσοφία του για τη ζωή & τα… χρήματα!

Ο Φάνης Μουρατίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, όπου μίλησε για την τηλεόραση, την καριέρα του και τη σχέση του με τα χρήματα. Όταν ρωτήθηκε εάν παρακολουθεί τηλεόραση και αν θα συμμετείχε σε κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, απάντησε: «Αυτό που θα με δυσκόλευε πολύ είναι να κάνω μια καθημερινή σειρά».

Δώρα Χρυσικού: Με διέλυσε ψυχολογικά το αφήγημα ότι πήρα παιδιά πρόσφυγες για να τα κακοποιήσω σεξουαλικά

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε φιλοξενήσει στο σπίτι της δύο νεαρούς πρόσφυγες

Ανδρομάχη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της

Ανδρομάχη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της Ανδρομάχη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της Η τραγουδίστρια, που έγινε 30 χρονών, απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον Γιώργο Λιβάνη Σχετικά Άρθρα Thema Insights Η ψυχαγωγία έχει το κουμπί της Στη νέα καμπάνια του

Η Δέσποινα Καμπούρη “καίει” την Αφροδίτη Λατινοπούλου: “Νιώθω θλίψη, εκθέτει μια άλλη γυναίκα με τραγικό τρόπο”

Η Δέσποινα Καμπούρη «καίει» την Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Νιώθω θλίψη, εκθέτει μια άλλη γυναίκα με τραγικό τρόπο» Κυριακή, 13.10.2024, 12:16 Zappit@ZAPPIT_ "Ποια είναι η υποχρέωση της κοινωνίας; Να μη θεωρώ δικαίωμά σου τη σεξουαλική σου ταυτότητα;". Μεγάλη συζήτηση άνοιξε στο πάνελ των Weekenders η συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Η αρχηγός της «Φωνής

Απόστολος Μαγγηριάδης – Το μωρό του δημοσιογράφου “εισέβαλε” στη ζωντανή σύνδεση της ΕΡΤ

"Τρελαίνομαι", σχολίασε η Ζωή Κρονάκη από το στούντιο της ΕΡΤ.