Έξι πράγματα που ίσως δεν γνώριζες για την Κέιτ Γουίνσλετ και το εφιαλτικό φιλί με τον Ντι Κάπριο

Date:

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ, Κέιτ Γουίνσλετ, η οποία υποδύεται τη φωτορεπόρτερ Λι Μίλερ στη βιογραφική ταινία «Lee» έχει γενέθλια στις 5 Οκτωβρίου και γίνεται 49 ετών.

H Κέιτ Γουίνσλετ ήταν μόλις 22 ετών όταν ο «Τιτανικός» βγήκε στους κινηματογράφους το 1997. Η ταινία κέρδισε 11 Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας και έγινε η ταινία με τις περισσότερες εισπράξεις όλων των εποχών μετατρέποντας ταυτόχρονα την Κέιτ Γουίνσλετ και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο σε σούπερ σταρ. Ωστόσο, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, δέχτηκε τόσο έντονη πίεση από τα media για την εμφάνισή της και ιδίως για τα κιλά της που, αντί να χαρεί την επιτυχία της, η ζωή της μετατράπηκε σε εφιάλτη.

«Όλοι σχολίαζαν τα κιλά μου, υπολόγιζαν πόσο ζυγίζω και δημοσίευαν την υποτιθέμενη δίαιτα που ακολουθούσα. Ήταν τόσο φρικτό να τα διαβάζω όλα αυτά. Γιατί ήταν τόσο κακοί μαζί μου; Η ζωή μου ήταν αρκετά δυσάρεστη. Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θα έλεγα στους δημοσιογράφους: “Μην τολμήσετε να μου ξαναφερθείτε έτσι”. Αυτό είναι εκφοβισμός, ξέρετε, και στην πραγματικότητα οριακά κακοποιητικό, θα έλεγα. Όλο αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι, αν αυτό ήταν το να είσαι διάσημος, δεν ήμουν έτοιμη να γίνω διάσημη, ευχαριστώ», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.

Κέιτ Γουίνσλετ

Για μεγάλο διάστημα της καριέρας της, η Κέιτ Γουίνσλετ βρισκόταν διαρκώς σε απόσταση αναπνοής από την κατάκτηση ενός όσκαρ, καθώς ήταν υποψήφια επτά φορές για το χρυσό αγαλματίδιο, πέντε για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου και δύο για Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου. Μάλιστα, είναι η νεότερη ηθοποιός με συνολικά επτά υποψηφιότητες Όσκαρ. H βρετανίδα ηθοποιός ήταν για πρώτη φορά υποψήφια για βραβείο Όσκαρ το 1996 για τον ρόλο της στην ταινία «Λογική και ευαισθησία». Τελικά, το 2009 πήρε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Σφραγισμένα χείλη». Επιπλέον, έχει λάβει και άλλες πολυάριθμες διακρίσεις μεταξύ των οποίων ένα César, ένα Γκράμι, δύο Primetime Emmy, πέντε BAFTA και πέντε Χρυσές Σφαίρες.

Με αφορμή τα γενέθλια της Κέιτ Γουίνσλετ, έχουμε παρακάτω 6 πράγματα που ίσως δεν γνώριζες για τη διάσημη ηθοποιό:

To περιβόητο φιλί με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο ήταν εφιάλτης

Η Κέιτ Γουίνσλετ και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο μπορεί να είχαν χημεία ως «Ρόουζ» και «Τζακ» στον «Τιτανικό», αλλά η σκηνή του περίφημου φιλιού ήταν αρκετά αμήχανη για τη βρετανίδα ηθοποιό. Σύμφωνα με την Κέιτ Γουίνσλετ, η οικειότητα με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο «δεν ήταν ό,τι καλύτερο».

«Εγώ όταν βλέπω αυτή τη σκηνή, θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να αναπνεύσω μέσα σε αυτόν τον αναθεματισμένο κορσέ. Έπρεπε να ανέβουμε με μια σκάλα στο σημείο της σκηνής, ο Λεονάρντο δεν σταμάτησε να γελάει και το μακιγιάζ μας ήταν ένα μεγάλο θέμα. Γυρίσαμε τη σκηνή τέσσερις φορές, γιατί ο Κάμερον ήθελε ένα συγκεκριμένο φως στα πρόσωπά μας. Επίσης, έπρεπε να ελέγχουμε το μακιγιάζ μας, ο κορσές που φορούσα ήταν ασφυκτικός. Ήταν όλα ένας εφιάλτης!», έχει περιγράψει η ηθοποιός.

Οι γυναίκες που διεκδικούσαν τον ρόλο της στον «Τιτανικό»

Η Κέιτ Γουίνσλετ φέρεται να κέρδισε τις Γκουίνεθ Πάλτροου, Νικόλ Κίντμαν, Μαντόνα και Κάμερον Ντίαζ για τον ρόλο της Ρόουζ στον «Τιτανικό». Όσο για τον ρόλο του Τζακ είχαν βολιδοσκοπήσει τους ΜακΚόλεϊ Κάλκιν, Τζόνι Ντεπ και Κρίστιαν Μπέιλ. Η αφοσίωση της Κέιτ Γουίνσλετ στον ρόλο της ήταν τόσο μεγάλη, που αρνήθηκε να φορέσει ειδική στολή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και κατέληξε να πάθει πνευμονία. Μάλιστα, πολλοί ηθοποιοί εξαιτίας της μεγάλης παραμονής τους μέσα στο νερό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων κρύωσαν βαριά.

Τρεις γάμοι, δύο διαζύγια και τρία παιδιά

Η Κέιτ Γουίνσλετ ήταν παντρεμένη από το 1998 μέχρι το 2001 με τον σκηνοθέτη, Τζιμ Θρίπλετον, με τον οποίο απέκτησε το 2000 μία κόρη, τη Μία, η οποία ασχολείται με την υποκριτική. Το 2003 παντρεύτηκε και απέκτησε έναν γιο, τον Τζο, με τον σκηνοθέτη του «American Beauty», Σαμ Μέντες, με τον οποίο χώρισε οκτώ χρόνια μετά, ενώ από το 2012 είναι παντρεμένη με τον ανιψιό του δισεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον, Νεντ Ρόκνολ, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο το 2013, τον Μπέαρ.

Σημειώνεται ότι η Κέιτ Γουίνσλετ με την κόρη της, Μία Θρίπλετον, έπαιξαν μαζί στην ταινία «I Am Ruth», όπου ανέλαβαν τους ρόλους μητέρας κόρης.

Η Κέιτ Γουίνσλετ με την κόρη της, Μία Θρίπλετον

Απαγoρεύει το photoshop στις φωτογραφίες της

Ως το πρόσωπο της L’Oréal, η Κέιτ Γουίνσλετ διαπραγματεύτηκε έναν όρο στο συμβόλαιό της που απαγορεύει το photoshop στις φωτογραφίες της. Στο παρελθόν, έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι κατά της επεξεργασίας στην οποία υπόκεινται συνήθως οι φωτογραφίες των celebrities, προκειμένου το αποτέλεσμα να δείχνει τέλειο, αλλά ψεύτικο. Μάλιστα, η Κέιτ Γουίνσλετ το 2003 είχε κατακρίνει ένα εξώφυλλο του περιοδικού «GQ», το οποίο είχε αλλοιώσει την εμφάνισή της και την έδειχνε πολύ αδύνατη. «Δεν μοιάζω έτσι και το πιο σημαντικό δεν επιθυμώ να μοιάζω έτσι. Έχω στην πραγματικότητα μια πολαρόιντ που μου έδωσε ο φωτογράφος την ημέρα της φωτογράφησης. Μπορώ να σας πω ότι έχουν μειώσει το μέγεθος των ποδιών μου κατά περίπου ένα τρίτο», είχε πει τότε για το εξώφυλλο.

To δαχτυλίδι που της έδωσε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Εκτός από τον «Τιτανικό», ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Κέιτ Γουίνσλετ συνεργάστηκαν μαζί και στην ταινία του 2008, «Ο δρόμος της επανάστασης», υποδυόμενοι ξανά το ζευγάρι. Ο ηθοποιός μάλιστα χάρισε στην Κέιτ Γουίνσλετ ένα δαχτυλίδι φιλίας, στο εσωτερικό του οποίου υπάρχει ένα ιδιαίτερο μήνυμα που μέχρι σήμερα παραμένει μυστικό. «Είναι χαραγμένο στο εσωτερικό, αλλά δεν πρόκειται να σας πω τι λέει», έχει πει η διάσημος ηθοποιός. Επίσης, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο συνόδευσε την Κέιτ Γουίνσλετ στα σκαλιά της εκκλησίας, το 2012, όταν παντρεύτηκε τον Νεντ Ρόκνολ, και τα παιδιά της τον αποκαλούν «θείε Λίο».

Όταν πήρε το Όσκαρ, αρνήθηκε να πει το όνομα του Χάρβεϊ Γουάινστιν

Η Κέιτ Γουίνσλετ αποφάσισε να μην ευχαριστήσει τον Χάρβεϊ Γουάινστιν στην ομιλία της, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για τον ρόλο της στην ταινία «Σφραγισμένα χείλη» το 2009. Παρά την πίεση που δέχτηκε για να ευχαριστήσει τον γνωστό παραγωγό, σκόπιμα άφησε το όνομά του εκτός της μακράς λίστας όσων ανέφερε ονομαστικά και ο λόγος ήταν η αγενής συμπεριφορά του. «Αν οι άνθρωποι δεν συμπεριφέρονται καλά, γιατί να τους ευχαριστήσεις», είχε εξηγήσει η Κέιτ Γουίσνλετ, πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο για σεξουαλικά εγκλήματα κατά του παραγωγού.

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Αγγελόπουλος – Βαμβακούση: Ρομαντική απόδραση στη Ρώμη λίγο πριν τη βάφτιση της κόρη τους!

Λίγο πριν τη βάφτιση της κόρης τους, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση αποφάσισαν να κάνουν μια ρομαντική απόδραση στη Ρώμη!

Νίκος Ρίζος: 100 χρόνια από τη γέννηση του γίγαντα της κωμωδίας

Πηγαίο ταλέντο, ο Νίκος Ρίζος ήταν αυτοδίδακτος και για την ακρίβεια αποτέλεσε, ειδικά τη χρυσή δεκαετία του '50, ένα ολόκληρο κεφάλαιο ερμηνευτικής δεινότητας

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ζει με τον σύντροφό της και τα τρία παιδιά του – Προσπαθούμε να τα φέρουμε πίσω, λέει η πρώην πεθερά του

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ζει με τον σύντροφό της και τα τρία παιδιά του - Προσπαθούμε να τα φέρουμε πίσω, λέει η πρώην πεθερά του Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ζει με τον σύντροφό της και τα τρία παιδιά του - Προσπαθούμε να τα φέρουμε πίσω, λέει η πρώην πεθερά του Ο Σόλιζ πήρε τα τρία από τα παιδιά του

Ελένη Φουρέιρα: Δείχνει στους θαυμαστές της πώς πέρασε 48 ώρες στο Λονδίνο

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Ιnstagram η τραγουδίστρια

Έχω παιδιά: Όσα θα δούμε στην… τετραπλή πρεμιέρα της νέας σειράς

Έχω παιδιά: Όσα θα δούμε στην… τετραπλή πρεμιέρα της νέας σειράς Παρασκευή, 4.10.2024, 20:38 Zappit@ZAPPIT_ Έχω παιδιά, πρεμιέρα με τέσσερα πρωτότυπα επεισόδια back to back από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 21:00 στο MEGA. To «Έχω παιδιά», η νέα οικογενειακή κωμωδία του MEGA, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 21:00 και παρουσιάζει με τον

Η Βάνα Μπάρμπα σε δριμύ κατηγορώ: “Με εξεβίασε πως θα πει ότι πήρα χρήματα και θα με βγάλει στη δικαιοσύνη”

"Μόλις βγει ότι η Μπάρμπα είχε μια κοπέλα, φίλη που μπορεί να πει ότι είχαμε και σχέση, ποιον θα πιστέψουν, ξέρετε;" αναρωτιέται η Βάνα Μπάρμπα.

Σκλήρυνση κατά πλάκας: Οι απαντήσεις στα συχνότερα ερωτήματα γι’ αυτήν

Ποια είναι τα ύποπτα συμπτώματα, ποια είναι η σύγχρονη αντιμετώπιση και η πρόγνωση των ασθενών. Η σκλήρυνση κατά πλάκας (ή πολλαπλή σκλήρυνση) είναι μία αυτοάνοση ασθένεια, που προσβάλλει τον εγκέφαλο, το νωτιαίο μυελό και τα μάτια. Χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση διότι μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στον οργανισμό, οδηγώντας τον πάσχοντα σε μεγάλη σωματική επιβάρυνση. «Η

5+1 ταινίες και ντοκιμαντέρ για όσους είναι λάτρεις των γρήγορων αυτοκινήτων και της ταχύτητας

Η μαγεία των βιογραφικών ταινιών και των ντοκιμαντέρ είναι ότι στηρίζονται σε αληθινά γεγονότα και αφηγούνται, στην μεγάλη οθόνη, την ιστορία θρυλικών προσωπικοτήτων  Για όσους, λοιπόν, είστε λάτρεις της ταχύτητας και των γρήγορων αυτοκινήτων συγκεντρώσαμε 6 ταινίες και ντοκιμαντέρ για να γνωρίσετε καλύτερα οδηγούς και μοντέλα αυτοκινήτων που άφησαν εποχή. Ford V Ferrari (2019) Ο

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Ήμουν υπάλληλος της Βίκυς Καγιά και όχι φίλη

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη Βίκυ Καγιά και τη συνεργασία τους στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται». Η ίδια εξέφρασε την επιθυμία της να επιστρέψει στο GNTM, ενώ ανέφερε πως δεν δέχτηκε κάποια πρόταση για το My Style Rocks. Στη συνέχεια, μίλησε για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά. «Ήμουν υπάλληλος της Βίκυς

«Σιγά, τι είπα;» – Έκπληκτη η Θέμις Μπαζάκα από τις αντιδράσεις για τη δήλωσή της σχετικά με το μάθημα των Θρησκευτικών

Η δήλωσή της σχετικά με το μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολεία προκάλεσε συζητήσεις, και η Θέμις Μπαζάκα, κατέθεσε -μεταξύ άλλων- τη θέση της για το θέμα σε τηλεοπτική συνέντευξη, εκφράζοντας παράλληλα την έκπλήξη της για την αντίδραση μερίδας δημοσιογράφων. «Δέχτηκα επίθεση από φανατικούς θρησκευόμενους, αλλά πολλοί άνθρωποι στον δρόμο μου έλεγαν “μπράβο, καλά τα είπες”.

Άννα Βίσση: Η αφιέρωση στον Μίμη Πλέσσα στη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο

Άννα Βίσση: Η αφιέρωση στον Μίμη Πλέσσα στη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο Άννα Βίσση: Η αφιέρωση στον Μίμη Πλέσσα στη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο Αφού αποχαιρέτησε τον μεγάλο συνθέτη που έφυγε από τη ζωή, ερμήνευσε το «Θα πιω απόψε το φεγγάρι» Σχετικά Άρθρα Thema Insights Συναρπαστικές εμπειρίες με τη δύναμη της Telekom Τυχεροί συνδρομητές της

Τριαντάφυλλος: Εκνευρισμένος με τους δημοσιογράφους – Κάνετε παλιά και κίτρινη τηλεόραση, είπε

Τριαντάφυλλος: Εκνευρισμένος με τους δημοσιογράφους - Κάνετε παλιά και κίτρινη τηλεόραση, είπε Τριαντάφυλλος: Εκνευρισμένος με τους δημοσιογράφους - Κάνετε παλιά και κίτρινη τηλεόραση, είπε Ο τραγουδιστής δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες Ο Τριαντάφυλλος έκανε δηλώσεις και εξέφρασε την ενόχλησή του για τα λεγόμενά του που διαστρεβλώνονται από κάποιες εκπομπές. Τον τραγουδιστή συνάντησε