Ξαφνικός χωρισμός και κρίση στον γάμο για επτά διάσημα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ

Date:

Τον τελευταίο καιρό επτά διάσημα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ απασχόλησαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με τον απρόσμενο χωρισμό τους. Κάποια μάλιστα από αυτά ενημέρωσαν για τη σοβαρή κρίση στον γάμο τους ή τον χωρισμό τους με μια λιτή ανακοίνωση. Τα περισσότερα από αυτά τα ζευγάρια ήταν αγαπημένα στο κοινό και τίποτα δεν προμήνυε το τέλος της σχέσης τους.

Κάποιοι αποφάσισαν να προβούν σε μια λιτή ανακοίνωση για την προσωπική τους ζωή, ενώ άλλοι χώρισαν αθόρυβα χωρίς να μπουν στη διαδικασία για περαιτέρω ανακοινώσεις σχετικά με τη σχέση τους. Κοινό σημείο αναφοράς και στα επτά ζευγάρια ήταν ότι ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, αιφνιδιάζοντας τους πάντες με την απόφασή τους.

Άγγελος Μπασινάς – Βιβή Μπασινά

Τίτλοι «τέλους» μπήκαν στον γάμο του πρώην ποδοσφαιριστή, Άγγελου Μπασινά και της Βιβής Μπασινά έπειτα από 19 χρόνια κοινού βίου. Ο Άγγελος Μπασινάς και Βιβή η Μπασινά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου. Ο πρώην ποδοσφαιριστής επιβεβαίωσε τον χωρισμό στην εκπομπή «Το Πρωινο», σημειώνοντας: «τι να κάνουμε, έφτασε και αυτή η στιγμή. Στην αρχή ήταν δύσκολα, αλλά εντάξει, έχει γίνει από το καλοκαίρι αυτό οπότε, σιγά σιγά το προσπερνάμε. Η σχέση μου με τα παιδιά είναι τέλεια».

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΣΙΝΑΣ

Οι δυο τους γνωρίζονταν από έφηβοι μέσω κοινού φίλου και έγιναν ζευγάρι σε ηλικία 20 ετών. Παντρεύτηκαν το 2005 και απέκτησαν δύο κόρες, ηλικίας σήμερα 17 και 15 ετών.

«Όταν τον είχα γνωρίσει, είχα πολύ κοριτσοπαρέα και ο Άγγελος ερχόταν σε αυτή την κοριτσοπαρέα αλλά ήταν πάρα πολύ σοβαρός πάντα. Λιγομίλητος πάντα. Έλεγε “καλησπέρα” και μετά “καληνύχτα” και οι φίλες μου έλεγαν, “καλά δε μιλάει;”. Εν τω μεταξύ δεν τον είχα ρωτήσει τότε με τι ασχολείται, δε ρωτάγαμε. Κάποια στιγμή, γυρνάμε από ένα νησί και ξεφύλλιζε μια φίλη μου μια εφημερίδα και ξαφνικά γυρνάει και μου λέει, “ωχ, αυτός δεν είναι αυτός που δεν μιλάει;”, γυρνάμε και κοιτάμε όλες και λέμε, “α, αυτός είναι”» είχε περιγράψει η Βιβή Μπασινά στην εκπομπή «Στούντιο 4» για τον τρόπο που ανακάλυψε ότι ο τότε σύντροφός της και μελλοντικός της σύζυγος ήταν ποδοσφαιριστής.

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας

Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, πρόσφατα ανακοίνωσε ότι ο γάμος της με τον Μίνω Μάτσα περνά κρίση, δηλώνοντας ότι παραμένει αφοσιωμένη στα παιδιά και τα υπηρεσιακά της καθήκοντα. Το ζευγάρι είχε κάνει την τελευταία του δημόσια εμφάνιση στο Καλλιμάρμαρο στις 4 Σεπτεμβρίου, στη συναυλία-αφιέρωμα για τον Λευτέρη Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά στη δήλωσή της, η Όλγα Κεφαλογιάννη ανέφερε: «Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα».

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν το 2021 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Ζόζεφιν – Νίνο

Έζησαν έναν έρωτα μεγάλο, αλλά πλέον ο Νίνο και η Ζόζεφιν έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. Στις 23 Αυγούστου η τραγουδίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της αγκαλιά με τον αγαπημένο της και μάλιστα δεν είχε διστάσει να ανεβάσει κοινή τους φωτογραφία στο Instagram.

Στη συνέχεια ο Νίνο έκανε unfollow τους πάντες στο Instagram του. Από εκεί και πέρα άρχισαν οι φήμες πως το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, με την τραγουδίστρια να μη θέλει να σχολιάσει το γεγονός. Το ζευγάρι ήταν μαζί από τις αρχές του 2023 και απασχόλησε αρκετές φορές τις τηλεοπτικές εκπομπές και το διαδίκτυο με τους χωρισμούς του. Τελικά, όμως από ό,τι φαίνεται αυτή τη φορά ο χωρισμός είναι οριστικός.

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης

Ο χωρισμός του Γιάννη Αϊβάζη από τη Μαρία Κορινθίου έπειτα από 14 χρόνια γάμου ξάφνιασε τους περισσότερους. Παρόλο που έχει δοθεί η εντύπωση πως το πρώην ζευγάρι έχει ανακοινώσει τον χωρισμό του, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

Η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Buongiorno» ανέφερε πως θέλει να προστατεύει μερικά κομμάτια της προσωπικής της ζωής από τα φώτα της δημοσιότητας. «Πάντα κρατάω πράγματα για μένα. Ποτέ δεν τα λέω όλα και ούτε θέλω να τα λέω όλα», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.

Σημειώνεται ότι Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης ήταν μαζί από το 2008, με την κόρη τους να γεννιέται τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς. Οι δύο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο του 2010 στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο.

Άσπα Κωνσταντοπούλου – Γιώργος Γεροντιδάκης

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση του Γιώργου Γεροντιδάκη με την επί χρόνια σύντροφό του και make up artist, Άσπα Κωνσταντοπούλου. Ο γνωστός ηθοποιός και η σύντροφός του έχουν χωρίσει πριν από το καλοκαίρι. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό υπήρχαν έντονες φήμες πως ο Γιώργος Γεροντιδάκης διατηρούσε σχέση με τη Δανάη Παππά, κάτι που διέψευσε η ηθοποιός κατηγορηματικά. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο ίδιος όταν πήγε καλεσμένος στην εκπομπή Weekenders τόνισε: «Δεν έχω λόγο να απαντώ σε τίποτα που δεν έχει να κάνει με τη δουλειά μου. Κάνω μία δουλειά που αγαπώ τόσο πολύ, με γεμίζει και προσπαθώ να κάνω κάτι καλύτερο για εκείνη. Οπότε οτιδήποτε άλλο είναι εκτός της δουλειάς, δεν αφορά κανένα. Επίσης, πρέπει να σταματήσουμε όλοι γενικώς να κάνουμε ένα “Big Brother” και να βλέπουμε μία ζωή από την κλειδαρότρυπα για να αντέχουμε τις δικές μας δυσκολίες».

Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης μετά από έξι χρόνια σχέσης αποφάσισαν να χωρίσουν τον περασμένο Μάιο. Μάλιστα, εξαιτίας του χωρισμού τους, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας άγνωστες λεπτομέρειες για τις οικονομικές διαφορές του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού.

Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης

Το ζευγάρι, που δεν έκρυβε τον έρωτά του και μοιραζόταν στιγμιότυπα στα social media από την ιδιωτική του ζωή και τα ταξίδια του, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, με τη Δανάη Παππά να σχολιάζει για το γεγονός: «Χώρισα τον Μάιο, δεν ένιωσα καμιά ανάγκη να το επικοινωνήσω δημόσια, δεν θα έβγαζα δελτίο Τύπου, δεν θεώρησα ότι ενδιαφέρει και κάποιον. Είναι κάτι που τελείωσε. Πραγματικά, ήθελα να κρατήσω τα όμορφα, να μην γίνει αυτό που γίνεται πάντα όταν βγαίνει ένας χωρισμός και σχολιάζουν όλοι. Κάπως νομίζω το χαλάει αυτό, το μικραίνει».

Όσο για τον Γιώργο Γεροντιδάκη, η Δανάη Παππά έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι: «Με τον Γιώργο δεν έχουμε κάτι. Ο μόνος έρωτας που υπάρχει στη ζωή μου αυτή τη στιγμή είναι ο “Άγιος Έρωτας”. Μπορεί η χημεία μας να έκανε κάποιους να πιστεύουν ότι είμαστε μαζί. Δεν ισχύει κάτι από αυτά που γράφονται».

Έλενα Τοπαλίδου Νίκος Κουρής

Σε διάσταση τους τελευταίους έξι μήνες βρίσκονται ο Νίκος Κουρής και η σύζυγός του, Έλενα Τοπαλίδου. Μάλιστα, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο ηθοποιός διέγραψε τις φωτογραφίες του γάμου του με την Έλενα Τοπαλίδου από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ έκανε και unfollow τη γνωστή χορεύτρια και χορογράφο. Το ζευγάρι δεν μένει πια κάτω από την ίδια στέγη.

Νίκος Κουρής - Έλενα Τοπαλίδου

Νίκος Κουρής και Έλενα Τοπαλίδου παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2023, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός γιου. Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στα τέλη του Ιανουαρίου του 2024, όταν παρακολούθησαν μαζί την επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Φαρενάιτ 451». Κανείς από τους δύο δεν έχει σχολιάσει για την κρίση στον γάμο τους.

Όταν οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την Έλενα Τοπαλίδου, εκείνη σχολίασε: «Ψάξτε να μου βρείτε την πιο ωραία ελληνική λέξη για τα unfollow και τότε θα σας απαντήσω. Γεια σας, να είστε καλά. Τίποτα δεν σκοτώνει τον έρωτα. Αντίο σας… Φτάνει τώρα, είναι πολύ ωραία όλα αυτά. Άντε».

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έχω συμμετάσχει σε πολλές κόντρες, ήμουν «πρωτεργάτης»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έχω συμμετάσχει σε πολλές κόντρες, ήμουν «πρωτεργάτης» Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έχω συμμετάσχει σε πολλές κόντρες, ήμουν «πρωτεργάτης» Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για τις συνεργασίες του, αλλά και τις «κόντρες» που έχει εμπλακεί όλα αυτά τα χρόνια. Ο δημοσιογράφος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» και ανέφερε αρχικά

Αντωνά για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Λιάγκας: Μπορεί να το σκεφτόμουν

Αντωνά για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Λιάγκας: Μπορεί να το σκεφτόμουν Αντωνά για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Λιάγκας: Μπορεί να το σκεφτόμουν Σίγουρα είναι μια εκπομπή που πρωταγωνιστεί, οπότε θεωρώ ότι είναι πολύ ωραίο και το περιβάλλον, πρόσθεσε H Μαρία Αντωνά έκανε δηλώσεις και ρωτήθηκε

Μίμης Πλέσσας: Όταν ο σπουδαίος συνθέτης αποκάλυπτε το λόγο που δεν ήθελε να γράψει τραγούδια στον Τόλη Βοσκόπουλο

Ο Μίμης Πλέσσας άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα τα ξημερώματα και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη και συγκίνηση στο πανελλήνιο.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος για το σποτ της Άννας Διαμαντοπούλου: “Δεν με ακουμπάνε τα σχόλια”

"Ζούμε εδώ και χρόνια τον φασισμό της κοινής γνώμης. Διότι αυτή η δήθεν ελευθερία είναι ένας υφέρπων φασισμός" εξηγεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Γιατί μας δίνει τόση ευχαρίστηση να πίνουμε νερό όταν διψάμε;

Φανταστείτε ότι κάνετε μία υπαίθρια δραστηριότητα σε μία ζεστή ημέρα. Είστε μούσκεμα στον ιδρώτα και το αίσθημα της δίψας αρχίζει να σας καταβάλει. Πιάνετε το μπουκάλι νερού και πίνετε μια μεγάλη γουλιά και αμέσως αισθάνεστε το σώμα σας να γεμίζει ανακούφιση και ευφορία. «Υπάρχει μια ηδονική αντίδραση σε αυτό», εξηγεί η Patricia Di Lorenzo, ομότιμη

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιώργο Λιάγκα: Δεν θα γίνουμε ποτέ φίλοι – Δεν θα πήγαινα στην εκπομπή του

Σε μια δήλωση του Γιώργου Λιάγκα, που δήλωνε ότι «φίλοι δεν είμαστε, ούτε φαντάζομαι ότι θα γίνουμε ποτέ» απάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε δηλώσεις του. Ο παρουσιαστής, συμφώνησε με τον Γιώργο Λιάγκα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν θα γίνουμε φίλοι. Είναι μεγάλη αλήθεια. Έχουμε τεράστιες αποστάσεις σε μερικά πράγματα που πιστεύουμε για τον τρόπο που λειτουργούμε

Σπαρακτικό το «αντίο» του καλλιτεχνικού κόσμου στον Πλέσσα: «Τώρα θα γεμίζεις με μουσική τον ουρανό»

Ο θάνατος του Μίμη Πλέσσα σκόρπισε θλίψη σε όλη τη χώρα, με τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη να αφήνει πίσω του μια τεράστια μουσική κληρονομιά.

Πλέσσας: Η συγκινητική εξομολόγηση για την κόρη του, Ελεάννα που ήταν η μεγάλη του αδυναμία!

Λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 100 του χρόνια, ο Μίμης Πλέσσας έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του τη σύζυγό του, Λουκίλα Καρρέρ, και τα δύο του παιδιά. Ο θρυλικός μουσικοσυνθέτης έζησε μια γεμάτη ζωή στο πλευρό της Λουκίλας για πάνω από 30 χρόνια, με την οποία απέκτησαν την 26χρονη σήμερα κόρη τους, Ελεάννα. Ο

Νίκος Πλακιάς για Μαρία Καρυστιανού: «Ήμασταν αγκαλιά, δακρύζαμε»

Με το βλέμμα στραμμένο στη συναυλία στην μνήμη των παιδιών τους που χάθηκαν στην τραγωδία των Τεμπών, η Μαρία Καρυστιανού και ο Νίκος Πλακιάς

Μίμης Πλέσσας: Συγκλονισμένος ο Στέφανος Κορκολής στον αέρα του Mega – «Είναι ένα σοκ» – Η τελευταία τους συνάντηση

Σάββατο, 5.10.2024, 11:15 Zappit@ZAPPIT_ Η εξομολόγηση του Στέφανου Κορκολή για την τελευταία τους συνάντηση. Ο Μίμης Πλέσσας έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και στο πανελλήνιο. Ο ανιψιός του, Στέφανος Κορκολής, βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», όπου συγκλονισμένος μίλησε για την απώλεια του σπουδαίου συνθέτη. «Είναι

Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να βάζετε φέτες λεμονιού στο κομοδίνο σας, όταν κοιμάστε

Το λεμόνι έχει όξινη γεύση, προσδίδοντας νοστιμιά στο κοτόπουλο, το χοιρινό και το μοσχάρι. Ωστόσο, το λεμόνι χρησιμοποιείται και στην ζαχαροπλαστική για να την παρασκευή κέικ, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες μπορούμε να δροσιστούμε, απολαμβάνοντας σπιτική λεμονάδα. Τα οφέλη των λεμονιών είναι ευρέως γνωστά. Διαθέτουν έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, φυτικές ίνες και διάφορες φυτοχημικές

Έχει μειωθεί η ακοή σας; Τι συνέπεια έχει ακόμα και στους 45άρηδες

Τι έδειξε μελέτη σε χιλιάδες εθελοντές από τη Γαλλία. Πόσο συχνή είναι η πρώιμη μείωση της ακοής. Η μειωμένη ακοή απειλεί τις νοητικές λειτουργίες ακόμα κι αν εκδηλωθεί σε πρώιμη ηλικία, προειδοποιούν επιστήμονες από τη Γαλλία. Σε μελέτη που πραγματοποίησαν με χιλιάδες εθελοντές ανακάλυψαν πως ακόμα και όταν η απώλεια ακοής ήταν ήπια, σχετιζόταν με