Βρετανία: Ποια είναι η Εστέλ Όγκιλβι, που μπλέχτηκε σε ερωτικό τρίγωνο με δύο αντιπάλους οδηγούς της Formula 1

Date:

Δεν είναι ούτε η πρώτη αλλά ούτε και η τελευταία γυναίκα που έχει παράλληλη σχέση με δύο άνδρες. Ωστόσο, η Εστέλ Όγκιλβι είχε τον δικό της τρόπο να ξεγελά τα αρσενικά που υποκλίνονται στην γοητεία της. Πολύ απλά, εμφανιζόταν με δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στην κυριολεξία, καθώς άλλαζε εμφάνιση, όνομα, ακόμη και ηλικία για να φαίνεται νεότερη.

Στα πόδια της έχουν πέσει πολλοί άνδρες, ωστόσο η ίδια προτίμησε τον Όλιβερ Μπέρμαν και τον Φράνκο Κολαπίντο. Ο Βρετανός έφηβος Όλιβερ Μπέρμαν, που θεωρείται οδηγικό ταλέντο, βρέθηκε άθελα του αναμεμειγμένος σ΄ ένα ερωτικό τρίγωνο καθώς η ερωμένη του αποδείχθηκε ότι είχε παράλληλη σχέση με τον αντίπαλό του.

Για την Εστέλ Όγκιλβι, έχουν γραφτεί πολλά από τότε που έβγαινε ραντεβού με τον Αργεντινό Φράνκο Κολαπίντο μέχρι να μπλεχτεί στα δίχτυα του έρωτα με τον Βρετανό αντίπαλό του Όλιβερ Μπέρμαν και, εν συνεχεία, να πέσει ξανά στην αγκαλιά του Κολαπίντο. Είχε τη φήμη του διάσημου μοντέλου και ήταν γνωστή για τη σχέση της με τους δύο πιο καυτούς παίκτες του Grand Prix.

Meet Estelle Ogilvy: The 25-Year-Old Socialite Turning Heads in Formula 1.

Γεννημένη στη Γαλλία εγκαταστάθηκε μόνιμα στη Βρετανία

Δεν είναι 21 ετών, όπως ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και την εφημερίδα Daily Telegraph. Η δεσποινίς Όγκιλβι είναι στην πραγματικότητα 25 ετών, δηλαδή περίπου έξι χρόνια μεγαλύτερη από τον Μπέρμαν το ανερχόμενο αστέρι των βρετανικών αγώνων αυτοκινήτου που τελικά απέρριψε και τέσσερα από τον Αργεντινό εραστή της, Φράνκο Κολαπίντο.

Το πραγματικό της όνομα είναι Εστέλ Λανζινιέ. Γεννήθηκε στο Παρίσι τον Σεπτέμβριο του 1999. Η μητέρα της είναι Βρετανίδα και ο πατέρας της Γάλλος. Αποφάσισε να υιοθετήσει το πατρικό όνομα της μητέρας της, Μάνινγκ, που είναι δικηγόρος στο επάγγελμα. Όταν μετακόμισε στο Λονδίνο για να ξεκινήσει τη δική της καριέρα ως δικηγόρος, παρουσιαζόταν με το όνομα Εστέλ Μάνινγκ.

Estelle_Ogilvy__2_

Η Όγκιλβι σπούδασε στη νότια Γαλλία προτού μετεγκατασταθεί μόνιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ζούσε στο Σάρεϊ με τη μαμά και τον 23χρονο αδερφό της Ματιέ. Στη συνέχεια μετακόμισε στην περιοχή St Albans. Όσο ήταν εκεί, φοιτούσε στο σχολείο St George’s School, όπου τα δίδακτρα αγγίζουν τις 16.000 λίρες το χρόνο. Τώρα η Εστέλ σπουδάζει για να λάβει το μεταπτυχιακό της στη Νομική και ελπίζει να περάσει τις εξετάσεις πιστοποίησης Solicitors Qualifying Examination. Την ίδια ώρα, εργάζεται σε μια αναγνωρισμένη νομική εταιρεία στο Λονδίνο.

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η δεσποινίς Όγκιλβι έχει παραπλανήσει ποτέ κανέναν σχετικά με την πραγματική της ηλικία, αλλά υπήρξαν περιπτώσεις στις διαδικτυακές συνομιλίες όπου κάποιος που είχε πρόσβαση στο προφίλ της, έγραφε ότι μπορεί να είναι μεγαλύτερη από 21 ετών.

Είχε από μικρή την επιθυμία να γίνει σταρ

Σύμφωνα με διάφορα προφίλ της που έχει ανεβάσει στο διαδίκτυο, είναι ειδική στο σχέδιο καλών τεχνών, το καράτε και μιλάει άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά. Είχε επίσης από μικρή την επιθυμία να γίνει σταρ ξεκινώντας από την εκπομπή «Secrets of Our Stars».

Η εφημερίδα Daily Mail τη δείχνει σε ηλικία δέκα ετών να παίρνει συνέντευξη από μια φίλη της που μιλάει για τον εαυτό της. Αποκαλύπτει επίσης ότι τα αγαπημένα της ζώα είναι τα «κουνέλια και οι πιγκουίνοι», ενώ παραδέχεται ότι αν ο Τζάστιν Μπίμπερ της ζητήσει ραντεβού, «θα μπορούσε να βγει μαζί του».

Estelle_Ogilvy__3_

Η μητέρα της Κλαρ, η οποία επίσης σπούδασε στη Γαλλία, σύμφωνα με τη σελίδα της στο LinkedIn, εργάστηκε ως δικηγόρος για πρώτη φορά στο Linklaters των Παρίσι. Ωστόσο, μόλις γέννησε την Εστέλ έφυγε από την πατρίδα της και μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τώρα είναι δικηγόρος μιας εταιρείας blue-chip με έδρα τη Βαρκελώνη. Φαίνεται πάντως ότι το επάγγελμα της δικηγόρου έχει παρεισφρήσει στα γονίδια της οικογένειας, καθώς και η ξαδέρφη της Πολίν είναι επίσης δικηγόρος στη Γαλλία. Η Πολίν επιβεβαίωσε στην εφημερίδα Mail ότι η Εστέλ είχε σχέση και με τους δύο οδηγούς, ωστόσο, αρνήθηκε να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.

Εκτινάχθηκαν οι ακόλουθοί της

Ο Μπέρμαν και η Εστέλ φέρονται να χώρισαν τον Ιούλιο με την γοητευτική νεαρή να επιστρέφει στην αγκαλιά του 21χρονου Αργεντινού Φράνκο Κολαπίντο.

Μόλις άρχισαν να κυκλοφορούν οι ειδήσεις στο διαδίκτυο για την υποτιθέμενη σχέση της με τον Μπέρμαν οι ακόλουθοί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκτινάχθηκαν. Τώρα διαθέτει πάνω από 270.000 ακολούθους σε TikTok και Instagram όπου δημοσιεύει τα νέα της σε καθημερινή βάση.

Με τα φώτα της δημοσιότητας να είναι στραμμένα επάνω της, η Εστέλ έγινε με άνεση μοντέλο στο πρακτορείο Storm Model Management και έχει ήδη ολοκληρώσει φωτογραφήσεις προωθώντας τα πολυτελή ρολόγια Longines.

Τι δημοσιεύει στο TikTok

Στο λογαριασμό της στο TikTok @silly_lettuce έχει ανεβάσει ένα βίντεο με την ίδια στο γυμναστήριο ή να δουλεύει στο φορητό υπολογιστή της καθώς σπουδάζει για το μεταπτυχιακό της στη Νομική.

Σε ένα μήνυμά της -: «Εδώ είμαι, εδώ σπουδάζω, αυτή είναι βασικά όλη μου η ζωή και μετά πηγαίνω γυμναστήριο. Επιστρέφοντας από το γυμναστήριο, μελετώ περισσότερο…σήμερα είχα πολλά να κάνω… μετά ετοιμάστηκα για να πάω σε ένα δείπνο γενεθλίων».

Προχθές δημοσίευσε ένα απόσπασμα από τον φορητό υπολογιστή της με τη λεζάντα «Επιστροφή στην πραγματικότητα» καθώς φαινόταν να μελετά και λίγες ώρες αργότερα, ανέβασε μια νέα φωτογραφία της στο μοντέρνο μπαρ Kilian του Παρισιού.

Με ποιους οδηγούς είχε σχέση

Προτού χωρίσει με το Μπέρμαν, το περιοδικό Tatler τους είχε ανακηρύξει ως ως το «πιο λαμπερό νεαρό ζευγάρι» της Βρετανίας.

Ο Μπέρμαν βρέθηκε στις αρχές του έτους στο επίκεντρο της προσοχής των ΜΜΕ καθώς έγινε ο νεότερος Βρετανός που αγωνίστηκε ποτέ σε Grand Prix της F1, σε ηλικία μόλις 18 ετών.

Ο Βρετανός έφηβος είχε τερματίσει έβδομος στο ντεμπούτο του στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας, αφού του ζήτησε η Ferrari να αντικαταστήσει τον Ισπανό Carlos Sainz που δεν μπορούσε να αγωνιστεί καθώς έπρεπε να χειρουργηθεί λόγω σκωληκοειδίτιδας.

Estelle_Ogilvy__1_

Ο αντίπαλός του στην πίστα αλλά και τα ερωτικά ραντεβού, Φράνκο Κολαπίντο, ανήκει στο δυναμικό της Williams, αλλά δεν ήταν από τις βασικές επιλογές της ομάδας. Εχει αγωνιστεί τρεις φορές μέχρι σήμερα, τερματίζοντας 12ος στο ντεμπούτο του στο ιταλικό Grand Prix.

Ο Κολαπίντο ο οποίος αντικατέστησε τον Λόγκαν Σάρτζαντ μέχρι το τέλος της σεζόν, τερμάτισε όγδοος και 11ος.

Οι επαγγελματικές του προτάσεις μόλις έγινε γνωστό το ειδύλλιο με την Εστέλ απογειώθηκαν. Κι όταν η Όγκιλβι έπεσε ξανά στην αγκαλιά του Κολαπίντο ανέβασε στο Instagram την είδηση του χωρισμού της με τον Μπέρμαν.

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο επιχειρηματίας Χρήστος Παπαδημητρίου σε ηλικία 44 ετών

Η σοκαριστική ιστορία των αδερφών Μενέντεζ και οι πέντε δολοφονίες γονέων που σόκαραν την Ελλάδα

Tέλος ο εμφύλιος των οικογενειών για τη συναυλία για τα Τέμπη – Βάλτε δύναμη στη φωνή να ακουστεί ως τον ουρανό, λέει ο Πλακιάς

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Ο Ιμπραΐμοβιτς ευχήθηκε στον εαυτό του χρόνια πολλά με… Ferrari αξίας 900.000 ευρώ

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είχε γενέθλια και ως δώρο αγόρασε στον εαυτό του μια υπερπολυτελή Ferrari αξίας 900.000 ευρώ. Ο θρύλος των γηπέδων έγινε 43 ετών και έκανε ανάρτηση στο Instagram δημοσιεύοντας μια εικόνα με το νέο του δώρο. View this post on Instagram A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) Ο Ιμπραΐμοβιτς αγόρασε μια Ferrari

Σαλάτα Νισουάζ  

Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ   250 γρ. πράσινα φασολάκια, καθαρισμένα (φρέσκα ή κατεψυγμένα) 4 σφικτά αβγά 4 διπλές χούφτες ανάμιχτα τρυφερά μαρουλόφυλλα (από συσκευασία καλύτερα, 250 γρ. περίπου, Fresh Salad «Green Salad» π.χ.) 4 μέτριες πατάτες 4 μέτριες ντομάτες, κομμένες σε φετάκια 200 γρ. τόνο από κονσέρβα (σε ελαιόλαδο ή νερό), στραγγισμένος ½ κρεμμύδι (νέας

Eggs on Toast

ΥΛΙΚΑ 4 µικρά αβγά 4 φέτες ψωµί (σλάις) 2 κουταλιές λάδι για το τηγάνισµα Aλάτι, πιπέρι Nιφάδες τσίλι (προαιρετικά) φυλλαράκια θυµάρι ή όποιο άλλο αρωµατικό προτιµάς ΕΚΤΕΛΕΣΗ Κόβεις το εξωτερικό από το ψωµί προσπαθώντας να δώσεις ένα ορθογώνιο σχήµα. Με ένα ποτηράκι σφηνάκι βγάζεις µια τρύπα προς τη µια πλευρά του ψωµιού. Βάζεις σε ένα

Πάτρικ Τατόπουλος: «Φτιάχνω το “Se7en” και θέλω να μου σχεδιάσεις ένα δολοφονικό dildo» – Οι απίστευτες ιστορίες του από το Χόλιγουντ

Η συναρπαστική διαδρομή του Έλληνα σχεδιαστή ταινιών και οι μεγάλες επιτυχίες, όπως τα «Batman», «Alien», «300», «Ημέρα Ανεξαρτησίας» και «Godzilla» - Εχοντας συνεργαστεί με σκηνοθέτες όπως ο Κόπολα, ο Στόουν και ο Φίντσερ, θα μοιραστεί από τη σκηνή του TEDxAthens τα μυστικά της καριέρας του

Άντριου Γκάρφιλντ: Θα ήθελε να παίξει ξανά τον Spider-Man

Ο ηθοποιός υποδύθηκε τον διάσημο υπερήρωα σε δύο ταινίες της Sony και επανέλαβε τον ρόλο του στο Spider-Man: No Way Home του 2021

Η Σμαράγδα Καρύδη παρακολούθησε την πρεμιέρα της παράστασης του Θοδωρή Αθερίδη λίγο καιρό μετά τον θάνατο του πατέρα της

Στο πλευρό του συντρόφου της Θοδωρή Αθερίδη, βρέθηκε σήμερα το βράδυ (04.10.2024) η Σμαράγδα Καρύδη, σχεδόν 20 ημέρες μετά τον θάνατο του πατέρα της, Ντίνου Καρύδη. Παρά την πολύ δύσκολη περίοδο που περνάει, η Σμαράγδα Καρύδη δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα του επί χρόνια συντρόφου της, Θοδωρή Αθερίδη. Αυτή η εμφάνιση μάλιστα

Κώστας Καζάκας: «Στα νεανικά μου χρόνια δεν ερωτευόμουν ποτέ τίποτα, πίστευα ότι είμαι πολύ άσχημος»

«Είχα πειστεί ότι είμαι πάρα πολύ άσχημος», ομολόγησε ο Κώστας Καζάκας. Τόσο στη συνύπαρξη με Ρομά όσο και στο bullying το οποίο βίωσε στα παιδικά του χρόνια , αναφέρθηκε ο Κώστας Καζάκας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» σήμερα το πρωί (04.10.2024). «Ακριβώς απέναντι από το σπίτι που μεγάλωσα, έμενε μια οικογένεια τσιγγάνων. Από

Βάνα Μπάρμπα: Άνθρωπος με εξεβίασε πως θα πει ότι πήρα χρήματα και θα με βγάλει στη δικαιοσύνη

Έχω ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας και έχω απευθυνθεί στην εισαγγελία, πρόσθεσε

Σεμπάστιαν Σταν: Όσο περισσότερο μου έλεγαν να μην υποδυθώ τον Τραμπ τόσο πιο έντονα το ήθελα

Ο ηθοποιός υποδύεται τον υποψήφιο Πρόεδρο των ΗΠΑ στην ταινία «The Apprentice»

«Βόμβες» από τη Βάνα Μπάρμπα: «Με εκβιάζουν γιατί θα πουλήσει – Μας λείπει ο Φιλιππίδης»

Για όλους και για όλα μίλησε η Βάνα Μπάρμπα σε συνέντευξη που παραχώρησε. Η γνωστή ηθοποιός, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Μάρκο Σεφερλή και σε μια προσωπική περιπέτεια που είχε με άτομα που την απειλούσαν και την παρακολουθούσε κάθε της βήμα. Πιο συγκεκριμένα, η Βάνα Μπάρμπα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «προσωπικά έχω έναν άνθρωπο ο οποίος

Νόρα Βαλσάμη: H τελευταία φορά που είδαμε την ηθοποιό-Πόζαρε αγνώριστη στη Σύρο δίπλα στον γιο της

Νόρα Βαλσάμη - «Μια χαρά είμαι, απλά έχω λίγο τη μέση μου. Δε με χάσατε, θα γίνω καλά. Όλοι νομίζουν ότι είμαι άρρωστη. Απλά πονάει λίγο η μέση μου από την...

Νόρα Βαλσάμη: H τελευταία φορά που είδαμε την ηθοποιό-Πόζαρε αγνώριστη στη Σύρο δίπλα στον γιο της

Νόρα Βαλσάμη - «Μια χαρά είμαι, απλά έχω λίγο τη μέση μου. Δε με χάσατε, θα γίνω καλά. Όλοι νομίζουν ότι είμαι άρρωστη. Απλά πονάει λίγο η μέση μου από την υγρασία. Είμαι πολύ ήρεμα, αλλά είμαστε πολύ μακριά, σε ένα βουνό. Θα πάμε να το φτιάξουμε το σπίτι στη Ραφήνα, γιατί έχει πρόβλημα. Θα