Αυτά είναι τα καλύτερα δώρα για ζευγάρια το 2024. Εμπειρίες ζωής!

Date:

Δώρα Εμπειρίας Baladeur! Ανοικτά vouchers σε συσκευασία δώρου για όμορφες εμπειρίες ζωής που θα τις απολαύσει όποτε θέλει ο δωρολήπτης, σε διάστημα 9 έως και 12 μηνών από την ημερομηνία αγοράς! Εξοφλούνται εύκολα, παραδίδονται άμεσα με courier (φυσική συσκευασία) ή ακόμα και ΤΩΡΑ με e-gift στο e-mail σας και έχουν δικαίωμα δωρεάν αλλαγής on-line, από τον καναπέ του σπιτιού σας!

40′ ταξίδι για 1 ζευγάρι στο πιλοτήριο Airbus 320 Simulator!  Τιμή: 75€

Επιλέξτε 1 από τους 24.000 ρεαλιστικούς προορισμούς για να ταξιδέψετε οι δυό σας, με το …προσωπικό σας Airbus A320 simulator! Ο ένας από εσάς κάθεται στη θέση του κυβερνήτη ενός γνήσιου προσομοιωτή Airbus A320, με θέα από 220° ημισφαιρική οθόνη πλάτους 5m και υπό τις οδηγίες του συγκυβερνήτη σας πραγματικού πιλότου μας, απογειώνει το Airbus! Εντός του πιλοτηρίου βρίσκεται και το ταίρι σας για να σας θαυμάσει ως πιλότο του Airbus. Αξιοποιείστε τα πλεονεκτήματα Baladeur: Συσκευασία δώρου, Ενθύμια κάρτα +10% έκπτωση για επόμενη πτήση + δικαίωμα αλλαγής!

Δώρο Ταξίδι για 2 άτομα
Δώρο Ταξίδι για 2 άτομα

15΄ Θεωρία + 15΄ Οδήγηση Ferrari + Video για 2 άτομα! Τιμή: 226€

Δώρο οδήγηση Ferrari
Δώρο Οδήγηση Ferrari για 2 άτομα

60΄ βόλτα με άλογα στη φύση για 2 άτομα!  Τιμή: 44€

1 ώρα βόλτα με άλογα στην καταπράσινη φύση για 2 άτομα, συνοδεία έμπειρου εκπαιδευτή. Καλπάστε χαλαρά με το άλογό σας στο φυσικό του περιβάλλον μέσα στην καταπράσινη φύση και μάθετε από τον εκπαιδευτή σας όλα όσα θα θέλατε να σας πει για τα άλογα κατά τη διάρκεια της βόλτας. Μοναδική εμπειρία επαφής με τα άλογα και τη φύση.

Δώρο βόλτα με άλογα για 2 άτομα
Δώρο βόλτα με άλογα για 2 άτομα

Αυθεντική εμπειρία hammam 45′ για 2 άτομα!  Τιμή: 60€

Χαμάμ με γάντι kesse και σαπούνι ελαιόλαδου, τσάι & λουκούμι! Μια ευεργετική ξεχωριστή απόδραση, με την σαγήνη της ανατολής! Ζήστε την παραδοσιακή ιεροτελεστία του αυθεντικού ανατολίτικου Ηammam με φυσικά προϊόντα σε ένα χώρο όπου η ευεξία η χαλάρωση σώματος και πνεύματος εναλλάσσονται αρμονικά! Χαλαρώστε, νιώστε την καθαρότητα που σας προσφέρει το Hammam και τέλος απολαύστε το παραδοσιακό κέρασμα με λουκούμι και αρωματικό τσάι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο χαλάρωσης. 

Δώρο εμπειρία hammam για 2 άτομα
Δώρο εμπειρία hammam για 2 άτομα

Τρίωρο Scuba Diving σε Group + φωτογραφίες για 2 άτομα! Τιμή: 70€

3ωρο μάθημα γνωριμίας με τις καταδύσεις για 2 άτομα που εντάσσονται σε γκρουπ αρχάριων, με ενθύμιο υποβρύχιες φωτογραφίες σε ψηφιακή μορφή. Μάθετε τις βασικές και απαραίτητες γνώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτές, βάλτε την καταδυτική στολή που θα σας δώσουμε και ταξιδέψτε μαζί μας στη μαγεία του βυθού, ξεκινώντας από τα 4-6 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας. Στο τέλος θα πάρετε αναμνηστικές υποβρύχιες φωτογραφίες σας. Η εμπειρία εκλαμβάνεται ως πρώτο μάθημα καταδύσεων και αν θέλετε μπορείτε να συνεχίσετε και με περισσότερα μαθήματα καταδύσεων. 

Δώρο Scuba Diving για 2 άτομα
Δώρο Scuba Diving για 2 άτομα

20΄ Παραπέντε για 2 άτομα, με 2 Εκπαιδευτές + Extras!  Τιμή: 170€

20′ Πτήση με 2 διθέσια αλεξίπτωτα πλαγιάς συνοδεία 2 έμπειρων Εκπαιδευτών +10% Έκπτωση για αγορές υπηρεσιών εκπαίδευσης, ρούχων και αξεσουάρ παραπέντε, για 2 άτομα! Δεν χρειάζεται να έχετε γνώσεις ή δύναμη για να απολαύσετε αυτή την εμπειρία. Απογειώνεστε μαζί με τον εκπαιδευτή σας, θαυμάζετε τη μαγική θέα από ψηλά και μαθαίνετε βασικές γνώσεις για το παραπέντε, αποκτώντας τη δυνατότητα να συνεχίσετε και με μαθήματα χειριστή! 

 Δώρο Παραπέντε για 2 άτομα
Δώρο Παραπέντε για 2 άτομα

Είσοδος στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου για 2 άτομα! Τιμή: 24€

Είσοδος στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου για 2 άτομα! Στους τρεις ορόφους του Μουσείου, οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν 112 αριστουργήματα της παγκόσμιας αυτοκίνησης καθώς και να περιηγηθούν στη μαγευτική ιστορία του τροχού από το 300 π.Χ. έως τις μέρες μας. Σκοπός του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου είναι η ενημέρωση του κοινού για τα επιτεύγματα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας και η εκπαίδευση των νέων στην οδική ασφάλεια και συμπεριφορά.

Δώρα εμπειρίας Μουσείο Αυτοκινήτου
Δώρο Μουσείο Αυτοκινήτου για 2 άτομα

50′ Sparkling Bath με φρούτα, σοκολάτα & κρασί για 2 άτομα! Τιμή: 60€

50′ Sparkling Bath σε Kaiserbad (αυτοκρατορική μπανιέρα), συνοδεία κρασιού, φρούτων εποχής και γευστικής σοκολάτας! Mε σαφείς επιρροές από τον Αυστριακό αυτοκρατορικό οίκο, το λουτρό πολυτελείας Kaiserbad σχεδιάστηκε για να σας παρασύρει ρομαντικά σε παλιές εποχές. Χαλαρώστε και τονωθείτε όπως οι αυτοκράτορες, με ιριδίζοντα άλατα και αρώματα φρούτων του πάθους, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε εξαιρετικό κρασί, φρούτα εποχής και λιωμένη σοκολάτα, υπό το διακριτικό φως των κεριών!

Δώρο Spa για 2 άτομα
Δώρο Spa για 2 άτομα

60′ Virtual Reality Games της επιλογής σας, για 2 άτομα! Τιμή: 40€

60′ παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας της επιλογής σας, από τουλάχιστον 25 θέματα, για 2 άτομα, από 9 ετών και πάνω! Πάρτε στα χέρια σας την εικονική πραγματικότητα, φορέστε τα γυαλιά σας, κρατήστε τα χειριστήριά σας και ζήστε για 60′ όσα παιχνίδια θέλετε! Επιλέξτε να παίξετε ό,τι θέλετε για μια ώρα, όπως VR Games escape rooms, παιχνίδια shooting, παιχνίδια εξερεύνησης ή παιχνίδια χορού! Ζήστε την απόλυτη εμπειρία εικονικής πραγματικότητας, διασκεδάζοντας μόνοι ή με την παρέα σας! Μπείτε στο παιχνίδι! 

Δώρο virtual reality 
Δώρο virtual reality για 2 άτομα

Διανυκτέρευση σε σουίτα ιστιοφόρου με πρωινό για 2, Χειμώνα & Καλοκαίρι! Τιμή: 150€

 Δώρο weekend για 2 άτομα
 Δώρο weekend για 2 άτομα

Δείτε και άλλα Best S-rs δώρα εμπειρίας για ζευγάρια

Δώρα εμπειρίας. Εμπειρίες ζωής σε συσκευασία δώρου!

Είναι εμπειρίες που πωλούνται με τη μορφή gift vouchers (σαν ανοικτά “εισιτήρια”), εννεάμηνης διάρκειας ισχύος, με εγγύηση τιμής, σε συσκευασία δώρου, μαζί με ευχετήρια κάρτα, οδηγίες χρήσης και δικαίωμα αλλαγής. Τα δώρα εμπειρίας πωλούνται on-line από το baladeur.gr ή και απευθείας από το φυσικό κατάστημα δώρων εμπειρίας Baladeur στη Γλυφάδα. 

Το Baladeur.gr βρίσκεται ήδη στο 19ο έτος λειτουργίας του και συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιλογών για δώρα στην Ελλάδα – Νο1 στα δώρα εμπειρίας από το 2005!

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Γρηγόρης Σαμόλης: Ποιος είναι ο viral κρητικός λυράρης με το φανατικό κοινό

Φανατικό κοινό έχει καταφέρει να αποκτήσει ο Γρηγόρης Σαμόλης, ο κρητικός λυράρης που έχει ήδη δημοφιλή τραγούδια στο κοινό της Κρήτης και όχι μόνο. «Η λύρα είναι η ζωή μου. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτήν», είπε στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» που προβάλλεται στο «ΚΡΗΤΗ ΤV». Γεννημένος σε ένα μικρό χωριό στον

Ματούλα Ζαμάνη: Έβγαλε την μπλούζα σε συναυλία της

Η τραγουδίστρια έμεινε με το σουτιέν της 

Grand Hotel: Η έρευνα του Χρόνη δείχνει τον πρώτο ύποπτο δολοφόνο

Δευτέρα, 30.9.2024, 19:35 Zappit@ZAPPIT_ Grand Hotel, απόψε στις 21:00 στον ΑΝΤ1. Grand Hotel, Δευτέρα 30/9 (21:00, ΑΝΤ1) – Η Αλίκη ψάχνει κρυφά το γραφείο του Ρήγα και βρίσκει το εκβιαστικό γράμμα για την εξαφάνιση της Βασιλικής Ασλάνογλου. Όταν του ζητά εξηγήσεις, η απάντησή του δίνει νέα τροπή στην εξέλιξη της υπόθεσης, βάζοντας στο κάδρο για την

Σε σοκ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου: “Τα διάβαζα και έβγαζα κραυγές, ευτυχώς δεν ήταν μπροστά η κόρη μου”

"Έπαθα σοκ. Συνέβαινε και στα χρόνια τα δικά μας. Μη λέμε ότι παλιά ήταν όλα ωραία, δεν ήταν", σχολίασε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Τι είναι το σύνδρομο Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση ότι γιαγιά στο Ηράκλειο γέννησε το εγγονάκι της, επειδή η κόρη της έχει το σύνδρομο. Εκατοντάδες κορίτσια γεννιούνται ετησίως σε όλο τον κόσμο χωρίς ή με ελλιπώς ανεπτυγμένη μήτρα (απλασία μήτρας), που οφείλεται  στο σύνδρομο Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser. Το σύνδρομο αυτό είναι μία διαταραχή κυρίως του γυναικείου γεννητικού συστήματος. Υπολογίζεται ότι προσβάλλει 1

Πιο αδύνατη από ποτέ η Κριστίνα Αγκιλέρα – Ανησύχησαν οι θαυμαστές της, τα σχόλια για Ozempic πήραν φωτιά

Πιο αδύνατη από ποτέ εμφανίστηκε η Κριστίνα Αγκιλέρα σε πρόσφατη έξοδό της με πολλούς να ανησυχούν πλέον για την υγεία της. Ήταν αναμενόμενο να φουντώσουν ξανά οι φήμες για χρήση Ozempic καθώς το τελευταίο διάστημα η διάσημη τραγουδίστρια χάνει όλο και περισσότερα κιλά σε σημείο να φαίνεται πλέον άρρωστη. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στο

Κριστίνα Αγκιλέρα: Το παρατράβηξε με το Ozempic, δείχνει άρρωστη σχολιάζουν οι θαυμαστές της

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε πιο αδύνατη από ποτέ - Δείτε το βίντεο

Τέιλορ Σουίφτ: Άνδρας αγόρασε σε δημοπρασία κιθάρα της και την κατέστρεψε

Τέιλορ Σουίφτ: Άνδρας αγόρασε σε δημοπρασία κιθάρα της και την κατέστρεψε Τέιλορ Σουίφτ: Άνδρας αγόρασε σε δημοπρασία κιθάρα της και την κατέστρεψε Πιστεύεται ότι αποτέλεσε πράξη διαμαρτυρίας για την υποστήριξη της Κάμαλα Χάρις από την τραγουδίστρια Ένας άνδρας από το βόρειο Τέξας αγόρασε μια υπογεγραμμένη κιθάρα της Τέιλορ Σουίφτ σε δημοπρασία και στη συνέχεια την

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Έχω σχέση και είμαι ερωτευμένος – Δεν με απασχολούν τα σχόλια

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» και μίλησε μεταξύ άλλων για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, την υποψηφιότητα του Απόστολου Γκλέτσου για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για τη σχέση του με την Τζένη Οικονόμου. Για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα σημείωσε: «Ήμουν από τους πρώτους που είπα ότι η ποινική δίωξη για σοβαρή

Τηλεθέαση: Ποια σειρά βρέθηκε στην κορυφή το βράδυ της Δευτέρας;

Δείτε αναλυτικά τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση. Σφοδρή ήταν η σύγκρουση το βράδυ της Δευτέρας 30/09 με τους τηλεοπτικούς σταθμούς να ρίχνουν στην αρένα τα δυνατά τους χαρτιά. Η μάχη για την τηλεθέαση αποδείχθηκε αδυσώπητη, καθώς οι διαφορές για την πρώτη θέση ήταν ελάχιστες, με τον Τιμωρό ωστόσο να παίρνει το

Τηλεθέαση: Ανατροπή Λιάγκα στην πρωινή ζώνη

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση. Ανατροπή στην τηλεθέαση είχαμε τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στο δυναμικό κοινό. Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε την πρωτιά, αφήνοντας πίσω του το Buongiorno, που τόσες μέρες βρισκόταν σταθερά στην κορυφή. Στο δυναμικό κοινό το Πρωινό σημείωσε μέσο όρο 14,8% και ακολούθησε το Buongiorno με

5 Πανωφόρια Zara για να βγάλεις τον Φθινόπωρο

Ψάχνεις και εσύ Φθινοπωρινά ρούχα; Αν ναι, τότε σου έχω την λύση! Στα καταστήματα Zara θα βρεις ότι πραγματικά χρειάζεσαι! Μάλιστα, σήμερα αποφάσισα να σου δείξω κάποια πανωφόρια που σίγουρα θα σου φανούν απαραίτητα για την εποχή του Φθινοπώρου. Ναι, καλά είδες! Εξάλλου, νομίζω ξέρεις και εσύ πολύ καλά πόσο χρήσιμα είναι τα πανωφόρια για