Diddy: Τι συνέβαινε στα διαβόητα «freak-off» του Diddy που βρίσκονται στο επίκεντρο των καταγγελιών εις βάρος του

Date:

Diddy: Τι συνέβαινε στα διαβόητα «freak-off» του Diddy που βρίσκονται στο επίκεντρο των καταγγελιών εις βάρος του

Οι εισαγγελείς λένε ότι τα όργια που οργάνωνε στα δωμάτια ξενοδοχείων γίνονταν με εξαναγκασμό και αποτελούν τον πυρήνα πυρήνα των κατηγοριών για sex trafficking – Όλα γίνονταν συναινετικά, λένε οι δικηγόροι του μεγιστάνα της μουσικής

sean_combs

Ένας άνδρας και μια γυναίκα, οι οποίοι παρέχουν σεξουαλικές υπηρεσίες με αμοιβή, καταφθάνουν σε μια σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου που έχει φωτιστεί ειδικά για βιντεοσκόπηση και είναι εφοδιασμένη με baby oil και ναρκωτικά. Βρίσκονται εκεί για να συμμετάσχουν σε ένα όργιο που θα πραγματοποιηθεί παρουσία ενός ισχυρού άνδρα, ο οποίος θα παρέχει τις δικές του σκηνοθετικές οδηγίες για όσα θα συμβούν εκεί τις επόμενες ώρες, ίσως ακόμη και μέρες.

Αυτά τα «ιδιωτικά πάρτι» που διοργάνωνε ο Sean Combs – γνωστός κυρίως με τα παρατσούκλια Diddy ή Puff Daddy – ήταν τα λεγόμενα freak-off, μια δραστηριότητα διαφορετική και αρκετά πιο σκοτεινή από διάσημα «λευκά πάρτι» που γίνονταν σε μεγάλες επαύλεις με καλεσμένους λαμπερά αστέρια της σόουμπιζ, όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Αστον Κούτσερ, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και φυσικά η JLo, με την οποία διατηρούσε σχέση ο Combs το 2000. 

New video has surfaced of Sean
‘Diddy’ Combs telling guests at one of his legendary White Parties in the Hamptons that it was time for the kids to go home and the real partying to begin.

(🎥: @DailyMail) pic.twitter.com/OMEvJRFIia

— The Art Of Dialogue (@ArtOfDialogue_) September 24, 2024

Το 14σέλιδο κατηγορητήριο κατά του μεγιστάνα της μουσικής, ο οποίος συνελήφθη πριν από μερικές μέρες, περιλαμβάνει ιδιαίτερο σοβαρά αδικήματα, όπως εμπρησμό, δωροδοκία, απαγωγή και παρακώλυση της δικαιοσύνης. Ωστόσο, σύμφωνα με τους New York Times, στην καρδιά της υπόθεσης βρίσκεται η ιδέα ότι ο Diddy είχε στήσει μια ολόκληρη εγκληματική «επιχείρηση» για να οργανώνει αυτά τα «freak-off» ως μέσο εκβιασμού, και κατόπιν να συγκαλύπτει όχι μόνο τις υλικές ζημιές στους χώρους όπου πραγματοποιούνταν, αλλά και τις ολέθριες επιπτώσεις για τη σωματική και ψυχική υγεία των συμμετεχόντων.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς που έχουν αναλάβει την υπόθεση, επρόκειτο «περίτεχνες και καθοδηγούμενες σεξουαλικές παραστάσεις» που περιλάμβαναν άφθονα ναρκωτικά και μεθόδους εξαναγκασμού σε σεξουαλικές πράξεις. Αυτά τα freak-off, άφηναν τους συμμετέχοντες τόσο εξαντλημένους και καταπονημένους, που μετά την ολοκλήρωσή τους χρειάζονταν να τους χορηγηθούν ενδοφλέβια υγρά για να συνέλθουν. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κ. Combs χρησιμοποιούσε ως μέσο εκβιασμού τα βίντεο που είχε τραβήξει κατά τη διάρκεια των οργίων, ώστε να μην μπορεί να παραπονεθεί κανείς ό,τι κι αν του είχε συμβεί.

«Τα freak-off είναι ο πυρήνας αυτής της υπόθεσης και πρόκειται για μια δραστηριότητα εγγενώς επικίνδυνη», δήλωσε η Emily A. Johnson, μία από τους εισαγγελείς, στο δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα.

Οι περιγραφές των εισαγγελέων αντανακλούν σε μεγάλο βαθμό τους ισχυρισμούς της τραγουδίστριας Cassie σε αγωγή-βόμβα που κατέθεσε το περασμένο φθινόπωρο εναντίον του κ. Combs, του πρώην φίλου της. Στο κατηγορητήριο δεν συνδέεται κάποιο συγκεκριμένο όνομα με την περιγραφή των freak-offs, παρά μόνο η ανώνυμη μαρτυρία του αποκαλούμενου «θύματος 1».

Η Cassie, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Casandra Ventura, ανέφερε στη μήνυσή της ότι ο κ. Combs οργάνωνε συχνά «freak-offs» σε πολυτελή ξενοδοχεία ανά τις ΗΠΑ, και ότι της έδινε αναλυτικές οδηγίες κατά τη διάρκειά τους για το πώς έπρεπε να ρίχνει «υπερβολικές» ποσότητες baby oil στο σώμα της και να αγγίζει σε συγκεκριμένα σημεία τις ιερόδουλες, ενώ εκείνος τραβούσε βίντεο και αυνανιζόταν.

«Αντιμετώπιζε αυτήν την εξαναγκασμένη συνεύρεση ως ένα προσωπικό έργο τέχνης, αλλάζοντας ο ίδιος τα κεριά που χρησιμοποιούσε για φωτισμό ώστε να τραβάει καλύτερα βίντεο» αναφέρει η αγωγή.

Οι δικηγόροι του κ. Combs, ο οποίος δηλώνει αθώος για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει σχετικά με το sex trafficking και τους εκβιασμούς, παρουσίασαν στο δικαστήριο μια τελείως διαφορετική εικόνα για τα «freak-offs».

Ειδικότερα, ισχυρίστηκαν ότι επρόκειτο για συναινετικές συνευρέσεις με τη συμμετοχή του κ. Combs και της κ. Ventura, που διατηρούσαν μια μακροχρόνια αλλά περίπλοκη και προβληματική σχέση. Αυτές οι συνευρέσεις, κατά τους ίδιους, μπορεί να σοκάρουν ορισμένους ανθρώπους, αλλά δεν περιλάμβαναν σεξουαλικές επιθέσεις ούτε «βία, απάτη ή εξαναγκασμό», ώστε να μπορούν να θεωρηθούν σωματεμπορία.

🇺🇸🧑‍⚖️ Sean “#Diddy” #Combs, the hip-hop mogul who has faced a stream of allegations by women accusing him of sexual assault, was arrested Monday after he was indicted by a federal grand jury.

The US attorney in Manhattan confirmed that federal agents had Combs in custody pic.twitter.com/nl5GzcHmJt

— FRANCE 24 English (@France24_en) September 17, 2024

«Αυτού του είδους η οικειότητα κάτι που βιώνουν όλοι οι άνθρωποι; Όχι», δήλωσε ο Marc Agnifilo, δικηγόρος του κ. Combs, κατά την ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο την Τρίτη. «Είναι sex trafficking; Όχι, από τη στιγμή που όλοι όσοι βρίσκονται εκεί το θέλουν».

Ο κ. Agnifilo είπε στο δικαστήριο ότι είχε μιλήσει με έξι από τους άνδρες που η κυβέρνηση περι- ως εργάτες του σεξ. Ισχυρίστηκε ότι κανείς τους δεν πιστεύει ότι υπέστη εξαναγκασμό και ότι οι ίδιοι θεωρούν τους εαυτούς τους «συνοδούς» που αποζημιώθηκαν ικανοποιητικά για τις υπηρεσίες τους. Ο δικηγόρος ισχυρίστηκε ότι επέμεινε κατά τη συζήτησή τους, ρωτώντας αν υπήρχε η παραμικρή ένδειξη καταναγκασμού ή έλλειψης συναίνεσης. «Ήταν κανείς υπερβολικά μεθυσμένος; Ήταν κανείς υπερβολικά “φτιαγμένος” από ναρκωτικά; Εξέφρασε κανείς δισταγμό; Υπήρχε η παραμικρή υποψία ότι η γυναίκα δεν συναινούσε;» λέει ότι τους ρώτησε. Ολοι απάντησαν αρνητικά, σύμφωνα με τον ίδιο.

Οι εισαγγελικές Αρχές που έχουν αναλάβει την υπόθεση υποστηρίζουν ότι ο κ. Combs είχε δημιουργήσει μία ομάδα ανθρώπων που δούλευαν για την «επιχείρηση εκβιασμών» την οποία είχε στήσει ο ίδιος. Αν και δεν αναφέρεται ονομαστικά κανένα μέλος της στο κατηγορητήριο, πρόκειται για άτομα που αναλάμβαναν να προσλάβουν τις εργάτριες/τους εργάτες του σεξ, να κλείσουν το δωμάτιο του ξενοδοχείου, να το εφοδιάσουν με τις απαιτούμενες προμήθειες και, μετά την ολοκλήρωση του οργίου, να βοηθήσουν στη συγκάλυψη των «ζημιών». Το τελευταίο σκέλος των καθηκόντων τους «περιλάμβανε περιπτώσεις στις οποίες ένα θύμα έπρεπε να παραμείνει κρυμμένο – κάποιες φορές για αρκετές ημέρες – προκειμένου να αναρρώσει από τα τραύματα που προκάλεσε ο Combs», αναφέρεται στο κατηγορητήριο.

Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι υπάρχουν μάρτυρες που έχουν δει να ασκείται βία «κατά τη διάρκεια και σε σχέση με τα freak-off». Ο Diddy φέρεται να ζητούσε απόλυτη αφοσίωση από τα μέλη αυτού του κυκλώματός του και να τα απειλούσε ώστε να εκτελούν τις εντολές του χωρίς δισταγμό. «Ο Combs δεν τα έκανε όλα αυτά μόνος του», δήλωσε ο Damian Williams, εισαγγελέας της Νότιας Περιφέρειας της Νέας Υόρκης, σε συνέντευξη Τύπου την περασμένη εβδομάδα. «Χρησιμοποίησε την επιχείρησή του και τους εργαζόμενους αυτής της επιχείρησης και άλλους στενούς συνεργάτες του για να πετύχει τον σκοπό του. Η ομάδα αυτή φέρεται να περιλάμβανε υψηλόβαθμα στελέχη της επιχείρησης, προσωπικούς βοηθούς, προσωπικό ασφαλείας και προσωπικό του σπιτιού».

Photos from Diddy’s all white party have started going viral following his arrest last week. Some celebrities in attendance were Leonardo DiCaprio, Chris Brown, Mariah Carey, Paris Hilton, and more🧵 pic.twitter.com/lXJMFylaYB

— Historic Vids (@historyinmemes) September 23, 2024

Ερωτηθείς γιατί δεν έχουν απαγγελθεί ακόμη κατηγορίες σε αυτά τα άτομα, ο Williams χαρακτήρισε την έρευνα συνεχιζόμενη.

Ο Anthony Capozzolo, πρώην ομοσπονδιακός εισαγγελέας στο Μπρούκλιν, δήλωσε ότι είναι πιθανό κάποιοι από τους υφισταμένους του Combs να μη διωχθούν ως κατηγορούμενοι επειδή αποτελούν ήδη συνεργαζόμενους μάρτυρες ή επειδή οι εισαγγελείς πιστεύουν ότι θα τους πείσουν να καταθέσουν με άλλους εναντίον του αφεντικού τους. «Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν κάποιοι άνθρωποι, τώρα που ξεκίνησε όλο αυτό, θα παρουσιαστούν για να ομολογήσουν την ενοχή τους», δήλωσε ο Capozzolo.

Σε μερικούς μήνες, όταν θα ξεκινήσει η δίκη του Diddy στο Μανχάταν, ένα σώμα ενόρκων θα κληθεί να αποφασίσει ποια από τις δύο παραπάνω «εκδοχές» για τις «συνεδρίες σεξ» του Diddy σε σουίτες ξενοδοχείων είναι η πιο αξιόπιστη. Μέχρι τότε, ο Combs πιθανότατα θα στεγάζεται σε ομοσπονδιακή φυλακή στο Μπρούκλιν, καθώς έχε απορριφθεί το αίτημά του για αποφυλάκιση με καταβολή εγγύησης.H εισαγγελέας Έμιλι Τζόνσον έχει εκφράσει σιγουριά ότι στο δικαστήριο θα αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας η ενοχή του κ. Combs, αφού έχει συγκεντρωθεί ήδη «τεράστιος όγκος» αποδεικτικών στοιχείων (φωτογραφίες, βίντεο και sms), και υπάρχουν πολλοί μάρτυρες που δέχτηκαν να ανοίξουν το στόμα τους.

Ένα από τα στοιχεία που διαθέτουν οι Αρχές είναι το γνωστό βίντεο που δείχνει τον Combs φαίνεται να επιτίθεται βάναυσα στην Ventura στο ξενοδοχείο InterContinental στο Λος Άντζελες το 2016. Συγκεκριμένα εμφανίζεται να χτυπάει τη γυναίκα, να της πετάει ένα βάζο και να την σέρνει μέσα σε έναν διάδρομο από την μπλούζα της. Το βίντεο παρουσιάζεται από τους εισαγγελείς ως απόδειξη ότι υπήρχε βία και εξαναγκασμός στις ενορχηστρωμένες σεξουαλικές συναντήσεις του κ. Combs. Η Johnson περιέγραψε τη σοκαριστική σκηνή στο δικαστήριο ως την απόπειρα απόδρασης της Ventura από το σημείο ενός «freak-off». Είπε ότι υπήρχαν ενδείξεις ότι τουλάχιστον μία ιερόδουλη βρισκόταν μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια της επίθεσης. «Είναι ένα κακό βίντεο για τον κ. Combs», παραδέχτηκε ο Agnifilo στο CNN την περασμένη εβδομάδα.

Breaking News: Exclusive video footage obtained by CNN shows Diddy savagely assaulting his former girlfriend Cassie in what appears to be a hotel hallway as she tried to leave.

The incident took place in March of 2016. pic.twitter.com/oGQ5D800N4

— Mílagro (@MobzWorld) May 17, 2024

Ωστόσο ο κατηγορούμενος αντικρούει και αυτούς τους ισχυρισμούς. Ο Combs, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη τον Μάιο μετά τη διαρροή του βίντεο, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του ασυγχώρητη, έδωσε μια διαφορετική εκδοχή μέσω των δικηγόρων του για το τι είχε συμβεί εκείνη την ημέρα στο ξενοδοχείο. Συγκεκριμένα, ισχυρίζεται ότι ο καβγάς προκλήθηκε από την Ventura που βρήκε αποδείξεις στο τηλέφωνο του κ. Combs ότι είχε «περισσότερες από μία κοπέλες». Ο Agnifilo δήλωσε ότι ο κ. Combs κοιμόταν όταν η Ventura τον χτύπησε στο κεφάλι με το τηλέφωνό του και έφυγε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου με όλα του τα ρούχα. (Το υλικό από την κάμερα παρακολούθησης δείχνει τον κ. Combs να επιτίθεται στην κ. Ventura φορώντας μια πετσέτα).

Οι εισαγγελείς αμφισβητούν ότι αυτή η έκρηξη βίας αφορούσε μόνο την απαίτηση του Diddy να του επιστραφούν τα ρούχα του. Αν ίσχυε κάτι τέτοιο, κ. Combs θα μπορούσε απλώς να πάρει τα ρούχα και δεν θα την έσερνε πίσω στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Αν και το κατηγορητήριο αναφέρει μόνο ένα συγκεκριμένο θύμα εξαναγκασμού και εκβιασμού, οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι υπάρχουν πολλά. Σε προηγούμενη ακροαματική διαδικασία, παρουσίασαν αποσπάσματα από μαρτυρίες γυναικών που βρέθηκαν στην ίδια θέση με την κ. Βεντούρα. Αυτές οι γυναίκες υποστηρίζουν ότι ο μεγιστάνας της μουσικής χρησιμοποιούσε βίντεο από αυτά τα freak-off για να τις εκβιάζει.

«Με εκβίαζε με βίντεο που με έδειχναν να κάνω σεξουαλικές πράξεις, τα οποία είχε αποθηκευμένα σε δύο τηλέφωνα. Έλεγε ότι θα με εκθέσει. Σε αυτές τις σκηνές ήμουν βαριά ναρκωμένη», κατέθεσε μία από αυτές.

Ειδήσεις σήμερα:

Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας έως το τέλος της εβδομάδας – Τι είναι ο εμποδιστής αντικυκλώνας που έρχεται τον ΟκτώβριοΣτιγμές τρόμου για ψαρά με καγιάκ στην Ισπανία όταν τον περικύκλωσε σφυροκέφαλος καρχαρίας – Δείτε πώς τον έδιωξε

«Δείξε τους πώς γίνεται» γράφουν για την ερμηνεία του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στον Τιμωρό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Best Of Network

Τι ξεχωρίζει έναν ψυχοπαθή από έναν κοινωνιοπαθή; Δύο καθηγητές εξηγούν

Συναγερμός στην Ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου για Ελλάδα

Γεμάτη τύχη θα είναι αυτή η εβδομάδα για συγκεκριμένα ζώδια

To νησάκι στη Δυτική Κρήτη με τα υπέροχα νερά και το εντυπωσιακό κάστρο

Η πολύ απλή εξήγηση στο γιατί τα αεροπλάνα έχουν στρογγυλά παράθυρα

Τι μπορούν να κάνουν τα laptops με τεχνητή νοημοσύνη;

bwin: Ταξίδι στην αιωνιότητα, κομμάτι της φανέλας των 100 χρόνων του Ολυμπιακού

Φρένο σε εξετάσεις αίματος, γλυκόζης και καμπύλης σακχάρου βάζει το Υπουργείο Υγείας – Ποιους ασθενείς αφορά

Ποια εταιρεία φέρνει 10 νέα ηλεκτρικά;

Δείτε Επίσης

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

H Κιμ Καρντάσιαν συμμετέχει στο ντοκιμαντέρ για την Ελίζαμπεθ Τέιλορ

Η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας μιλάει για την επιρροή που άσκησε η θρυλική ηθοποιός στη ζωή της

Καινούργιου για Γκλέτσο: Η στάση ζωής μου δείχνει αν είμαι ομοφοβική, έγινα viral παντού χωρίς να πω τίποτα

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον διαπληκτισμό με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στον αέρα της εκπομπής της

Αφροδίτη Γραμμέλη: Εδώ είμαι για να σας πω πόσο χρονών είμαι ή να σας πω την άποψή μου για τα τηλεοπτικά;

Η εκπομπή «Το Πρωινό» θέλησε να σχολιάσει τα όσα είπε ο Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή «Happy Day» για την εμφάνιση της Έλλης Στάη. Θυμίζουμε ότι ο δημοσιογράφος σημείωσε για την Έλλη Στάη: «Είδα εχθές στην τηλεόραση την Έλλη Στάη, μπέμπα 70 ετών. Καινούργιο πρόσωπο. Δεν ξέρω αν ήταν θέμα φωτισμού, αλλά είναι μια μπέμπα ετών 70».

DNA ηλικίας 10.000 ετών, το αρχαιότερο που έχει βρεθεί στη Νότια Αφρική, δείχνει τη γενετική συνοχή της χώρας

Σε μια νέα σημαντική μελέτη, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν και το Ινστιτούτο Μαξ Πλανκ για την Εξελικτική Ανθρωπολογία αποκωδικοποίησαν τα γονιδιώματα 13 ατόμων που έζησαν πριν από 1.300 και 10.000 χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του αρχαιότερου ανθρώπινου γονιδιώματος από τη Νότια Αφρική. «Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή στην έρευνα του αρχαίου DNA που προσπάθησε

Ο Αλέξης Κούγιας για τη νέα του σχέση: «Είμαι ερωτευμένος τους τελευταίους 8 μήνες»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως τους τελευταίους 8 μήνες είναι σε νέα σχέση και μάλιστα είναι ερωτευμένος. Όσο για την περιπέτεια υγείας του, ο γνωστός ποινικολόγος σημείωσε: «Άλλαξα τη θεραπεία μου, έκοψα την κορτιζόνη κατόπιν εντολής των γιατρών και για αυτό χάνω κιλά». Σε ερώτηση της δημοσιογράφου

Χριστίνα Μπόμπα: Γελάω όταν διαβάζω αρνητικά σχόλια

Χριστίνα Μπόμπα: Γελάω όταν διαβάζω αρνητικά σχόλια Χριστίνα Μπόμπα: Γελάω όταν διαβάζω αρνητικά σχόλια Είναι η δουλειά μου να φωτογραφίζομαι με εσώρουχα και μαγιό, τόνισε η Instagrammer H Χριστίνα Μπόμπα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και μεταξύ άλλων, απάντησε για τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει για τις φωτογραφίσεις της με μαγιό και εσώρουχα.

Ηρακλής Τσουζίνοβ: Πατέρας θα γίνει ο πρώην νικητής του GNTM

Η σύντροφος του 24χρονου μοντέλου δημοσίευσε την ευχάριστη είδηση με βίντεο στο TikTok

Συμβόλαιο που υπέγραψαν οι Beatles για εμφανίσεις στο Αμβούργο το 1962 πωλείται σε δημοπρασία

Το πρωτότυπο συμβόλαιο που υπέγραψαν οι Beatles για εμφανίσεις τους στο Αμβούργο αναμένεται να πωληθεί έως και 30.000 λίρες Αγγλίας σε δημοπρασία. Ο ντράμερ Πιτ Μπεστ έπαιξε την πρώτη περίοδο των εμφανίσεων του συγκροτήματος στο «Star-Club» από τις 13 Απριλίου έως τις 31 Μαΐου του 1962 μετά από προηγούμενα ταξίδια τους στην τότε πόλη της

4 Φθινοπωρινά κομμάτια που χρειάζεσαι για κομψά looks

Ψάχνεις και εσύ πως θα χτίσεις την Φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα; Θες να βρεις ρούχα που πραγματικά θα σου λύσουν τα χέρια, χωρίς όμως να ξοδέψεις μια περιουσία; Μείνε μαζί μου διότι σου έχω βρει την λύση! Ναι, καλά είδες σήμερα έψαξα και βρήκα για εσένα κάποια ρούχα που πραγματικά χρειάζεται να έχεις στην ντουλάπα σου

Οριστικός χωρισμός για Νίνο – Ζόζεφιν; «Η μία πλευρά μπλόκαρε την άλλη στο instagram»

O Νίνο και η Ζόζεφιν χώρισαν οριστικά σύμφωνα με την εκπομπή, Buongiorno.

Καταβεβλημένος ο Αρναούτογλου: Περιπέτεια υγείας για τον παρουσιαστή

Καταβεβλημένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά την περιπέτεια υγείας του. Ο παρουσιαστής αισθάνθηκε μία αδιαθεσία στο γαστρεντερικό του σύστημα, την οποία και παρακολουθούσε τις προηγούμενες μέρες, αλλά την Κυριακή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις. Η κάμερα της εκπομπής του Breakfast @ Star τον συνάντησε και ήταν εμφανώς καταβεβλημένος μετά την περιπέτεια υγείας του.

Μαρινέλλα: Δυσαρεστημένη με τον Χρήστο Μάστορα – Τον έθεσε εκτός της συναυλίας της επειδή δεν πήγε στη δεύτερη πρόβα

Μαρινέλλα: Δυσαρεστημένη με τον Χρήστο Μάστορα - Τον έθεσε εκτός της συναυλίας της επειδή δεν πήγε στη δεύτερη πρόβα Μαρινέλλα: Δυσαρεστημένη με τον Χρήστο Μάστορα - Τον έθεσε εκτός της συναυλίας της επειδή δεν πήγε στη δεύτερη πρόβα Η συναυλία στο Ηρώδειο είναι προγραμματισμένη για τις 25 Σεπτεμβρίου Η Μαρινέλλα έθεσε εκτός της συναυλίας της