Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Date:

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα;

Ταύρος: Η Σελήνη αποχωρεί από το ζώδιο σου και εισέρχεται στον ηλιακό 2ο οίκο σου σήμερα και αναζητάς κάποια προβλεψιμότητα και σταθερότητα για μερικές μέρες. Με ένα τετράγωνο Αφροδίτης- Πλούτωνα σήμερα ωστόσο, μπορεί να πρέπει να προσέχεις για μια εμμονική συμπεριφορά.

Υπάρχει κάποια τάση να ασχολείσαι με αρνητικά συναισθήματα ή περίπλοκα, βαριά θέματα είτε είσαι εσύ είτε οι άλλοι. Μπορεί να συμβαίνουν πολλά κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων και μπορεί να είναι πολύ δελεαστικό να εκφραστείς έμμεσα.

Δίδυμοι: Με τη μετακίνηση της Σελήνης στο ζώδιο σου σήμερα, τα συναισθήματα και οι ανάγκες σου βρίσκονται στο επίκεντρο. Ανεφοδιάζεσαι με ενέργεια και αυτοπεποίθηση για να επιδιώξεις νέες εμπειρίες. Επίσης αναζητάς μια ισχυρότερη σύνδεση με τον κόσμο γύρω σου.

Ωστόσο οι σημερινές ενέργειες είναι λίγο δύσκολες. Η σημερινή όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει υποψίες ή τρωτά σημεία. Μπορεί να βιώσεις μια έντονη έλξη ή παρορμήσεις ή να υπάρξουν υπενθυμίσεις μιας δύσκολης στιγμής και περίπλοκα συναισθήματα.

Καρκίνος: Με τη μετακίνηση της Σελήνης μπορεί να θέλεις να κλειστείς λίγο στον εαυτό σου. Η ανάγκη να επιβραδύνεις, να κάνεις τα πράγματα εύκολα και να ξεκουραστείς ή να αναρρώσεις μπορεί να εμφανιστεί έντονα. Ωστόσο οι σημερινές ενέργειες μπορεί να είναι τεταμένες κατά διαστήματα, λόγω των δύσκολων διελεύσεων της Αφροδίτης.

Κάποιος μπορεί να αντιστέκεται ή να στέκεται ενεργά στο δρόμο σου. Μπορεί να νιώσεις ότι κάποιος είτε σε κρατάει πίσω είτε προσπαθεί να σε ελέγξει ή να σε κατευθύνει.

Λέων: Η Σελήνη ξεκινά τη διέλευση της στον κοινωνικό σου τομέα και θα μείνει εκεί για πάνω από δυο μέρες. Με αυτή τη μεταφορά η απόλαυση περιβάλλοντος χωρίς πίεση μπορεί να σε ανανεώσει.

Ωστόσο, το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα είναι δύσκολο στην πλοήγηση, καθώς μπορεί να προκαλέσει ένταση που θα μπορούσε να επηρεάσει τις σχέσεις και τις επικοινωνίες σου. Κάποιος ή κάτι μπορεί να πυροδοτήσει ευάλωτες περιοχές της ψυχής σου. Οι ανησυχίες για την εργασία ή την υγεία σου μπορεί να επηρεάσουν την απόλαυση απλών συνδέσεων, προσωπικών ενδιαφερόντων και ελαφρών συζητήσεων.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Βανδή: Συγκίνηση στον Λυκαβηττό 23 χρόνια μετά – Η αναφορά στον Βασίλη Καρρά & στην καριέρα της!

Με μία λαμπερή συναυλία στο θέατρο του Λυκαβηττού, η Δέσποινα Βανδή γιόρτασε τα 30 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική δισκογραφία.

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Λιάγκα: «Δεν μιλάω με τον Γιώργο. Δεν θέλω να συναναστρέφομαι μαζί του»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να συνεργαστεί ξανά με τη Φαίη Σκορδά.

Aνδρέας Γεωργίου και Σιμώνη Χριστοδούλου: Πόζαραν για μια selfie στο Instagram

Aνδρέας Γεωργίου και Σιμώνη Χριστοδούλου: Πόζαραν για μια selfie στο Instagram Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις αρχές του μήνα  Ο Aνδρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου μοιράστηκαν μια selfie φωτογραφία τους στα κοινωνικά δίκτυα. Το νιόπαντρο ζευγάρι, που επισημοποίησε τη σχέση του την 1η Σεπτεμβρίου σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, φαίνεται ότι διανύει μια πολύ

Τηλεθέαση: Ποια πρωινή εκπομπή σάρωσε στην πρεμιέρα της το Σαββατοκύριακο;

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθεάση. Την πρώτη καλημέρα για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν είπαν το πρωινό του Σαββάτου (21/9) οι «Weekenders» Θανάσης Πάτρας και Δημήτρης Πανόπουλος, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Νίκος Μάνεσης. Οι τρεις εκπομπές ολοκλήρωσαν το παζλ της πρωινής ζώνης (10:00-13:00) του Σαββατοκύριακου και έδωσαν την παρθενική τους

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε πρεμιέρα στο “Χαμογέλα και πάλι” – “Είμαστε ίδιοι, όπως μας αφήσατε”

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε πρεμιέρα στο «Χαμογέλα και πάλι» – «Είμαστε ίδιοι, όπως μας αφήσατε» Σάββατο, 21.9.2024, 10:04 Zappit@ZAPPIT_ "Δεν μας αρέσουν πού οι αλλλαγές και νομίζω πως το έχετε καταλάβει όλο αυτόν τον καιρό" τόνισε, με νόημα, η Σίσσυ Χρηστίδου. Ανανεωμένη και λαμπερή επανήλθε η Σίσσυ Χρηστίδου με το μαγκαζίνο «Χαμογέλα και πάλι» στην πρωινή

Γαλάτεια Βασιλειάδη: Έκλεισε τα 29 & γιόρτασε με τούρτα Pokémon-Ο ενθουσιασμός του 6χρονου γιου της!

Τα γενέθλιά της γιόρτασε με τον πιο ξεχωριστό τρόπο η Γαλάτεια Βασιλειάδη, σύζυγος του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Άντζελα Δημητρίου: Τα βαφτιστικά που διάλεξε για την βάφτιση της εγγονής της με την Όλγα Κιουρτσάκη!

Η Άντζελα Δημητρίου και η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, βρίσκονται στην τελική ευθεία για τη βάφτιση της εγγονής της τραγουδίστρια.

Νέα Σμύρνη: Ακριβότεροι παιδικοί σταθμοί και … αδελφοποίηση με παλαιστινιακή πόλη !  

Συμφωνία αδελφοποίησης ανάμεσα στον Δήμο Νέας Σμύρνης και την...

«Έχει υπηρετήσει με αφοσίωση την πατρίδα»: Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του Survivor στα δημοσιεύματα περί λιποταξίας

Ανακοίνωση εξέδωσε η οικογένεια της Γεσθημανής Κουτούζογλου,  της υπαξιωματικού των Ειδικών Δυνάμεων, που μπήκε στο Survivor, στον απόηχο δημοσιευμάτων ότι μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης χωρίς άδεια. Μάλιστα, χθες, όπως έγραφε το armyvoice.gr, στο αεροδρόμιο της Αθήνας, κατά την επιστροφή της μετά την αποχώρησή της από το Survivor, θα την περιμένει η Στρατονομία για να τη

Ελένη Χατζίδου: “Έχουμε επιλέξει να μην το συζητήσουμε καθόλου, είναι κάτι που με στενοχωρεί”

Ελένη Χατζίδου: «Έχουμε επιλέξει να μην το συζητήσουμε καθόλου, είναι κάτι που με στενοχωρεί» Σάββατο, 21.9.2024, 10:56 Zappit@ZAPPIT_ "Θέλει χρόνο για να απαντήσω, να τα βάλω κάτω και να πω τι νιώθω, τι πιστεύω και πως το αντιλαμβάνομαι" δήλωσε η Ελένη Χατζίδου. Την Ελένη Χατζίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Weekenders και ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Ρούτας

Ο Νίκος Μάνεσης επανήλθε στο Σαββατοκύριακο με αναφορά σε Αυτιά και Μαυραγάνη: “Βρήκε το πιο άθλιο όνομα”

Με χιούμορ και ανανεωμένη διάθεση επέστρεψε ο Νίκος Μάνεσης στη νέα και 8η στη σειρά χρονιά για την εκπομπή του.