Τέιλορ Χιλ: Μίλησε για πρώτη φορά για την αποβολή που είχε – Ένιωθα μια αίσθηση αποτυχίας, λέει

Date:

Τέιλορ Χιλ: Μίλησε για πρώτη φορά για την αποβολή που είχε – Ένιωθα μια αίσθηση αποτυχίας, λέει

Τέιλορ Χιλ: Μίλησε για πρώτη φορά για την αποβολή που είχε – Ένιωθα μια αίσθηση αποτυχίας, λέει

Το μοντέλο έχασε το μωρό στις εννέα εβδομάδες εγκυμοσύνης – Ένιωθα ότι με πρόδωσε ο εαυτός μου, αναφέρει

teilor-hill

Η Τέιλορ Χιλ αποκάλυψε πως είχε μια αποβολή, πριν από τρία χρόνια και εξέφρασε για πρώτη φορά τα συναισθήματά της.

Το αγγελάκι της Victoria’s Secret που είναι παντρεμένη με τον Ντάνιελ Φράιερ μίλησε στο podcast «On Purpose With Jay Shetty» και αρχικά, ανέφερε: «Πριν από περίπου τρία χρόνια, είχα μια αποβολή. Δεν έχω μιλήσει ποτέ προηγουμένως για αυτό».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ήταν κάτι που το είχε μοιραστεί μόνο με την οικογένεια και τους καλούς της φίλους. «Ήταν μια πραγματικά πολύ περίεργη κατάσταση. Είχα σπιράλ, όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος. Δεν είναι ότι προσπαθούσα να κάνω παιδί», ανέφερε.

Πρόσθεσε επιπλέον: «Ήμουν αρραβωνιασμένη ακόμα με τον άντρα μου. Δεν σχεδιάζαμε να κάνουμε οικογένεια, δεν το κατάλαβα καν πώς έγινε».

Όπως ανέφερε, όταν έμαθε από τον γιατρό ότι ήταν έγκυος, σοκαρίστηκε και για πολύ καιρό, αισθανόταν άγχος. «Μου είπαν ότι είμαι έγκυος, ενώ είχα σπιράλ και οι πιθανότητες να πάει καλά αυτή η εγκυμοσύνη ήταν 50-50. Ένιωθα μεγάλο άγχος. Ο Ντάνιελ (Φράιερ) ήταν στο Λονδίνο τότε, κολλημένος λόγω Covid-19 κι εγώ ήμουν μόνη μου. Στις έξι εβδομάδες, άκουσα την καρδιά του στο υπερηχογράφημα και αποφάσισα να γίνω μαμά στα 25 μου», είπε.

Συμπλήρωσε: «Ήμουν έτοιμη για αυτό το μωρό και ενώ πλησίαζα τόσο σε αυτό, στις εννέα εβδομάδες έμαθα ότι το έχασα. Ήμουν ολομόναχη στο σπίτι. Τηλεφώνησα στον άντρα μου κι ήμουν συντετριμμένη. Κλαίγαμε και οι δύο. Κι εκείνος ήταν τόσο στενοχωρημένος που δεν ήταν μαζί μου. Ήταν πολύ οδυνηρό και για τους δυο μας. Ένιωθα μια αίσθηση αποτυχίας, μια αίσθηση ότι με πρόδωσε ο ίδιος μου ο εαυτός. Είναι εντάξει να είσαι θυμωμένος με τον εαυτό σου. Δεν χρειάζεται να το ξεπεράσεις από τη μια στιγμή στην άλλη».

Τέλος, είπε πως ενώ ήξερε ότι ο «χρονος δεν ήταν σωστός» και ήθελε να πιστέψει ότι «όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο», ήταν «απολύτως συντετριμμένη που δεν έγινε μητέρα».


Ειδήσεις σήμερα:

Το panic button πήγε και εγκατέστησε σήμερα η σύζυγος του Λύτρα μετά τον ξυλοδαρμό της

Στροφή 180 μοιρών από τη Μαρίν Λεπέν για την αποχώρηση της Γαλλίας από το ΝΑΤΟ και τη σύσφιξη των σχέσεων με τη Ρωσία

Έρευνα PISA: Στην ομάδα με τις χαμηλότερες επιδόσεις στη δημιουργική σκέψη οι Έλληνες μαθητές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

BEST OF NETWORK

Μια ψυχολόγος αποκαλύπτει τις τέσσερις συνήθειες των ευτυχισμένων ανθρώπων

Koenigsegg μετά το ατύχημα στην Ελλάδα: Σταματήστε να οδηγείτε τα αυτοκίνητά μας

7 συνταγές με αυγά, μια για κάθε μέρα της εβδομάδας

Τα ζώδια που θα έχουν την πιο ενεργή ερωτική ζωή τις επόμενες ημέρες

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης αποκάλυψε το ρόλο που απέρριψε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Το μετανιώνω» (vid)

Ναι στο παιχνίδι με προσφορά x4

Βιώσιμη κινητικότητα για όλους

Τα ωραιότερα πέτρινα χωριά της Ελλάδας για δροσερές αποδράσεις

Απίστευτη εικόνα: Εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκίνητα στο λιμάνι

Δείτε Επίσης

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Αθηνά Οικονομάκου: H δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Τσερέλα στην ηθοποιό – Είσαι η καλύτερη του κόσμου

Το ζευγάρι δεν κρύβει πλέον τον έρωτά του και οι κοινές αναρτήσεις πληθαίνουν

Τόνια Σωτηροπούλου: Φτάνει πια με το ότι ένας άνθρωπος για να είναι ολοκληρωμένος πρέπει να είναι παντρεμένος με παιδιά

Τόνια Σωτηροπούλου: Φτάνει πια με το ότι ένας άνθρωπος για να είναι ολοκληρωμένος πρέπει να είναι παντρεμένος με παιδιά Τόνια Σωτηροπούλου: Φτάνει πια με το ότι ένας άνθρωπος για να είναι ολοκληρωμένος πρέπει να είναι παντρεμένος με παιδιά Είναι χαζή η ερώτηση για το αν έχει χτυπήσει το βιολογικό ρολόι, τόνισε η ηθοποιός Η Τόνια

Ο Αλέξανδρος Ρήγας για το πρόβλημα υγείας: “Υπάρχει ο θυμός ότι μετά τον θάνατό σου, η ζωή θα συνεχίζεται κανονικά”

"Με την Άννα Παναγιωτοπούλου θα υπάρχει πάντα η σύνδεση μέσα από τις συνεργασίες μας", δηλώνει ο Αλέξανδρος Ρήγας για την αείμνηστη ηθοποιό.

Φωτιά στην Πάρνηθα: Δύσκολη η κατάσταση στο Κατσιμίδι με ριπές ανέμων 100 χλμ την ώρα – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σάββατο, 29.6.2024, 17:16 Zappit@ZAPPIT_ Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις με άνδρες και οχήματα από Θεσσαλία, Ήπειρο και Κεντρική Μακεδονία. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην Πάρνηθα στην περιοχή Κατσιμίδι το μεσημέρι του Σαββάτου (29/06/2024) και κατάσταση συναγερμού έχει τεθεί η Πυροσβεστική. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Κέντρο Επιχειρήσεων για την φωτιά στην Πάρνηθα στην περιοχή Κατσιμίδι ισχυρές επίγειες δυνάμεις, δίνουν

Τόνια Σωτηροπούλου: «Φτάνει πια με το ότι ένας άνθρωπος για να είναι ολοκληρωμένος πρέπει να είναι παντρεμένος με παιδιά»

Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Τόνια Σωτηροπούλου. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για τις αδιάκριτες ερωτήσεις που γίνονται κατά καιρούς. «Ο γάμος δεν αλλάζει κάτι σε μια σχέση. Δεν αισθάνομαι άνετα να παρουσιάσω μια εκπομπή. Δεν έχω σκεφτεί να κάνω κάτι τηλεοπτικά με τον Κωστή. Όλες οι προσωπικές ερωτήσεις είναι αδιάκριτες, η πιθανότητα

Φωτιά στην Πάρνηθα: O Μπρούνο Τσιρίλο εγκαταλείπει το σπίτι του

Συναγερμός έχει σημάνει για μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο Κατσιμίδι Πάρνηθας το μεσημέρι του Σαββάτου 29/6.

Σοκαρισμένη η Λένα Μαντά με τη φωτιά στην Πάρνηθα: «Οι εικόνες με τραβούν στο παρελθόν»

Λένα Μαντά - Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή Κατσιμίδι στην Πάρνηθα. Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου 29/6 και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση. Στην περιοχή ήχησε μήνυμα από το 112 ώστε να είναι σε ετοιμότητα όσοι βρίσκονται στο σημείο και γύρω της Πάρνηθας. Ραγίζει καρδιές για την απώλεια του συζύγου

Αλέξανδρος Ρήγας: «Ένιωσα κάποια στιγμή την έπαρση της νιότης, μία αλαζονεία που περπατάει κάποιες φορές με τη ματαιοδοξία»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (29/6) ο Αλέξανδρος Ρήγας. Ο γνωστός σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του στην κάμερα του ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην έπαρση της νιότης που πέρασε, στις σκέψεις που έκανε όταν πέρασε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά και στην πρόσφατη απώλεια της

Ναταλία Γερμανού για Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Μίλησα μαζί της, άκουσα μια γυναίκα με σπασμένη φωνή, ραγισμένη, τσακισμένη»

Την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια του Alpha, με αφορμή τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση ξυλοδαρμού της 37χρονης δικηγόρου, περιέγραψε πως άκουσε την καταγγέλλουσα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Μίλησα στο τηλέφωνο με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου. Είχαμε μια προσωπική συνομιλία αρκετών λεπτών. Είναι

Αντίνοος Αλμπάνης: Σαν σήμερα έκανα την τελευταία μου χημειοθεραπεία

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός

Τζόυς Ευείδη για Γιώργο Κιμούλη: Δεν γίνεται να μην έχει την αποδοχή ένας άνθρωπος με τέτοιο ιδιαίτερο ταλέντο

Τον Γιώργο τον αγαπάει πολύ ο κόσμος, τον αποδέχεται, συμπλήρωσε η ηθοποιός

Μαρίνα Σάττι: Εξώδικο στην τραγουδίστρια για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων

Μαρίνα Σάττι: Εξώδικο στην τραγουδίστρια για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων Σάββατο, 29.6.2024, 16:36 Zappit@ZAPPIT_ Ποιος μουσικοσυνθέτης καταγγέλλει την τραγουδίστρια για αντιγραφή στη σύνθεση ενός κομματιού; Την είδηση πως η δισκογραφική εταιρεία στην οποία ανήκει η Μαρίνα Σάττι έχει λάβει εξώδικο για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων ανέδειξε η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το μεσημέρι του Σαββάτου (29/6).