39χρονη Ρουμάνα εκβίαζε τον παντρεμένο εραστή της και είχε πάρει γνωμάτευση ότι δήθεν την βίασε

Date:

39χρονη Ρουμάνα εκβίαζε τον παντρεμένο εραστή της και είχε πάρει γνωμάτευση ότι δήθεν την βίασε

Ποινή φυλάκισης ενός έτους και δύο μηνών με 3ετή αναστολή επέβαλε, χθες, το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου σε μια 39χρονη Ρουμάνα που κρίθηκε ένοχη για τα αδικήματα της απλής εκβίασης και οπλοκατοχής. Πρωτοδίκως της είχε επιβληθεί, ερήμην, ποινή κάθειρξης 5 ετών και 10 μηνών και χρηματική ποινή ύψους 600 ευρώ.

Η 39χρονη φέρεται να επιχείρησε να αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό από έναν έγγαμο Καλύμνιο για να μην αποκαλύψει την εξωσυζυγική τους σχέση στο οικογενειακό του περιβάλλον. Ο Καλύμνιος διατείνεται ότι απαιτούσε να της καταβάλει 25.000 ευρώ για να μην ενημερώσει για την εξωσυζυγική τους σχέση την οικογένειά του. Του είπε ακόμη ότι είχε εξασφαλίσει ιατρική γνωμάτευση, που βεβαίωνε ότι τη βίασε.

Σε κάποια από τα μηνύματα αυτά η κατηγορούμενη ανέφερε χαρακτηριστικά «θα σε βάλω φυλακή για βιασμό, τώρα σηκώθηκα από το κρεβάτι γιατί ένιωθα μούσκεμα από αίμα», «θα με πληρώσεις ακριβά τώρα», «ζητάω 25 χιλιάδες ευρώ και να μου πεις ευχαριστώ, επειδή θα μπορούσα να ζητάω πιο πολλά… δεν νομίζω να θέλεις να σε ψάχνει η αστυνομία», «εάν δεν μου πληρώσεις αυτά που μου χρωστάς δεν θα με δεις», «εγώ θα πάω στην Κάλυμνο και θα πάρω μαζί μου έναν δικηγόρο και έναν μπράβο», «αν δεν είσαι εδώ σε μία ώρα θα βάλω την φωτογραφία σου στο ίντερνετ και θα ετοιμαστώ να πάω στην Ασφάλεια».

Σύμφωνα με την καταγγελία, σχεδόν καθημερινά, δεχόταν απειλητικά μηνύματα και κλήσεις με τα οποία τον απειλούσε ότι θα βάλει μπράβους για να τον χτυπήσουν, ότι θα του καταστρέψει τη ζωή και ότι θα πάει στην Κάλυμνο για να ενημερώσει για τη σχέση τους τη γυναίκα του.

Επίσης όπως δημοσιεύει το dimokratiki.gr, τον απείλησε ότι την φωτογραφία που τράβηξε με το κινητό της τηλέφωνο θα την αναρτήσει στο ίντερνετ και ότι θα την εκτυπώσει σε πολλά αντίτυπα για να τα μοιράσει στη Ρόδο και στην Κάλυμνο, γράφοντας ότι είναι βιαστής.

Εκείνος αρνήθηκε να της καταβάλει το ποσό που ζητούσε και τότε η Ρουμάνα φέρεται να άρχισε τις… εκπτώσεις. Μείωσε  τις «αξιώσεις» της στα 10.000 ευρώ, ενώ για να τον πιέσει φέρεται να ενημέρωσε την αδελφή του για την εξωσυζυγική τους σχέση, ισχυριζόμενη ότι την είχε εξαναγκάσει σε εξώγαμη συνουσία.

Ο Καλύμνιος εξαιτίας της ψυχολογικής πίεσης, που υφίστατο, ενημέρωσε τη σύζυγό του, η οποία τον συγχώρεσε και του είπε ότι θα σταθεί δίπλα του στην περιπέτειά του αυτή. Η σύζυγός του επικοινώνησε με τη Ρουμάνα και συναντήθηκαν στη Ρόδο. Η Ρουμάνα φέρεται να επιβεβαίωσε και στη γυναίκα του ότι το μόνο που χρειάζεται, για να σταματήσει να τους ενοχλεί και να μη δημιουργήσει άλλο πρόβλημα με τον υποτιθέμενο βιασμό, είναι χρήματα.

Ο Καλύμνιος παρέδωσε στους αστυνομικούς μηνύματα, που του είχε αποστείλει η Ρουμάνα και ζήτησε την ποινική της δίωξη. Οι αστυνομικοί έστησαν στη συνέχεια επιχείρηση για τη σύλληψή της. Ο Καλύμνιος και η Ρουμάνα συμφώνησαν να συναντηθούν στη Ρόδο την 12η Ιουνίου 2013 προκειμένου να της καταβάλει το ποσό των 7.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί είχαν προσημειώσει τα χρήματα και όταν εμφανίστηκε σε προκαθορισμένο ραντεβού, σε διαμέρισμα στην οδό Καναδά, την συνέλαβαν.

- : -.gr

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Άννα Παναγιωτοπούλου: Έκτακτο διήμερο αφιέρωμα της ΕΡΤ στην αείμνηστη ηθοποιό

Η επίσημη ανακοίνωση της Δημόσιας Τηλεόρασης με αφορμή τον θάνατο της σπουδαίας πρωταγωνίστριας.

Ζωή Κρονάκη: Μας συστήνει για πρώτη φορά τον επί 14 χρόνια σύζυγό της – “Μόλις την είδα, είπα: εδώ είμαστε”

"Είμαστε ένα ζευγάρι που δεν έχουμε πάρει ποτέ κανένα δώρο, δεν έχουμε γιορτάσει επέτειο, μας τη θυμίζει η κουμπάρα μας", παραδέχεται η Ζωή Κρονάκη.

Χάιντι Κλουμ: Το βίντεο με την κόρη της πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες

Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά, συνέχισε να λάμπεις, έγραψε στη Λένι Κλουμ για τα γενέθλιά της

Ανάσταση στο «Σπίτι με το MEGA» με τον Πέτρο Ιακωβίδη – Δείτε μουσικά αποσπάσματα

Ανάσταση στο «Σπίτι με το MEGA» με τον Πέτρο Ιακωβίδη - Δείτε μουσικά αποσπάσματα Απόψε στις 22:20 στο MEGA Απόψε στις 22:20, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον αγαπητό καλλιτέχνη Πέτρο Ιακωβίδη, αλλά και εκλεκτούς καλεσμένους σε ένα αξέχαστο πρόγραμμα με πολλή μουσική, καλή παρέα και απρόσμενες εκπλήξεις. Το «Σπίτι με το

Μαρία Μενούνος: Στη Disneyland μετά τη βάφτιση της κόρης της – Μαζί της και η Μαριέττα Χρουσαλά

Στην Disneyland βρέθηκε η Μαρία Μενούνος με την οικογένειά της, μετά την βάφτιση της κόρης της Αθηνάς. Στο πλευρό της στη μαγευτική Disneyland, η Μαρία Μενούνος είχε φυσικά τον σύζυγό της, Keven Undergaro αλλά και τους κουμπάρους της, Μαριέττα Χρουσαλά και Λέοντα Πατίτσα. Η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια πέρασε υπέροχα στην Disneyland και ένιωσε ξανά παιδί! Μπορεί να μην πήρε

O Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου – «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς. Καλό σου ταξίδι»

Ενδιαφεροντα ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ O Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου – «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς. Καλό σου ταξίδι» Το ταίρι του στην σειρά «Ντόλτσε Βίτα» Ιλιάδα Νομικού 04.05.2024 | 18:50 Την τηλεοπτική του μεγάλη αγάπη στην δημοφιλή σειρά «Ντόλτσε Βίτα», Άννα Παναγιωτοπούλου, η οποία άφησε σήμερα σε ηλικία 76 ετών την τελευταία της πνοή

Αιμιλία Υψηλάντη: «Πέρασα μια επώδυνη ασθένεια και καλούσα τη μάνα μου»

Μία συγκινητική αποκάλυψη έκανε σήμερα (04.05.2024) η Αιμιλία Υψηλάντη για το μεγαλείο της μητρότητας, μέσα από μία περιπέτεια που είχε με την υγεία της. «Οι γιαγιάδες είναι για να παρηγορούν και να κάνουν χατίρια. Η μάνα είναι το σημαντικό! Φέτος πέρασα μία μικρή ασθένεια η οποία ήταν επώδυνη και καλούσα τη μάνα μου», ανέφερε η

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το αντίο του καλλιτεχνικού κόσμου – Πώς την αποχαιρέτησαν φίλοι & συνεργάτες;

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση πως η Άννα Παναγιωτοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή το Μεγάλο Σάββατο, 04/05. Πώς την αποχαιρέτησαν φίλοι και συνεργάτες;  Τη δυσάρεστη είδηση την έκανε γνωστή ο Σταμάτης Κραουνάκης μέσα από μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γράφοντας: «Έφυγε η Άννα» και ακριβώς από κάτω έβαλε μία

Απόστολος Ρουβάς: Το πρώτο Πάσχα με τον γιο του στην Κέρκυρα – Στιγμές κατάνυξης στο νησί του

Ένα ξεχωριστό Πάσχα θα περάσει φέτος ο Απόστολος Ρουβάς, καθώς συντροφιά του θα έχει για πρώτη χρονιά τον μικρό του γιο.

Άννα Παναγιωτοπούλου: Οι ρόλοι μέσα από τους οποίους την αγάπησε το κοινό

Άννα Παναγιωτοπούλου: Οι ρόλοι μέσα από τους οποίους την αγάπησε το κοινό Άννα Παναγιωτοπούλου: Οι ρόλοι μέσα από τους οποίους την αγάπησε το κοινό Ο κόσμος τη θυμάται ως «Χριστίνα Μαρκάτου» από το Dolce Vita και οι πιο παλιοί, ως  «Μαντάμ Σουσού»  στην ομότιτλη διασκευή του μυθιστορήματος του Δημήτρη Ψαθά τη σεζόν 1986-87 Η Άννα Παναγιωτοπούλου «έφυγε» στα

Λευτέρης Πετρούνιας για τα γενέθλια της Βασιλικής Μιλλούση: Χρόνια πολλά στη γυναίκα της ζωής μου

Λευτέρης Πετρούνιας για τα γενέθλια της Βασιλικής Μιλλούση: Χρόνια πολλά στη γυναίκα της ζωής μου Λευτέρης Πετρούνιας για τα γενέθλια της Βασιλικής Μιλλούση: Χρόνια πολλά στη γυναίκα της ζωής μου Το τρυφερό βίντεο που ανάρτησε με τη σύζυγό του και τις κόρες τους Η Βασιλική Μιλλούση έχει τα γενέθλιά της και ο Λευτέρης Πετρούνιας της

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σε ευχαριστώ από καρδιάς»

Πριν από ακριβώς 29 χρόνια, τον Μάιο του 1995, Άννα Παναγιωτοπούλου και Θανάσης Ευθυμιάδης βρέθηκαν για πρώτη φορά σε γύρισμα της σειράς "Ντόλτσε Βίτα".