Vassilis Zoulias: Κινηματογραφικό «Film noir» catwalk στην Εβδομάδα Μόδας

Date:

Στο πλαίσιο της 34ης Εβδομάδας μόδας της Αθήνας ο Βασίλης Ζούλιας παρουσίασε τη νέα του  prêt-à-porter συλλογή φθινόπωρο-χειμώνας 2024- 2025  όπου οι παρευρισκόμενοι έζησαν μία μοναδική κινηματογραφική εμπειρία…μόδας, στον ιστορικό κινηματογράφο Ίρις στο κέντρο της Αθήνας που χτίστηκε στις αρχές του 1900 και είναι ο μόνος χώρος στην Ελλάδα που έχει μηχανή που λειτουργεί με κάρβουνο !

Η συλλογή Film Noir εμπνέεται από τις ηρωίδες των ασπρόμαυρων ταινιών της δεκαετίας του 40 και του 50 και αναβιώνει όλες τις δυναμικές γυναίκες της μεγάλης οθόνης σε pret-a-porter και easy to wear street style, φέρνοντας έτσι τη δομημένη ιλουστρασιόν επισημότητα του χθες στο πολυσχιδές σήμερα.

Ο Βασίλης Ζούλιας παίρνει τα είδωλα της ποπ κουλτούρας όπως η Ιngrid Bergman η Rita Hayworth η Κatharine Hepburn και τις ξεσκονίζει από τη ρετρό πατίνα του χρόνου περνώντας στο σήμερα με την αίσθηση του μοντέρνου να αποτυπώνεται σε μια γκάμα που αποτελείται από παλτό, φορέματα, κοστούμια, ταγέρ μέχρι και πουλόβερ καλύπτοντας τις ανάγκες της σύγχρονης δυναμικής γυναίκας, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τα υφάσματα κασμίρ, τουίντ, μπουκλέ, ψαροκόκαλο, ταφτάς, καρό και πουά σε μια χρωματική παλέτα του καμηλό γκρι μπλε καφέ και μαύρο.

Ο Περικλής Κονδυλάτος συμπληρώνει τη συλλογή διαθλώντας το concept του Βασίλη Ζούλια μέσα από τα 40ς όπως το αντιλήφθηκαν στα 80ς με bold κοσμήματα σε ματ-χρυσό.

Στο show εμφανίστηκαν η Εβελίνα Καζαντζόγλου, η Ισμήνη Παπαβασιλείου, η Βίκυ Κουλιανού, η Δωροθέα Μερκούρη, η Γκαία Μερκούρη, η Μαρία Κορινθίου και σε special guest εμφάνιση το top model των 90s, η Marpessa Hennink.

Πολλοί επώνυμοι τίμησαν με την παρουσία τους το fashion show του Βασίλη Ζούλια: Ολγα Κεφαλογιάννη, Μιμή Ντενίση, Φαίη Σκορδά, Σίσσυ Φειδά, Ορσαλία Παρθένη, Λάκης Γαβαλάς, Σούλα Λιάκου, Αργύρης Πανταζάρας, Σίσσυ Τουμάση, Φωτεινή Δάρα, Φαίη Μπέη κ.α.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ, ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ, ΤΟΝΙΑ ΦΟΥΣΕΚΗ, ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ

ΑΝΘΗ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ

ΣΙΣΣΥ ΦΕΙΔΑ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΖΑΟΥΣΗΣ, ΑΝΤΖΗ ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

ΡΑΜΟΝΑ ΒΛΑΝΤΗ

ΜΥΡΕΛΛΑ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΤΑΣΟΣ ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

ΜΑΙΡΗ ΒΥΤΙΝΑΡΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ, ΒΙΚΥ ΚΟΥΛΙΑΝΟΥ

ΙΡΙΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥ

ΑΪΝΟΛΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΠΑΤΣΗ

ΠΟΠΗ ΚΑΛΑΪΤΖΗ, ΠΑΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΣΤΕΛΛΑ ΜΟΥΓΚΑΛΙΑΝ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ

ΕΛΕΝΑ ΝΤΑΒΛΑ, ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΖΑΙΟΥ

ΟΡΣΑΛΙΑ ΠΑΡΘΕΝΗ

ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ, ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΝΙΑ ΦΟΥΣΕΚΗ

ΧΡΥΣΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ, ΤΟΝΙΑ ΦΟΥΣΕΚΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ, ΣΙΣΣΥ ΦΕΙΔΑ

ΕΛΕΝΑ ΒΡΕΤΤΟΥ, ΑΝΘΗ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ

ΑΙΜΙΛΙΑ ΥΨΗΛΑΝΤΗ, ΤΟΝΙΑ ΦΟΥΣΕΚΗ

ΣΙΣΣΥ ΤΟΥΜΑΣΗ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΑΡΑΣ

Χορηγoί του fashion show:

Τα τεχνητά δάκρυα Artelac, της κορυφαίας εταιρίας στην Οφθαλμολογία, Bausch & Lomb, ήταν χορηγός στο Fashion Show του Vassilis Zoulias. Τα Artelac είναι από τα πιο πλούσια και εξελιγμένα δάκρυα για την ανακούφιση των ματιών. Το Artelac Complete προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί, στα κουρασμένα και ξηρά μάτια, ενώ το Artelac Ectoin, ανακουφίζει άμεσα τα συμπτώματα αλλεργίας στα μάτια.

Η Coca‑Cola Light είναι το αναψυκτικό χωρίς θερμίδες και ζάχαρη, που έχει αγαπηθεί πολύ στην Ελλάδα. Το κλασικό και υπέροχα δροσιστικό ανθρακούχο αναψυκτικό, που δημιουργήθηκε για να σβήνει τη δίψα σου με μια έντονα διαπεραστική και γλυκιά γεύση, είναι συνδεδεμένο με τις γυναίκες που αγαπάνε τη μόδα και την απολαμβάνουν σε μια ωραία, δροσερή ανάπαυλα μέσα στη μέρα. Σερβίρεται παγωμένη για μέγιστη απόλαυση.

Η Aim για ακόμα μία χρόνια ήταν χορηγός στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια, χαρίζοντας λαμπερά και υγιή χαμογέλα. Με την ΑΙΜ WHITE NOW TIME CORRECT το χαμόγελό μας μπορεί να νικήσει τον χρόνο, καθώς βοηθά στην αναζωογόνηση της εμφάνισης των δοντιών και στη διόρθωση των χρόνιων κίτρινων λεκέδων. Παράλληλα, συνδυάζει 2 κλινικά αποδεδειγμένες τεχνολογίες, την White Correct Technology & White Infinity Technology, που προσφέρουν 3x λευκότερα δόντια άμεσα και λεύκανση που διαρκεί!

Η L’Oréal Professionnel Paris όπου για περισσότερα από 110 χρόνια είναι η ηγέτιδα επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών, είναι αφοσιωμένη στο να αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Με σύμμαχο την τεχνολογία, απελευθερώνουν την αυτό-έκφραση και τη δημιουργικότητα, αναβαθμίζει την εμπειρία περιποίησης και δημιουργεί πρώτη όλες τις νέες τάσεις, προσφέροντας έτσι σε κάθε γυναίκα τα μαλλιά που ονειρεύεται.

Η εταιρεία Σφακιανάκης ΑΕ συμμετείχε στο συναρπαστικό show του οίκου Vassilis Zoulias με το νέο MINI Countryman. Το ακαταμάχητο στυλ του μεγαλύτερου MINΙ που σχεδιάστηκε ποτέ, πρωταγωνίστησε στη μεγαλύτερη γιορτή μόδας. Το νέο MINI Countryman ήρθε, για να χαρίσει συναρπαστικές εμπειρίες και μοναδικές περιπέτειες.”

Η ανερχόμενη εταιρεία χειροποίητων γυαλιών Pavone Rossa. Κάθε ζευγάρι γυαλιών αποτελεί μοναδικό έργο τέχνης που αναδεικνύει τον χαρακτήρα κάθε ατόμου. Στην Pavone Rossa, τα γυαλιά είναι κάτι περισσότερο από αξεσουάρ, είναι δήλωση προσωπικού στυλ, με απλά και φυσικά υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον, που μετατρέπονται σε πολυτελή γυαλιά άριστης ποιότητας, φτιαγμένα με αγάπη.

34η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας

Φορείς:

Υπό την αιγίδα και την ευγενική υποστήριξη των: Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), Enterprise Greece,

Υπό την αιγίδα των: Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Υπουργείου Τουρισμού, Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Περιφέρεια Αττικής, Δήμου Αθηναίων, Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), Βιοτεχνικού Επιμελητήριου Αθηνών (ΒΕΑ), Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών (ΕΣΑ), Marketing Greece, Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιοτεχνιών και Βιομηχανιών Πλεκτού Ενδύματος (ΠΣΒΒΠΕ). Λείπει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Τέλος, την 34η Εβδομάδα Μόδας στηρίζει το Ολυμπιακό Μουσείο Αθηνών και η Ιταλική Πρεσβεία.

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Μαρία Καρλάκη: Οι πρώτες φωτό από τη βάφτιση του γιου της – Και το όνομα αυτού…

Σε στενό οικογενειακό κύκλο έγινε χθες το απόγευμα (18/5) η βάφτιση του γιου της Μαρίας Καρλάκη στη Μυτιλήνη.

Ενοχλημένη η Χρηστίδου με τα «πυρά» Χατζησοφιά εναντίον Καγιά: «Με σοκάρει πάρα πολύ…»

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχλησή της όταν αναφέρθηκε στην πρόσφατη ανάρτηση της Άννας Χατζησοφιά που αφορούσε στη Βίκυ Καγιά και στην...

H Κλέλια Ανδριολάτου στο Φεστιβάλ των Καννών με λαμπερό εξώπλατο φόρεμα

Έλαμψε η Κλέλια Ανδριολάτου με την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο 77ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών. Η Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά Maestro βρέθηκε στις Κάννες, μαζί με αρκετούς Έλληνες ηθοποιούς. Η Κλέλια Ανδριολάτου επέλεξε για την εμφάνισή της μια κίτρινη μονόχρωμη δημιουργία, ενώ πόζαρε στο κόκκινο χαλί, κάνοντας σχετική ανάρτηση στα social media.

Τζώνη Καλημέρης: “Το χασμουρητό κόστισε στη βαθμολογία της Μαρίνας Σάττι”

Ο Τζώνη Καλημέρης κάθισε στον καναπέ του Χαμογέλα και πάλι με την Σίσσυ Χρηστίδου και μεταξύ άλλων σχολίασε τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας

Νίκος Μάνεσης: “Δεν εκτιμώ καθόλου τον Λιάγκα αλλά είναι πιο έξυπνος από εμένα”

Ο Χάρης Λεμπιδάκης είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» και δεν έχασε την ευκαιρία να ρωτήσει τον παρουσιαστή

Τελικός Conference League: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλεσε τον μικρό Γιάννη Παπαστεφανάκη στο Ολυμπιακός

Ενδιαφεροντα ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ Τελικός Conference League: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλεσε τον μικρό Γιάννη Παπαστεφανάκη στο Ολυμπιακός Ο μικρός οπαδός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων Τζωρτζίνα Φράγκου 19.05.2024 | 12:32 Ο μικρός οπαδός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων.

Μάνεσης: «Δεν εκτιμώ καθόλου τον Λιάγκα αλλά είναι πιο έξυπνος από εμένα»

Το σχόλιο που έκανε ο Νίκος Μάνεσης για τον Γιώργο Λιάγκα ερωτηθείς για τη σχέση τους, δείχνει ότι η κόντρα μεταξύ των δημοσιογράφων – παρουσιαστών συνεχίζεται. Ο Χάρης Λεμπιδάκης που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» δεν έχασε την ευκαιρία να ρωτήσει τον παρουσιαστή για πρόσωπα της τηλεόρασης. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για τον

Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Πώς γεμίζουν τα μαγαζιά αφού είμαι φάλτσος;»

Ο Τριαντάφυλλος απάντησε στις "αιχμηρές" δηλώσεις του Χρήστου Δάντη μέσα από ένα... Instagram βίντεο! Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι και μεταξύ άλλων, έριξε τις "βόμβες" του κατά του Άρη Σοϊλέδη και του Τριαντάφυλλου. Χρήστος Δάντης: Ξεσπά κατά του Άρη Σοϊλέδη - «Είναι αναξιοπρεπής & βρίζει έναν άνθρωπο που...»

«Λύγισε» η Λένα Δροσάκη: «Την περίοδο της κρίσης είχα 50 λεπτά του ευρώ στην τσέπη για μέρες»

Η Λένα Δροσάκη μίλησε στην εκπομπή «Δύο στις Δέκα» από καρδιάς και μάλιστα δεν συγκράτησε τα δάκρυά της όταν έφερε στο μυαλό της τις δύσκολες στιγμές που βίωσε

«Ηappy birthday Mr. President»: Το τραγούδι της Μέριλιν Μονρόε στον Τζον Φ. Κένεντι που διήρκεσε μόλις 1 λεπτό και έγραψε ιστορία!

Είναι μια από τις πιο εμβληματικές εικόνες της σταρ. Η Μέριλιν Μονρόε τραγουδά με λάγνο βλέμμα και σχεδόν ψιθυριστά το περίφημο «Happy Birthday to You» στον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι στις 19 Μαΐου 1962 στο Madison Square Garden. Φορώντας το «The Happy Birthday dress» όπως έμεινε στην ιστορία, μεταξωτό και διάφανο, και χωρίς

Trendy μαγιό που αξίζει να τσεκάρεις από τα H&M αυτό το καλοκαίρι

Ήρθε η ώρα να πας τις διακοπές που τόσο περίμενες, όμως συνειδητοποίησες τελευταία στιγμή ότι δεν έχεις τα κατάλληλα μαγιό; Μην ανησυχείς καθόλου, φίλη μου! Είμαι εγώ εδώ για εσένα και σήμερα θα σε βοηθήσω να βρεις το πιο trendy μαγιό για να περάσεις ένα αξέχαστο καλοκαίρι! Πάμε να ξεκινήσουμε; Πιο κάτω μπορείς να δεις

5 τρόποι για να μεγιστοποιήσετε την καύση θερμίδων σε μόλις 30 λεπτά

Τα αίτια συγκέντρωσης υπερβολικού λίπους γύρω από την κοιλιά σχετίζονται κυρίως με τον ανθυγιεινό τρόπο ζωής, την έλλειψη κίνησης και άσκησης. Σε λίγες ημέρες μπαίνουμε και επίσημα στο καλοκαίρι, συνεπώς, οι περισσότεροι προσπαθούν χάσουν τα περιττά κιλά των γιορτών, ούτως ώστε να βγουν πιο fit στις παραλίες. Σε περίπτωση, όμως, που δεν έχετε αρκετό χρόνο