Vassilis Zoulias: Κινηματογραφικό «Film noir» catwalk στην Εβδομάδα Μόδας

Date:

Στο πλαίσιο της 34ης Εβδομάδας μόδας της Αθήνας ο Βασίλης Ζούλιας παρουσίασε τη νέα του  prêt-à-porter συλλογή φθινόπωρο-χειμώνας 2024- 2025  όπου οι παρευρισκόμενοι έζησαν μία μοναδική κινηματογραφική εμπειρία…μόδας, στον ιστορικό κινηματογράφο Ίρις στο κέντρο της Αθήνας που χτίστηκε στις αρχές του 1900 και είναι ο μόνος χώρος στην Ελλάδα που έχει μηχανή που λειτουργεί με κάρβουνο !

Η συλλογή Film Noir εμπνέεται από τις ηρωίδες των ασπρόμαυρων ταινιών της δεκαετίας του 40 και του 50 και αναβιώνει όλες τις δυναμικές γυναίκες της μεγάλης οθόνης σε pret-a-porter και easy to wear street style, φέρνοντας έτσι τη δομημένη ιλουστρασιόν επισημότητα του χθες στο πολυσχιδές σήμερα.

Ο Βασίλης Ζούλιας παίρνει τα είδωλα της ποπ κουλτούρας όπως η Ιngrid Bergman η Rita Hayworth η Κatharine Hepburn και τις ξεσκονίζει από τη ρετρό πατίνα του χρόνου περνώντας στο σήμερα με την αίσθηση του μοντέρνου να αποτυπώνεται σε μια γκάμα που αποτελείται από παλτό, φορέματα, κοστούμια, ταγέρ μέχρι και πουλόβερ καλύπτοντας τις ανάγκες της σύγχρονης δυναμικής γυναίκας, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τα υφάσματα κασμίρ, τουίντ, μπουκλέ, ψαροκόκαλο, ταφτάς, καρό και πουά σε μια χρωματική παλέτα του καμηλό γκρι μπλε καφέ και μαύρο.

Ο Περικλής Κονδυλάτος συμπληρώνει τη συλλογή διαθλώντας το concept του Βασίλη Ζούλια μέσα από τα 40ς όπως το αντιλήφθηκαν στα 80ς με bold κοσμήματα σε ματ-χρυσό.

Στο show εμφανίστηκαν η Εβελίνα Καζαντζόγλου, η Ισμήνη Παπαβασιλείου, η Βίκυ Κουλιανού, η Δωροθέα Μερκούρη, η Γκαία Μερκούρη, η Μαρία Κορινθίου και σε special guest εμφάνιση το top model των 90s, η Marpessa Hennink.

Πολλοί επώνυμοι τίμησαν με την παρουσία τους το fashion show του Βασίλη Ζούλια: Ολγα Κεφαλογιάννη, Μιμή Ντενίση, Φαίη Σκορδά, Σίσσυ Φειδά, Ορσαλία Παρθένη, Λάκης Γαβαλάς, Σούλα Λιάκου, Αργύρης Πανταζάρας, Σίσσυ Τουμάση, Φωτεινή Δάρα, Φαίη Μπέη κ.α.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ, ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ, ΤΟΝΙΑ ΦΟΥΣΕΚΗ, ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ

ΑΝΘΗ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ

ΣΙΣΣΥ ΦΕΙΔΑ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΖΑΟΥΣΗΣ, ΑΝΤΖΗ ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

ΡΑΜΟΝΑ ΒΛΑΝΤΗ

ΜΥΡΕΛΛΑ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΤΑΣΟΣ ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

ΜΑΙΡΗ ΒΥΤΙΝΑΡΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ, ΒΙΚΥ ΚΟΥΛΙΑΝΟΥ

ΙΡΙΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥ

ΑΪΝΟΛΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΠΑΤΣΗ

ΠΟΠΗ ΚΑΛΑΪΤΖΗ, ΠΑΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΣΤΕΛΛΑ ΜΟΥΓΚΑΛΙΑΝ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ

ΕΛΕΝΑ ΝΤΑΒΛΑ, ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΖΑΙΟΥ

ΟΡΣΑΛΙΑ ΠΑΡΘΕΝΗ

ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ, ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΝΙΑ ΦΟΥΣΕΚΗ

ΧΡΥΣΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ, ΤΟΝΙΑ ΦΟΥΣΕΚΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ, ΣΙΣΣΥ ΦΕΙΔΑ

ΕΛΕΝΑ ΒΡΕΤΤΟΥ, ΑΝΘΗ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ

ΑΙΜΙΛΙΑ ΥΨΗΛΑΝΤΗ, ΤΟΝΙΑ ΦΟΥΣΕΚΗ

ΣΙΣΣΥ ΤΟΥΜΑΣΗ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΑΡΑΣ

Χορηγoί του fashion show:

Τα τεχνητά δάκρυα Artelac, της κορυφαίας εταιρίας στην Οφθαλμολογία, Bausch & Lomb, ήταν χορηγός στο Fashion Show του Vassilis Zoulias. Τα Artelac είναι από τα πιο πλούσια και εξελιγμένα δάκρυα για την ανακούφιση των ματιών. Το Artelac Complete προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί, στα κουρασμένα και ξηρά μάτια, ενώ το Artelac Ectoin, ανακουφίζει άμεσα τα συμπτώματα αλλεργίας στα μάτια.

Η Coca‑Cola Light είναι το αναψυκτικό χωρίς θερμίδες και ζάχαρη, που έχει αγαπηθεί πολύ στην Ελλάδα. Το κλασικό και υπέροχα δροσιστικό ανθρακούχο αναψυκτικό, που δημιουργήθηκε για να σβήνει τη δίψα σου με μια έντονα διαπεραστική και γλυκιά γεύση, είναι συνδεδεμένο με τις γυναίκες που αγαπάνε τη μόδα και την απολαμβάνουν σε μια ωραία, δροσερή ανάπαυλα μέσα στη μέρα. Σερβίρεται παγωμένη για μέγιστη απόλαυση.

Η Aim για ακόμα μία χρόνια ήταν χορηγός στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια, χαρίζοντας λαμπερά και υγιή χαμογέλα. Με την ΑΙΜ WHITE NOW TIME CORRECT το χαμόγελό μας μπορεί να νικήσει τον χρόνο, καθώς βοηθά στην αναζωογόνηση της εμφάνισης των δοντιών και στη διόρθωση των χρόνιων κίτρινων λεκέδων. Παράλληλα, συνδυάζει 2 κλινικά αποδεδειγμένες τεχνολογίες, την White Correct Technology & White Infinity Technology, που προσφέρουν 3x λευκότερα δόντια άμεσα και λεύκανση που διαρκεί!

Η L’Oréal Professionnel Paris όπου για περισσότερα από 110 χρόνια είναι η ηγέτιδα επαγγελματική μάρκα περιποίησης μαλλιών, είναι αφοσιωμένη στο να αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Με σύμμαχο την τεχνολογία, απελευθερώνουν την αυτό-έκφραση και τη δημιουργικότητα, αναβαθμίζει την εμπειρία περιποίησης και δημιουργεί πρώτη όλες τις νέες τάσεις, προσφέροντας έτσι σε κάθε γυναίκα τα μαλλιά που ονειρεύεται.

Η εταιρεία Σφακιανάκης ΑΕ συμμετείχε στο συναρπαστικό show του οίκου Vassilis Zoulias με το νέο MINI Countryman. Το ακαταμάχητο στυλ του μεγαλύτερου MINΙ που σχεδιάστηκε ποτέ, πρωταγωνίστησε στη μεγαλύτερη γιορτή μόδας. Το νέο MINI Countryman ήρθε, για να χαρίσει συναρπαστικές εμπειρίες και μοναδικές περιπέτειες.”

Η ανερχόμενη εταιρεία χειροποίητων γυαλιών Pavone Rossa. Κάθε ζευγάρι γυαλιών αποτελεί μοναδικό έργο τέχνης που αναδεικνύει τον χαρακτήρα κάθε ατόμου. Στην Pavone Rossa, τα γυαλιά είναι κάτι περισσότερο από αξεσουάρ, είναι δήλωση προσωπικού στυλ, με απλά και φυσικά υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον, που μετατρέπονται σε πολυτελή γυαλιά άριστης ποιότητας, φτιαγμένα με αγάπη.

34η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας

Φορείς:

Υπό την αιγίδα και την ευγενική υποστήριξη των: Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), Enterprise Greece,

Υπό την αιγίδα των: Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Υπουργείου Τουρισμού, Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Περιφέρεια Αττικής, Δήμου Αθηναίων, Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), Βιοτεχνικού Επιμελητήριου Αθηνών (ΒΕΑ), Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών (ΕΣΑ), Marketing Greece, Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιοτεχνιών και Βιομηχανιών Πλεκτού Ενδύματος (ΠΣΒΒΠΕ). Λείπει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Τέλος, την 34η Εβδομάδα Μόδας στηρίζει το Ολυμπιακό Μουσείο Αθηνών και η Ιταλική Πρεσβεία.

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Μαλέσκου: Πόζαρε για πρώτη φορά στο Instagram με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά και την κόρη τους

Μια ιδιαίτερη και σπάνια στιγμή από την προσωπική της ζωή μοιράστηκε η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία τα τελευταία χρόνια κρατά χαμηλούς τόνους όσον αφορά την οικογενειακή της καθημερινότητα. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε για πρώτη φορά μια τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά, και την μικρή τους κόρη. Η εικόνα, που δημοσιεύτηκε σε story στο

Μελίτα Κούρκουλου: Η σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της και η τρυφερή εξομολόγηση για τον πατέρα της!

Η Μελίτα Κούρκουλου, κόρη του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου, έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να διατηρεί χαμηλό προφίλ, μακριά από τη δημοσιότητα.

Η τραγική οικογενειακή ιστορία του Τζούλιαν ΜακΜάχον: H δύσκολη παιδική ηλικία, οι εντάσεις και οι δικαστικές διαμάχες

Ο αγαπητός ηθοποιός του Nip/Tuck, έφυγε από τη ζωή στα 56 του χρόνια πριν μερικές ημέρες από καρκίνο

Η Ντούα Λίπα θέλει να κάνει παιδιά με τον Κάλουμ Τέρνερ

Η Ντούα Λίπα θέλει να κάνει παιδιά με τον Κάλουμ Τέρνερ Η Ντούα Λίπα θέλει να κάνει παιδιά με τον Κάλουμ Τέρνερ «Θα ήθελα πολύ να κάνω παιδιά», αποκάλυψε η 29χρονη ποπ σταρ και δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ στο πλευρό του Βρετανού ηθοποιού Τη σκέψη της να γίνει μητέρα μοιράστηκε δημοσίως η Ντούα Λίπα

Διακοπές στις Σπέτσες για τη Σία Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη απολαμβάνει ήρεμες και γαλήνιες στιγμές στο ιστορικό νησί του Αργοσαρωνικού. Οι πρώτες φωτογραφίες της.

Route 360: Οι φόβοι για πειρατεία και η αλλαγή πλεύσης στο δεύτερο επεισόδιο

Κυριακή, 13.7.2025, 19:16 Zappit@ZAPPIT_ Όσα έγιναν στο δεύτερο επεισόδιο της ταξιδιωτικής εκπομπής «Route 360» Route 360 – Ο Γιάννης Αποστολάκης και το πλήρωμά του, την τρίτη ημέρα του ταξιδιού τους, έφυγαν από τις ακτές της μαγευτικής Ιταλίας με προορισμό την Ισπανία, καθώς η νυχτερινή καταιγίδα άλλαξε τα πλάνα. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, εξήγησε την

Πυρ και μανία η Καίτη Γαρμπή: «Θα φάνε μια μήνυση που θα ‘ναι όλη δική τους!»

Πυρ και μανία έγινε η Καίτη Γαρμπή με βίντεο που δημιουργήθηκε από AI (Τεχνητή Νοημοσύνη) και δημοσιεύτηκε στο YouTube με τίτλο «Η Καίτη Γαρμπή ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ – Τι την οδήγησε στην κατάρρευση;». Δείτε το βίντεο του Youtube το οποίο προκάλεσε την οργή της τραγουδίστριας H γνωστή τραγουδίστρια, που φέτος περιοδεύει με τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά σε

Η Ελλάδα ως κόμβος καινοτομίας στις βιοεπιστήμες

Ο παγκόσμιος ανταγωνισμός για επενδύσεις στις βιοεπιστήμες και ο κίνδυνος η Ευρώπη να μείνει πίσω σε έρευνα, καινοτομία και κλινική ανάπτυξη, ήταν το κύριο θέμα του πάνελ «Unlocking Greece’s Potential as a Life Sciences Innovation Hub», που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2025, στο πλαίσιο του 29th Annual Government Roundtable, Walking steadily across a tightrope

Το φως που της έκλεβε τον ύπνο: Η επιστήμη πίσω από την αληθινή ιστορία της Puan

Το σώμα μας είναι ρυθμισμένο να ακολουθεί το φως της ημέρας και το σκοτάδι της νύχτας. Ωστόσο, ο ύπνος αποδεικνύεται πιο δύσκολη υπόθεση. Η σύγχρονη καθημερινότητα έχει μπερδέψει το βιολογικό μας ρολόι -και ως εκ τούτου και τον ύπνο μας- και το τίμημα, σύμφωνα με πρόσφατες επιστημονικές μελέτες, μπορεί να είναι πολύ βαρύτερο απ’ όσο φανταζόμαστε. Μια

Καναπεδάκια σολομού

Απαραίτητος ο καπνιστός σολομός, που δίνει μια νότα πολυτέλειας στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Δοκιμάστε αυτή την εξαίρετη συνταγή που γίνεται με πατέ σολομού και καπνιστό σολομό. Χρόνος: 25 λεπτά + 1 ώρα αναμονή Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο Υλικά (για 8-12 άτομα): 250 γρ. φιλέτα σολομού χωρίς πέτσα (ξεπαγωμένα αν είναι κατεψυγμένα) 125 γρ. ( ½ φλ.) τυρί

Φριτάτα µε κολοκυθάκια και πατάτες

ΥΛΙΚΑ 4 µέτριες πατάτες ξεφλουδισµένες σε ροδέλες 2 µέτρια κολοκυθάκια σε ροδέλες 3 κουταλιές ελαιόλαδο 8 αβγά 1 χούφτα φύλλα δυόσµου ψιλοκοµµένα 200 γρ. κεφαλοτύρι, περασµένο από χοντρό τρίφτη (2 φλ. περίπου) Αλάτι, πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βράζετε τις πατάτες σε αλατισµένο νερό για 6-8 περίπου λεπτά, να µαλακώσουν λίγο και τις στραγγίζετε. Τις αφήνετε να κρυώσουν

Οι Oasis ετοιμάζουν ένα μεγάλο πάρτι για την επανένωσή τους – Οι φαν ανησυχούν ότι τα διάσημα αδέρφια θα τσακωθούν ξανά

Οι Γκάλαχερ σχεδιάζουν ένα πολυτελές πάρτι αξίας 200.000 λιρών για να γιορτάσουν το τέλος του πρώτου σκέλους της περιοδείας