Μπέσσυ Αργυράκη: «Είμαι 66 χρονών και έχω όνειρα 30άρας»

Date:

Μπέσσυ Αργυράκη που κατεβαίνει υποψήφια με την παράταξη του Νίκου Χαρδαλιά, μίλησε για την οικογένειά της αλλά και την απώλεια που της στοίχισε. Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή, «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

«Όλα τα πράγματα έχουν τα όριά τους. Το λες, το ξαναλές και βλέπεις ότι δεν πετυχαίνει. Τι κάνει ένας άνθρωπος νοήμων; Αλλάζεις ρότα. Δεν το ξαναλές και το αφήσεις να αποφασίσει η ίδια που αυτό είναι και το σωστό. Άστο η μάνα, θέλει να δει τη συνέχειά της. Αλλά αυτό είναι εγωιστικό! Για να ολοκληρωθώ ως άνθρωπος και να γίνω γιαγιά δεν σημαίνει ότι πρέπει να πιέσω την κόρη μου ή τον γιο μου».

«Από τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς μου έχει λείψει ο συμβουλάτοράς μου. Ανά πάσα στιγμή τον έβρισκα και τον ρωτούσα για πράγματα, για ό,τι με απασχολούσε. Μου έχει λείψει η αλήθεια από έναν άνθρωπο. Ευτυχώς που υπάρχει η μουσική του και θα παρακαλούσα να μην ξεχνάτε να βάζετε τα τραγούδια του στο ραδιόφωνο».

«Η αδελφή μου ήταν πολύ αγαπημένη, έφυγε πολύ νέα, 42 χρονών. Μέσα σε έξι χρόνια έχω χάσει τη μάνα μου και τον πατέρα μου. Είναι θλιβερό να χάνεις όλη σου την οικογένεια σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Τη θυμάμαι σαν άγγελος γιατί έτσι ήταν. Όταν έκλεισα τα 60 έκανα μια μεγάλη γιορτή γιατί ξεπέρασα που έζησαν οι δικοί μου και εύχομαι ο Θεός να μου δίνει χρόνια να τους θυμάμαι και να τους έχω στο μυαλό μου ζωντανούς».

«Θα ήταν άσχημο και παράλογο να πω ότι δεν έζησα όλα αυτά που ήθελα να ζήσω. Σε γενικές γραμμές είμαι καλά, είμαι αρτιμελής, είμαι 66 χρονών και έχω όνειρα 30αρας».

Διαβάστε επίσης:
Μπέσσυ Αργυράκη: «Δεν με αγγίζουν τα κακόβουλα σχόλια, δεν θα κατέβω στο επίπεδό τους»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

-

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Κατερίνα Γερονικολού: Φυσικά και με έχει απασχολήσει ο ρόλος της μητέρας, αγαπώ τα παιδιά

Κατερίνα Γερονικολού: Φυσικά και με έχει απασχολήσει ο ρόλος της μητέρας, αγαπώ τα παιδιά Κατερίνα Γερονικολού: Φυσικά και με έχει απασχολήσει ο ρόλος της μητέρας, αγαπώ τα παιδιά «Τα αγαπώ τα παιδιά, όχι ως μητέρα, τουλάχιστον ακόμα, αλλά μέσα από άλλους συσχετισμούς», λέει η ηθοποιός Με αφορμή τη συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά «Σαν ψέμα»

Δημήτρης Παπανώτας για Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρη Μακαλιά: Πρέπει κάποιος να τους μάθει τη δεοντολογία

Είναι από τους ανθρώπους που δεν θα έκανα ποτέ παρέα, είπε για την παρουσιάστρια

UEFA Champions League: Στο MEGA χτυπά απόψε η καρδιά του μεγάλου τελικού

Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης παίζουν... μπάλα στον τελικό του UEFA Champions League, απόψε στις 22.00, στο MEGA.

Γιώργος Θεοφάνους: “Ο Κώστας Χατζής είναι ο κανονικός ράπερ της εποχής μας”

"Με την έννοια του επαναστάτη, ρε παιδί μου! Αυτά που λέει, ζουμερά και ουσιαστικά πράγματα" δηλώνει ο Γιώργος Θεοφάνους.

Γαστρεντερίτιδα από σαλμονέλα: Πόσο σοβαρή είναι και τι επιπλοκές μπορεί να έχει

Πόσα κρούσματα καταγράφονται ετησίως και ποια χαρακτηριστικά συμπτώματα προκαλεί. Αίσθηση προκάλεσε η είδηση ότι 40 άνθρωποι παρουσίασαν γαστρεντερίτιδα σε δύο κοινότητες της Μαγνησίας, με υπόνοιες για μόλυνση του πόσιμου νερού της περιοχής από σαλμονέλα. Όπως ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), τα κρούσματα άρχισαν να εκδηλώνονται στις 27 Μαΐου 2024 σε κατοίκους του Ριζομύλου και του

Ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο: Τι είναι, οι αιτίες, τα συμπτώματα και η θεραπεία

Το ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο προκύπτει από την ξαφνική διακοπή της αιματικής ροής σε μια περιοχή του εγκεφάλου, συνήθως λόγω απόφραξης μιας αρτηρίας από θρόμβο αίματος. Αυτή η διαταραχή στην κυκλοφορία του αίματος οδηγεί σε σοβαρές νευρολογικές επιπτώσεις, καθώς ο εγκέφαλος στερείται το οξυγόνο και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να λειτουργεί σωστά. Το αποτέλεσμα

Κλεοπάτρα Αδάμου: Η 24χρονη αδερφή της Ήβης είναι μία κούκλα & έχει ταλέντο στη μουσική

Η Ήβη Αδάμου ζει ορισμένες από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, ενώ η σχέση με τις αδερφές της παραμένει ισχυρή.

Κορομηλά: Η σπάνια βραδινή εμφάνιση, το σατινέ look που συζητήθηκε & οι αγκαλιές με τον Ιακωβίδη

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη Ρούλα Κορομηλά να διασκεδάζει σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και η παρουσιάστρια για ακόμα μία φορά ήταν... εντυπωσιακή! Η αγαπημένη παρουσιάστρια έκανε ακόμα μία σπάνια, αλλά εκθαμβωτική εμφάνιση και μας έδωσε έμπνευση για το επόμενο βραδινό look μας. Συγκεκριμένα, η Ρούλα Κορομηλά εθεάθη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 2 Ιουνίου 2024. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Ταύρος: Ο Ερμής αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο ζώδιο σου και εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα. Οι συζητήσεις με ένα φίλο ή ο ενθουσιασμός ενός νέου έργου μπορεί να

Αφροδίτη Λατινοπούλου: “Δέχθηκα απειλές για τη ζωή μου και έχω υποστεί βιαιοπραγίες”

"Το μπούλινγκ δεν με αγγίζει. Σίγουρα κάποιοι και κάποιες με υποτιμούν αλλά δεν τους δίνω καμία σημασία" δηλώνει η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Συγκλονίζει ο Άρης Αντωνόπουλος: “Όλα τα χρόνια στο σχολείο βίωνα μπούλινγκ, “πόσα παίρνεις;” με ρωτάγανε οι καθηγητές”

Συγκλονίζει ο Άρης Αντωνόπουλος: «Όλα τα χρόνια στο σχολείο βίωνα μπούλινγκ, «πόσα παίρνεις;» με ρωτάγανε οι καθηγητές» "Ήταν μια περίοδος που δεν είχα καθόλου φίλους, ούτε στο σχολείο, μόνο με ένα παιδί κάναμε λίγη παρέα" εξομολογείται ο Άρης Αντωνόπουλος. Με αφορμή τη συμμετοχή στην καθημερινή σειρά «Ηλέκτρα» μίλησε ο Άρης Αντωνόπουλος, το απόγευμα του Σαββάτου, στην

Βάσω Λασκαράκη για τα περιττά κιλά: Κάποια στιγμή έφτασε ο κόμπος στο χτένι, άρχισα να προσέχω πολύ

Βάσω Λασκαράκη για τα περιττά κιλά: Κάποια στιγμή έφτασε ο κόμπος στο χτένι, άρχισα να προσέχω πολύ Βάσω Λασκαράκη για τα περιττά κιλά: Κάποια στιγμή έφτασε ο κόμπος στο χτένι, άρχισα να προσέχω πολύ Εκεί κατάλαβα ότι αυτό θα με ακολουθήσει σε όλη μου τη ζωή με διαλείμματα, είπε ο ηθοποιός Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε