Η Τάνια Μπρεάζου θαυμάζει τη μητέρα της που αποτέλεσε για εκείνη στήριγμα στο μεγάλωμά της. όπως λέει μεγάλωσαν μαζί, καθώς έχουν μικρή διαφορά ηλικίας. Οι γονείς της έχουν χωρίσει, αλλά καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» αποκάλυψε ότι η μητέρα της ετοιμάζεται να παντρευτεί αυτόν τον μήνα.

«Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου είναι από τη Ρουμανία. Δυσκολευτήκαμε λίγο στην αρχή. Οι γονείς μου, ειδικά η μητέρα μου είναι ηρωίδα. Πάλεψε πολύ για να με μεγαλώσει. Μαζί μεγαλώσαμε στην ουσία γιατί είναι χωρισμένοι οι γονείς μου. Όταν μεγαλώσω παραπάνω θέλω να της μοιάσω. Μικρούλα είναι. Παντρεύεται τώρα τον Μάιο. Όποια δυσκολία συναντούμε στη ζωή μας κάνει πιο δυνατούς. Η μητέρα μου μπορεί να έκανε και τρεις δουλειές για να με μεγαλώσει», λέει η Τάνια Μπρεάζου.

Ακόμα, η Τάνια Μπρεάζου αναφέρθηκε στο bullying που βίωσε σε μικρή ηλικία λόγω της καταγωγής της. «Βίωσα bullying λόγω καταγωγής. Η μητέρα μου πάντα μου εξηγούσε πως “είμαι παιδάκια, όπως κι εγώ”. Υπήρχαν και παιδιά που με στήριξαν», είπε.

«Εννοείται θα πήγαινα στη Eurovision»

Παράλληλα, η ταλαντούχα τραγουδίστρια εξέφρασε την επιθυμία να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision. Εννοείται θα πήγαινα στη Eurovision. Στη Ρουμανία δεν με γνωρίζουν σαν τραγουδίστρια. Ωστόσο, είχε γίνει ένα αφιέρωμα για εμένα όταν είχα πάει στο X Factor», είπε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στη Τζένη Μελιτά.

Διαβάστε επίσης:

Τάνια Μπρεάζου: «Έχω ψωνίσει από τη λαϊκή»

Τάνια Μπρεάζου: Την προτιμάτε ρομαντική ή σούπερ καυτή; Τα δύο looks στο ΜadWalk 2022

Τάνια Μπρεάζου: «Την Τάμτα τη βλέπω σαν μαμά μου, τη λατρεύω»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-