Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Εγώ και ο Χρήστος Φερεντίνος ήταν να παρουσιάσουμε το απογευματινό στην ΕΡΤ, δεν ξέρω πόσοι το γνωρίζουν αυτό»

Date:

Προσθήκη του -.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Zappit Newsroom

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή “Στούντιο 4” παραχώρησε νωρίτερα σήμερα (2/11) η Δώρα Αναγνωστοπούλου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA κάθισε στον καναπέ του Χρήστου Φερεντίνου και της Κατερίνας Καραβάτου, κάνοντας μία αναδρομή στην έως τώρα πορεία της στον χώρο.

Μάλιστα, η ίδια δεν παρέλειψε να αποκαλύψει πως, πριν από αρκετά χρόνια, επρόκειτο να συνεργαστεί με τον Χρήστο Φερεντίνο σε μία καθημερινή εκπομπή στην απογευματινή ζώνη της ΕΡΤ, κάτι που εν τέλει δεν ευοδώθηκε.

«Πρέπει να πούμε πώς γνωριζόμαστε εμείς οι δύο. Ήταν να συνεργαστούμε εδώ στην ΕΡΤ, δεν ξέρω πόσοι το γνωρίζουν αυτό. Με το κλείσιμο της ΕΡΤ τότε έκλεισε και η δική μας συνεργασία. Είχαμε κάνει μέχρι και τρέιλερ, με κάτι ποδήλατα στο κέντρο της Αθήνας», περιέγραψε η Δώρα Αναγνωστοπούλου στο ξεκίνημα της κουβέντας.

«Το τρέιλερ είχε παίξει, θα ήταν 16:00-18:00 και εγώ, ο Χρήστος και η Ελεάνα Δούση ήταν να αντικαταστήσουμε τη Μπήλιω Τσουκαλά. Είχαμε κάνει γύρισμα στην Πανεπιστημίου με ένα ποδήλατο για τρεις», μοιράστηκε η δημοσιογράφος για την εκπομπή που τελικά δεν έγινε.

«Έχω να έρθω στην ΕΡΤ από την εκλογική βραδιά του ’19, έφυγα λίγο πιο μετά. Το 2015 παρουσίασα το κεντρικό δελτίο, πριν έκανα εκπομπές για το σινεμά. Κάνω προσπάθεια να μη συγκινηθώ, ήταν τα καλύτερά μας χρόνια», θυμάται αμέσως μετά η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

«Όταν ήμασταν στην ΕΡΤ, υπήρχε μία περίοδος αθωότητας, ήμασταν με τους περισσότερους στα πρώτα μας βήματα. Περνάμε άπειρο χρόνο στη δουλειά, οπότε πάντα επιδιώκω οι σχέσεις να είναι καλές. Δεν είναι πάντα εύκολο αλλά, όταν συμβαίνει, είναι δώρο», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

«Οι ειδήσεις και η επικαιρότητα και όλα αυτά τα ζητήματα είναι στην ημερήσια διάταξη. Αν όχι στην ημερήσια διάταξη, βλέπουμε πάρα πολλά τέτοια. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν ενοχλούν ή ότι από ένα σημείο και μετά μπορείς να τα χωνέψεις πιο εύκολα. Δηλαδή όταν βλέπεις τώρα ότι ο άλλος με την επιχείρησή του ζημίωνε 100 εκατομμύρια το ελληνικό Δημόσιο.

Έχουμε περάσει και δύσκολα και τουλάχιστον η δική μου γενιά τα θυμάται αυτά τα δύσκολα που έχουμε περάσει. Όπως ρε παιδί μου ας πούμε τώρα έγινε και πολύ συζήτηση για το θέμα του Μαζωνάκη. Που με είχανε ρωτήσει και εμένα, μα ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά θέματα; Δεν είναι καλλιτεχνικό θέμα οθάνατος του Μαζωνάκη.

Δηλαδή ξεκίνησε μια έρευνα μετά που αποκάλυψε τι γίνεται με αυτά τα ιατρεία. Με την έννοια ότι δεν ξέρεις τώρα πώς αντιμετωπίζει όλη αυτή την ειδησεογραφία, αλλά νομίζω ότι σίγουρα ενοχλεί», δηλώνει η δημοσιογράφος του MEGA.

«Εγώ είχα περάσει την πρώτη φάση της επαγγελματικής μου πορείας στην ενημέρωση εδώ από την ΕΡΤ που ξεκίνησα με τα δελτία, ήταν η τρομοκρατία στα πάνω της. Εκεί πρέπει να σας πω ότι είχα χάσει τον ύπνο μου. Δηλαδή έβλεπα εφιάλτες το βράδυ.

Θυμάμαι έπιανα τον εαυτό μου να θέλω να πάω σινεμά και να λέω και να μην μπει κανένας μέσα. Δηλαδή το σκεφτόμουν. Με είχε διαπεράσει. Είχα τρομάξει πάρα πολύ τότε με την τρομοκρατία και τις επιθέσεις και μετά όλα αυτά τέλος πάντων που ακολούθησαν. Δηλαδή αυτό ήταν ένα θέμα που δεν μπόρεσα εύκολα να ξεπεράσω. Η τρομοκρατία», εξομολογήθηκε η Δώρα Αναγνωστοπούλου στο απογευματινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Νότης Σφακιανάκης: Η σπάνια φωτό του μετά από χρόνια απουσίας από τη δημόσια ζωή, λόγω γενεθλίων

Μακριά από τη δημοσιότητα παραμένει τα τελευταία χρόνια ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος έχει αποσυρθεί τόσο από τις μουσικές δραστηριότητες όσο και από τις δημόσιες εμφανίσεις. Μια φωτογραφία του, που δημοσιεύτηκε με αφορμή τα 67α γενέθλιά του, έδωσε την ευκαιρία στους διαδικτυακούς του φίλους να δουν ξανά τον τραγουδιστή. Την εικόνα ανάρτησε ο ανιψιός του

Συγκινεί η Νικολούλη για τον έναν χρόνο χωρίς τη μητέρα της: «Σε χαϊδεύω αλλά το μάρμαρο είναι κρύο»

Ένας χρόνος πέρασε από τον θάνατο της μητέρας της Αγγελικής Νικολούλη και η γνωστή δημοσιογράφος επέλεξε να τιμήσει τη μνήμη της με μια ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά ανάρτηση. Σήμερα (2/11) το απόγευμα, η παρουσιάστρια του «Φως στο Τούνελ» δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα μήνυμα στο οποίο αποτύπωσε τη νοσταλγία της για τη γυναίκα

Δύο Μαύρα Πουκάμισα: Η Σοφία προσπαθεί να διαλύσει τον γάμο

Προσθήκη του zappit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google Δύο Μαύρα Πουκάμισα, Δευτέρα 2/11 (22:00, MEGA) – O Σήφης προσπαθεί να ηρεμήσει τον Μανούσο, που είναι εξοργισμένος με τη Μαρουσώ, ενώ η Κλειώ κάνει γυμνάσια στον Φίλιππο, μέχρις ότου ολοκληρωθεί η σχέση τους. Λίγες ώρες αργότερα, η Μαρκέλλα, μην αντέχοντας άλλο τους τσακωμούς με τη μητέρα

Η τιάρα Cartier που συνδέεται με τη στέψη της βασίλισσας Ελισάβετ βγαίνει σε δημοπρασία για 1,2 εκατ. ευρώ

Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google Ένα από τα πιο ιδιαίτερα βασιλικά κοσμήματα της βρετανικής αριστοκρατίας, μια εντυπωσιακή τιάρα Cartier με μαύρα οπάλια και διαμάντια, βγαίνει σε δημοπρασία στις 11 Νοεμβρίου στη Γενεύη, με την εκτιμώμενη αξία της να κυμαίνεται από 847.000 έως περίπου 1,2 εκατομμύρια ευρώ ( 1,1 εκατομμύριο ελβετικά φράγκα).

Το μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη για τον έναν χρόνο από τον θάνατο της μητέρας της: Σε χαϊδεύω αλλά το μάρμαρο είναι κρύο

Το μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη για τον έναν χρόνο από τον θάνατο της μητέρας της: Σε χαϊδεύω αλλά το μάρμαρο είναι κρύο Το μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη για τον έναν χρόνο από τον θάνατο της μητέρας της: Σε χαϊδεύω αλλά το μάρμαρο είναι κρύο Η δημοσιογράφος έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για να τιμήσει τη μνήμη

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Με την Ιωάννα Μαλέσκου δεν έχουμε σχέσεις γιατί δεν είμαστε φίλοι

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Με την Ιωάννα Μαλέσκου δεν έχουμε σχέσεις γιατί δεν είμαστε φίλοι Λάμπρος Κωνσταντάρας: Με την Ιωάννα Μαλέσκου δεν έχουμε σχέσεις γιατί δεν είμαστε φίλοι Οι δυο τους είχαν συμπαρουσιάσει πέρυσι εκπομπή στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου Καμία επαφή δεν διατηρεί ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με την Ιωάννα Μαλέσκου μετά το τέλος της συνεργασίας τους.

Αγγελική Νικολούλη: «Σε χαϊδεύω αλλά το μάρμαρο είναι κρύο» – Η ανάρτηση για τη μητέρα της

Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, με την Αγγελική Νικολούλη να προβαίνει σε μια προσωπική δημοσίευση στον λογαριασμό της στο Instagram τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» αναφέρθηκε στο κενό της

Η Αγγελική Νικολούλη για τον έναν χρόνο από τον θάνατο της μητέρας της: «Σε χαϊδεύω αλλά το μάρμαρο είναι κρύο»

Η Αγγελική Νικολούλη πριν από έναν χρόνο έχασε τη μητέρα της και ο πόνος της απώλειας είναι ακόμα αβάσταχτος για τη γνωστή δημοσιογράφο. Ήταν αρχές Νοεμβρίου του 2025, όταν η μητέρα της Αγγελικής Νικολούλη πέθανε έπειτα από μακρά νοσηλεία στο Νοσοκομείο του Ρίου. Τη Δευτέρα (02.11.2026) συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον θάνατό της και η καταξιωμένη

Dara: Η νικήτρια της Eurovision 2026, επιστρέφει με το νέο της single «Bad Idea»

Η Dara, η μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2026, παρουσιάζει το νέο της single «Bad Idea», ένα εκρηκτικό dance – pop τραγούδι που έρχεται να δώσει τον δικό του ρυθμό στην pop σκηνή. Με δυναμική ηλεκτρονική παραγωγή, έντονα beats και μια ακαταμάχητη late-night ατμόσφαιρα, το «Bad Idea» της Dara, συνδυάζει τον αισθησιασμό με την ανεπιτήδευτη pop

ΕΛΛΟΚ για «Παιδική Χαρά»: Ο καρκίνος ενός παιδιού δεν μπορεί να γίνεται εμπόρευμα

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου – ΕΛΛΟΚ εκφράζει την έντονη αποδοκιμασία της για όσα έρχονται στο φως σχετικά με την οργάνωση «Παιδική Χαρά» και τη διαχείριση χρημάτων από εράνους για παιδιά με σοβαρές ασθένειες, ανάμεσά τους και παιδιά με καρκίνο. Η εκμετάλλευση της ασθένειας και του ανθρώπινου πόνου για προσωπικό οικονομικό όφελος αποτελεί μία από τις

Halloween με λάμψη & τρόμο: Το πάρτι Φουρέιρα–Μεταξά & οι οικογενειακές μεταμφιέσεις Χατζίδου-Παύλου

Από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της Ελένης Φουρέιρα και της Κόνι Μεταξά μέχρι τις μεταμφιέσεις της οικογένειας του Ετεοκλή Παύλου, το Halloween είχε φέτος ξεχωριστές στιγμές παρ’ όλο που στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο διαδεδομένη η συγκεκριμένη γιορτή. Με πρωτότυπες στολές, θεατρικό σκηνικό και διάθεση για… ανατριχίλες γιορτάστηκε το Halloween από γνωστά πρόσωπα της ελληνικής

Ελένη Πέτα: Η δεύτερη δουλειά μακριά από τις μουσικές σκηνές – Εργάζεται σε wine bar στο Περιστέρι

Μια λιγότερο γνωστή πλευρά της επαγγελματικής της ζωής αποκάλυψε η Ελένη Πέτα, περιγράφοντας πώς συνδυάζει την ενασχόλησή της με το τραγούδι με μια σταθερή εργασία στον χώρο της εστίασης. Η τραγουδίστρια, που βρέθηκε σήμερα (2/11) στην εκπομπή «Νωρίς Νωρίς», μίλησε για την απόφασή της να εργαστεί παράλληλα με τη μουσική, εξηγώντας ότι δεν θα μπορούσε