Μετά την «Οδύσσεια» και το «Spider-Man: Brand New Day» η Ζεντάγια πρωταγωνιστεί στη νέα sci-fi ταινία του Άλεξ Γκάρλαντ
Οι λεπτομέρειες για το σενάριο και το υπόλοιπο καστ κρατούνται μυστικές – Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν εντός του 2027
Έχοντας διανύσει μια εντυπωσιακά επιτυχημένη χρονιά με τρεις εισπρακτικές επιτυχίες και με μια τέταρτη να αναμένεται σύντομα στις αίθουσες, η Ζεντάγια έκλεισε το επόμενο πρότζεκτ της.
Αν και οι λεπτομέρειες κρατούνται μυστικές, η πρωταγωνίστρια των «Euphoria» και «Challengers» θα ηγηθεί του καστ στη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Άλεξ Γκάρλαντ για την A24. Η παραγωγή αποτελεί την πέμπτη συνεργασία του Βρετανού δημιουργού με την A24, η οποία είχε αναλάβει τη διανομή του σκηνοθετικού του ντεμπούτου «Ex Machina», καθώς και των ταινιών «Men», «Civil War» και «Warfare» (σε συν-σκηνοθεσία με τον Ρέι Μεντόζα).
Ο Γκάρλαντ ολοκλήρωσε νωρίτερα φέτος τα γυρίσματα του «Elden Ring», της πιο ακριβής παραγωγής στην ιστορία του ανεξάρτητου στούντιο. Η μεταφορά του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού στις αίθουσες αναμένεται τον Μάρτιο του 2028.
Στο μεταξύ, η Ζεντάγια πρωταγωνίστησε φέτος στις ταινίες «The Drama», «Οδύσσεια» και «Spider-Man: Brand New Day», οι οποίες απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές και συγκέντρωσαν συνολικά σχεδόν 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.
Παράλληλα, έλαβε υποψηφιότητα για Emmy Α’ Γυναικείου Ρόλου σε Δραματική Σειρά για το «Euphoria», το οποίο έριξε αυλαία μετά από τρεις σεζόν νωρίτερα φέτος.
Τη σκυτάλη παίρνει το «Dune: Part Three», το οποίο αναμένεται να διεκδικήσει μια θέση στην κούρσα των Όσκαρ όταν κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου.
Τα γυρίσματα της νέας ταινίας σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γκάρλαντ θα ξεκινήσουν εντός του 2027, σύμφωνα με το indiewire.
Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
61
25
39
14
235
76