Γιώργος Μαζωνάκης: Ξέσπασε η Μαρίνα του «Voice» που ήθελε να βαφτίσει την κόρη της – «Δεν θέλω ούτε ευρώ από την περιουσία του»

Date:

Γιώργος Μαζωνάκης

Ο Γιώργος Μαζωνάκης κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο «The Voice», γνώρισε τη Μαρίνα Μαμουσάι, μία διαγωνιζόμενη, από την οποία είχε ζητήσει να της βαφτίσει την κορούλα της, που ήταν μαζί της στο πλατό.

Τις τελευταίες μέρες, η Μαρίνα Μαμουσάι, που το τελευταίο διάστημα έχει κάνει αρκετές αναρτήσεις στα social media για τον coach της στο «Τhe Voice», τον Γιώργο Μαζωνάκη, θέλησε να κάνει ένα δημόσιο ξεκαθάρισμα, έτσι ανέβασε ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram, ξεκαθαρίζοντας ότι δε θα δημοσιοποιήσει τίποτα από τις συνομιλίες τους και υπογραμμίζοντας ότι δε διεκδικεί δημοσιότητα και χρήματα από το αυτήν την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι η Μαρίνα πριν από λίγες μέρες πήγε μαζί με την κορούλα της το μνήμα του Γιώργου Μαζωνάκη για να τον αποχαιρετίσουν.

«Ως εδώ. Σιώπησα αρκετά. Όχι επειδή δεν είχα τι να απαντήσω, αλλά επειδή πίστευα ότι υπάρχουν στιγμές στις οποίες ο σεβασμός πρέπει να είναι μεγαλύτερος από την ανάγκη μας να σχολιάζουμε έναν άνθρωπο που πενθεί. Δυστυχώς, κάποιοι εξέλαβαν αυτή τη σιωπή ως άδεια. Τις τελευταίες ημέρες έχω διαβάσει για τον εαυτό μου πράγματα που ξεπερνούν κάθε όριο. Ότι λέω ψέματα. Ότι “στήνω” μια ιστορία για δημοσιότητα. Ότι εκμεταλλεύομαι τον θάνατο του Γιώργου. Ότι χρησιμοποιώ το παιδί μου. Ότι θέλω χρήματα. Ότι θέλω ακόμη και την περιουσία ενός νεκρού ανθρώπου. Έφτασαν στο σημείο να προσβάλλουν την καταγωγή μου, τον άντρα μου, την οικογένειά μου και να δημιουργούν αναρτήσεις χρησιμοποιώντας το πρόσωπο του ανήλικου παιδιού μου, συνοδεύοντάς το με ιστορίες και “πληροφορίες” που παρουσιάζονται ως γεγονότα χωρίς κανένα στοιχείο.

Εδώ λοιπόν μπαίνει το όριο. Εμένα μπορείτε να με κρίνετε όσο θέλετε. Το παιδί μου όμως δεν θα το χρησιμοποιείτε για να χτυπήσετε εμένα. Η Λεάνδρα είναι ένα μικρό παιδί. Δεν σας χρωστάει εξηγήσεις για τη ζωή της. Δεν είναι μέρος κανενός κουτσομπολιού και δεν θα γίνει το εργαλείο κανενός για likes, views και σχόλια.

Όσο για αυτούς που αποφάσισαν ότι δήθεν ενδιαφέρομαι για την περιουσία του Γιώργου, θα το πω όσο πιο καθαρά γίνεται: Δεν ζήτησα, δεν διεκδίκησα και δεν θέλω ούτε ένα ευρώ από την περιουσία του Γιώργου. Ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου. Το να χρησιμοποιείται ακόμη και ο θάνατός του για να κατασκευάζονται τέτοιες κατηγορίες εναντίον μου είναι κάτι που αρνούμαι πλέον να αντιμετωπίζω σαν ένα ακόμη «κακό σχόλιο».

Και τώρα στο μεγαλύτερο “έγκλημά” μου: ότι μίλησα για έναν άνθρωπο που γνώρισα. Κάποιοι απαιτούν να παρουσιάσω «αποδείξεις». Να ανεβάσω μηνύματα. Κλήσεις. Συνομιλίες. Φωτογραφίες. Προσωπικές στιγμές.

Όχι. Δεν πρόκειται να ξεγυμνώσω δημόσια μια προσωπική επικοινωνία για να περάσω τις εξετάσεις του Instagram και του TikTok. Έχω όσα χρειάζονται για να γνωρίζω εγώ ποια ήταν η σχέση μου με τον Γιώργο. Τα γνωρίζει ο άντρας μου. Τα γνωρίζουν άνθρωποι που βρίσκονταν πραγματικά στη ζωή μας. Και πάνω απ’ όλα, τα γνώριζε ο Γιώργος. Αυτό μου αρκεί.Δεν θα δημοσιεύσω προσωπικές συνομιλίες ενός ανθρώπου που σήμερα δεν βρίσκεται εδώ για να μου πει: “Μαρίνα, ναι, θέλω να τα δει όλος ο κόσμος”. Αυτό δεν είναι έλλειψη αποδείξεων. Είναι επιλογή αξιοπρέπειας και σεβασμού. Και όσοι θεωρούν ότι επειδή κάποιος πέθανε αποκτούν αυτομάτως δικαίωμα πρόσβασης στις ιδιωτικές του συνομιλίες, ας αναρωτηθούν αν θα ήθελαν αύριο τα δικά τους προσωπικά μηνύματα να γίνουν περιεχόμενο στο διαδίκτυο.

Όσο για την καταγωγή μου: Ναι, έχω αλβανική καταγωγή. Και λοιπόν; Δεν είναι προσβολή. Δεν είναι κάτι που κρύβω και σίγουρα δεν είναι κάτι για το οποίο θα απολογηθώ. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ελλάδα από Αλβανούς γονείς και είμαι περήφανη για τους ανθρώπους που με μεγάλωσαν. Αν το μοναδικό “επιχείρημα” κάποιου απέναντί μου είναι η καταγωγή μου, τότε δεν χρειάζεται να απαντήσω εγώ σε αυτό. Έχει ήδη εκτεθεί μόνος του.

Και κάτι ακόμη. Ο πόνος δεν είναι διαγωνισμός. Δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι ο δικός μου πόνος είναι μεγαλύτερος από της μητέρας του, των αδελφών του, της οικογένειάς του ή οποιουδήποτε άλλου ανθρώπου τον αγάπησε. Το ότι πονάει ένας άνθρωπος δεν αφαιρεί ούτε ένα γραμμάριο από τον πόνο κάποιου άλλου. Δεν χρειάζομαι άδεια για να στεναχωρηθώ. Δεν χρειάζομαι πιστοποιητικό για να μου λείψει κάποιος. Και δεν χρειάζεται να αποδείξω σε αγνώστους πόσες φορές μιλήσαμε για να δικαιούμαι να πω ότι η απώλειά του με πονάει.

Και σε όσους λένε ότι “ψάχνω δημοσιότητα” θα πω μόνο αυτό: Αν ο στόχος μου ήταν η δημοσιότητα, το ευκολότερο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω σήμερα θα ήταν να δημοσιεύσω όλα όσα έχω κρατήσει ιδιωτικά. Δεν το έκανα. Και δεν θα το κάνω. Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στο να μοιράζεσαι ένα κομμάτι της ιστορίας σου και στο να πουλάς την ιδιωτικότητα ενός ανθρώπου για να πείσεις το διαδίκτυο. Εγώ αυτή τη γραμμή δεν θα την περάσω.

Δεν ζητάω να με αγαπήσετε. Δεν ζητάω να συμφωνήσετε μαζί μου. Δεν ζητάω καν να με πιστέψετε. Απαιτώ όμως να σταματήσει η κατασκευή “γεγονότων” γύρω από εμένα και, κυρίως, γύρω από το ανήλικο παιδί μου. Αν έχετε πραγματικό στοιχείο για κάτι που ισχυρίζεστε, αναλάβετε και την ευθύνη όσων δημοσιεύετε. Αν δεν έχετε, μην παρουσιάζετε φήμες, σχόλια τρίτων και υποθέσεις ως αλήθειες. Από σήμερα δεν θα απαντάω σε κάθε λογαριασμό που αποφασίζει να γράψει μια ιστορία για τη ζωή μου. Η σιωπή μου δεν θα είναι παραδοχή. Θα είναι επιλογή.

View this post on Instagram

A post shared by Marina Memousai (@marina_memousai)

Θα προστατεύσω τον άντρα μου. Θα προστατεύσω το παιδί μου. Θα προστατεύσω όσα θεωρώ προσωπικά από τη σχέση μου με τον Γιώργο. Και τον Γιώργο θα τον θυμάμαι όπως τον γνώρισα εγώ – όχι όπως απαιτεί το διαδίκτυο να αποδείξω ότι τον γνώρισα. Αυτή είναι η πρώτη και η τελευταία μου απάντηση. Από εδώ και πέρα, υπάρχει όριο. Και απαιτώ να γίνει σεβαστό», έγραψε στην ανάρτησή της η Μαρίνα Μεμουσάι.

To άρθρο Γιώργος Μαζωνάκης: Ξέσπασε η Μαρίνα του «Voice» που ήθελε να βαφτίσει την κόρη της – «Δεν θέλω ούτε ευρώ από την περιουσία του» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

«Αγαπητή μου, δεν είμαι για να δίνω τέτοια ποσά» – Στο φως τα μηνύματα του Μαζωνάκη με την γιατρό

Νέα δεδομένα σχετικά με τις επικοινωνίες που προηγήθηκαν αλλά και ακολούθησαν τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, έρχονται στο φως, εστιάζοντας στα μηνύματα που φέρεται να αντάλλαξαν ο τραγουδιστής, η 56χρονη προφυλακισμένη γιατρός και ο υπνωτιστής. Στο επίκεντρο βρίσκονται, μεταξύ άλλων, ένα μήνυμα που φέρεται να έστειλε ο Γιώργος Μαζωνάκης στη γιατρό δύο ημέρες πριν από

Μυρτώ Αλικάκη: Οι δύσκολοι περίοδοι της ζωής της – Ο θάνατος, ο χωρισμός και η στήριξη στη μαμά της

Η Μυρτώ Αλικάκη μιλά για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της και για τις περιόδους που χρειάστηκε να αντλήσει δύναμη από μέσα της για να σταθεί όρθια. Αναφέρεται στην απώλεια του πατέρα της, στη διάλυση της οικογένειάς της και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και στη σημερινή της σχέση με τα δύο παιδιά της

Σίσσυ Χρηστίδου: «Συμφωνώ με την Κατερίνα Καινούργιου, θα ‘θελα να είναι ισάξιες Ιωάννα Μαλέσκου και Κατερίνα Ζαρίφη στην εκπομπή»

Προσθήκη του zappit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google Στο νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του Σαββατοκύριακου στο OPEN αναφέρθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου με την ομάδα του “Χαμογέλα και πάλι” στο Μεγάλο Κανάλι, το πρωινό της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου 2026. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του MEGA συμφώνησε με όσα ανέφερε σχετικά με το “Μια Ελλάδα παρέα” η

Συγκινήθηκε η Άννα Πρέλεβιτς: «Γέννησα εκτάκτως γιατί μειωνόταν το αμνιακό υγρό»

Προσθήκη του zappit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google Σε μια ιδιαίτερα προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Άννα Πρέλεβιτς, η οποία κάθισε στον καναπέ της «Super Κατερίνα» και μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Παρασκευής 24 Σεπτεμβρίου 2026 για τη δύσκολη στιγμή της αποβολής στην πρώτη της εγκυμοσύνη, αλλά και για τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών

Ο παραμυθένιος γάμος του Νταμιάνο Νταβίντ και της Ντοβ Κάμερον παντρεύτηκαν σε ιστορικό δημαρχείο της Τοσκάνης

Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google Η ιστορία αγάπης του Νταμιάνο Νταβίντ και της Ντοβ Κάμερον απέκτησε το δικό της κινηματογραφικό φινάλε – τουλάχιστον μέχρι το επόμενο κεφάλαιο. Ο frontman των Måneskin και η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στην καρδιά της Τοσκάνης, σε μια τελετή που έμοιαζε βγαλμένη

Γιώργος Λιβάνης για Ανδρομάχη: «Όταν έρθει η ώρα θα τα πούμε» – Η απάντηση για τις φήμες χωρισμού

Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google Ο Γιώργος Λιβάνης δεν θέλησε να αποκαλύψει τι συμβαίνει σήμερα στη σχέση του με την Ανδρομάχη, όταν ρωτήθηκε από το «Πρωινό» για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού. Στην ερώτηση αν πιστεύει στις δεύτερες ευκαιρίες, ο τραγουδιστής απάντησε: «Δεν νομίζω ότι μπορώ να απαντήσω κάτι τέτοιο αυτή τη

Πετρούνιας – Μιλλούση: «Πέντε χρόνια» – Η επέτειος & οι ονειρεμένες φωτό από τον γάμο τους

Μια ξεχωριστή ημέρα γιορτάζουν ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση, καθώς συμπλήρωσαν πέντε χρόνια από την ημέρα που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Με αφορμή την επέτειό τους, ο Ολυμπιονίκης θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του με τους followers του στο Instagram, δημοσιεύοντας μια τρυφερή ανάρτηση αφιερωμένη στη σύζυγό του. «Χάλκινος» ο

Μάρω Λύτρα: «Δεν με αξίωσε ο Θεός να κάνω παιδιά. Θα είναι μια μεγάλη πληγή μέχρι το τέλος»

Για τη ζωή της σήμερα στον Καναδά, αλλά και για σημαντικούς σταθμούς της προσωπικής και επαγγελματικής της πορείας μίλησε η Μάρω Λύτρα, σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Πρωινό». Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική της ζωή. Μάρω Λύτρα: Μοιράστηκε τις επίσημες φωτογραφίες με τον σύζυγό της από τον γάμο τους Παράλληλα, η Μάρω

Πέτρος Ίμβριος για τις κόρες του: Συζητάμε σχεδόν τα πάντα, έχω περάσει από την ηλικία τους και έχω κάνει πολύ χειρότερα πράγματα

Πέτρος Ίμβριος για τις κόρες του: Συζητάμε σχεδόν τα πάντα, έχω περάσει από την ηλικία τους και έχω κάνει πολύ χειρότερα πράγματα Πέτρος Ίμβριος για τις κόρες του: Συζητάμε σχεδόν τα πάντα, έχω περάσει από την ηλικία τους και έχω κάνει πολύ χειρότερα πράγματα Τα ακραία και τα τρελά τα έκανα μετά τα 18 μου

Μαντόνα: Ήθελα να κλάψω όταν ηχογραφούσαμε το «The Test» με την κόρη μου, ήταν μία πολύ μαγική στιγμή

Μαντόνα: Ήθελα να κλάψω όταν ηχογραφούσαμε το «The Test» με την κόρη μου, ήταν μία πολύ μαγική στιγμή «Εγώ έκλαψα», είπε η Λούρδη Λεόν με τη σειρά της, συμπληρώνοντας πως ήταν δική της ιδέα να συνεργαστεί με τη μητέρα της για το τραγούδι του νέου της άλμπουμ Confessions II Γεωργία Κοτζιά 25.09.2026, 15:57 Μία εξομολόγηση έκανε

Η Μάρω Λύτρα μιλά για το όνειρο που δεν έγινε πραγματικότητα: «Δεν με αξίωσε ο Θεός – Είναι μια πληγή»

Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google Η Μάρω Λύτρα μίλησε από τον Καναδά στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τη ζωή της μακριά από την Ελλάδα, τον τρίτο της γάμο, την εμπειρία της από το Fame Story, αλλά και μια προσωπική επιθυμία που, όπως είπε, δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει. Αναφερόμενη στην απόφασή της

Η Άννα Πρέλεβιτς εξομολογείται για τις δίδυμες κόρες της: Έπρεπε να γεννήσω εκτάκτως γιατί μειωνόταν το αμνιακό υγρό στους σάκους

Πριν από λίγο καιρό, η Άννα Πρέλεβιτς έφερε στον κόσμο τους καρπούς του έρωτά της με τον σύζυγό της, Νικήτα Νομικό και εξομολογήθηκε ότι αντιμετώπισε δυσκολίες που την ανάγκασαν να γεννήσει πρόωρα. Την Παρασκευή (25.09.2026) το γνωστό μοντέλο βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και εξομολογήθηκε τα πάντα στην Κατερίνα Καινούργιου. Η Άννα Πρέλεβιτς