Προσθήκη του -.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Στην τελευταία εκπομπή των Χασαπόπουλου-Βούλγαρη φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής (10/7) η Ματίνα Παγώνη.
Η γνωστή υγειονομικός και στενή φίλη των παρουσιαστών βρέθηκε στο πλατό για το φινάλε της σεζόν και δεν παρέλειψε να επισημάνει στη δημοσιογράφο πως πρέπει να ανακάμψει ψυχολογικά, μετά την απώλεια του αγαπημένου της αλόγου που την έχει “ρίξει”.
«Ανθή, πάρε τα πάνω σου, γιατί δεν μ’ αρέσεις, σου μιλάω ειλικρινά», είπε η Ματίνα Παγώνη, με την Ανθή Βούλγαρη να παραδέχεται: «Περνάω λίγο δύσκολα».
«Σε καταλαβαίνω, εγώ ειλικρινά σε καταλαβαίνω. Και σε καταλαβαίνω για τον λόγο, γιατί πιστεύεις μέσα σου ότι δεν μπόρεσες να βοηθήσεις», συμπλήρωσε η υγειονομικός.
«Δεν έχει σημασία ποια θα ήταν η έκβαση. Μέσα σου έχεις ερωτηματικά ως προς το ότι δεν μπόρεσες να βοηθήσεις και αυτό σε καίει σε εισαγωγικά», σχολίασε η Ματίνα Παγώνη.
«Με καίει πολύ. Τέλος πάντων, θα δώσω τον αγώνα μου εγώ μήπως και αυτή η κλινική μεγάλων ζώων κάποια στιγμή ξανανοίξει στην Αττική. Νομίζω υπάρχουν τρόποι, αν υπάρχει και θέληση», κατέληξε επί του θέματος η Ανθή Βούλγαρη.