Προσθήκη του -.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Η Αλεξάνδρα Καϋμένου βρέθηκε καλεσμένη τη νύχτα της Πέμπτης (2/7) στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα και μίλησε για τη σχέση της με τον σύντροφό της, αποκαλύπτοντας ότι πλέον συγκατοικούν και πως εκείνος έχει επηρεάσει σημαντικά τη ζωή της.
«Πλέον έχω μια ισορροπία. Ξέρω πότε πρέπει να δουλέψω, δουλεύω πιο μεθοδικά, ξέρω πότε πρέπει να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στη δουλειά μου, περισσότερο χρόνο στο σπίτι μου. Με βοήθησε πάρα πολύ στο να βρω τον εαυτό μου», είπε αρχικά.
Αναφερόμενη στον σύντροφό της, τόνισε: «Και ακούει και μιλάει και δίνει πολύ ωραίες συμβουλές και κάνω και πολύ ωραία ψυχανάλυση μαζί του και πολύ ωραία ψυχοθεραπεία. Δεν μένουμε πια απέναντι. Μείναμε μαζί σε μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μας και οι δύο, οπότε νομίζω ότι έχουμε κάνει πολύ δουλειά για να μην κρατήσει ο ένας τον άλλον. Δεν είναι αν εγώ τον διάλεξα ή αν εκείνος με διάλεξε».
Με χιούμορ παραδέχτηκε πως εκείνη έκανε το πρώτο βήμα στη γνωριμία τους: «Όταν παίρνεις το σκυλί και κάνεις βόλτες γύρω-γύρω, δεν τον κυνηγάς τον άλλον; Αν εγώ τον κυνήγησα, σίγουρα εκείνος με κράτησε».
Παράλληλα, αποκάλυψε ότι συμβουλεύεται πάντα τον σύντροφό της για όσα συμβαίνουν στη ζωή της. «Πάντα θα του πω τι έχει συμβεί και πάντα θέλω τη γνώμη του και την άποψή του», είπε.
Τέλος, εξήγησε πως εκείνος σέβεται απόλυτα την αγάπη της για τη δουλειά της: «Θέλει να κάνω αυτό που με κάνει εμένα χαρούμενη. Νομίζω ότι σεβόμαστε και οι δύο πάρα πολύ ο ένας τον άλλον και αν δεν είμαι και εγώ χαρούμενη, μετά δεν θα είναι κανένας μας χαρούμενος».