Προσθήκη του -.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Τα Mad Video Music Awards 2026 από τη ΔΕΗ βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξη στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, με τη φετινή διοργάνωση να χαρίζει από τα πρώτα κιόλας λεπτά δυνατές μουσικές στιγμές, λαμπερές παρουσίες και τις πρώτες σημαντικές βραβεύσεις της βραδιάς.
Ο Θέμης Γεωργαντάς και η Χρυσηίδα Γκαγκούτη άνοιξαν το σόου με χιούμορ και ανεβασμένη διάθεση, σχολιάζοντας την ώρα έναρξης της διοργάνωσης και καλωσορίζοντας το κοινό στη μεγαλύτερη γιορτή της ελληνικής μουσικής.
Λίγο αργότερα, η Marseaux ανέβηκε στη σκηνή και έφερε καλοκαιρινό αέρα με το «Γρανίτα Λεμόνι», ενώ η Μαρίνα Σπανού μάγεψε τους θεατές με το «Ταξίδι», σε μία από τις πιο ατμοσφαιρικές εμφανίσεις της βραδιάς μέχρι στιγμής.
Το κοινό αποθέωσε και τον Ακύλα, ο οποίος ξεσήκωσε το στάδιο με την εμφάνισή του, ενώ η Έλενα Παπαρίζου παρουσίασε για πρώτη φορά στη σκηνή των Mad VMA το νέο της τραγούδι «Αλήθεια Τώρα;».
Στο κομμάτι των βραβεύσεων, η Ελένη Φουρέιρα απέσπασε το βραβείο «Best Performer», επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία χρονιά τη δυναμική παρουσία της στη σκηνή, ενώ ο FY αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία «Καλύτερο Urban».
Ο Μίνως Μάτσας παρέλαβε το βραβείο «Καλύτερο Τραγούδι Ταινίας» για τον «Καποδίστρια». Η βραδιά συνεχίζεται με πολλές ακόμη εκπλήξεις, συνεργασίες και εμφανίσεις που αναμένεται να συζητηθούν.