Προσθήκη του -.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είναι έτοιμος να επιστρέψει τηλεοπτικά μετά από 20 χρόνια, σε νέο σίριαλ που - ο Πάνος Αμαραντίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε τηλεφωνικά στο Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που κάθε τρεις και λίγο τον “πεθαίνουν”.
«Εγώ δεν έχω δηλώσει τίποτα. Το μόνο που έχω πει είναι ότι μιλάω με τον Αμαραντίδη, ο οποίος έγραψε την «Ώρα την Καλή» εδώ και είκοσι τόσα χρόνια. Και είπα ότι εγώ σταματάω γιατί δεν μπορώ, κουράστηκα, βαρέθηκα, δεν με ενδιαφέρει. Απλώς αν κάνεις κάτι, το οποίο θα έχει ενδιαφέρον, θα το ‘κανα μαζί σου. Δεν ξέρω τι είναι το σίριαλ, δεν ξέρω τι διαπραγματεύεται, να καταλάβεις. Δεν έχω πάρει στα χέρια μου τίποτα, ούτε ένα κείμενο, τίποτα, τίποτα, τίποτα», είπε ο Πάνος Μιχαλόπουλος και συνέχισε:
«Άσε με γιατί χθες το πήρανε χαμπάρι, γιατί αυτό το ρημάδι, αυτός ο ρουφιάνος που λέγεται ίντερνετ δεν αφήνει τίποτα όρθιο. Το πήρανε χαμπάρι και μου φωνάζαν στη θάλασσα «Θα σε δούμε στην τηλεόραση;». Δεν μου λείπει η δημοσιότητα, δεν μου λείπει τίποτα. Δόξα σοι ο Θεός, αυτό που κάνω, καλά ή κακά, παίζεται στην τηλεόραση συνέχεια. Τον αγαπώ πάρα πολύ τον Αμαραντίδη και έχουμε σχέση φιλίας περισσότερο, παρά συνεργάτη. Ε, και μου λέει, «Αν κάνω κάτι, θα ‘ρθεις;». Του λέω, «Άμα κάνεις κάτι, θα ‘ρθω». Κατάλαβες; Είμαι ακμαιότατος».
«Με έχουν πεθάνει πέντε φορές φέτος, πέρυσι με είχαν πεθάνει πιο… πιο πολλές φορές! Τι στο διάολο, γιατί με πεθαίνουνε, δεν ξέρω. Τι μανία έχουνε πάθει… «Πέθανε», λέει, «κλαίει όλη η Ελλάδα»… Τώρα ο Λιάγκας γελάει; «Κλαίει όλη η Ελλάδα, πέθανε ο Πάνος Μιχαλόπουλος!» Στον Γιώργο Λιάγκα έλειψα; Ο Γιώργος πάλι, να περνάει καλά του εύχομαι. Όταν γυρίσει από το λιμάνι θα του φέρω κι έναν ροφό, πες του», κατέληξε χαριτολογώντας ο Πάνος Μιχαλόπουλος.