Ο Σον «Diddy» Κομπς κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση από δύο ακόμη γυναίκες – Η μία ισχυρίστηκε ότι ήταν 15 ετών

Date:

Ο Σον «Diddy» Κομπς αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση, με δύο νέες καταγγελίες να κατατίθενται στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης. Οι κατηγορίες αφορούν περιστατικά που φέρονται να συνέβησαν το 2002 και το 2020, με τις γυναίκες που καταθέτουν να αναφέρουν σοβαρές κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση.

Οι δικηγόροι του Combs αρνούνται όλες τις κατηγορίες, χαρακτηρίζοντας τις ως αβάσιμες και ψευδείς, και δεσμεύονται να πολεμήσουν τις αγωγές στο δικαστήριο.

Και οι δύο γυναίκες αναφέρονται ως «Jane Doe» και εκπροσωπούνται από τον δικηγόρο Tony Buzbee με έδρα το Τέξας.

Η πρώτη Jane Doe ισχυρίζεται στην καταγγελία ότι «το 2002 ή γύρω στο 2002», βρισκόταν «έξω με μερικούς φίλους σε ένα σαλόνι κοντά στην Times Square στη Νέα Υόρκη» πριν έρθει σε επαφή με τον Combs.

Θυμήθηκε ότι περίπου στις 3:00 τα ξημερώματα άρχισε να περπατάει προς τη στάση του τρένου της για να πάει σπίτι της, όταν την πλησίασε ένα μαύρο SUV με δύο άνδρες και δύο νεαρές γυναίκες μέσα. Ισχυρίζεται ότι την φώναξαν από το παράθυρο και της είπαν για ένα πάρτι που διοργάνωνε ο Combs.

Η Doe λέει ότι «εντυπωσιάστηκε από την ιστορία τους και αισθάνθηκε κολακευμένη που ήθελαν να έρθει μαζί τους, οπότε συμφώνησε να συμμετάσχει».

Puff Daddy

Όπως αναφέρει το PEOPLE, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι γνώρισε τον Combs στο πάρτι, το οποίο είχε «σερβιτόρους που της έφερναν προ-αναμεμειγμένα ποτά, δίνοντάς της πάντα τα ποτά αντί να την αφήσουν να επιλέξει το ποτό της από έναν δίσκο ή να το βάλει μόνη της».

Ισχυρίζεται στην καταγγελία ότι άρχισε να ζαλίζεται «πολύ και να αποπροσανατολίζεται» και ότι «την οδήγησαν» σε ένα δωμάτιο όπου «ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων ήταν “συνευρισκόμενοι”». Η πρώτη άγνωστη ισχυρίζεται ότι ο Combs βρισκόταν σε αυτό το δωμάτιο, μαζί με τους άνδρες που είδε νωρίτερα στο SUV.

«Διαμαρτυρήθηκε ξεκάθαρα τόσο με τα λόγια όσο και με τις πράξεις της ότι δεν την ενδιέφερε, αλλά αποπροσανατολιζόταν όλο και περισσότερο, πιθανότατα λόγω των ποτών που της έδωσαν. Της ήταν όλο και πιο δύσκολο να αντισταθεί σωματικά στους άνδρες», αναφέρεται στην καταγγελία.

«Οι άνδρες της αφαίρεσαν την μπλούζα και άρχισαν να χαϊδεύουν το στήθος της, ενώ εκτέθηκαν και προσπάθησαν να αναγκάσουν την ενάγουσα να αγγίξει τα γεννητικά τους όργανα», αναφέρεται ακόμη.

Καθώς τα ποτά εξασθένησαν, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ζήτησε από τους άνδρες να σταματήσουν αρκετά δυνατά ώστε να το παρατηρήσουν οι άλλοι. Ισχυρίζεται, επίσης, ότι προσπάθησε να φύγει, αλλά δεν της επιτράπηκε μέχρι να δείξει την ταυτότητά της.

«Της έβγαλαν μια φωτογραφία και της είπαν ότι τώρα ήξεραν ποια ήταν και πού ζούσε, με απειλητικό τρόπο», ισχυρίζεται η πρώτη άγνωστη στην καταγγελία, λέγοντας ότι το περιστατικό την άφησε να αισθάνεται «παραβιασμένη και ανασφαλής».

Δεν κατήγγειλε τότε το περιστατικό λόγω «φόβου και άγχους».

«Οι ενέργειες του Combs και των συνεργατών του συνεχίζουν να προκαλούν σημαντική συναισθηματική δυσφορία και τραύμα στην ενάγουσα», υποστηρίζεται στην κατάθεση.

Στη μήνυση, αναφέρεται ότι ο μεγιστάνας της ραπ κατηγορείται για παραβίαση του νόμου της Νέας Υόρκης που προστατεύει τα θύματα βίας με βάση το φύλο. Η πρώτη καταγγέλλουσα ζητά αποζημίωση καθώς και ποινική αποζημίωση, επιπλέον των εξόδων των δικηγόρων της.

Puff Daddy

Η δεύτερη καταγγέλλουσα ισχυρίζεται ότι ο Combs «πλήρωσε έναν αριθμό σωματεμπόρων για να παράσχουν ανήλικα κορίτσια, συμπεριλαμβανομένης της ενάγουσας, τα οποία θα χρησιμοποιούνταν για τη σεξουαλική ικανοποίηση του ίδιου και των φίλων του σε ένα πάρτι στο Μαϊάμι».

Ζητά επίσης αποζημίωση, καθώς και τιμωρητική αποζημίωση, και επιθυμεί τη διεξαγωγή της δίκης με την παρουσία ενόρκων.

Η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται στην αγωγή ότι «το 2020 ή γύρω στο 2020» ήταν 15 ετών και ισχυρίζεται ότι γνώρισε τον Combs μέσω του «διακινητή της». (Στην καταγγελία, ισχυρίζεται ότι ήταν θύμα σεξουαλικής εμπορίας από τα 12 της χρόνια) και αποκαλύπτει ότι την πήγαν σε «ένα μεγάλο κτίριο, παρόμοιο με αποθήκη», όπου «γρήγορα έγινε φανερό ότι ο σκοπός του πάρτι ήταν το σεξ».

«Κατά τη διάρκεια των επόμενων ωρών, η Doe αναγκάστηκε να κάνει σεξ με περίπου είκοσι διαφορετικούς άνδρες, όλοι καλεσμένοι του Combs, ο ένας μετά τον άλλο», αναφέρεται στην καταγγελία.

Η καταγγελία ισχυρίζεται επίσης ότι: «Η Doe είδε τον Combs να κάνει σεξ με ένα κορίτσι από τη Λατινική Αμερική, το οποίο η Doe εκτιμά ότι ήταν δώδεκα ή δεκατριών ετών και το οποίο βρισκόταν στην ίδια ομάδα εμπορίας με την ίδια για όχι περισσότερο από μερικές εβδομάδες».

Ο Combs φέρεται να παρακολουθούσε τη δεύτερη Jane Doe να έρχεται σε επαφή με άνδρες αφού εκείνος είχε ολοκληρώσει τις δικές του πράξεις. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για συνέργεια σε επίθεση και σεξουαλική επίθεση, καθώς και για σεξουαλική κακοποίηση.

Οι δικηγόροι του Combs αντέτειναν τις παρακάτω δηλώσεις στο PEOPLE, απαντώντας στις τελευταίες κατηγορίες: «Η πλήρης απόρριψη των καταγγελιών χωρίς διακανονισμό από τον εισαγγελέα 1-800 αποτελεί άλλη μία απόδειξη ότι αυτές οι αγωγές βασίζονται σε ψεύδη και όχι σε πραγματικά γεγονότα. Για μήνες παρακολουθούμε τις υποθέσεις να κατατίθενται από άτομα που παραμένουν ανώνυμα, καθοδηγούμενα από έναν δικηγόρο που φαίνεται να επικεντρώνεται περισσότερο στη δημοσιότητα στα μέσα ενημέρωσης, παρά στη νομική αξία των ισχυρισμών. Όπως και με αυτήν την αγωγή, οι υπόλοιπες θα καταρρεύσουν, γιατί δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτές. Ο Σον Κομπς δεν έχει ποτέ κακοποιήσει σεξουαλικά ή εμπορεύτηκε κανέναν, είτε άνδρα είτε γυναίκα, είτε ενήλικα είτε ανήλικο. Κανένας αριθμός αγωγών, εντυπωσιακών ισχυρισμών ή θεατρικών σκηνών στα μέσα ενημέρωσης δεν θα αλλάξει αυτή την πραγματικότητα. Θα συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε αυτούς τους αβάσιμους ισχυρισμούς και να κρατάμε υπεύθυνους αυτούς που τους προβάλλουν. Αυτή είναι μόνο η πρώτη από πολλές αγωγές που δεν θα αντέξουν στο δικαστήριο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Όσκαρ 2026: Το συγκινητικό αφιέρωμα στον Ρομπ Ράινερ με τον Μπίλι Κρίσταλ και πρωταγωνιστές από τις ταινίες του

Όσκαρ 2026: Το συγκινητικό αφιέρωμα στον Ρομπ Ράινερ με τον Μπίλι Κρίσταλ και πρωταγωνιστές από τις ταινίες του Μπίλι Κρίσταλ και Μεγκ Ράιαν, μαζί με ηθοποιούς που πρωταγωνίστησαν στις ταινίες του Ρομπ Ράινερ, στη σκηνή των Όσκαρ 2026 για να τιμήσουν τη μνήμη του σκηνοθέτη Ο Μπίλι Κρίσταλ και η Μεγκ Ράιαν, το αξέχαστο κινηματογραφικό

Όσκαρ 2026: Η Κάιλι Τζένερ αλά Τζέσικα Ράμπιτ και η Γκουίνεθ Πάλτροου με το αποκαλυπτικό φόρεμα έκλεψαν την παράσταση

Όσκαρ 2026: Η Κάιλι Τζένερ αλά Τζέσικα Ράμπιτ και η Γκουίνεθ Πάλτροου με το αποκαλυπτικό φόρεμα έκλεψαν την παράσταση Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ξεχώρισαν, επίσης, τη μούσα του Γιώργου Λάνθιμου, Έμα Στόουν, την Τζένιφερ Χάντσον που εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με τη διάσημη μητέρα της, Γκόλντι Χόουν, καθώς και την Νικόλ Κίντμαν Το κόκκινο χαλί

Τάσος Ιορδανίδης: «Είναι σκληρό να κόβεται κάτι, εξαρτάται από το «μαγαζί» και τον μέσο όρο του»

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Ζωή Κρονάκη παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα, όπως είδαμε την Κυριακή στον Alpha. Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, ο γοητευτικός ηθοποιός και η παρουσιάστρια αναφέρθηκαν στις συζητήσεις που συχνά προκαλούν τα νούμερα τηλεθέασης στην ΕΡΤ αλλά και στα πρόωρα φινάλε των

Ναταλία Λιονάκη: «Η μοναχή Φεβρωνία συγκινήθηκε όταν έμαθε για τα χρήματα που της οφείλονται από σειρές» λέει στενή φίλη της

Xρήματα από τις επαναλήψεις τηλεοπτικών σειρών που συμμετείχε στο παρελθόν αναμένεται να εισπράξει η Ναταλία Λιονάκη, με σκοπό να τα δωρίσει σε παιδιά που έχουν ανάγκη.  Ο Ανδρέας Καραγιάννης ανέφερε αρχικά στην εκπομπή Weekend Live: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας προς τιμήν του, με είχε πιάσει πριν από μία εβδομάδα και με είχε ρωτήσει πώς μπορεί να έρθει σε επαφή

Νεφέλη Ορφανού: “Οι άντρες είναι πλέον «πέφτουλες»”

Ενδιαφεροντα ΑΝΤΡΕΣ ΝΕΦΕΛΗ ΟΡΦΑΝΟΥ Νεφέλη Ορφανού: “Οι άντρες είναι πλέον «πέφτουλες»” «Ήταν άλλο το φλερτ τότε και άλλο είναι τώρα» ανέφερε μεταξύ άλλων η Νεφέλη Ορφανού Τζωρτζίνα Φράγκου 15.03.2026 | 18:38 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Η Νεφέλη Ορφανού συνάντησε τον Αρτ και παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Σαββατοκύριακο παρέα» του ΑΝΤ1. Η ηθοποιός έκανε λόγο για τη

Νίκος Κουρής: Όταν δημοσιοποίησα τον γάμο μου θεώρησα ότι ήταν σωστό

Νίκος Κουρής: Όταν δημοσιοποίησα τον γάμο μου θεώρησα ότι ήταν σωστό Νίκος Κουρής: Όταν δημοσιοποίησα τον γάμο μου θεώρησα ότι ήταν σωστό Είμαι καλά με τον εαυτό μου, συμπλήρωσε ο ηθοποιός Για να αισθάνεται καλά εξήγησε ο Νίκος Κουρής πως δημοσιοποίησε τον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου, καθώς αναγνώριζε το ενδιαφέρον που υπήρχε από

Ο Χάρι Στάιλς απάντησε στα σχόλια για τη σεξουαλικότητά του φιλώντας στο στόμα άντρα ηθοποιό κατά τη διάρκεια εκπομπής

Ο Χάρι Στάιλς απάντησε στα σχόλια για τη σεξουαλικότητά του φιλώντας στο στόμα άντρα ηθοποιό κατά τη διάρκεια εκπομπής Ο Χάρι Στάιλς απάντησε στα σχόλια για τη σεξουαλικότητά του φιλώντας στο στόμα άντρα ηθοποιό κατά τη διάρκεια εκπομπής «Σας πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι ίσως δεν ξέρετε τα πάντα για μένα;», είπε ο τραγουδιστής

Νίκος Κουρής: «Θεώρησα σωστό να δημοσιοποιήσω το πρόβλημα της υγείας μου, όπως και το γάμο μου, για να είμαι εντάξει»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Σαββατοκύριακο παρέα» ήταν σήμερα ο Νίκος Κουρής, για μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην Κατερίνα Καραβάτου. «Η δημοσιοποίηση ή όχι της ζωής σου, είναι κάτι που θέλει μια διαχείριση.  Κάνεις πάντα σύμφωνα με αυτό που είναι, εγώ δεν έχω αλλάξει κάτι, απλά με κάποια πράγματα έχω χαλαρώσει», είπε αρχικά

Μαρίνα Σάττι: «Επειδή ο μπαμπάς μου ήταν μαύρος, ντρεπόμουν όταν ήμουν μικρή και ερχόταν να με πάρει από το φροντιστήριο»

Στο γυναικείο forum της Τζένης Μπαλατσινού έδωσε το παρών η Μαρίνα Σάττι, η οποία ήταν ιδιαιτέρως εξομολογητική. «Επειδή ο μπαμπά μου ήταν από το Σουδάν και ήταν μαύρος, ντρεπόμουν όταν ήμουν μικρή και ερχόταν να με πάρει από το φροντιστήριο. Δεν ήξερα πώς θα το πάρουν οι συμμαθητές μου», είπε αρχικά η Μαρίνα Σάττι. Η

Τζένη Μπαλατσινού: «Δεν είμαι η γυναίκα του Υπουργού, ούτε η κυρία κανενός»

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών παραχώρησε η Τζένη Μπαλατσινού, στο πλαίσιο του γυναικείου forum που διοργάνωσε η ίδια. Μια ερώτηση, ωστόσο, που δέχτηκε, την έκανε να αντιδράσει και μάλιστα αυτό έγινε και θέμα συζήτησης στον αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι», καθώς η ερώτηση έγινε από την ρεπόρτερ της εκπομπής. «Πόσο εύκολο είναι να είστε

Ευεξία και καθημερινή ρουτίνα: Καθηγήτρια του Χάρβαρντ προτείνει απλές συνήθειες για καλύτερη ζωή

Επιστημονικά δεδομένα δείχνουν ότι η συνέπεια στις καθημερινές συνήθειες –από το πρωινό φως έως τις βραδινές τελετουργίες– μπορεί να επηρεάσει θετικά την υγεία, τη συγκέντρωση και την ποιότητα του ύπνου. Η καθημερινή ρουτίνα συχνά αντιμετωπίζεται ως κάτι μονότονο, ωστόσο, η επιστήμη δείχνει ότι η σταθερότητα στις συνήθειες, αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την υγεία και την ευεξία.