Δημήτρης Κοντολάζος για Μάκη Χριστοδουλόπουλο: Δεν μου αρέσει το «αντικαταστάτης», ο καθένας είναι μοναδικός σε αυτό που κάνει

Date:

Έπειτα από την απόλυση του Μάκη Χριστοδουλόπουλου στις αρχές του Γενάρη από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανιζόταν φέτος, έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες ότι ο Δημήτρης Κοντολάζος πήρε τη θέση του.

Όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης του «Can Can», ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής απολύθηκε λόγω της άσχημης και προσβλητικής στάσης και συμπεριφοράς του απέναντι στους συνεργάτες του και το προσωπικό του μαγαζιού.

Ο Δημήτρης Κοντολάζος μίλησε στην κάμερα του «Weekenders» το πρωί της Κυριακής 26 Ιανουαρίου για την πρόταση που του έγινε, τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και το τι θα έλεγε εάν γινόταν ταινία η ζωή του.

Ειδικότερα, ανέφερε: «Μου έγινε η πρόταση, μίλησε ο παραγωγός μου, είχαμε και άλλες προτάσεις, αλλά επειδή το μαγαζί είναι ωραίο και επειδή αγαπάμε και τον Γιάννη Καψάλη και τη Χαρά Βέρρα, που είναι φωνάρες, και καλά παιδιά και μας θέλανε πολύ, ενδώσαμε και ήρθαμε εδώ».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d7bt84r8x0w9)

Σε ερώτηση για την αντικατάσταση του Μάκη Χριστοδουλόπουλου μετά την επεισοδιακή λήξη της συνεργασίας του, ο τραγουδιστής σχολίασε πως δεν του αρέσει ο συγκεκριμένος όρος, ενώ τόνισε πως η όποια σύγκριση δεν είναι επιθυμητή. «Δεν μου αρέσει το “αντικαταστάτης”, γιατί δεν είμαι γρανάζι. Ο καθένας είναι μοναδικός σε αυτό που κάνει. Έχω συνεργαστεί με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, είναι πολύ μεγάλη φωνή, μας έχει δώσει πάρα πολύ μεγάλε επιτυχίες. Ο Μάκης είναι ο Μάκης, ο Πάριος είναι ο Πάριος, ο Καζαντζίδης ήταν αυτός που ήταν και εγώ είμαι ο Κοντολάζος. Δεν κάθομαι να μπω στη σύγκριση. Εγώ είμαι ένας λαϊκός τραγουδιστής που ήρθα να υπηρετήσω αυτό εδώ που κάνω».

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, ο Μάκης Χριστουδουλόπουλος μιλούσε περισσότερη ώρα απ’ όσο τραγουδούσε, με τον Δημήτρη Κοντολάζο να δηλώσει σε προηγούμενη συνέντευξη ότι εκείνος δεν θα κάνει κάτι τέτοιο. Ωστόσο, ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Αυτό δεν ειπώθηκε σωστά. Με ρωτήσανε για το αν θα μιλάω στον κόσμο. Μιλάμε στον κόσμο, αλλά στον κόσμο μιλάμε 2 λεπτά και κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν θα μιλάω με τον κόσμο; Για όνομα του Θεού».

Τέλος, ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη η ζωή του. «Δεν ξέρω, νομίζω όχι. Τα τραγούδια μου ας τα τραγουδήσουν, θα χαρώ. Αλλά τη ζωή μου τη θεωρώ πιο προσωπική και δεν θα ήθελα. Αν πάρουν τη ζωή μου και κρύψουν το ένα και κρύψουν το άλλο… Γιατί λένε δεν έχουν βγει όλη τη ζωή του Καζαντζίδη. Ε, έτσι ας το κάνουνε», απάντησε ο Δημήτρης Κοντολάζος.

Δηλώσεις έκαναν, επίσης, στην κάμερα ο Γιάννης Καψάλης και η Χάρα Βέρρα που συμμετείχαν εξαρχής στο σχήμα με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο.

Ο Γιάννης Καψάλης σχολίασε σχετικά με το πολυσυζητημένο περιστατικό: «Πήγαμε πάρα πολύ καλά, δόξα τω Θεώ, το πρώτο δίμηνο που κάναμε εδώ. Είναι καθαρά το θέμα του επιχειρηματία με τον μεγάλο Μάκη Χριστοδουλόπουλο. Προσωπικά, και εγώ και η Χαρά, δεν είχαμε κάποιο θέμα με τον Μάκη και σίγουρα όλο αυτό ήταν ένα κομμάτι, που και εμείς ήρθαμε σε μια θέση δύσκολη. Όχι δεν ξέραμε πώς να το διαχειριστούμε, γιατί δεν είχαμε σχέση με το συγκεκριμένο γεγονός».

«Δεν είχαμε θέμα εμείς, κανένα», σημείωσε η Χάρα Βέρρα από την πλευρά της.

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Διαβήτης τύπου 1: Οι επιστήμονες βρήκαν γιατί είναι πιο επιθετικός στα μικρά παιδιά

Τι ανακάλυψαν αναλύοντας δείγματα παγκρέατος από εκατοντάδες ασθενείς με και χωρίς τη νόσο. Ο διαβήτης τύπου 1 είναι πιο σοβαρός και επιθετικός όταν εκδηλώνεται στα μικρά παιδιά και οι επιστήμονες πιστεύουν ότι ανακάλυψαν επιτέλους το γιατί. Το κλειδί είναι οι επιπτώσεις από την επίθεση του ανοσοποιητικού στα β-κύτταρα του παγκρέατος, τα οποία παράγουν την ινσουλίνη.

Γρίπη: Αναμένεται να είναι πιο μεταδοτική και πιο βαριά εφέτος – Καμπανάκι από Έλληνες και ξένους ειδικούς

Τι έχει αλλάξει εφέτος και γιατί είναι απολύτως απαραίτητος ο εμβολιασμός των ευπαθών ομάδων. Αν δεν έχετε κάνει ακόμα το αντιγριπικό εμβόλιο, μην το αναβάλλετε άλλο. Η γρίπη αναμένεται να είναι εφέτος πιο μεταδοτική και πιο σοβαρή απ’ ό,τι τις προηγούμενες χρονιές, γεγονός που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, προειδοποιούν

Καρδιακές βαλβίδες: Οι νέες τεχνικές που ανεβάζουν το προσδόκιμο ζωής

Η καρδιά μας αποτελεί το κέντρο της κυκλοφορίας του αίματος στο σώμα, γι’ αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να λειτουργεί σωστά. Ένα από τα βασικά της στοιχεία είναι οι τέσσερις βαλβίδες στο εσωτερικό της. Οι καρδιακές βαλβίδες διαχωρίζουν τις κοιλότητες της καρδιάς μεταξύ τους, αλλά και τη συνδέουν με τα μεγάλα αγγεία του σώματος. Ο ρόλος

Οι 10 καρκίνοι με τη χαμηλότερη επιβίωση: Γιατί παραμένουν τόσο δύσκολοι στη θεραπεία

Ο καρκίνος μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά σε πολλές μορφές του, όμως υπάρχουν ορισμένοι τύποι που εξακολουθούν να εμφανίζουν χαμηλά ποσοστά επιβίωσης. Στοιχεία πενταετίας που παρουσιάζονται στο LiveScience δείχνουν ποιοι είναι οι «πιο δύσκολοι» καρκίνοι σήμερα και γιατί η οριστική «θεραπεία» για τους συγκεκριμένους καρκίνους παραμένει στόχος. Γιατί, όμως, κάποιοι καρκίνοι δεν «θεραπεύονται» πλήρως; Ο καρκίνος

Αναστασία Σταϊκοπούλου: Η φωνή που «ενώνει» ήχο και σιωπή

Η Αναστασία Σταϊκοπούλου ερμηνεύει με μουσική και λόγια, ενώ παράλληλα αφηγείται τους στίχους της στη νοηματική. Κάθε λέξη, κάθε κίνηση, μια οπτικοακουστική εμπειρία ψυχής. Η viral καλλιτέχνις Θελξιέπεια ενώνει τον ήχο και τη σιωπή, τη φωνή και την κίνηση, δημιουργώντας μια νέα γλώσσα μουσικής επικοινωνίας. «Μισό-μισό, αυτό το τραγούδι λέγεται…» — έτσι ξεκινούν τα περισσότερα

Μαρία Ηλιάκη: Η μητρότητα με έχει γεμίσει με εκατομμύρια συναισθήματα

Για το πόσο έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια αλλά και για τον λόγο που στις σπάνιες συνεντεύξεις της είναι τόσο αποκαλυπτική, μίλησε η Μαρία Ηλιάκη.

Τα κουκλάκια Labubu προσεχώς στους κινηματογράφους

Τα κουκλάκια Labubu προσεχώς στους κινηματογράφους H Sony Pictures έκλεισε συμφωνία για την παραγωγή ταινίας βασισμένης στα τερατάκια με τα μεγάλα δόντια, αναφέρει το δημοσίευμα Έχοντας γίνει μόδα παγκοσμίως, τα κουκλάκια Labubu αναμένεται προσεχώς να πρωταγωνιστήσουν σε ταινία, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Hollywood Reporter. Τις προηγούμενες ημέρες, η Sony Pictures έκλεισε συμφωνία για την παραγωγή

Ο Έντι Μέρφι μίλησε για το πώς «επέζησε» στο Χόλιγουντ: Η μεγαλύτερη ευλογία μου είναι ότι αγαπώ τον εαυτό μου

Σε μια δουλειά όπου ο κόσμος έρχεται και φεύγει, οι περισσότεροι δεν φτάνουν τα 50 χρόνια, δήλωσε ο διάσημος κωμικός

«Ευχαριστώ για την συμπαράσταση στο πένθος μου» – Το μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη για την απώλεια της μητέρας της

Η Αγγελική Νικολούλη απηύθυνε ένα ιδιαίτερο μήνυμα στους τηλεθεατές και της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» ευχαριστώντας τους για την υποστήριξη και την κατανόησή τους, καθώς όπως αποκάλυψε «έχασε» την μητέρα της και βρίσκεται σε κατάσταση πένθους. Υπενθυμίζεται ότι η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» δεν μεταδόθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. «Καλησπέρα. Θα ήθελα φίλοι μου τώρα στην

Ασιατικός μπακαλιάρος με μπρόκολο, μπιζέλι και φασολάκι

Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ 4 κομμάτια κατεψυγμένου μπακαλιάρου (μοιρασμένα) 2 φλ. κατεψυγμένο μπρόκολο 1 φλ. κατεψυγμένος αρακάς 1 φλ. φασολάκια πλατιά και κομμένα 1 κ.γ. ελαιόλαδο 1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο Για τη σος: 1 κ.σ. πάστα ντομάτας 1 κ.γ. κόλιανδρο 1 κ.γ. κάρυ 1 κ.γ. πάπρικα 1/2 κ.γ. ζάχαρη 1 κ.σ. χυμό λεμόνι 3/4 φλ.

Κοχύλια με γαρίδες και πάπρικα

Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ • 250γρ γαρίδες καθαρισμένες και ψημένες (χωρίς τα κεφάλια)• 20γρ ελαιόλαδο• 2 σκελίδες σκόρδο• 1 κοφτό κουταλάκι τσαγιού πάπρικα γλυκιά• Θαλασσινό αλάτι• 250γρ μακαρόνια κοχύλια ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζετε τις γαρίδες σε γυάλινη λεκάνη και προσθέτετε το ελαιόλαδο και την πάπρικα. Ξεφλουδίζετε το σκόρδο, αφαιρείτε αν θέλετε τα φύτρα, το τρίβετε ή ψιλοκόβετε

Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σταρόβας: «Ξυπνούσα και έλεγα: “Πω πω! Τι όνειρο είδα… Ότι έπαθα εγκεφαλικό”»

Ο Δημήτρης Σταρόβας παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος για την εκπομπή «Τετ α Τετ», η οποία θα προβληθεί το Σάββατο 15 Νοεμβρίου