Ο Κραζίνσκι δεν ήταν η πρώτη επιλογή για τον πιο σέξι άνδρα του 2024 – Το People «ικέτεψε» πρώτα τον Πασκάλ και τον Πάουελ κι αυτοί αρνήθηκαν

Date:

Ο Γκλεν Πάουελ και ο Πέδρο Πασκάλ απέρριψαν τον τίτλο του «Πιο Σέξι Άνδρα» για το 2024 από το περιοδικό People, προτού ο Τζον Κραζίνσκι ανακηρυχθεί τελικά ο νικητής.

Μια πηγή δήλωσε στην DailyMail.com ότι το περιοδικό «ικέτεψε και τους δύο να δεχτούν», αλλά οι δύο ηθοποιοί απέρριπταν συνεχώς τις προτάσεις.

«Κάθε χρόνο το περιοδικό έχει όνειρα για το ποιον θα πάρει, αλλά το πρόσωπο που θέλει δεν δέχεται πάντα να λάβει μέρος. Πιστεύετε πραγματικά ότι ήθελαν τον Πάτρικ Ντέμπσεϊ πέρυσι;», ανέφερε η πηγή. «Και για φέτος, όπως και ο Πάτρικ, ο Τζον είναι σπουδαίος τύπος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν η νούμερο ένα επιλογή τους. Φέτος, το περιοδικό ζήτησε αρκετές φορές από τον Γκλεν Πάουελ και τον Πέδρο Πασκάλ να δεχτούν, αλλά εκείνοι συνέχισαν να λένε όχι», πρόσθεσε. «Και οι δύο είχαν τους λόγους τους να απορρίψουν την πρόταση, αλλά το People - παρακάλεσε και τους δύο να δεχτούν και το απέρριπταν συνεχώς», σημείωσε.

Η πηγή συνέχισε λέγοντας ότι το να είναι ο πιο σέξι άνδρας δεν ήταν «σημαντικό» για τον 36χρονο ηθοποιό του «Top Gun: Maverick», ή τον 49χρονο ηθοποιό του «Gladiator 2», σε αυτό το σημείο της καριέρας τους.

«Ο Γκλεν θέλει να έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο στην υποκριτική τώρα που επιτέλους παίρνει καταπληκτικούς ρόλους και γίνεται περισσότερο σταρ και ο Πέδρο δεν αισθάνεται ότι ήταν ποτέ κάτι που ήθελε να ενισχύσει», συμπλήρωσε. «Βλέπει το τέχνασμα σε όλο αυτό και παρόλο που υπάρχει μια κολακεία σε αυτό, ο εγωισμός του δεν το χρειάζεται».

pascal-powell21212
O Πέδρο Πασκάλ και ο Γκλεν Πάουελ δεν ενδιαφέρονται καθόλου να βραβεύονται για την εμφάνιση τους, ανέφερε μία πηγή στην Daily Mail


Ο Τζον Κραζίνσκι ανακηρύχθηκε από το περιοδικό People ως ο πιο σέξι άνδρας για το 2024

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Τζον Κραζίνσκι ανακηρύχθηκε τελικά από το περιοδικό People ως ο «πιο σέξι εν ζωή άνδρας» για το 2024 από… ανάγκη, παίρνοντας τον τίτλο από τον ηθοποιό της σειράς «Grey’s Anatomy», Πάτρικ Ντέμπσεϊ.

«Για την ακρίβεια, έπαθα αμέσως μπλακ-άουτ. Μηδέν σκέψεις», δήλωσε ο Κραζίνσκι στο People ως αντίδραση στην είδηση. Ο ηθοποιός είναι ίσως πιο γνωστός για τον ρόλο του στην τηλεοπτική κωμική σειρά «The Office» και τον ομώνυμο αναλυτή της CIA στη σειρά Prime Video «Jack Ryan». 

«Εκτός από το ότι ίσως με κοροϊδεύουν. Δεν ξυπνάω έτσι και σκέφτομαι: “Είναι αυτή η μέρα που θα μου ζητήσουν να γίνω ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή;”. Και όμως ήταν η μέρα που το κάνατε εσείς. Εσείς πραγματικά ανεβάσατε τον πήχη για μένα», πρόσθεσε.

Ο 45χρονος ηθοποιός δήλωσε ότι από όλες τις ευκαιρίες που είχε ως ηθοποιός, το να είναι ένας πραγματικός οικογενειάρχης είναι η πιο ικανοποιητική. Προτιμά να είναι σύζυγος και πατέρας που ζει ευτυχισμένος στο Μπρούκλιν με την επί 14 χρόνια σύζυγό του, την ηθοποιό Έμιλι Μπλαντ, και τις κόρες τους τη 10χρονη Χέιζελ και την 8χρονη Βάιολετ.

Ο ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που είπε τα νέα στη γυναίκα του, λέγοντας ότι «υπήρχε μεγάλη χαρά σχετικά με την είδηση». Η Μπλαντ αστειεύτηκε ότι σκοπεύει να ταπετσάρει το σπίτι τους με το εξώφυλλο του Κραζίνσκι. «Είναι αυτό το όμορφο πράγμα όπου όταν είσαι παντρεμένος με κάποιον, μαθαίνεις συνεχώς και αλλάζεις και εξελίσσεσαι», είπε. «Και είμαι τόσο τυχερός που τα περνάω όλα αυτά μαζί της», πρόσθεσε.

Ο Κραζίνσκι δεν ήταν η πρώτη επιλογή για τον πιο σέξι άνδρα του 2024 - Το People «ικέτεψε» πρώτα τον Πασκάλ και τον Πάουελ κι αυτοί αρνήθηκαν
O Τζον Κραζίνσκι

Πρόσφατα, ο Κραζίνσκι σκηνοθέτησε την κωμωδία «IF» και τα θρίλερ «A Quiet Place» και «A Quiet Place Part II», στα οποία πρωταγωνιστεί η σύζυγός του. Ωστόσο, σημείωσε ότι ο νέος τίτλος θα αλλάξει ελάχιστα τα πράγματα στο σπίτι. «Νομίζω ότι θα με κάνει να κάνω περισσότερες δουλειές του σπιτιού», αστειεύτηκε.

Το People’s Sexiest Man Alive είναι ένα ετήσιο γεγονός για το περιοδικό από το 1985, οπότε και καθιερώθηκε το βραβείο, με πρώτο νικητή τον Μελ Γκίμπσον. Πέρυσι τιμήθηκε ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ, ενώ άλλοι πρόσφατοι νικητές είναι οι Κρις Έβανς, Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Πολ Ραντ, Τζον Λέτζεντ και Ίντρις Έλμπα.

Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται νέα κακοκαιρία από το βράδυ της Παρασκευής – Θα έχουμε ισχυρές καταιγίδες στα δυτικά, λέει ο Κολυδάς

Στη φυλακή λογίστρια που υπεξαίρεσε 450.000 ευρώ από εταιρεία που συμμετέχει στο έργο του Μετρό Θεσσαλονίκης

Η ομάδα Τραμπ ετοιμάζει «Επιχείρηση Ξήλωμα» στο Πεντάγωνο: Ποιοι αξιωματούχοι κινδυνεύουν

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

ΕΕ: Πράσινο φως στο πρώτο φάρμακο που καθυστερεί τον τύπου 1 διαβήτη

Διπλασιάζει τον χρόνο έως την πλήρη εκδήλωση της νόσου. Πόσα χρόνια χωρίς ινσουλίνη κερδίζουν οι ασθενείς. Θετική γνωμοδότηση για το πρώτο φάρμακο που επιβραδύνει την εξέλιξη του τύπου 1 διαβήτη σε ενήλικες και παιδιά, εξέδωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA). Ο τύπου 1 διαβήτης είναι μία αυτοάνοση ασθένεια, δηλαδή προκαλείται από επίθεση του ανοσοποιητικού συστήματος

Η Μις Ισραήλ δέχεται απειλές θανάτου για το βλέμμα της προς τη Μις Παλαιστίνη – «Το βίντεο είναι παραποιημένο», λέει η Σιράζ

Η Μις Ισραήλ δέχεται απειλές θανάτου για το βλέμμα της προς τη Μις Παλαιστίνη - «Το βίντεο είναι παραποιημένο», λέει η Σιράζ Η Μις Ισραήλ δέχεται απειλές θανάτου για το βλέμμα της προς τη Μις Παλαιστίνη - «Το βίντεο είναι παραποιημένο», λέει η Σιράζ Η Μελάνι Σιράζ καταγγέλλει αντισημιτικές επιθέσεις μετά το viral βίντεο του

Δανάη Μπάρκα για την ονομαστική γιορτή του Φίλιππου Τσαγκρίδη: Τους φίλους μας που αγαπάμε, τους γιορτάζουμε πάντα

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας είχαν απαθανατιστεί τον Φεβρουάριο του 2024 να φιλιούνται σε κλαμπ

Τσιμτσιλή: «Είμαι καλό παιδί αλλά όχι θύμα, δεν πατάω επί πτωμάτων»

Στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, “Χαμογέλα και πάλι” και τη δημοσιογράφο Ρέα Ιωάννου παραχώρησε δηλώσεις η Σταματίνα Τσιμτσιλή το Σάββατο όπως είδαμε στον αέρα του MEGA. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha αναφέρθηκε τόσο στην αυτοναφορικότητα που πρωταγωνιστεί πλέον στην τηλεόραση όσο και στον ανταγωνισμό της φετινής σεζόν.

Γιάννης Τσορτέκης: «Μετά τα γυρίσματα του Maestro δεν μπορούσα να κοινωνικοποιηθώ ακόμα και με την ομάδα»

Για την περίοδο των γυρισμάτων στους Παξούς για το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Τσορτέκης όταν φιλοξενήθηκε από την Ελένη Τσολάκη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό Σαββατοκύριακο» στον ΑΝΤ1, (15.11.2025). «Θέλω να πω ότι στην απόδοση του ρόλου του Χαράλαμπου στη σειρά είχε πάρα πολύ να κάνει η γενικότερη συνθήκη μέσα

Επιστημονική Εκδήλωση: Εναρμονίζοντας καινοτομία και υπευθυνότητα

Δύο επίκαιρα ζητήματα παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν στην επιστημονική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο Athens Capital: «Ο ρόλος των pouches νικοτίνης στη μείωση της βλάβης από το κάπνισμα υπό το πρίσμα της Δημόσιας Υγείας, βάσει επιστημονικής τεκμηρίωσης» και το «Πρόγραμμα αποτροπής πρόσβασης των ανηλίκων σε προϊόντα καπνού και νικοτίνης». Ακολούθησε συζήτηση με

Ξεκίνησε η μαζική διαμαρτυρία: Η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ συγκεντρώνει υπογραφές

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) ανακοίνωσε χθες, ημέρα εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Σακχαρώδη Διαβήτη (14 Νοεμβρίου), ότι, εξαιτίας της αντιεπιστημονικής απόφασης της Διοίκησης του ΕΟΠΥΥ, αλλά και της σύμφωνης με τον ΕΟΠΥΥ θέσης του Υπουργείου Υγείας, που αφορά στη διακοπή της ταυτόχρονης συνταγογράφησης των ταινιών μέτρησης γλυκόζης

Διαβήτης τύπου 1: Οι επιστήμονες βρήκαν γιατί είναι πιο επιθετικός στα μικρά παιδιά

Τι ανακάλυψαν αναλύοντας δείγματα παγκρέατος από εκατοντάδες ασθενείς με και χωρίς τη νόσο. Ο διαβήτης τύπου 1 είναι πιο σοβαρός και επιθετικός όταν εκδηλώνεται στα μικρά παιδιά και οι επιστήμονες πιστεύουν ότι ανακάλυψαν επιτέλους το γιατί. Το κλειδί είναι οι επιπτώσεις από την επίθεση του ανοσοποιητικού στα β-κύτταρα του παγκρέατος, τα οποία παράγουν την ινσουλίνη.

Οι πιο πρακτικές τσάντες για κάθε μέρα

Η τσάντα είναι κάτι περισσότερο από ένα αξεσουάρ.Είναι βασικό κομμάτι της καθημερινότητας κάθε γυναίκας, που χωρά όλα όσα χρειάζεται και αναδεικνύει το προσωπικό της στυλ. Όσο όμορφη και αν είναι μια τσάντα, αν δεν είναι πρακτική, σύντομα θα μείνει στην ντουλάπα. Ευτυχώς, υπάρχουν τσάντες που συνδυάζουν κομψότητα, άνεση και λειτουργικότητα. Είναι ελαφριές, χωράνε τα απαραίτητα

Γρίπη: Αναμένεται να είναι πιο μεταδοτική και πιο βαριά εφέτος – Καμπανάκι από Έλληνες και ξένους ειδικούς

Τι έχει αλλάξει εφέτος και γιατί είναι απολύτως απαραίτητος ο εμβολιασμός των ευπαθών ομάδων. Αν δεν έχετε κάνει ακόμα το αντιγριπικό εμβόλιο, μην το αναβάλλετε άλλο. Η γρίπη αναμένεται να είναι εφέτος πιο μεταδοτική και πιο σοβαρή απ’ ό,τι τις προηγούμενες χρονιές, γεγονός που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, προειδοποιούν

Καρδιακές βαλβίδες: Οι νέες τεχνικές που ανεβάζουν το προσδόκιμο ζωής

Η καρδιά μας αποτελεί το κέντρο της κυκλοφορίας του αίματος στο σώμα, γι’ αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να λειτουργεί σωστά. Ένα από τα βασικά της στοιχεία είναι οι τέσσερις βαλβίδες στο εσωτερικό της. Οι καρδιακές βαλβίδες διαχωρίζουν τις κοιλότητες της καρδιάς μεταξύ τους, αλλά και τη συνδέουν με τα μεγάλα αγγεία του σώματος. Ο ρόλος

Οι 10 καρκίνοι με τη χαμηλότερη επιβίωση: Γιατί παραμένουν τόσο δύσκολοι στη θεραπεία

Ο καρκίνος μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά σε πολλές μορφές του, όμως υπάρχουν ορισμένοι τύποι που εξακολουθούν να εμφανίζουν χαμηλά ποσοστά επιβίωσης. Στοιχεία πενταετίας που παρουσιάζονται στο LiveScience δείχνουν ποιοι είναι οι «πιο δύσκολοι» καρκίνοι σήμερα και γιατί η οριστική «θεραπεία» για τους συγκεκριμένους καρκίνους παραμένει στόχος. Γιατί, όμως, κάποιοι καρκίνοι δεν «θεραπεύονται» πλήρως; Ο καρκίνος