Ο Νίκος Συρίγος έβγαλε «στη σέντρα» τον Βασάλο – «Παίρνεις μαζί με τον Ουγγαρέζο τον τίτλο του μεγαλύτερου μπιφτεκά»

Date:

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο Νίκος Συρίγος σχολιάζοντας τον Κωνσταντίνο Βασάλο ο οποίος αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με την Κατερίνα Καινούργιου μετά την κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσά τους, όταν εκείνος ανέφερε ότι δεν θα πήγαινε να δουλέψει στο πάνελ της εκπομπής της.

Ο πρώην παίκτης του Survivor ξεκαθάρισε ότι δεν γνώριζε πως τον κατα- η κάμερα της εμπομπής της Κατερίνας Καινούργιου όταν είπε ότι δεν θα της μίλαγε ούτε νεκρός, ενώ τόνισε ότι συζητώντας μαζι της για το συμβάν κατέληξαν ότι είναι χαζό να τσακώνονται για κάτι τόσο ανούσιο.

Τότε ο Νίκος Συρίγος υποστήριξε ότι ήταν λαθος δημοσιογραφικά να καταγράψουν όσα είπε χωρίς εκείνος να το γνωρίζει, ενώ του τόνισε ότι παίρνει τον τίτλο του μεγαλύτερου μπιφτεκά στην ελληνική τηλεόραση μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Αρχικά, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Τώρα πρέπει να την κρατήσω εγώ αυτή την υπόσχεση. Στην εκπομπή της Καινούργιου δεν θα μιλήσω αλλά μίλησα με την Καινούργιου την ίδια. Νυχτοπερπάτησα χθες και νιώθω ένα χέρι να με τραβάει. Λέω «κάποιος γνωστός μου θα είναι» και γυρνάω και βλέπω την Καινούργιου».

Περιγράφοντας τη συνάντησή τους ο πρώην παίκτης του Survivor ανέφερε: «Μου λέει ”έλα λίγο έξω”. Μας κοίταγε και ο κόσμος λίγο περίεργα. Ένιωσα λίγο αμήχανα. Δεν ήταν καθόλου τσαμπουκάς. Ανέβηκε και ένα στόρι. Ήταν αυθόρμητο αυτό το στόρι, σκέψου τι ειπώθηκε. Δεν είπαμε κάτι σημαντικό. Είπε ο καθένας την πλευρά του και καταλήξαμε ότι είναι πάρα πολύ χαζό και παιδιάστικο να τσακώνεσαι για πράγματα ανούσια».

Κλείνοντας, τόνισε: «Να σημειώσουμε ότι αυτό που παίχτηκε στην εκπομπή της Κατερίνας δεν ήταν σωστό. Αυτή την απάντηση που έπαιξαν, την έδωσα στη δημοσιογράφο, όχι στην κάμερα. Πίστευα ότι δεν με κατα- η κάμερα, είχαμε μια απόσταση 6-7 μέτρα. Αν είναι μια συζήτηση ιδιωτική και την αναπαράγεις στην τηλεόραση, δεν είναι σωστό. Τα βάλαμε κάτω με την Κατερίνα, την πείραξε πολύ αυτό που είπα. Τα βάλαμε κάτω, είπε ο καθένας τα δικά του και τελείωσε».

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Νίκος Συρίγος, κάνοντας το δικό του σχόλιο για το περιστατικό και την κόντρα ανάμεσα στον συνεργάτη του και την παρουσιάστρια του Alpha: «Αυτό που σου έκαναν στην εκπομπή της Κατερίνας ήταν ντροπή, δεν έπρεπε να συμβεί. Δεν υπάρχει χιούμορ σε αυτό. Θα μπορούσε να πει κάτι άλλο ο Κωνσταντίνος και να έπαιζε στην εκπομπή. Όταν δεν σου λένε ότι κατα- η κάμερα, δεν πρέπει να σε κατα-. Είναι λάθος δημοσιογραφικά».

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, ο δημοσιογράφος τόνισε: «Όμως εσύ και ο Ουγγαρέζος παίρνετε πλέον τον τίτλο του μεγαλύτερου μπιφτεκά στην ελληνική τηλεόραση. Εσύ είπες ότι δεν ξαναμιλάω στην εκπομπή της Καινούργιου και πήγες και μίλησες και ο Ουγγαρέζος έκανε ξανά follow στον Λιάγκα».

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει στην αγκαλιά του Γιάννη Καραβασάνη στο δείπνο των γενεθλίων του

Μια άκρως ρομαντική βραδιά πέρασαν ο Γιάννης Καραβασάνης και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με αφορμή τα γενέθλια του γνωστού αρχιτέκτονα. Το ερωτευμένο ζευγάρι, που διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της σχέσης του, γιόρτασε μαζί με αγαπημένους φίλους. Φωτογραφίες και βίντεο από το δείπνο των γενεθλίων δημοσιεύτηκαν στα social media, με μία από τις πιο

Συγκλονίζει ο Αλέξης Γεωργούλης για το τροχαίο ατύχημα που είχε: «Ήμουν κοντά στον θάνατο»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού βρέθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης, παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για την πορεία του, τις αλλαγές στη ζωή του αλλά και το σοβαρό ατύχημα που είχε με τη μηχανή του. «Είχα σπάσει τον σπλήνα και αν δεν το καταλάβεις αμέσως και δεν κάνεις αμέσως

Συγκινεί η Μαρία Φιλίππου: «Δεν μπορώ να το δω πια με τον ίδιο τρόπο, κάπου με πονάει αυτό»

Προσθήκη του zappit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google Την Μαρία Φιλίππου υποδέχθηκαν η Ζωή Κρονάκη και το Τάσος Ιορδανίδης, την Κυριακή, στο πλατό της εκπομπής “Καλημέρα είπαμε;” όπως παρακολουθήσαμε στο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός γύρισε πίσω στον χρόνο και μίλησε για την τηλεοπτική επιτυχία με τη σειρά “Εμείς κι εμείς”

Πέννυ Μπαλτατζή: «Φέτος δηλώσαμε συμμετοχή για την Eurovision και δεν μας πήραν»

Προσθήκη του zappit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google Η Πέννυ Μπαλτατζή παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Καλημέρα είπαμε;” και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά, την Κυριακή, για την ΕΡΤ. Ανάμεσα σε πολλά, μάλιστα, η γοητευτική ερμηνεύτρια αναφέρθηκε αφενός στην προσπάθεια που έκανε για να βρεθεί φέτος στην Eurovision και αφετέρου

Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας μαζί στο «T-Center» για τον μεγάλο τελικό του Final Four της Euroleague

Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας εξασφάλισαν το «μαγικό χαρτάκι» για την είσοδό τους στο «T-Center» και πήραν τις θέσεις τους στις εξέδρες του γηπέδου, μία και πλέον ώρα πριν το πρώτο τζάμπολ του μεγάλου τελικού. Χαμογελαστοί και αισιόδοξοι για την έκβαση της αναμέτρησης.  Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας που παλαιότερα είχε αγωνιστεί σε

Πόσες ώρες ύπνου χρειάζεται ένας άνθρωπος για να μην γεράσει πρόωρα

Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google Μεγάλη μελέτη σε περίπου 500.000 άτομα αναδεικνύει τον καθοριστικό ρόλο που έχει η διάρκεια του ύπνου στην υγεία και στη διαδικασία της βιολογικής γήρανσης, επηρεάζοντας πολλαπλά όργανα και συστήματα του ανθρώπινου οργανισμού. Σύμφωνα με τα ευρήματα που δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό Nature, τόσο ο ανεπαρκής όσο και

Η Ρένα Μόρφη για τη μητρότητα: Δεν έχω βρει ακόμα το σωστό μέτρο της οριοθέτησης για το παιδί

Η Ρένα Μόρφη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» του ΑΝΤ1 και μίλησε τόσο για τη μητρότητα, όσο και για τη συμμετοχή της στο «Your Face Sounds Familiar». Η τραγουδίστρια ανέφερε πως η κόρη της είναι σταθερά η πρώτη προτεραιότητά της. Μαζί με τον σύζυγό της, Ορέστη Φαληρέα, φροντίζουν να δίνουν αγάπη στο παιδί τους. 

Δάφνη Καραβοκύρη: «Είμαι μέντορας κακοποιημένων γυναικών»

Ενδιαφεροντα ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΑΦΝΗ ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗ Δάφνη Καραβοκύρη: «Είμαι μέντορας κακοποιημένων γυναικών» Η Δάφνη Καραβοκύρη έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση της ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ραντεβού το ΣΚ» για τη σχέση της με τον οργανισμό και τη σημασία της κοινωνικής σύνδεσης Τζωρτζίνα Φράγκου 24.05.2026 | 19:42 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Η Δάφνη Καραβοκύρη έδωσε το «παρών»

Μητσοτάκης: «Kαλή επιτυχία στους ερυθρόλευκους»

Ενδιαφεροντα FINAL FOUR ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Μητσοτάκης: «Kαλή επιτυχία στους ερυθρόλευκους» Οι ευχές του πρωθυπουργού στην ελληνική ομάδα αναφορικά με τον τελικό του Final Four 2026 της Euroleague Τζωρτζίνα Φράγκου 24.05.2026 | 19:18 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Οι ευχές του πρωθυπουργού στην ελληνική ομάδα αναφορικά με τον τελικό του Final Four 2026 της Euroleague. Άρωμα… μπάσκετ και τελικού Final

Μαρίνα Σπανού: Το «Ταξίδι» απευθυνόταν σε συγκεκριμένο πρόσωπο και το γνωρίζει, δεν ξέρω πώς νιώθει γι’ αυτό

Για την ιστορία πίσω από την μεγάλη της επιτυχία, το “Ταξίδι” αλλά και για την… ομοιότητα με τη Μαρίνα Σάττι μίλησε, μεταξύ άλλων, η Μαρίνα Σπανού στη νέα συνέντευξη που έδωσε το μεσημέρι της Κυριακής (24-05-2026) στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και τον δημοσιογράφο Βλάση Κωστούρο. Η Μαρίνα Σπανού ανέφερε: «Είμαι στη σχολή

Η Μαργαρίτα Χιονίδη καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό καλλιτέχνη: «Γκρεμίστηκε στα μάτια μου»

Η τραγουδίστρια Μαργαρίτα Χιονίδη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από συνάδελφό της. Όπως είπε, το γεγονός αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη δουλειά της και να «απομυθοποιηθεί» ο καλλιτέχνης, τον οποίο παλαιότερα θαύμαζε. Η τραγουδίστρια επιφυλάχθηκε να πει περισσότερα για τη σεξουαλική παρενόχληση στο μέλλον.

Γιώργος Θεοφάνους: Οι καινούριοι μας Μαρινέλλα, Πάριος και Χαρούλα, είναι η Λιόλιου, ο Ιακωβίδης και ο Φέρρης;

Για το ελληνικό τραγούδι και για το κατά πόσο τα «πρώτα ονόματα» της τωρινής εποχής μπορούν να βαδίσουν στα χνάρια σπουδαίων ερμηνευτών του παρελθόντος, μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Θεοφάνους, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Philenews Podcasts». Ο δημιουργός ανέφερε πως ο ίδιος θα πρέπει να αποφασίσει αν θα συνεχίσει να γράφει τραγούδια ή αν