Λιάγκας και Ουγγαρέζος έκαναν ξανά follow ο ένας τον άλλο – Τα μπλοκ και οι αιχμηρές δηλώσεις, τι συνέβη μεταξύ τους

Date:

Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποφάσισαν μετά από καιρό να ακολουθήσουν ο ένας τον άλλον στο Instagram και να βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους σε ό,τι αφορά τη σχέση τους.

Εκτός από συνεργάτες, υπήρξαν και πολύ καλοί φίλοι, όμως το καλοκαίρι του 2023 αποφάσισαν να μην μιλήσουν ξανά και να βάλουν σε πάγο τη σχέση τους. Πλέον, η μεταξύ τους επικοινωνία φαίνεται πως αποκαθίσταται σιγά σιγά, τουλάχιστον όσον αφορά τα social media.

Περισσότερο από έναν χρόνο μετά το πολυσυζητημένο μπλοκ του Δημήτρη Ουγγαρέζου στον Γιώργο Λιάγκα στα social media, οι δύο παρουσιαστές φαίνεται πως αποφάσισαν να αφήσουν εν μέρει τις διαφορές τους στο παρελθόν και να ακολουθήσουν ο ένας τον άλλον στο Instagram.

Δημήτρης Ουγγαρέζος - Γιώργος Λιάγκας

Η ρήξη στη σχέση τους προέκυψε μετά από δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, όταν ο δεύτερος συνεργαζόταν με την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή «Ελένη». Μάλιστα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε κάνει γνωστό μέσω του Χ ότι έκανε μπλοκ τον Γιώργο Λιάγκα.

Μπλοκ εννοείς 😂😉 https://t.co/pG5o3nQBUx

— Dimitris Ougarezos (@D_ougarezos) June 22, 2023

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε εμφανιστεί στο «The 2Night Show», όπου είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τις σχετικές δηλώσεις του πρώην συνεργάτη του μέσα από την εκπομπή του.

«Αν ήμουν σήμερα η Ελένη, θα αισθανόμουν άσχημα. Τέτοιο λιβανιστήρι, πραγματικά, εγώ δεν το θέλω από κανέναν. Δεν λέω ότι λέει ψέματα, προφανώς τα αισθάνεται, αλλά δεν ξέρω αν έχουμε ανάγκη εμείς οι παρουσιαστές, από τους συνεργάτες μας, να βγαίνουν σε άλλες εκπομπές και να μας λένε τόσο καλά λόγια. Εγώ θέλω να βγαίνουν και να λένε τα κακά για μένα. Με την καλή του την καρδιά το έκανε ο Δημήτρης, αλλά γιατί τέτοια υπερβολή; Κάποιες μέρες ο Δημήτρης δεν ήταν στην εκπομπή, είχε απομακρυνθεί από την εκπομπή. Τώρα που τα ξαναβρήκανε, μπορεί με αυτή τη χαρά που έχει ο Δημήτρης, να βγαίνει και να λέει όλα αυτά τα καλά, αλλά είναι σαν να λέει, ότι τηλεόραση κάνουμε μόνο εμείς, και όλοι οι άλλοι είναι μαλ…ς. Συγγνώμη. Αυτό δεν είναι ωραίο», είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας.

Η αντίδραση του Ουγγαρέζου μετά τα σχόλια του Λιάγκα ήταν άμεση και έγραψε στο προσωπικό του blog: «Να θυμάμαι ότι προκαλώ τον Γιώργο Λιάγκα να αντιδράσει δημόσια και live (αν ποτέ και θεός φυλάξοι) κάποιος συνεργάτης του αναφέρει κουσούρι του, όπως ζήτησε. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, Γιώργη… (…) ότι δεν υπάρχουν φιλίες στον χώρο, τελικά, όσο κι αν δεν θέλω να το παραδέχομαι. Προχωράμε…».

Όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές συζητούσαν για το «beef» του Ουγγαρέζου με τον Λιάγκα και υποστήριζαν ότι μια δυνατή φιλία είχε μόλις σταματήσει.

Στη συνέχεια, τα πράγματα πήραν μια πιο «εκρηκτική» τροπή, με τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει λόγο στην εκπομπή του για την αχαριστία που επέδειξαν απέναντί του οι άνθρωποι που ευεργέτησε. Τότε το «καρφί» είχε θεωρηθεί ότι προοριζόταν για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, χωρίς όμως ο παρουσιαστής να τον έχει κατονομάσει.

«Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: “Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος”, δηλαδή σε έχω ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα -ς εναντίον μου. Το έχω βιώσει κι εγώ πολλές φορές και το βιώνω. Δεν πειράζει, να είναι καλά. Γι’ αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός και δεν είναι μακρύς, γιατί η κακία τους –ενώ έχουν ταλέντο– δεν τους αφήνει να κάνουν έναν μακρύ δρόμο, όπως θα τους άξιζε. Είναι θέμα χαρακτήρα το να μην κάνεις μακρύ δρόμο κι όχι ταλέντου. Ταλέντο υπάρχει, ο χαρακτήρας είναι κακός όμως. Μεγάλη κουβέντα», δήλωσε με νόημα ο Γιώργος Λιάγκας.

Μιλώντας στην Μπέττυ Μαγγίρα στο «I Love Σου Κου», ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και πως το «καρφί» δεν προοριζόταν για τον πρώην συνεργάτη του. «Εγώ δεν είπα ποτέ για τον Δημήτρη τη λέξη αχαριστία. Άκου να σου πω. Λέω κάτι που εγώ μπορεί στο μυαλό μου να έχω κάτι άλλο. Κι εσύ, επειδή έχεις επηρεαστεί πάρα πολύ από το youtube, το Luben, το οτιδήποτε, τι σε συμφέρει να κολλήσεις από δίπλα για να το κάνεις πιο ωραίο; Τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ποτέ δεν είπα αυτά που μου λες για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Τα είπα γενικά και δίπλα κόλλησαν έναν Δημήτρη Ουγγαρέζο. Δεν πιστεύω αυτά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν ο καθένας πει κάτι και πάω εγώ και του κολλήσω ένα όνομα, δεν είναι αυτό ανήθικο; Αν θέλω να πω κάτι, βγαίνω και λέω “η Μαγγίρα μου έκανε αυτό”. Ένα πράγμα για το οποίο δεν μπορώ να κατηγορηθώ είναι ότι όταν θέλω να πω κάτι για κάποιον, το λέω. Όταν λέω κάτι γενικά, μπορεί να έχω 3, 4, 5 ανθρώπους στη ζωή μου, δεν είναι ένας, είναι πολλοί άνθρωποι που θεωρώ ότι τους έχω βοηθήσει και ότι σε μια δεδομένη στιγμή δεν μου έχουν φερθεί καλά. Δεν είναι ένας είναι πολλοί. Βέβαια, με τα όσα ακολούθησαν, μπορεί να είχα κι άλλες σκέψεις στο μυαλό μου μετά».

Πάντως, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε δηλώσει πριν από λίγους μήνες ότι, αν συναντούσε τον Γιώργο, δεν θα τον χαιρετούσε. «Δεν μιλάμε με τον Γιώργο Λιάγκα, δεν υπάρχει περίπτωση να τον χαιρετήσω. Πρέπει να ρωτήσεις εκείνον, εγώ δεν πρόκειται πάντως να τον χαιρετήσω», είχε τονίσει.

Και μάλλον η παρεξήγηση μεταξύ των δύο ανδρών προέκυψε, καθώς μπλέχτηκε το επαγγελματικό με το προσωπικό. Όπως εξήγησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πριν από τρεις μήνες, «είμαι ένας άνθρωπος που σέβεται πολύ τον χώρο του καθενός και δεν εκμεταλλεύομαι ποτέ καταστάσεις. Δεν θέλω καθόλου να μπλέκω τη δουλειά με τα προσωπικά. Αυτό έγινε με τον Γιώργο Λιάγκα».

Τέλος, πριν από οκτώ μήνες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο «Θάρρος ή Αλήθεια» του Fipster στο Youtube, σημείωσε για το τέλος της φιλίας του με τον Γιώργο Λιάγκα: «Πέρα από τα beefs που εξομαλύνθηκαν, έχτισα και σχέσεις σε αυτόν τον χώρο. Θα το πω και θα το παραδεχτώ. Φυσικά και μοιραστήκαμε μια φιλία με τον Γιώργο, δυνατή, ωραία φιλία και περάσαμε καλά. Εντάξει, τα πράγματα ήρθαν έτσι, οι συγκυρίες, και πια απομακρυνθήκαμε, δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό. Εγώ απομακρύνθηκα, δεν θέλω άλλο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμώ και τη φιλία του και πόσο με έχει βοηθήσει και πόσο τον έχω βοηθήσει. Κάτι καλό δεν υπάρχει πια, αλλά καλά κάνει που δεν υπάρχει. Πάμε για νέα πράγματα και, για να μην υπάρχουν τα παλιά, υπάρχει λόγος».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί μετά το 32:40:

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Economist: Η μάχη κατά του καρκίνου και ο ρόλος της Ελλάδας στην παγκόσμια έρευνα

Τα συμπεράσματα της 6ης Ετήσιας Συνόδου Κορυφής του Economist για την ογκολογική καινοτομία Στο επίκεντρο της φετινής Συνόδου Κορυφής με τίτλο «Η καταπολέμηση του καρκίνου σε ταραγμένες εποχές», η οποία διοργανώνεται από τo Economist βρέθηκαν οι προκλήσεις της ογκολογικής έρευνας, η ανάγκη για ένα ισχυρό ευρωπαϊκό ρυθμιστικό πλαίσιο και οι αναπτυξιακές προοπτικές της Ελλάδας στον τομέα

Πνευμονία: Μία απλή καθημερινή συνήθεια μπορεί να μειώσει κατά 60% τον κίνδυνο

Γιατί είναι απαραίτητο να βουρτσίζουμε καλά τα δόντια μας όταν είμαστε άρρωστοι - ακόμα και στο νοσοκομείο. Η βελτίωση της στοματικής υγιεινής μπορεί να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο να αναπτυχθεί πνευμονία, αναφέρουν επιστήμονες από την Αυστραλία. Σε μεγάλη μελέτη που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν ότι αυτή η απλή, καθημερινή συνήθεια μπορεί να προστατεύσει ακόμα και τους πιο

Λεπτοσπείρωση: Πώς μεταδίδεται και τι συμπτώματα προκαλεί – Εκδηλώνεται σε δύο στάδια

Τι αναφέρει ο ΕΟΔΥ για τις αιτίες και τον χρόνο επωάσεως. Ποια είναι τα ανησυχητικά συμπτώματα. Αίσθηση προκάλεσε η είδηση ότι ένας 60χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ζακύνθου, με συμπτώματα που θύμιζαν έντονα λεπτοσπείρωση, καθώς και ότι διερευνώνται ακόμα δύο περιστατικά. Τι είναι η νόσος αυτή και πώς

Pallof press: Η περιστροφική άσκηση που χαρίζει ασύγκριτα δυνατό κορμό – Δείτε πώς γίνεται

FITNESS  Το Pallof Press αποτελεί μία άσκηση σταθερότητας του κορμού που ενεργοποιεί τους κοιλιακούς μύες και σας βοηθάει να αποκτήσετε ασύγκριτα δυνατό κορμό Αν επιθυμεί κάποιος δυνατούς κοιλιακούς,  αλλά και πραγματική δύναμη στο σώμα του, είναι απαραίτητο να έχει δυνατό κορμό. Εδώ εμφανίζεται το Pallof Press. Δεν είναι από τις πιο «διάσημες» ασκήσεις, αλλά είναι

Κρυφά πλάνα από την «Σπηλιά του Πύθωνα» δείχνουν γιατί μολύνονται οι άνθρωποι από επικίνδυνους ιούς

Η σπηλιά είναι ένα αληθινό… κέντρο διερχομένων, αφού μπαινοβγαίνουν καθημερινά ζώα και άνθρωποι. Εκατοντάδες απρόσμενους επισκέπτες και ισάριθμες ευκαιρίες για μετάδοση ενός επικίνδυνου ιού σε άλλα θηλαστικά (συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων) ανακάλυψε διεθνής ομάδα επιστημόνων, η οποία τοποθέτησε κρυφές κάμερες σε μία σπηλιά στην Ουγκάντα όπου είναι γνωστό ότι ζουν νυχτερίδες. Η επονομαζόμενη «Σπηλιά του Πύθωνα»

Πάρκινσον: Οι πρώιμες ενδείξεις της νόσου φαίνονται στο έντερο πολλά χρόνια πριν εκδηλωθεί

Οι άνθρωποι που θα νοσήσουν στο μέλλον έχουν χαρακτηριστική σύνθεση εντερικών βακτηρίων. Οι άνθρωποι που θα εκδηλώσουν νόσο Πάρκινσον μπορεί να υφίστανται χρόνια νωρίτερα αλλαγές στο μικροβίωμα του εντέρου τους, που αποτελούν προειδοποιητική ένδειξη, αναφέρουν επιστήμονες από τη Βρετανία. Κάθε άνθρωπος εκ φύσεως φιλοξενεί στην πεπτική οδό του δισεκατομμύρια βακτηρίων. Ωστόσο οι πάσχοντες από τη

Κρίση πανικού ή έμφραγμα; Ποια η διαφορά στα συμπτώματα – Πότε χρειάζεται άμεση ιατρική βοήθεια

Τι δείχνουν τα σημάδια, πότε πρέπει να ανησυχήσετε και γιατί η σωστή αναγνώριση σώζει ζωές. Η κρίση πανικού είναι συχνά η πρώτη σκέψη όταν εμφανίζονται ξαφνικά έντονα συμπτώματα, όπως πόνος στο στήθος, ταχυκαρδία και εφίδρωση, όμως σε ορισμένες περιπτώσεις τα ίδια σημάδια μπορεί να υποδηλώνουν ένα έμφραγμα. Η σωστή διάκριση ανάμεσα στις δύο καταστάσεις είναι

Εμβόλια: 54 εκατομμύρια ζωές σώθηκαν σε 50 χρόνια χάρη στα εμβόλια – Έως και 6 ζωές το λεπτό παγκοσμίως

Η βρεφική επιβίωση αυξήθηκε κατά 40%, ενώ οι ειδικοί τονίζουν ότι ο εμβολιασμός είναι δια βίου ασπίδα προστασίας. Τουλάχιστον 154 εκατομμύρια ζωές έχουν σωθεί παγκοσμίως τις τελευταίες πέντε δεκαετίες -περίπου έξι ζωές ανά λεπτό- χάρη στα εμβόλια, ενώ η βρεφική επιβίωση έχει βελτιωθεί κατά περίπου 40%. «Οι εμβολιασμοί συνιστούν μία από τις πλέον αποδοτικές, τεκμηριωμένες

Ένα φιλί μεταφέρει έως και 80 εκ. βακτήρια: Τα απρόσμενα οφέλη και οι κίνδυνοι σύμφωνα με μελέτες

Αν και η ιδέα της κοινής χρήσης βακτηρίων μπορεί να ακούγεται ανησυχητική, τις περισσότερες φορές είναι ευεργετική. Εκτός από την στέγη, τα συναισθήματα και τα κοινά ενδιαφέροντα, να ξέρετε ότι με τον σύντροφό σας  μοιράζεστε και τρισεκατομμύρια μικροσκοπικούς οργανισμούς που ζουν πάνω και μέσα σας, τα βακτήρια. Αυτή η κοινότητα βακτηρίων, ιών και μυκήτων ονομάζεται

Κήλες: Σχεδόν 1 στους 10 θα εμφανίσει κάποια μορφή – Πώς αλλάζει η χειρουργική αντιμετώπισή τους

Οι κήλες αποτελούν μία από τις πιο συχνές χειρουργικές παθήσεις, καθώς εκτιμάται ότι επηρεάζουν το 5% έως 8% του πληθυσμού, ενώ σχεδόν ένας στους δέκα ανθρώπους θα εμφανίσει κάποια μορφή κατά τη διάρκεια της ζωής του. Συχνότερη είναι η βουβωνοκήλη, που αντιστοιχεί περίπου στο 75% των περιστατικών, ενώ ακολουθούν οι ομφαλοκήλες, οι επιγαστρικές και οι

Η ανοσοθεραπεία πριν από την εγχείρηση «φρενάρει» τον καρκίνο του εντέρου

Κανένας από τους ασθενείς που υποβλήθηκαν στη θεραπεία δεν έχει υποτροπιάσει 33 μήνες αργότερα. Ελπίδες για καλύτερη αντιμετώπιση του καρκίνου του παχέος εντέρου δίνει ένα νέο θεραπευτικό σχήμα, κατά το οποίο οι ασθενείς υποβάλλονται σε ανοσοθεραπεία πριν υποβληθούν στην χειρουργική αφαίρεση του όγκου τους. Η ανοσοθεραπεία συνίσταται στην χορήγηση φαρμάκων, τα οποία «εκπαιδεύουν» το ανοσοποιητικό

Καρκίνος του όρχεος: Πώς εκδηλώνεται, ποιοι είναι οι παράγοντες κινδύνου και η θεραπεία

Ο μήνας Απρίλιος έχει καθιερωθεί διεθνώς ως μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του όρχεος, μία ιδιαίτερη ογκολογική οντότητα με υψηλή ιασιμότητα. Ο καρκίνος του όρχεος είναι μία κακοήθη νεοπλασία με ιδιαίτερη επιδημιολογική σημασία, καθώς αποτελεί το συχνότερο συμπαγές νεόπλασμα σε άνδρες ηλικίας 15–40 ετών. Παρά τη χαμηλή συνολική επίπτωση, η νόσος χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά υψηλά