Μαρία Ιακώβου και «Θηρίο» σε κόντρα για τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» – «Θα κινηθώ νομικά», λέει η τραγουδίστρια

Date:

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στο «Θηρίο», κατά κόσμον Κώστα Δρακούλα, και τη Μαρία Ιακώβου. Οι δύο τους είχαν σημειώσει το 2008 μεγάλη επιτυχία με τη συνεργασία τους στο κομμάτι «Μαύρα Μεσάνυχτα», soundtrack της ομώνυμης σειράς του MEGA με την υπογραφή του Πάνου Κοκκινόπουλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν το «Θηρίο» δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok όπου περιέγραψε την απογοήτευσή του για την εξέλιξη του τραγουδιού «Μαύρα Μεσάνυχτα». Ο ράπερ αποκάλυψε ότι μετά την πρεμιέρα της σειράς εμφανίστηκε μια παραλλαγή του κομματιού, χωρίς τη συμμετοχή του, κατηγορώντας τον παραγωγό της τραγουδίστριας Μαρίας Ιακώβου για ανήθικες ενέργειες. Επίσης, το «Θηρίο» εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη στάση του δικού του μάνατζερ και δήλωσε ότι εκείνη την εποχή δεν τον συνέφερε να «τα βάλει» με τη δισκογραφική εταιρία ή το MEGA.

Όσο για τη Μαρία Ιακώβου είπε: «Η Μαρία η κακομοίρα μετά από αυτό, μηδέν. Τεράστιο χιτ το “Μαύρα Μεσάνυχτα” και πολλά λεφτά για εκείνη, καθώς έπιασε δουλειά σε νυχτερινό μαγαζί ως δεύτερο όνομα και μετά ακόμα κι αν της έγραψε τραγούδια ένας πολύ γνωστός συνθέτης, πήγε άπατη. Αυτή είναι η ιστορία, ο μάνατζέρ μου είναι πουθενάς και ο παραγωγός της μια σκουληκαντέρα που ρουφάει αίμα».

Από την άλλη, η Μαρία Ιακώβου τόνισε ότι όσα είπε το «Θηρίο» είναι αναληθή και απείλησε ότι θα κινηθεί νομικά, αν δεν κατέβει το σχετικό βίντεο του ΤikTok. Σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε: «Δεν θα βάλω link για ευνόητους λόγους. Μια λέξη έχω μόνο. Κρίμα ρε Κώστα τόσα ψέματα και τόση σκα…ψυχία. Κρίμα».

Στη συνέχεια, σε δεύτερο story σημείωσε: «Ανακοίνωση προς κάθε ενδιαφερόμενο. Αν δεν κατέβει το βίντεο με τα ψεύδη, τις προσβολές και τις συκοφαντίες που αφορούν το πρόσωπό μου, θα κινηθώ νομικά. Όπως θα καταλάβατε το αρχικό story που έχει αναδημοσιευτεί από δύο φίλους το κατέβασε το ίνστα, γιατί κάποιος ενοχλήθηκε που τον εξέθεσα με την αλήθεια κι έβαλε τα τρολάκια του να κάνουν αναφορές. 16 χρόνια μετά. Αλήθεια τώρα;».

Λίγες ώρες αργότερο, το «Θηρίο» πρότεινε να συναντηθεί με τη Μαρία Ιακώβου με σκοπό να λύσουν τις διαφορές τους με ένα live στο TikTok. Τόνισε ότι όσα είπε δεν είναι ψέματα και πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να συναντηθεί με την τραγουδίστρια.

Η Μαρία Ιακώβου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σημειώνοντας για το «Θηρίο»: «Με πείραξε αρχικά ότι συκοφαντεί έναν άνθρωπο με ανυπόστατα ψεύδη. Όλες οι προτάσεις του έχουν κάτι ψεύτικο μέσα. Η δεύτερη εκδοχή του τραγουδιού, γιατί για δεύτερη πρόκειται, έγινε ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του πρωτότυπου τραγουδιού για να διευκολύνει, με απόφαση της εταιρίας και του παραγωγού του τραγουδιού και όχι δική μου. Καταλαβαίνετε ότι ένα κορίτσι που εκείνη την περίοδο κάνει τα πρώτα του βήματα δεν έχει ο λόγος του το ίδιο βάρος με αυτό μιας εταιρίας μεγέθους Universal».

«Επίσης, ήμασταν και οι δυο στην ίδια εταιρία, δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι χωρίς να έχει νομικά εξασφαλιστεί. Στην ίδια μουσική αφαιρέθηκε το ραπ στοιχείο και προστέθηκε ένα κανονικό κουπλέ, γιατί τότε αυτό έκρινε ο παραγωγός του τραγουδιού, όχι μόνο ο δικός μου, για να διευκολύνει την προώθηση του τραγουδιού. Λέτε να το έμαθε τώρα το Θηρίο; Το ήξερα από την πρώτη στιγμή. Που να ξέρω γιατί έγινε τώρα όλο αυτό;» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια και τόνισε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

«Έχει πει διάφορα ψεύδη, τα οποία θα αναλάβει ο δικηγόρος μου. Δεν ξέρω αν είδατε το βίντεο μέχρι το τέλος. Λέει χαρακτηριστικά “η Μαρία το έπαιζε ότι δεν ήξερε τίποτα και μου έκανε μεγάλη που***”. Δεν έχω ιδέα γιατί γίνεται αυτό μετά από 16 χρόνια. Δεν έχω ενοχλήσει ποτέ τον Κώστα. Και πριν πέντε χρόνια, σε μια συνέντευξή του μίλησε πάρα πολύ αρνητικά για μένα. Και τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία, συνεργαστήκαμε», σημείωσε η Μαρία Ιακώβου.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε τηλεφωνικά και το «Θηρίο» εξηγώντας: «Εδώ και μια εβδομάδα, έχω κάνει έναν κύκλο με βίντεο στα οποία κάνω αναδρομή στο παρελθόν. Είμαι εδώ για να πω την αλήθεια. Έτσι κι αλλιώς, απέχω από όλο αυτό, δεν βγάζω κάτι από όλο αυτό. Έφτασε η στιγμή να μιλήσω και για τα Μαύρα Μεσάνυχτα».

Όπως είπε στη συνέχεια, δεν τα έβαλε με τη Μαρία Ιακώβου, αλλά με τον παραγωγό της. «Κατ’αρχήν το μόνο που είπα για τη Μαρία είναι ότι της είπα τότε ότι έγινε διασκευή και αποποιούνταν των ευθυνών της. Εγώ τα έβαλα με τον παραγωγό. Μάλιστα, τον κατονόμασα. Εκείνη την εποχή μάλιστα, κινήθηκα και νομικά. Δεν θα απαντήσω προσωπικά στη Μαρία Ιακώβου, γιατί όταν την κάλεσα να βγει live να δούμε ποιος λέει ψέματα, μου είπε ότι θα τα πούμε στα δικαστήρια. Το δέχομαι ότι μπορεί να πικράθηκε αλλά, εδώ είμαστε να το λύσουμε», σημείωσε.

Εξήγησε επιπλέον, τι τον ενόχλησε σε όλη αυτή την ιστορία, ενώ τόνισε πως το τραγούδι ήταν δικό του. «Το δέχομαι ότι μπορεί να πικράθηκε, αλλά εδώ είμαστε να το λύσουμε. Στο βίντεο λέω ότι προφανώς εκείνο τον καιρό δεν είχα τα κότσια να τα βάλω με την εταιρία. Βγαίνει ένα τραγούδι και παράλληλα σε αφαιρούν από το τραγούδι σου. Είναι δικό μου, δεν συμμετέχω, το έχω γράψει εξ’ ολοκλήρου, με αφαίρεσαν και έβαλαν έναν άλλο κύριο. Εγώ θα απαντήσω σε όλους σας ότι αν ερχόταν ο παραγωγός της εταιρίας και μου έλεγε να βγάλω κάποιον απ’ έξω και να κρατήσουμε ένα κομμάτι για να κάνω εγώ καριέρα, θα έλεγα ότι δεν θα το κάνω», εξήγησε.

Η Μαρία Ιακώβου απάντησε από την πλευρά της: «Όταν λέει ότι η Μαρία είναι στο πουθενά, έχει μόνο στόχο να προσβάλλει. Είμαι στο πουθενά από επιλογή μου και καλά κάνω. Παραμένω ενεργή στο τραγούδι. Το ότι εκφράζεται τόσο απαξιωτικά δηλώνει κάτι για το ποιόν του. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μαζί του 16 χρόνια. Αν έχει κάποιο πρόβλημα ας το κοιτάξει αλλού, όχι με εμένα. Πρέπει να μπαίνει ένα όριο σε έναν άνθρωπο που βγαίνει και προσβάλλει έτσι κάποιον άλλο. Προφανώς κι άφησε μομφές ότι κάτι είχα με τον παραγωγό μου. Δεν θέλω να μιλήσω απευθείας με αυτόν τον άνθρωπο. Έχει παραβιάσει κάθε όριο. Ιστορία σημαίνει βασισμένη σε πραγματικά στοιχεία, αυτό που λες είναι μυθοπλασία».

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

14 εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν έως το 2030 χωρίς την ανθρωπιστική βοήθεια των ΗΠΑ

Τα ευρήματα νέας ανάλυσης. Τι προσέφερε από το 2001 έως το 2021 και τι θα κοστίσει η περικοπή της κατά 83%. Το δόγμα του Ντόναλντ Τραμπ «Η Αμερική πρώτα» που είχε ως συνέπεια να μειώσει δραστικά την ανθρωπιστική βοήθεια προς τις φτωχές χώρες του κόσμου, θα κοστίσει έως το 2030 πάνω από 14 εκατομμύρια ζωές

Καλοκαίρι και εγκεφαλικά: Γιατί αυξάνονται τον Ιούλιο – Τα ανησυχητικά συμπτώματα

Ανερχόμενη απειλή είναι τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια τον μήνα Ιούλιο, ιδιαίτερα στις θερμές περιοχές. Η επιστημονική τεκμηρίωση για την αύξηση των εγκεφαλικών επεισοδίων τον Ιούλιο είναι πλέον σαφής και ανησυχητική. Μεγάλη μελέτη στην Κίνα, που ανέλυσε περισσότερα από 82.000 περιστατικά μεταξύ 2019 και 2021, κατέγραψε σχεδόν διπλασιασμό του κινδύνου ισχαιμικού εγκεφαλικού τις ημέρες που η θερμοκρασία

Εγκυμοσύνη: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την σεξουαλική επαφή – Μια γυναικολόγος εξηγεί

Οι ορμόνες μια γυναίκας κατά την εγκυμοσύνη μπορεί να επηρεάσει την διάθεση αλλά και την σεξουαλική της λειτουργία. Είναι ασφαλές να έχετε σεξουαλικές επαφές κατά την εγκυμοσύνη; Πότε να ξεκινήσετε και πότε να σταματήσετε και τι να προσέχετε; Η μαιευτήρας/γυναικολόγος Ολουγουατόσιν Γκότζε, MD, συνεργάτης της Κλινικής του Κλίβελαντ, απαντά σε μερικές από τις πιο συνηθισμένες

Ενδοσκοπική επέμβαση αφαίρεσης όγκων από το κρανίο: Τέλος στα ανοιχτά χειρουργεία

Χωρίς ανοιχτό χειρουργείο στο κεφάλι , αλλά ενδοσκοπικά, μέσα από τη μύτη, αφαιρούνται πλέον με μεγάλη επιτυχία οι καρκινικοί όγκοι της βάσης του κρανίου. Η ριζική αυτή αλλαγή στη  χειρουργική αντιμετώπιση  των όγκων της βάσης του κρανίου – και συγκεκριμένα στον πρόσθιο κρανιακό βόθρο –  πραγματοποιείται   χάρη στην αλματώδη πρόοδο της ιατρικής τεχνολογίας. Αποτελέσματα τέτοιων

Καρκίνος: Νέα μελέτη δείχνει πως επηρεάζει την οικονομική και κοινωνική ζωή των ασθενών

Ο καρκίνος δεν επηρεάζει μόνο την υγεία. Συχνά έχει σημαντικό αντίκτυπο και στην οικονομική και κοινωνική ζωή των ανθρώπων. Ο καρκίνος δυσκολεύει την οικονομική και κοινωνική ζωή της πλειοψηφίας των ασθενών σε όλη την Ευρώπη, όπως δείχνει μια νέα μεγάλη έρευνα. Μια ιστορική μελέτη, με επικεφαλής το Ολλανδικό Ινστιτούτο Καρκίνου, η οποία χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό

Καρκίνος: Νέο τεστ DNA δείχνει αν ο ασθενής θα ανταποκριθεί στη χημειοθεραπεία

Υπολογίζεται ότι το 20% έως 50% των ασθενών δεν ανταποκρίνονται στα χημειοθεραπευτικά φάρμακα. Μία νέα εξέταση που μπορεί να προβλέψει με μεγάλη αποτελεσματικότητα εάν η χημειοθεραπεία θα αποδώσει στους ασθενείς ή όχι, ανέπτυξαν επιστήμονες από την Ισπανία σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κέιμπριτζ. Το νέο τεστ εξετάζει τη δομή του γενετικού υλικού (DNA) των κυττάρων

Γυαλιά ηλίου: Τα μεγάλα λάθη που κάνουμε όταν τα αγοράζουμε και όταν τα χρησιμοποιούμε

Τι πρέπει να προσέχουμε όταν τα διαλέγουμε και που δεν πρέπει να αποθηκεύουμε. Τι λέει ένας Έλληνας καθηγητής. Δεν ελέγχουμε αν είναι προστατευτικά. Δεν μας απασχολεί το μέγεθός τους. Τα φυλάμε όπου να ‘ναι. Αυτά είναι λίγα μόνον από τα λάθη που κάνουμε με τα γυαλιά ηλίου, τα οποία σε αντίθεση με ό,τι πιστεύουμε δεν

5 ασκήσεις γιόγκα για επίπεδη κοιλιά και καύση του λίπους

FITNESS FITNESS Η πρακτική της γιόγκα δεν προσφέρει μόνο μεγαλύτερη ευλυγισία και ισορροπία του νου, αλλά κα αποτελεσματική καύση του λίπους στην κοιλιά, ειδικά εάν επαναλάμβανετε αυτές τις 5 θέσεις της  Παρότι η γιόγκα δεν είναι η πρώτη μορφή άσκησης που μας έρχεται στο μυαλό για την καύση του λίπους, αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για

Με χρόνια αναπνευστικά νοσήματα πάνω από 84 εκατ. Ευρωπαίοι – Τι προτείνουν οι ειδικοί

Διακήρυξη του ΠΟΥ και της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας για τις στρατηγικές πρόληψής τους. Διακήρυξη για τις Στρατηγικές Πρόληψης για τα χρόνια αναπνευστικά νοσήματα εξέδωσαν από κοινού ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) και η Ευρωπαϊκή Πνευμονολογική Εταιρεία, σε επιστημονική συνάντηση στο Δουβλίνο. Η συνάντηση διεξήχθη στις 16 Ιουνίου 2025. Την χώρα μας εκπροσώπησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας ΕΚΠΑ

Τα νέα φάρμακα για το αδυνάτισμα συνδέονται με τέσσερις παθήσεις των ματιών

Τι έχουν δείξει οι έως τώρα μελέτες. Πόσο συχνές είναι αυτές οι επιπλοκές. Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ασθενείς. Τα νέα φάρμακα για τον διαβήτη και το αδυνάτισμα, όπως η σεμαγλουτίδη και η τιρζεπατίδη, μονοπωλούν το ενδιαφέρον των ασθενών με παχυσαρκία και διαβήτη τύπου 2, καθώς μπορούν να τους βοηθήσουν να θέσουν γρήγορα υπό έλεγχο

Ψητές τσιπούρες με κόλιανδρο και πράσινες ελιές

Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ Για τη σος: 2 κ. γ. κόλιανδρο ξηρό, ολόκληρο 1/2 κ. γ. σπόρους μαύρου πιπεριού 1 λεμόνι 1 σκελίδα σκόρδο 1 φλ. φρέσκο μαϊντανό 10 πράσινες «τσακιστές» ελιές ή πράσινες ελιές καλαμών, χωρίς κουκούτσι 1/3 φλ. ελαιόλαδο Για το ψάρι: 2 μέτριες τσιπούρες (να χωρούν στο ταψί σας), Blue Island 20