Αλλαγή σκυτάλης στις πίστες – Πότε και πού θα βρείτε τα νέα σχήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Date:

«Φορτώνουν» όσο πλησιάζει ο Νοέμβριος, μήνας που παραδοσιακά ανοίγουν όλα σχεδόν τα σχήματα οι πρόβες, οι ενάρξεις και οι αλλαγές σκυτάλης από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και το αντίθετο.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ετοιμάζεται να κατέβει στην Αθήνα, όπου από τις 22 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στην Αθήνα και το «Fantasia» του Κώστα Μπερτάκη, αφήνοντας την Θεσσαλονίκη και την «Πύλη Αξιού».

Εκεί όπου οι ουρές έξω από το μαγαζί είναι σύνηθες φαινόμενο κάθε Παρασκευή και Σάββατο για έναν τραγουδιστή που σαρώνει τα τελευταία χρόνια και βιώνει το momentum της διαδρομής του.

0019_NIKOS_IKONOMOPOYLOS_672024

Το επόμενο Σάββατο, ο Γιώργος Μαζωνάκης ολοκληρώνει μαζί με την Λένα Ζευγαρά τις εμφανίσεις του στην Αθήνα και ανηφορίζει μαζί της από τα τέλη Νοεμβρίου στην «Πύλη Αξιού».

Το επόμενο Σάββατο 2 Νοεμβρίου ο Σάκης Ρουβάς ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο «Cabaret» σε ένα ουσιαστικά one man show, ενώ ο Mc Daddy θα δίνει την rap χροιά και η πολύ καλή Χριστίνα Μηλιού θα αναλάβει το λαϊκό κομμάτι.

IMG_9858

Η Άννα Βίσση μετά τον θρίαμβο στο Καλλιμάρμαρο, ολοκληρώνει τον Νοέμβριο τις εμφανίσεις της στη «Barbarella» της Θεσσαλονίκης και κατηφορίζει στο «Hotel Ermou» από τις 6 Δεκεμβρίου, όντας περιζήτητη.

Λίγο πιο κάτω στην Πειραιώς προς τα τέλη Νοεμβρίου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός που υπέγραψε με τον Γιάννη Μωράκη θα ξεκινήσει στο ανακαινισμένο «Κέντρο Αθηνών», χωρίς κάποιο άλλο όνομα δίπλα του.

1D8A6811

Φέρεται να υπήρξαν συζητήσεις με την Ελεονώρα Ζουγανέλη, αλλά δεν κρίθηκε σωστό το timing για μια συνύπαρξη που σίγουρα θα είχε πολύ ενδιαφέρον.

Η ισχύς εν τη ενώσει

Στο «ΝΟΧ» των Ηλία Μαροσούλη-Άγγελου Κοταρίδη ο Αντώνης Ρέμος συμπράττει από τα μέσα Νοεμβρίου με την Δέσποινα Βανδή σε ένα σχήμα που αναμένεται να έχει την ανάλογη δυναμική σε έναν από τους ωραιότερους χώρους της Αθήνας.

Οι εμφανίσεις τους αναμένεται να ξεκινήσουν στις 22 Νοεμβρίου και με δεδομένη την χημεία τους έρχονται τριήμερα σχεδόν από την αρχή.

Στο «Έναστρον» του Κώστα Ματσίκα οι «Μέλισσες» θα έχουν δίπλα τους την Ελένη Φουρέιρα, σε ένα πρόγραμμα που σαφώς θα προσελκύσει ένα πιο νεανικό κοινό, όπως έγινε και πέρυσι με τον Σάκη Ρουβά.

Η Φουρέιρα που έχει ρεύμα θα σηκώσει το βάρος του pop προγράμματος, ενώ ο Χρήστος Μάστορας που προσπαθεί να αποδείξει ότι μπορεί να κινηθεί ακόμη και σε λαϊκά μονοπάτια αφού υποδύθηκε τον τεράστιο Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω» ξέρει καλά πως να ξεσηκώνει τον κόσμο.

5361_XRISTOS_MASTORAS_ELENI_FOYREIRA_1262022

Στην «Ακτή Πειραιώς» επιστρέφει για τρίτη σεζόν η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία θα συμπράξει με την νεαρή Αναστασία, την οποία είχε μαζί στην καλοκαιρινή της περιοδεία και τους Alcatraz.

Το πρόγραμμα της κατά γενικής ομολογίας καλύτερης λαϊκής ερμηνεύτριας της γενιάς της, θα ξεκινάει και φέτος νωρίς-γύρω στις δέκα και μισή-και θα ολοκληρώνεται κοντά στις τρεις το πρωί.

Στον «Βοτανικό» ο Γιώργος Σαμπάνης που είναι με τον γιο του Γιάννη Πλούταρχου Γιώργο Κακοσαίο, ξεκίνησαν πολύ δυνατά ενώ ο αειθαλής Λευτέρης Πανταζής είναι μαζί με την Έλλη Κοκκίνου στο «Romeo».

Η Πάολα και το λαϊκό δίδυμο

Ο Θοδωρής Φέρης με τον Νίκο Απέργη και την ανερχόμενη Κρυσταλλία στο «Podidonio» είναι από τα πιο δημοφιλή σχήματα της Αθήνας, ενώ στο Yton ο Νίκος Βέρτης με την Ζόζεφιν δίπλα του ξεκίνησαν δυνατά από τα τέλη Αυγούστου.

Η Πάολα μετά την περσινή σεζόν στο «Fever» του Παπαγεωργίου επέστρεψε φέτος σε ένα νέο χώρο, το «Theama», έχοντας δίπλα της τον καλό Χρήστο Μενιδιάτη και τον Νίνο, που βγαίνει για ένα πρόγραμμα από αυτά που μας έχει συνηθίσει.

Με μια φωνή που παραμένει σταθερή αξία η Πάολα «οργώνει» την πίστα ερμηνεύοντας μοναδικά όχι μόνο τα δικά της σουξέ, αλλά διαχρονικά τραγούδια όπως το «Υπάρχω» του Στέλιου Καζαντζίδη ή το «Εγώ τραγούδαγα» της Βιτάλη.

AS2A6636

Δύο πολύ καλοί λαϊκοί ερμηνευτές, ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Νίκος Μακρόπουλος θα είναι το σχήμα που θα φιλοξενήσει το Anodos live από την 1η Νοεμβρίου.

Ο Γιώργος Γιαννιάς και ο Stan ξεκίνησαν στο «Ω Stage», ενώ η Πέγκυ Ζήνα που τα τελευταία χρόνια ακολουθεί μια μοναχική πορεία άρχισε τις εμφανίσεις της στο Mezzo.

Χθες άρχισαν στο Lux Stage o Νίκος Κουρκούλης και η Αγγελική Ηλιάδη τα live τους για την φετινή σεζόν, ενώ στις 8 Νοεμβρίου το ζεύγος στην ζωή Καίτη Γαρμπή-Διονύσης Σχοινάς θα συνυπάρξει στην «Αυτοκίνιση».

202107200944560_5967_KETI_GARMPI_DIONISIS_SXINAS_1972021

Στο Vogue ο Πέτρος Ιακωβίδης θα είναι με την Ήβη Αδάμου ενώ η Ρία Ελληνίδου θα είναι δίπλα στον Πάνο Κιάμο στο Vogue της Θεσσαλονίκης από τις 15 Νοεμβρίου.

Τέλος στο «Rox Mucic Hall» επί της Πέτρου Ράλλη ο μεγάλος Σταμάτης Γονίδης συνεργάζεται με τον Γιώργο Τσαλίκη, στο «Buddha» ο Ηλίας Βρεττός έχει παρτενέρ την Κέλλυ Κελεκίδου ενώ στο «Empati North» ο Θέμης Αδαμαντίδης συμπράττει με την Κατερίνα Στανίση.

Ειδήσεις σήμερα:

O Τραμπ μίλησε στον αμφιλεγόμενο Τζο Ρόγκαν για τους δασμούς, την εξωγήινη ζωή και το μεγαλύτερο λάθος του ως πρόεδρος

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ανήλικος οδηγούσε τη μηχανή που χτύπησε τον πατέρα του, Μανώλη – Νέα στοιχεία για το τροχαίο

Θεσσαλονίκη: 112 χρόνια από την απελευθέρωσή της – Οι Βούλγαροι, η διαφωνία Βενιζέλου με Κωνσταντίνο και όλο το χρονικό

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Το 50% των ασθενών παγκοσμίως δεν έχει πρόσβαση σε χειρουργική επέμβαση για τον καταρράκτη

Οι μισοί από τους 94 και πλέον εκατομμύρια ανθρώπους οι οποίοι πάσχουν από καταρράκτη σε παγκόσμια κλίμακα δεν έχουν πρόσβαση σε χειρουργική επέμβαση που θα επέτρεπε τη διόρθωση της όρασής τους, τονίζει σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), μέρος του συστήματος του ΟΗΕ. Η θόλωση του κρυσταλλοειδούς φακού του ματιού, που μειώνει την όραση και

Λένα Ουζουνίδου: «Ποτέ δεν έχω χάσει ρόλους λόγω των κιλών μου»

Η Λένα Ουζουνίδου έδωσε μία νέα συνέντευξη και αναφέρθηκε στην εξωτερική της εμφάνιση και παραδέχτηκε ότι το βάρος της δεν αποτέλεσε ποτέ εμπόδιο για εκείνη ώστε να πάρει κάποιον ρόλο. Παράλληλα, δήλωσε ότι είναι «νταρντάνα», αλλά τα κιλά της είναι ομοιόμορφα.  Η γνωστή ηθοποιός, λίγο πριν από την πρεμιέρα της παράστασης «Ο Αγαπητικός της Βοσκοπούλας»

Shakira: Η θεαματική τούμπα στη σκηνή τη στιγμή που τραγουδούσε το «Si Te Vas»

Ένα ατύχημα είχε η Shakira στη διάρκεια ζωντανής εμφάνισής της στο Σαν Σαλβαδόρ. Η Κολομβιανή ποπ σταρ γλίστρησε στη σκηνή την ώρα της ερμηνείας, αλλά σηκώθηκε άμεσα και συνέχισε το πρόγραμμα, καθησυχάζοντας το κοινό. Η Shakira ερμήνευε το «Si Te Vas» όταν, καθώς κινούνταν στη σκηνή συναυλίας στο Σαν Σαλβαδόρ, το δεξί της πόδι γύρισε

Ο 25ετής γάμος της Ολίβια Κόλμαν που νιώθει nonbinary και λειτουργεί ως «γκέι άντρας» στη σχέση με τον σύζυγό της

Η Ολίβια Κόλμαν, βραβευμένη με Όσκαρ, BAFTA και Χρυσή Σφαίρα, έχει χτίσει μια εντυπωσιακή καριέρα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, με σταθερό στήριγμα στο πλευρό της τον σύζυγό της, Εντ Σίνκλερ. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος έχει συμβάλει παρασκηνιακά στη διαμόρφωση ορισμένων από τα πιο επιτυχημένα πρότζεκτ της, γεγονός που αποδεικνύει τη δυνατή επαγγελματική και προσωπική

Κατσαρίδες, ποντίκια και περιττώματα: «Εργένηδες» της Νέας Υόρκης εκδικούνται πρώην συντρόφους ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Η αγάπη μπορεί να είναι «στον αέρα» την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου – αλλά στη Νέα Υόρκη τουλάχιστον, το ίδιο ισχύει κάλλιστα και για την εκδίκηση. Έχοντας σιχαθεί τους πρώην τους – τους απατεώνες και τις απατεώνισσες που τους κορόιδεψαν, τους έκαναν «ghosting» ή απλά τους εγκατέλειψαν – οι λεγόμενοι «singles» (εργένηδες, αδέσμευτοι, μπακούρια και

Maison Margiela: Η Σαγκάη υποδέχεται το επόμενο μεγάλο show του οίκου

Ο Maison Margiela ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει τη συλλογή έτοιμων ενδυμάτων Φθινόπωρο/Χειμώνας 2026 στη Σαγκάη της Κίνας, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της πόλης, την 1η Απριλίου 2026. H Σαγκάη ως τοποθεσία της επίδειξης μόδας ανακοινώθηκε ως μέρος ενός ευρύτερου project με τίτλο MaisonMargiela/folders, στο πλαίσιο του οποίου ο βελγικός οίκος με έδρα το Παρίσι

Νίκος Ξυλούρης – Η συγκλονιστική τελευταία του κουβέντα στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη λίγο πριν πεθάνει

«Ήταν σιωπηλός στο κρεβάτι με αυτά τα γαλανά μάτια και κούναγε το κεφάλι του». Με αυτή την εικόνα περιέγραψε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη την τελευταία φορά που αντίκρισε τον Νίκο Ξυλούρη. Η ερμηνεύτρια, συμμετέχοντας σε ένα καλλιτεχνικό αφιέρωμα για την πορεία του εμβληματικού τραγουδιστή, γύρισε τον χρόνο πίσω, σε εκείνες τις δύσκολες μέρες του 1980, όταν

Φιλόζωοι κήρυξαν πόλεμο στα σουβλάκια της φετινής Τσικνοπέμπτης

Ενδιαφεροντα ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΦΙΛΟΖΩΟΙ Φιλόζωοι κήρυξαν πόλεμο στα σουβλάκια της φετινής Τσικνοπέμπτης Απειλούν με μηνύσεις αν τσικνίσουν οι μαθητές στα σχολεία Τζωρτζίνα Φράγκου 10.02.2026 | 21:33 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Απειλούν με μηνύσεις αν τσικνίσουν οι μαθητές στα σχολεία της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, σε πραγματικό πόλεμο ανάμεσα στην εκπαιδευτική κοινότητα και των φιλοζωικών σωματείων εξελίσσεται το έθιμο της

Η Σερ αποκάλυψε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στα 17 της: Έμεινα ακίνητη και παγωμένη με την καρδιά μου να χτυπά δυνατά

Η Σερ αποκάλυψε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στα 17 της: Έμεινα ακίνητη και παγωμένη με την καρδιά μου να χτυπά δυνατά Δεν τόλμησα να πω λέξη στον σύντροφό μου, από φόβο ότι θα σκότωνε τον τύπο, εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια Σεξουαλική επίθεση σε ηλικία 17 ετών δέχθηκε η Σερ, με την 79χρονη σήμερα τραγουδίστρια να κάνει

Άλλαξε «χέρια» το δαχτυλίδι αρραβώνων της βασίλισσας Φαμπιόλα του Βελγίου

Είτε επειδή η βασίλισσα Φαμπιόλα του Βελγίου δεν νοιαζόταν για την τύχη των κοσμημάτων της, μετά το θάνατο της, ακολουθώντας τη ρήση του Λουδοβίκου του 15ου, που διέδιδε «apres moi, le deluge» και δεν άφησε κάποια διαθήκη, είτε επειδή οι σημερινοί μονάρχες του Βελγίου, τα ανίψια της, δεν έδωσαν ιδιαίτερα σημασία, δυο πολύ σημαντικά ιστορικά

Σιωπηλοί αλλά συχνοί: οι ουρολογικοί καρκίνοι στο επίκεντρο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία (ΕΟΕ) αναδεικνύει τη σημασία της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και της επιστημονικά τεκμηριωμένης ενημέρωσης για τους καρκίνους που αφορούν το ουροποιητικό και το ανδρικό γεννητικό σύστημα. Η ΕΟΕ υπογραμμίζει τη σημασία της τακτικής ουρολογικής παρακολούθησης και της έγκαιρης προσφυγής στον ειδικό ουρολόγο, ιδίως